Κριτικές για ρούχα και παπούτσια

Μου αρεσει πολυ αυτος ο συνδυασμος χρωματων...
6628779100d-1.jpg
, αλλα και αυτος δεν ειναι κακος
6628779097d-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεράιδα το πρώτο μου άρεσε.. Αν και δεν νομίζω να το έβαζα..
Το δεύτερο καθόλου...

forsho-pifrv7230wp00nerot.jpg

Αυτά όμως θα τα φορούσα :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο, αυτό είναι μια πολύ καλή επιλογή. Της Νεράιδας εννοώ φυσικά.

Μπράβο, αυτό είναι μια πολύ καλή επιλογή. Της Νεράιδας εννοώ φυσικά.

Και δεν ειναι ακριβα...σε σειλ το 1ο 98 και το 2ο 77 δολαρια παντα...

Και δεν ειναι ακριβα...σε σειλ το 1ο 98 και το 2ο 77 δολαρια παντα...
Και τι του λες την τιμή, για να τα αγοράσει και να τα φοράει στις νυχτερινές του εμφανίσεις ή για να στα πάρει δώρο; :hehe:
E άμα είναι δολλάρια πάντα, ντάξει πάρ΄τα ντόκτορ!:hehe:

Ειδικα η πρωτη....
1119084pDETAILED-1.jpg
1039427pDETAILED-1.jpg

994171pDETAILED-1.jpg
μαρεσει αυτη η αποχρωση του μπλε παρα πολυ!

1106399pDETAILED-1.jpg
Σεξυ!

Εγκρινω!!!;)

Αληθινός μπελάς! :P

Πολύ θα ήθελα να δω μια ακτινογραφία της κυρίας. :hmm:

Πανέμορφα για λίγη ώρα, πριν στα ...βγάλει ο καλός σου, για κάθε μέρα και συνέχεια;; Νο Νο Νο! :no:
Για να κάνεις "αχ-βαχ" άλλωστε, πρέπει να μπορείς να αναπνεύσεις! :P

Ε για κάθε μέρα δεν είναι σίγουρα! ;)

Και τι του λες την τιμή, για να τα αγοράσει και να τα φοράει στις νυχτερινές του εμφανίσεις ή για να στα πάρει δώρο; :hehe:
E άμα είναι δολλάρια πάντα, ντάξει πάρ΄τα ντόκτορ!:hehe:

Επρεπε να διαλεξεις τη κουρτινα, ισως και να λυνοταν τοτε η απορια σου!

Αυτο ειναι για σενα Μαιντ! :P

6628989919d-1.jpg

1076844pDETAILED-1.jpg

και για μενα... και για μενα....ε? :rolleyes:

D&G
DG1.jpg

DG2.jpg
DG3.jpg
DG4.jpg
DG.jpg

και... άσχετο με την παραπάνω collection...

Louis Vuitton:
LouisVuittonbag.jpg

Ο Χριστός κι η Παναγία! Πώς τα φοράτε αυτά τα παπούτσια;:worry:

Εγώ είμαι του καθόλου ή του λίγου τακουνιού.

imagem10-1.jpg

imagem11-1.jpg

imagem12-1.jpg

Αληθεια φορας τετοιου ειδους παπουτσια?! :confused:
Δεν ειναι καλογεριστικα και καθολου θηλυκα?! Ή εμενα μου φαινεται?! :worry:

Ίσως επειδή δεν μπορώ να οδηγήσω με τακούνια, δεν τα έχω συνηθίσει καθόλου. Προσωπικά δίπλα στην άνεσή μου δε βάζω καμία μόδα. Δε με πειράζει κάποιος να με πει οτι φοράω μεγαλίστικα παπούτσια.:)

Ίσως επειδή δεν μπορώ να οδηγήσω με τακούνια, δεν τα έχω συνηθίσει καθόλου. Προσωπικά δίπλα στην άνεσή μου δε βάζω καμία μόδα. Δε με πειράζει κάποιος να με πει οτι φοράω μεγαλίστικα παπούτσια.:)

Ναι οκ καταλαβαινω περι ανεσης και δε διαφωνω επ αυτου σε καμμια περιπτωση, απλα για τη δικη μου αισθητικη θεωρω πως υπαρχουν πιο καλογουστα, οπως τα δυο πρωτα που παραθεσες...
Ενιγουει...γουστα ειναι αυτα...:)

Τελευταία επεξεργασία:
Καλά το τελευταίο το είχα πάρει σε μια έκθεση που έπρεπε να στέκομαι όρθια για ώρες, ή τα βάζω στο χορό ας πούμε. Δεν είναι τα αγαπημένα μου, αλλά είναι πολύ άνετα.

οδηγω ξυπολητη αν μενοχλουν τα τακουνια, αν και δεν εχει τυχει πολλες φορες, πιστευω ειναι θεμα συνηθειας.
Ουτε εμενα μου αρεσουν τα τελευταια, νομιζω χιμ πως οι μπαλαρινουλες ειναι πιο ωραιες!:)

Τελευταία επεξεργασία:
Λοιπόν κορίτσια!:D

Όλες στο goth punk σεμινάριο, και αύριο ξέρετε πώς βγαίνουμε έξω έτσι?:P

(αυτό με τις big black boots πάντως...:/: έτσι και ζεστάνει ο καιρός...:()

Λοιπόν κορίτσια!:D

Όλες στο goth punk σεμινάριο, και αύριο ξέρετε πώς βγαίνουμε έξω έτσι?:P

(αυτό με τις big black boots πάντως...:/: έτσι και ζεστάνει ο καιρός...:()

Σου λέει εναλλακτική πρόταση για το καλοκαίρι το κορίτσι στα βίντεο, ένα απλό μαύρο μπλουζάκι και παπούτσια χαμηλά, και σας παρουσιάζει metro-punk και metro-gothic, δηλαδή καθόλου υπερβολικό, μερικές βασικές πινελιές έτσι ώστε να μπορείτε να κυκλοφορήσετε χωρίς να σας κράζουν, χωρίς τα τούλια, χωρίς τα έντονα μακιγιάζ, χωρίς τα τρελλά χτενίσματα και τα τρελλά αξεσουάρ που έχει το κανονικό gothic και το punk, ένα απλό τζινάκι παρουσιάζει η κοπέλα, ένα ζευγάρι μπότες και ένα δερμάτινο, και για το καλοκαίρι τα απλά all star. Εγώ το μόνο ακραίο που είδα ήταν το σκισμένο καλσόν, και ούτε θα πηγαίνετε έτσι στις δουλειές σας και στα επίσημα.

Σας βρίσκω σχεδόν όλες, αν κρίνω από τις βαθμολογίες σας και στις προηγούμενες προτάσεις μου που δεν ήταν για κορίτσια όπως αυτές αλλά για κυρίες, ακραία συντηρητικές και κάποιες από εσάς και κακόγουστες, διότι δεν μπορώ να εξηγήσω πως καταψηφίζετε Υves Saint Laurent,ότι πιο ακριβό και φίνο για μια κυρία, ή -6 έφτασε η πρόταση της Νεράιδας !!!!! και φλερτάρετε με την κιτσαρία του τιγρέ, τα παπούτσια των καλογριών και τα παντοφλέ που τα φοράνε οι γέροι και οι γριές. Δηλαδή δεν σας αρέσει ούτε το στυλ της lady ούτε όμως το ελεύθερο punk, rock. :/: Ξενέρα τελείως συγνώμη. Δεν είστε καθόλου ροκ, αλλά ούτε και ladies, ελπίζω να αλλάξει αυτό με τα χρόνια γιατί είστε πολύ μικρές ακόμα.

Ρίξτε τώρα μερικές αρνητικές να εκτονωθείτε :D

κιτα να δεις που δεν μπορω να βρω τα δικα μου:(
ειναι απλα χωρις τακουνι και κορδονι α ειναι και μαυρο:D

Δεν είδα το σεμινάριο του δόκτωρα, αλλά ορίστε μερικά ρούχα/αξεσουάρ που γκοθοφέρνουν και που θα ήθελα να φορέσω (ακόμα και αν δεν είναι απόκριες! :P)

Black-lace-dress,-high-res.jpg

33310_Gothic_Lace_Up_Corset_Punk_Pants2.jpg

Panelled_corset__499dd297da013_348.jpg

P8942B.jpg

2449716185_8ced500eeb_m-2.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back