christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

Tα τελευταία χρόνια τις καθημερινές, ναι. Αφού το μόνο που έχουν είναι αυτά τα τσουρούτικα σαγιοναράκια με τον πάτο πάχους μισού χιλιοστού που κάνεις τα πόδια σου μες τη λέρα και μετά πονάνε απίστευτα λες και περπάταγες ξυπόλητη. 'Η μετά πλατφόρμα δεκάποντη και ισορροπία ή σαβούρα πάνω στις ανώμαλες πλάκες του πεζοδρομίου. Ενα φυσιολογικό δεν βλέπω πουθενά...
Βάλε μπαλαρίνες έστω! Όχι και μπότες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Νομίζω απλά δε το' χεις ψάξει, γιατί υπάρχουν διάφορα.
Αλλά δίκιο έχει η λοβ, έστω βάζε μπαλαρίνες, δε μπορώ να φανταστώ πώς θα νιώθεις με 45 βαθμούς και τις μπότες παρέα.

Noisette
Περιβόητο μέλος

Ψάξε λίγο καλύτερα και μην περνάς τα καλοκαίρια με μπότες...........

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

Μάλλον θα πάρω τις λευκές απο εβδομάδα πρώτα ο Θεός! ^_^
Αλλά μαρέσουν και αυτές εδώ:

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Έχω κάτι μπαλαρίνες που είναι λεοπάρ (μπεζ-μαύρο) και έχουν ένα παρόμοιο μπιχλιμπίδι πάνω με κορδέλα.

love_angel
Επιφανές μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

δε σκανε τα ποδια σου?
Ε σκάνε αλλά τι να κάνω

Γενικά αποφεύγω να βγαίνω έξω το καλοκαίρι, ειδικά την μέρα, οπότε μετριάζεται κάπως το πρόβλημα.
Έχει πολύ γέλιο πάντως να βλέπεις τη Ζωή με μαγιώ και τις αρβύλες από κάτω

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Με αλλα λόγια, προτιμάμε να ιδρώσει λίγο το ποδαράκι (εμένα δεν ιδρώνουν πολύ έτσι κι αλλιώς) παρά να γεμίζει καυσαέρια, λάσπες, χώματα και ο,τι άλλή βρωμιά θα γεμίσει με τα ψευτοπέδιλα που βγάζουν τα περισσότερα (αν όχι όλα) τα μαγαζιά. Ασε που δεν βολευουν καθόλου, γιατί όλο και κάποιος θα σε πατήσει ή έστω θα σε σκουντήξει με το πόδι και αν δεν σου σπάσει κανένα νύχι, στην καλύτερη θα σε γεμίσει με ο,τι έχει πατήσει αυτός.
Ο λαός (εγώ δηλαδή) μίλησε: πιό χοντρούς και άνετους πάτους στα πέδιλα.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

τα κομάντα με τα bikiniΈχει πολύ γέλιο πάντως να βλέπεις τη Ζωή με μαγιώ και τις αρβύλες από κάτω![]()

να γιατι φορανε τα αρβυλα οι φανταροι,,για να μην τους σπασει κανενα νυχιΑσε που δεν βολευουν καθόλου, γιατί όλο και κάποιος θα σε πατήσει ή έστω θα σε σκουντήξει με το πόδι και αν δεν σου σπάσει κανένα νύχι, στην καλύτερη θα σε γεμίσει με ο,τι έχει πατήσει αυτός.

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

απο πού αγοράζετε πέδιλα και σας φαίνονται άνετα? η αλήθεια είναι οτι πάω πάντα στα πιο οικονομικά (15 το πολύ 20ευρώ) άρα μηπως γιαυτό?
η μπίχλα στα πόδια δεν με ενοχλεί,πόδια είναι, παίρνω μαντηλάκι και τα καθαρίζω.
λέτε να πάω όλες μου τις μπαλαρίνες στο τσαγκάρι να βάλει τίποτα απο πίσω για να μην με χτυπάνε?
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σίγουρα είναι και θέμα τιμής που δεν βρίσκουμε κάτι της προκοπής, αν δίναμε τριψήφιο νούμερο θα βρίσκαμε κάτι καλό. Αλλά δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια περίπτωση...
skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

είναι όντως πανάκριβοι, αλλά τα τακούνια που μου έχει αλλάξει αυτός στη γειτονιά μου μια χαρά κρατάνε..
τι να πω ελπίζω να βρω κανένα πέδιλο της προκοπής γιατί πέρυσι την έβγαλα με αθλητικά και σαγιονάρα παραλίας (που είναι άθλια αλλά έχει τουλάχιστον χοντρό πάτο!)
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

και κάτι περσινά που χα πάρει με 8 ευρώ με κάτι λουλουδάκια που μου ξεκόλλησαν απο την πρώτη εβδομάδα,δεν θα τα πετάξω,θα κολλήσω πάνω πολύχρωμα κουμπιά (το είδα σήμερα στο πρωινό του ant1)!
η κρίση με έχει κάνει πολύ δημιουργική..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.