venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Κωσταρέλλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος
Noisette
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

χρώματα φωτεινά περικαλώ , επώνυμη μάρκα από καλό τζάκι. Θα προτιμηθούν γυναικείες προτάσεις
pour homme εννοείται

π.σ.1
![]()
Χρώματα που θα φορέθουν φέτος Ανοιξη και Καλοκαίρι!
για μια στιγμή νόμιζα ότι είναι η νέα κολεξιόν των παγωτών ΔωδώνηΑν θέτε μια αντρική γνώμη,
π.σ.2
Καγιράκι...εσύ που με ξέρεις το καημένο τι νούμερο είμαι;
μεγάλο

οντόπικ :

Neraida
Επιφανές μέλος

roumana
Διάσημο μέλος

το 'χω.ψάχνω μπουφάν φθινοπωρινό χωρίς φρου φρου και αρώματα/αγκράφες/κουκούλες αλλά να έχει ωραίο χρώμα , υφή , ύφασμα και ραφές
χρώματα φωτεινά περικαλώ , επώνυμη μάρκα από καλό τζάκι. Θα προτιμηθούν γυναικείες προτάσεις
pour homme εννοείται![]()

(όχι εγώ , να καταγγείλω την νεράιδα θέλω . νομίζει ότι είναι στα οφθαλμόμουτρα)
οντόπικ : φχαριστώ roumy , θα το τσεκάρω

Neraida
Επιφανές μέλος

οφτόπικ
(όχι εγώ , να καταγγείλω την νεράιδα θέλω . νομίζει ότι είναι στα οφθαλμόμουτρα)
Να με συγχωρησει η χαρη σου που δεν τα βρηκα στις κρεμαστρες αγορακι

Neraida
Επιφανές μέλος

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

έχω και μάθημα γαμώ τη τρέλα μου σήμερα με τη μυαλό θα το παρακολουθήσω μετά από αυτό το μελαχρινό

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

έλεος ρε νεράιδα πρωί πρώι, δίκιο έχει ο ποιητής
έχω και μάθημα γαμώ τη τρέλα μου σήμερα με τη μυαλό θα το παρακολουθήσω μετά από αυτό το μελαχρινό![]()
Κανε κρυο ντουζακι βρε μανα μου! Και προς θεου, μακρια απο παραλιες μεχρι να τελειωσει η εξεταστικη σου!

Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

στις παραλιες..που τα βρισκουμε αυτα?

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

ΥΓ: Όχι τίποτα, αλλά τα δεύτερα μαγιώ είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!
chrisss
Εκκολαπτόμενο μέλος

γιατι αν εχεις τετοια κορμαρα οπως οι τυπισες και προπροπερσινο μαγιω να φορεσεις ολοι εσενα θα κοιτανε!!!
ψηφιζω το 1 και το 3!
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

σ.σ.: Η δεύτερη, η σοκολατένια, είναι για φάγωμα...

Neraida
Επιφανές μέλος

ΥΓ: Όχι τίποτα, αλλά τα δεύτερα μαγιώ είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!
αι νοου, αλλα τελεια...
μου ειχαν κανει δωρο ενα, απιστευτα καλη ποιοτητα, πολυ σεξυ και δεν υπαρχει πιθανοτητα να κυκλοφορει αλλο κομματι

Αλλα και τα Βικτορια ειναι πολυ καλης ποιοτητας και αρκετα οικονομικα...ασε που δεν παιζουν στις παραλιες επισης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.