Κριτικές για ρούχα και παπούτσια

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.651 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.651 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
θελω παπουτσια σα του dr house

αλλα γυοσταρω τα μαυρα με τις ασπρες γεωμετρικες σολες

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η φάση είναι ότι εμείς οι πιο κοντούλες (1,66 είμαι) βρίσκουμε παιδικά παπούτσια που τα ίδια σε γυναικεία έχουν διπλάσια τιμή😌

Αυτά που πήρα σε γυναικεία τα είχε 93€ εγώ τα πήρα 55.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.
Η φάση είναι ότι εμείς οι πιο κοντούλες (1,66 είμαι) βρίσκουμε παιδικά παπούτσια που τα ίδια σε γυναικεία έχουν διπλάσια τιμή😌

Αυτά που πήρα σε γυναικεία τα είχε 93€ εγώ τα πήρα 55.
Ε δεν είσαι και κοντή 1.66 καλε, φυσιολογική θεωρείσαι.

5 πόντους σε περνάω και θεωρούμαι επίσης φυσιολογική 🙄

Ωραιο το παπουτσάκι το φορούσα και εγώ άνετα!

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Πολύ παιδικά, κι ακόμα και για παιδί είναι κιτς.
Τα λατρεύω αυτά τα παστέλ💜

Επίσης, λατρεύω τα buffalo αλλά έχουν γίνει τόσο basic που δεν μου αρέσουν πια -
6a1e35d3cee0c39111d64ebc1dff5a09.jpg

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Οχιιιιιιιιι

Τρακτέρ παπούτσια ρε συ οχιιι 😅
Τα είχα πάρει πολύ μικρή, πριν γίνουν basic. Αλλά δεν μου αρέσει να έχω ό,τι έχουν όλοι (παραξενιά ναι🥺) οπότε δεν τα ξανά πήρα.

Αλλά είναι πάρα πολύ άνετα και δίνουν και ύψος χωρίς να κουράζουν.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Την έχει και η σχέση μου αυτή τη συνήθεια, νταξ μωρέ δεν είναι κακό

Στη τελική όμως τη διαφορά την κάνεις στο συνδυασμό

Εμένα πλέον τα πόδια μου λόγω πολλών χτυπημάτων και ορθοστασίας δεν είναι για πολύ styling.

Φέτος πήρα για πρώτη φορά στη μου τα καλύτερα αθλητικά του κόσμου και κοίταξα περισσότερο την άνεση πάρα την εμφάνιση, και μέχρι τώρα με έχει ανταμείψει.

Μπορώ να περπατάω ώρες με αυτά! Δεν καταλαβαίνω τίποτα

Είναι skechers

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Την έχει και η σχέση μου αυτή τη συνήθεια, νταξ μωρέ δεν είναι κακό

Στη τελική όμως τη διαφορά την κάνεις στο συνδυασμό

Εμένα πλέον τα πόδια μου λόγω πολλών χτυπημάτων και ορθοστασίας δεν είναι για πολύ styling.

Φέτος πήρα για πρώτη φορά στη μου τα καλύτερα αθλητικά του κόσμου και κοίταξα περισσότερο την άνεση πάρα την εμφάνιση, και μέχρι τώρα με έχει ανταμείψει.

Μπορώ να περπατάω ώρες με αυτά! Δεν καταλαβαίνω τίποτα

Είναι skechers
Αχ είναι άνετα; Μόνο σε άσπρα υπάρχουν; (Θα τα κάνω χάλια από τα χρώματα😂)

Πάντως εγώ θα σου πρότεινα τα Fila Disruptor. Μπορώ να περπατάω χιλιόμετρα χωρίς να με πονέσει τίποτα.. φοβερά. Έχω τα βελούδινα, είναι πιο όμορφα💜

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Αχ είναι άνετα; Μόνο σε άσπρα υπάρχουν; (Θα τα κάνω χάλια από τα χρώματα😂)

Πάντως εγώ θα σου πρότεινα τα Fila Disruptor. Μπορώ να περπατάω χιλιόμετρα χωρίς να με πονέσει τίποτα.. φοβερά. Έχω τα βελούδινα, είναι πιο όμορφα💜
Έχει και μαύρα και ο,τι θες!

Δεν τα αλλαζω, φθηνά και καλά!

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Έχει και μαύρα και ο,τι θες!

Δεν τα αλλαζω, φθηνά και καλά!
Βλέπω εδώ στο σκρουτζ. Εγώ δεν αγοράζω πλέον από πουθενά αλλού, γιατί αν δε μου αρέσει κάτι το στέλνω πίσω και παίρνω άμεσα τα λεφτά μου πίσω. Ούτε μεταφορικά ούτε ερωτήσεις ούτε τίποτα.

Σε μαύρο @Εριφύλη

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από μια μάρκα με ανατομικά παπούτσια steps med. Έχω πάρει τρία και μου αρέσει που έχει μαλακό πάτο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια