Akatanomasty Νεοφερμένο μέλος Η Akatanomasty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 21:38 Η Akatanomasty: #3.841 20-06-14 21:38 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Λατρεύω το κίτρινο χρώμα το καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο φόρεμα το ερωτεύτηκα... Για κάτι τέτοιο τι θα λέγατε? Tο έχω βάλει στο μάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα shorts florales.png 89,6 KB · Εμφανίσεις: 951 EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 22:50 Η EnnisDelMar!: #3.842 20-06-14 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Το τελευταίο φόρεμα το ερωτεύτηκα... Για κάτι τέτοιο τι θα λέγατε? Tο έχω βάλει στο μάτι... Click για ανάπτυξη... Τελειότητα!! Πολύ πολύ καλό Εγώ πάλι έχω μπει σε mood παπουτσοαγορών και είμαι μεταξύ αυτών: Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 22:52 Η EnnisDelMar!: #3.843 20-06-14 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: θα φορουσατε αυτη τη μπλουζα σε επισημο γεγονος΄; την εχω σε κοκκινομπορντο με μαυρο.μ στρωνει ωραια και λεω να τη φορεσω σε γαμο,αλλα οι αποψεις διιστανται Click για ανάπτυξη... Απαπαπα, όχι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 23:30 Η mindcircus: #3.844 20-06-14 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: θα φορουσατε αυτη τη μπλουζα σε επισημο γεγονος΄; την εχω σε κοκκινομπορντο με μαυρο.μ στρωνει ωραια και λεω να τη φορεσω σε γαμο,αλλα οι αποψεις διιστανται Click για ανάπτυξη... Σε γαμο;;;;; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Εγω αμα σε εβλεπα, θα ελεγα οτι μπερδεψες την εκκλησια με καφετερια. Σορυ, ειναι υπερβολικα απλο. Οσο απλη κι αν εισαι στο ντυσιμο σου, δεν ειναι ρουχο αυτο για γαμο. ΕΚΤΟΣ αν γινει στο δημαρχειο. Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Τελειότητα!! Πολύ πολύ καλό Εγώ πάλι έχω μπει σε mood παπουτσοαγορών και είμαι μεταξύ αυτών: Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Converse ροζουλι εννοειται. Τα αλλα δεν πιανουν μια μπροστα τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2014 lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 11:54 Ο lolos έγραψε: #3.845 21-06-14 11:54 Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 13:26 Η prinCess.: #3.846 21-06-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ. Πάρτα σε άλλο χρώμα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:26 Ο lolos έγραψε: #3.847 21-06-14 14:26 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Όχι μωρέ. Πάρτα σε άλλο χρώμα :/ Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρπύχα μπορώ να το βάλω?> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 19:55 Η mindcircus: #3.848 21-06-14 19:55 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρπύχα μπορώ να το βάλω?> Click για ανάπτυξη... Με κανενα χρωμα. Αστα στην ακρη για ωρες αναγκης η αμα πας σε κανα βουνο η τελοσπαντων για καπου που δε θα σε νοιαζει το ντυσιμο. Κατα την γνωμη μου, ειναι πολυ ασχημο παπουτσι.. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 21:11 Η Tabby έγραψε: #3.849 21-06-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρούχα μπορώ να το βάλω?> Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το χρώμα τα χαλάει.. αυτό το μουσταρδί σε αθλητικό κάθεται άσχημα κ δύσκολα το συνδυάζεις. βάλτα με μαύρες ή γκρι φόρμες για γυμναστική ή με τζιν για casual περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 21:33 Η _fairygirl_: #3.850 21-06-14 21:33 Γενικά,όταν αγοράζω αθλητικά θέλω μπλε,ροζ και τέτοια. Δε μου αρέσουν τα χρώματα που υπάρχουν στα υπόλοιπα παπούτσια να το έχουν και τα αθλητικά. Είναι άλλο στυλ ντυσίματος. Άλλου τύπου. Όσο για το με τι θα ταίριαζαν εγώ θα συμφωνούσα με την Tabby. