rakels
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

@venividivici, αναμένω το λινκ από τα φορέματα.![]()
https://xenia.com.au/user/712232513/web/index.asp
https://www.tally-weijl.com/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels
Δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ πολύ!

(εν το μεταξύ, δε μου ανοίγει η ιστοσελίδα

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

https://www.xenia.com.au/user/712232513/web/fashion-products.asp?Category=780&Catname=DRESSES&offset=24Ευχαριστώ πολύ!
(εν το μεταξύ, δε μου ανοίγει η ιστοσελίδα)
https://www.motelrocks.com/shop/products/Motel-Catalina-Off-Shoulder-Skater-Dress-in-Forest.html
https://www.polyvore.com/heartbeat_ribbed_dress/thing?id=60526410

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

οοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυ

so pretty
(ιδιαιτερα τα υπολοιπα της ιστοσελιδας)
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

σαν κουρτινα με τιραντες ειναι

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Για αρχαία ελληνικά φορέματα άρχισα μην πω τι κατέληξα να βάζω^
σαν κουρτινα με τιραντες ειναι

Τα πρώτα μου ψιλοάρεσαν αλλά αλλά!!Το προτελευταιο είναι τέλειο.. Και για νυφικό θα ήταν ωραίο..

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Το προτελευταιο είναι τέλειο.. Και για νυφικό θα ήταν ωραίο..
Εμένα πάλι... πελεκάνο... θα μου θύμιζε όποια το φορούσε(μ'αυτές τις μανικάρες), παρά νύφη... Συγνώμη αλλά το βρίσκω ασχημο. Είχα πάει σε ένα γάμο και η νύφη ντύθηκε αρχαία ελληνίδα. Δεν είχα ξαναδεί ποιό άσχημο νυφικό... Ευτυχώς που είναι πανέμορφη και το πρόσωπό της έλαμπε παρά αυτή την επιλογή!
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

me gusta

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Εμένα πάλι... πελεκάνο... θα μου θύμιζε όποια το φορούσε(μ'αυτές τις μανικάρες), παρά νύφη... Συγνώμη αλλά το βρίσκω ασχημο. Είχα πάει σε ένα γάμο και η νύφη ντύθηκε αρχαία ελληνίδα. Δεν είχα ξαναδεί ποιό άσχημο νυφικό... Ευτυχώς που είναι πανέμορφη και το πρόσωπό της έλαμπε παρά αυτή την επιλογή!
Μα έγραψα για το πρότελευταίο, όχι το τελευταίο. Δηλαδή, αυτό..
Ποιες μανικάρες λες???

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

το τελευταίο ήταν όντως χάλια

catlin
Δραστήριο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Μα έγραψα για το πρότελευταίο, όχι το τελευταίο. Δηλαδή, αυτό..
Ποιες μανικάρες λες???![]()
Νομιζα το τελευταιο!

Ουτε αυτο μαρεσει

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Για αρχαία ελληνικά φορέματα άρχισα μην πω τι κατέληξα να βάζω
Τα πρώτα μου ψιλοάρεσαν αλλά αλλά!!
![]()
![]()
Ἀφῆστε νὰ μαντεύουμε καὶ τίποτα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.