Ντοκτωρα καλε μου,
Της Idrill θα τα φορουσα ανετα κι εγω(με λιγη δυσκολια το φορεμα ομως)
Οπως η ντουλαπα μου ειναι γεματη με μαυρα ρουχα. Μαλιστα προσφατα αγορασα μια ωραια μπλουζα μεσαιωνικου στυλ και σκουλαρικια με φτερα μαυρα.
Ο Μεσαιωνας αλλωστε ειναι η εποχη μου σε ιδεες και εκφραση!
Ομως γκοθ στυλ ειναι τουλι στο προσωπο, βικτωριανα φορεματα και μακρια καπελα και βουτηγμενο το ματι στο μολυβι(καλλλαααα ποιος σου πε οτι δε βαφονται και ειναι φυσικες?? Ειναι η αντιπροσωπευση του μακιγιαζ το γκοθ! Μαυρο, μπορντω, κοκκινο!)
Εσυ ποια ακριβως γκοθου προτιμας? Την κλασσικη την authentic? Γιατι αυτα που επισυναψες ειναι λαιτ.
Το ροκ και το γκοθ ειναι εκφραση και δημιουργια, επανασταση και μελαγχολια.
Ο ανθρωπος ο ροκ δεν ειναι μονο στην ενδυματολογικη επιλογη. Πολλες ροκουδες μονο ροκουδες δεν ειναι.
Πολλες γκοθουδες μονο γκοθουδες δεν ειναι.
Τα ρουχα δεν κανουν τον Γκοθα! Αλλα η προσωπικη αντιληψη για τον κοσμο.
Μαρεσει ο Καρυωτακης και η Πολυδουρη, αρα ειμαι γκοθου χωρις να ντυνομαι ετσι, σωστα? Μου επιτρεπεις να συμφωνω με τις αντιληψεις τους οντας ξανθια και να μην ντυνομαι ετσι? Η θα συνεχισεις να με/ μας κραζεις?

Κλεμμενο - «Ο Καρυωτάκης και η Πολυδούρη είναι δύο μορφές που εξέφρασαν πραγματικά τη γοτθική αισθητική μέσα από τη θεματολογία τους που αφορούσε τον έρωτα και το θάνατο»
Εσυ μπορεις να λες ο,τι θελεις και να φορας τις παρωπιδες σου (ταιριαζουν με τις γαλοτσες σου

)
κι επειδη οι γκοθαδες δεν ειναι προκατειλημμενοι σαν εσενα αλλα γαμω τα παιδια, εσυ γκοθ που να χτυπιεσαι δεν εισαι!

Πετα μου την αρνητικη τωρα!
(υσ. Ο ντοκτωρας ξερει οτι τον συμπαθαω τα μαλα.

)