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:20 Ο nikos9631: #3.851 21-06-14 22:20 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... μην τα παιρνεις καθολουυυ. φτανει πια με αυτα τα airmax τα βλεπω και θελω να ξερασω! ελεος δηλαδη! παρε κανα αλλο παπουτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #3.852 21-06-14 22:33 Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Η _fairygirl_: #3.853 21-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Click για ανάπτυξη... Γνώμες είναι αυτά. Απλά,εγώ πχ, δεν τα'χω για φιγούρα αλλά καθαρά για άθληση μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολύ βολικά και ανθεκτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 01:29 Η georgia.94: #3.854 22-06-14 01:29 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... σαν σχεδιο ειναι πολυ ωραια κ μοδατα!το χρωμα οντως δεν ειναι κ πολυ ωραιο!!υποκειμενικο βεβαια αυτο!! δν νομιζω οτι εχεις περιορισμο στο με τι θα τα φορεσεις!!φυσικα με φορμες η και με τζιν!αρκει χρωματικα να κινεισαι στα μαυρο-γκρι-λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 10:27 Η elena έγραψε: #3.855 22-06-14 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Για κάτι τέτοιο τι θα λέγατε? Tο έχω βάλει στο μάτι... Click για ανάπτυξη... Akatanomasty είναι πάρα πολύ ωραίο το σορτσάκι! από που θα το πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 16:57 Ο lolos έγραψε: #3.856 22-06-14 16:57 Δεν είναι μουσταρδί είναι καφέ απλά δεν βρίσκω ακριβώς την φωτογραφία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η MissKit έγραψε: #3.857 23-06-14 15:06 Κοίταξε να δεις, lolos, το airmax είναι ένα παπούτσι χάρμα για ορισμένες δραστηριότητες, ωστόσο αισθητικά οφείλουμε να δούμε πως δεν πρόκειται και για κομψοτέχνημα, ναι; Ίσως, εξαρτάται από την αισθητική του καθενός. Το είπαν και παραπάνω. Στην προκειμένη η Nike για κάποιο λόγο θεώρησε ότι το να μιμηθεί το -κλασικό πλέον- Oxford μποτάκι Timberland βγάζοντάς το σε αθλητικό με παρόμοιο χρωματισμό θα ήταν μια καλή ιδέα. Σε ορισμένους άρεσε, σε άλλους όχι. Όπως συμβαίνει με όλα σε αυτή τη ζωή. Αν εσένα σου αρέσουν, όλα καλά. Μένεις απλώς στη δεύτερη ερώτηση που λες: με τι ρούχα πάνε; Πάνε με ό,τι ρούχο σου ταιριάζει στο μάτι. Μαύρο πάντως σίγουρα. Εμένα αυτό το παπούτσι μου φαίνεται σαν να περνά κρίση ταυτότητας. Με γεια σου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Ο lolos έγραψε: #3.858 23-06-14 16:05 Βασικά στο χρώμα είναι ίδια χαχαχα!!!Σας ευχαριστώ όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Tabby έγραψε: #3.859 23-06-14 19:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DanaiPsa Νεοφερμένο μέλος Η DanaiPsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 22:02 Η DanaiPsa έγραψε: #3.860 26-06-14 22:02 Είμαι ψιλή με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά, αδύνατη. Τι μαγιό θα μου πήγαινε; Μικρό μέγεθος στήθους, λεπτή μέση, φαρδαίνω στη λεκάνη. Οι μηροί μου είναι λίγο παχιοί. Τι μαγιό θα έπρεπε να αγοράσω;;;;; Ευχαριστώ πολύ όσους με συμβουλέψουν με ειλικρίνεια και............ ΚΑΛΗ επιτυχία με τις εξετάσεις!!!! (τους βαθμούς εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Λατρεύω το κίτρινο χρώμα το καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο φόρεμα το ερωτεύτηκα... Για κάτι τέτοιο τι θα λέγατε? Tο έχω βάλει στο μάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 22:50 Η EnnisDelMar!: #3.842 20-06-14 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Το τελευταίο φόρεμα το ερωτεύτηκα... Για κάτι τέτοιο τι θα λέγατε? Tο έχω βάλει στο μάτι... Click για ανάπτυξη... Τελειότητα!! Πολύ πολύ καλό Εγώ πάλι έχω μπει σε mood παπουτσοαγορών και είμαι μεταξύ αυτών: Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 22:52 Η EnnisDelMar!: #3.843 20-06-14 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: θα φορουσατε αυτη τη μπλουζα σε επισημο γεγονος΄; την εχω σε κοκκινομπορντο με μαυρο.μ στρωνει ωραια και λεω να τη φορεσω σε γαμο,αλλα οι αποψεις διιστανται Click για ανάπτυξη... Απαπαπα, όχι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 23:30 Η mindcircus: #3.844 20-06-14 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: θα φορουσατε αυτη τη μπλουζα σε επισημο γεγονος΄; την εχω σε κοκκινομπορντο με μαυρο.μ στρωνει ωραια και λεω να τη φορεσω σε γαμο,αλλα οι αποψεις διιστανται Click για ανάπτυξη... Σε γαμο;;;;; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Εγω αμα σε εβλεπα, θα ελεγα οτι μπερδεψες την εκκλησια με καφετερια. Σορυ, ειναι υπερβολικα απλο. Οσο απλη κι αν εισαι στο ντυσιμο σου, δεν ειναι ρουχο αυτο για γαμο. ΕΚΤΟΣ αν γινει στο δημαρχειο. Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Τελειότητα!! Πολύ πολύ καλό Εγώ πάλι έχω μπει σε mood παπουτσοαγορών και είμαι μεταξύ αυτών: Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Converse ροζουλι εννοειται. Τα αλλα δεν πιανουν μια μπροστα τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2014 lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 11:54 Ο lolos έγραψε: #3.845 21-06-14 11:54 Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 13:26 Η prinCess.: #3.846 21-06-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ. Πάρτα σε άλλο χρώμα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:26 Ο lolos έγραψε: #3.847 21-06-14 14:26 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Όχι μωρέ. Πάρτα σε άλλο χρώμα :/ Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρπύχα μπορώ να το βάλω?> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 19:55 Η mindcircus: #3.848 21-06-14 19:55 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρπύχα μπορώ να το βάλω?> Click για ανάπτυξη... Με κανενα χρωμα. Αστα στην ακρη για ωρες αναγκης η αμα πας σε κανα βουνο η τελοσπαντων για καπου που δε θα σε νοιαζει το ντυσιμο. Κατα την γνωμη μου, ειναι πολυ ασχημο παπουτσι.. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 21:11 Η Tabby έγραψε: #3.849 21-06-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρούχα μπορώ να το βάλω?> Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το χρώμα τα χαλάει.. αυτό το μουσταρδί σε αθλητικό κάθεται άσχημα κ δύσκολα το συνδυάζεις. βάλτα με μαύρες ή γκρι φόρμες για γυμναστική ή με τζιν για casual περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 21:33 Η _fairygirl_: #3.850 21-06-14 21:33 Γενικά,όταν αγοράζω αθλητικά θέλω μπλε,ροζ και τέτοια. Δε μου αρέσουν τα χρώματα που υπάρχουν στα υπόλοιπα παπούτσια να το έχουν και τα αθλητικά. Είναι άλλο στυλ ντυσίματος. Άλλου τύπου. Όσο για το με τι θα ταίριαζαν εγώ θα συμφωνούσα με την Tabby. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:20 Ο nikos9631: #3.851 21-06-14 22:20 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... μην τα παιρνεις καθολουυυ. φτανει πια με αυτα τα airmax τα βλεπω και θελω να ξερασω! ελεος δηλαδη! παρε κανα αλλο παπουτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #3.852 21-06-14 22:33 Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Η _fairygirl_: #3.853 21-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Click για ανάπτυξη... Γνώμες είναι αυτά. Απλά,εγώ πχ, δεν τα'χω για φιγούρα αλλά καθαρά για άθληση μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολύ βολικά και ανθεκτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 01:29 Η georgia.94: #3.854 22-06-14 01:29 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... σαν σχεδιο ειναι πολυ ωραια κ μοδατα!