Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Θυμίζει λίγο το αρβυλάκι του Ε.Σ.!![]()
Αχά. Έχει η μαμά μου αρβύλες στρατιωτικές. Όντως μοιάζουνε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

...Συγγνώμη κιόλας, σας αρέσει αυτό το παπούτσι;
Ή μόνο εμένα μου φαίνεται...φορτωμένο;

WhosYourDaddy
Νεοφερμένο μέλος

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Guest 278211
Επισκέπτης

Alma Libre
Επιφανές μέλος

αθλιο![]()
Για να το χαρακτηρίσω καλύτερα είναι τρισάθλιο![]()
Λογικό το βρίσκω, με τόσο πράγμα πάνω του.

Αν δεν είχε όλα αυτά... Ίσως να ήταν καλύτερο.

Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

Tι ωραία η πρώτηηηηηηηηη!
...Συγγνώμη κιόλας, σας αρέσει αυτό το παπούτσι;
Ή μόνο εμένα μου φαίνεται...φορτωμένο;
![]()
καλά ε, η γιαγιά μου ξετρελάθηκε
Dalian
Περιβόητο μέλος

Γόβες aside, άνετα θα το φόραγα με μαύρο καλσόν και μαύρες/ασημί μπαλαρίνες

rakels
Δραστήριο μέλος

Πώς σας φαίνεται αυτό ;
Μου αρέσει πάααρα πολύ για κάποιο λόγο, ίσως μου φαίνεται στην κοπέλα της φωτογραφίας πολύ ωραίο γιατί και το μαλλί μου στο φυσικό τους έτσι είναι.

Πώς σας φαίνεται?
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Hello κορίτσια!
Πώς σας φαίνεται αυτό ;
Μου αρέσει πάααρα πολύ για κάποιο λόγο, ίσως μου φαίνεται στην κοπέλα της φωτογραφίας πολύ ωραίο γιατί και το μαλλί μου στο φυσικό τους έτσι είναι.
Πώς σας φαίνεται?
[παρένθεση]Αν και είμαι αδύνατη γαρ, μου αρέσει που πλέον τα μοντέλα δεν είναι παντού skinny. [/παρένθεση]
Εμένα μ'αρέσει πολύ. Έχω κι εγώ ένα παρόμοιο, το οποίο το φοράω κατά τέλη Ιουνίου που έχω μαυρίσει αρκετά, γιατί διαφορετικά είμαι αστεία.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Hello κορίτσια!
Πώς σας φαίνεται αυτό ;
Πώς σας φαίνεται?
Αν εννοείς το φόρεμα είναι πολύ ωραίο

Ναι οκ μπήκε άνοιξη και γέμισε ο τόπος floral print (όχι ότι έχω κάτι εναντίον του απλώς το βλέπω παντού και το βαριέμαι)
το πάνω δεν σας κάνει κάπως γιαγιαδίστικο?

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Ναι οκ μπήκε άνοιξη και γέμισε ο τόπος floral print (όχι ότι έχω κάτι εναντίον του απλώς το βλέπω παντού και το βαριέμαι)
το πάνω δεν σας κάνει κάπως γιαγιαδίστικο?![]()
Το έχει φορέσει λίγο χίππικα, οπότε εμένα προσωπικά μ'αρέσει. Σκέτο πάντως δεν θα το έπαιρνα.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Hello κορίτσια!
Πώς σας φαίνεται αυτό ;
Πώς σας φαίνεται?
Ωραίο... ^^
Izabella.N
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το ασπρο φορεματακι ωραιο και εχω και εγω ενα παρομοιο αλλα επειδη δεν μαυριζω ποτε δεν φοραω ασπρα ιδιαιτερα, γιατι μοιαζω με φαντασμα μετα

rakels
Δραστήριο μέλος

Nαι μεν σε μαυρισμένο σώμα δείχνει πιο ωραίο, αλλά γιατί να το στερηθούμε εμείς οι ασπρουλιάρες?Φαινεται πολυ γιαγιαδιστικο οντως.
Το ασπρο φορεματακι ωραιο και εχω και εγω ενα παρομοιο αλλα επειδη δεν μαυριζω ποτε δεν φοραω ασπρα ιδιαιτερα, γιατι μοιαζω με φαντασμα μετα![]()

Izabella.N
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nαι μεν σε μαυρισμένο σώμα δείχνει πιο ωραίο, αλλά γιατί να το στερηθούμε εμείς οι ασπρουλιάρες?![]()
χαχαχ

βεβαια εγω προτιμω σκουροχρωμα ρουχα ακομη και το καλοκαιρι

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

το πάνω δεν σας κάνει κάπως γιαγιαδίστικο?![]()
Το συγκεκριμένο τοπ συνδυάζει τα δύο massive trends της άνοιξης φέτος, το φλοράλ και το κιμονό. Υποτίθεται οι ζακέτες είναι μπανάλ και η νέα "ζακέτα" είναι το κιμονό.
Προσωπικά μου φαίνεται άκυρο να φοράς τζιν και από πάνω το κιμονό

Άσχετο, περιπλανιόμουν στην ερμού και βρέθηκε μπροστά μου μια κοπέλα με κάτασπρα πόδια και χακί σουπερ hot mini σορτσάκι. Εντάξει δηλαδή, δεν είμαστε και los angeles από πλευράς θερμοκρασίας για σορτς. (Εγώ πίσω της με την καμπαρντίνα μου

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Άσχετο, περιπλανιόμουν στην ερμού και βρέθηκε μπροστά μου μια κοπέλα με κάτασπρα πόδια και χακί σουπερ hot mini σορτσάκι. Εντάξει δηλαδή, δεν είμαστε και los angeles από πλευράς θερμοκρασίας για σορτς. (Εγώ πίσω της με την καμπαρντίνα μου)
![]()
Μήπως ήταν τουρίστρια; Από Σκαδιναβία, Γερμανία ή κάτι τέτοιο; Γιατί αυτοί αν δούνε ότι η θερμοκρασία πάει στους 20°C τα βγάζουν όλα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.