Akatanomasty
Νεοφερμένο μέλος

![]()
![]()
![]()
Λατρεύω το κίτρινο χρώμα το καλοκαίρι!![]()
Το τελευταίο φόρεμα το ερωτεύτηκα...

Για κάτι τέτοιο τι θα λέγατε?
Tο έχω βάλει στο μάτι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

Το τελευταίο φόρεμα το ερωτεύτηκα...
Tο έχω βάλει στο μάτι...
Τελειότητα!! Πολύ πολύ καλό

Εγώ πάλι έχω μπει σε mood παπουτσοαγορών και είμαι μεταξύ αυτών:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

θα φορουσατε αυτη τη μπλουζα σε επισημο γεγονος΄; την εχω σε κοκκινομπορντο με μαυρο.μ στρωνει ωραια και λεω να τη φορεσω σε γαμο,αλλα οι αποψεις διιστανται![]()
Απαπαπα, όχι!!
mindcircus
Περιβόητο μέλος

θα φορουσατε αυτη τη μπλουζα σε επισημο γεγονος΄; την εχω σε κοκκινομπορντο με μαυρο.μ στρωνει ωραια και λεω να τη φορεσω σε γαμο,αλλα οι αποψεις διιστανται![]()
Σε γαμο;;;;;
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!
Εγω αμα σε εβλεπα, θα ελεγα οτι μπερδεψες την εκκλησια με καφετερια. Σορυ, ειναι υπερβολικα απλο. Οσο απλη κι αν εισαι στο ντυσιμο σου, δεν ειναι ρουχο αυτο για γαμο. ΕΚΤΟΣ αν γινει στο δημαρχειο.
Τελειότητα!! Πολύ πολύ καλό
Εγώ πάλι έχω μπει σε mood παπουτσοαγορών και είμαι μεταξύ αυτών:
![]()
![]()
![]()
Converse ροζουλι εννοειται. Τα αλλα δεν πιανουν μια μπροστα τους!

Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ;
prinCess.
Επιφανές μέλος

![]()
Όχι μωρέ. Πάρτα σε άλλο χρώμα :/

Όχι μωρέ. Πάρτα σε άλλο χρώμα :/
Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρπύχα μπορώ να το βάλω?>
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρπύχα μπορώ να το βάλω?>
Με κανενα χρωμα. Αστα στην ακρη για ωρες αναγκης η αμα πας σε κανα βουνο η τελοσπαντων για καπου που δε θα σε νοιαζει το ντυσιμο.
Κατα την γνωμη μου, ειναι πολυ ασχημο παπουτσι.. :/
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρούχα μπορώ να το βάλω?>
νομίζω πως το χρώμα τα χαλάει.. αυτό το μουσταρδί σε αθλητικό κάθεται άσχημα κ δύσκολα το συνδυάζεις. βάλτα με μαύρες ή γκρι φόρμες για γυμναστική ή με τζιν για casual περιπτώσεις.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

nikos9631
Νεοφερμένο μέλος

![]()
μην τα παιρνεις καθολουυυ. φτανει πια με αυτα τα airmax τα βλεπω και θελω να ξερασω! ελεος δηλαδη! παρε κανα αλλο παπουτσι
prinCess.
Επιφανές μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Γνώμες είναι αυτά. Απλά,εγώ πχ, δεν τα'χω για φιγούρα αλλά καθαρά για άθληση μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολύ βολικά και ανθεκτικά.Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική.![]()

georgia.94
Δραστήριο μέλος

![]()
σαν σχεδιο ειναι πολυ ωραια κ μοδατα!το χρωμα οντως δεν ειναι κ πολυ ωραιο!!υποκειμενικο βεβαια αυτο!!
δν νομιζω οτι εχεις περιορισμο στο με τι θα τα φορεσεις!!φυσικα με φορμες η και με τζιν!αρκει χρωματικα να κινεισαι στα μαυρο-γκρι-λευκο.
elena
Πολύ δραστήριο μέλος

Tο έχω βάλει στο μάτι...
Akatanomasty είναι πάρα πολύ ωραίο το σορτσάκι!

MissKit
Επιφανές μέλος

Στην προκειμένη η Nike για κάποιο λόγο θεώρησε ότι το να μιμηθεί το -κλασικό πλέον- Oxford μποτάκι Timberland βγάζοντάς το σε αθλητικό με παρόμοιο χρωματισμό θα ήταν μια καλή ιδέα. Σε ορισμένους άρεσε, σε άλλους όχι. Όπως συμβαίνει με όλα σε αυτή τη ζωή.
Αν εσένα σου αρέσουν, όλα καλά. Μένεις απλώς στη δεύτερη ερώτηση που λες: με τι ρούχα πάνε; Πάνε με ό,τι ρούχο σου ταιριάζει στο μάτι. Μαύρο πάντως σίγουρα. Εμένα αυτό το παπούτσι μου φαίνεται σαν να περνά κρίση ταυτότητας.

Με γεια σου κιόλας.

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

DanaiPsa
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.