το χρωμα οντως δεν ειναι κ πολυ ωραιο!!υποκειμενικο βεβαια αυτο!! δν νομιζω οτι εχεις περιορισμο στο με τι θα τα φορεσεις!!φυσικα με φορμες η και με τζιν!αρκει χρωματικα να κινεισαι στα μαυρο-γκρι-λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 10:27 Η elena έγραψε: #3.855 22-06-14 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Για κάτι τέτοιο τι θα λέγατε? Tο έχω βάλει στο μάτι... Click για ανάπτυξη... Akatanomasty είναι πάρα πολύ ωραίο το σορτσάκι! από που θα το πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 16:57 Ο lolos έγραψε: #3.856 22-06-14 16:57 Δεν είναι μουσταρδί είναι καφέ απλά δεν βρίσκω ακριβώς την φωτογραφία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η MissKit έγραψε: #3.857 23-06-14 15:06 Κοίταξε να δεις, lolos, το airmax είναι ένα παπούτσι χάρμα για ορισμένες δραστηριότητες, ωστόσο αισθητικά οφείλουμε να δούμε πως δεν πρόκειται και για κομψοτέχνημα, ναι; Ίσως, εξαρτάται από την αισθητική του καθενός. Το είπαν και παραπάνω. Στην προκειμένη η Nike για κάποιο λόγο θεώρησε ότι το να μιμηθεί το -κλασικό πλέον- Oxford μποτάκι Timberland βγάζοντάς το σε αθλητικό με παρόμοιο χρωματισμό θα ήταν μια καλή ιδέα. Σε ορισμένους άρεσε, σε άλλους όχι. Όπως συμβαίνει με όλα σε αυτή τη ζωή. Αν εσένα σου αρέσουν, όλα καλά. Μένεις απλώς στη δεύτερη ερώτηση που λες: με τι ρούχα πάνε; Πάνε με ό,τι ρούχο σου ταιριάζει στο μάτι. Μαύρο πάντως σίγουρα. Εμένα αυτό το παπούτσι μου φαίνεται σαν να περνά κρίση ταυτότητας. Με γεια σου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Ο lolos έγραψε: #3.858 23-06-14 16:05 Βασικά στο χρώμα είναι ίδια χαχαχα!!!Σας ευχαριστώ όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Tabby έγραψε: #3.859 23-06-14 19:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DanaiPsa Νεοφερμένο μέλος Η DanaiPsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 22:02 Η DanaiPsa έγραψε: #3.860 26-06-14 22:02 Είμαι ψιλή με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά, αδύνατη. Τι μαγιό θα μου πήγαινε; Μικρό μέγεθος στήθους, λεπτή μέση, φαρδαίνω στη λεκάνη. Οι μηροί μου είναι λίγο παχιοί. Τι μαγιό θα έπρεπε να αγοράσω;;;;; Ευχαριστώ πολύ όσους με συμβουλέψουν με ειλικρίνεια και............ ΚΑΛΗ επιτυχία με τις εξετάσεις!!!! (τους βαθμούς εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Το τελευταίο φόρεμα το ερωτεύτηκα... Για κάτι τέτοιο τι θα λέγατε? Tο έχω βάλει στο μάτι... Click για ανάπτυξη... Τελειότητα!! Πολύ πολύ καλό Εγώ πάλι έχω μπει σε mood παπουτσοαγορών και είμαι μεταξύ αυτών: Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 22:52 Η EnnisDelMar!: #3.843 20-06-14 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: θα φορουσατε αυτη τη μπλουζα σε επισημο γεγονος΄; την εχω σε κοκκινομπορντο με μαυρο.μ στρωνει ωραια και λεω να τη φορεσω σε γαμο,αλλα οι αποψεις διιστανται Click για ανάπτυξη... Απαπαπα, όχι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 23:30 Η mindcircus: #3.844 20-06-14 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: θα φορουσατε αυτη τη μπλουζα σε επισημο γεγονος΄; την εχω σε κοκκινομπορντο με μαυρο.μ στρωνει ωραια και λεω να τη φορεσω σε γαμο,αλλα οι αποψεις διιστανται Click για ανάπτυξη... Σε γαμο;;;;; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Εγω αμα σε εβλεπα, θα ελεγα οτι μπερδεψες την εκκλησια με καφετερια. Σορυ, ειναι υπερβολικα απλο. Οσο απλη κι αν εισαι στο ντυσιμο σου, δεν ειναι ρουχο αυτο για γαμο. ΕΚΤΟΣ αν γινει στο δημαρχειο. Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Τελειότητα!! Πολύ πολύ καλό Εγώ πάλι έχω μπει σε mood παπουτσοαγορών και είμαι μεταξύ αυτών: Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Converse ροζουλι εννοειται. Τα αλλα δεν πιανουν μια μπροστα τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2014 lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 11:54 Ο lolos έγραψε: #3.845 21-06-14 11:54 Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 13:26 Η prinCess.: #3.846 21-06-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ. Πάρτα σε άλλο χρώμα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:26 Ο lolos έγραψε: #3.847 21-06-14 14:26 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Όχι μωρέ. Πάρτα σε άλλο χρώμα :/ Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρπύχα μπορώ να το βάλω?> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 19:55 Η mindcircus: #3.848 21-06-14 19:55 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρπύχα μπορώ να το βάλω?> Click για ανάπτυξη... Με κανενα χρωμα. Αστα στην ακρη για ωρες αναγκης η αμα πας σε κανα βουνο η τελοσπαντων για καπου που δε θα σε νοιαζει το ντυσιμο. Κατα την γνωμη μου, ειναι πολυ ασχημο παπουτσι.. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 21:11 Η Tabby έγραψε: #3.849 21-06-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρούχα μπορώ να το βάλω?> Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το χρώμα τα χαλάει.. αυτό το μουσταρδί σε αθλητικό κάθεται άσχημα κ δύσκολα το συνδυάζεις. βάλτα με μαύρες ή γκρι φόρμες για γυμναστική ή με τζιν για casual περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 21:33 Η _fairygirl_: #3.850 21-06-14 21:33 Γενικά,όταν αγοράζω αθλητικά θέλω μπλε,ροζ και τέτοια. Δε μου αρέσουν τα χρώματα που υπάρχουν στα υπόλοιπα παπούτσια να το έχουν και τα αθλητικά. Είναι άλλο στυλ ντυσίματος. Άλλου τύπου. Όσο για το με τι θα ταίριαζαν εγώ θα συμφωνούσα με την Tabby. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:20 Ο nikos9631: #3.851 21-06-14 22:20 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... μην τα παιρνεις καθολουυυ. φτανει πια με αυτα τα airmax τα βλεπω και θελω να ξερασω! ελεος δηλαδη! παρε κανα αλλο παπουτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #3.852 21-06-14 22:33 Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Η _fairygirl_: #3.853 21-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Click για ανάπτυξη... Γνώμες είναι αυτά. Απλά,εγώ πχ, δεν τα'χω για φιγούρα αλλά καθαρά για άθληση μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολύ βολικά και ανθεκτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 01:29 Η georgia.94: #3.854 22-06-14 01:29 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... σαν σχεδιο ειναι πολυ ωραια κ μοδατα!το χρωμα οντως δεν ειναι κ πολυ ωραιο!!υποκειμενικο βεβαια αυτο!! δν νομιζω οτι εχεις περιορισμο στο με τι θα τα φορεσεις!!φυσικα με φορμες η και με τζιν!αρκει χρωματικα να κινεισαι στα μαυρο-γκρι-λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 10:27 Η elena έγραψε: #3.855 22-06-14 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Για κάτι τέτοιο τι θα λέγατε? Tο έχω βάλει στο μάτι... Click για ανάπτυξη... Akatanomasty είναι πάρα πολύ ωραίο το σορτσάκι! από που θα το πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 16:57 Ο lolos έγραψε: #3.856 22-06-14 16:57 Δεν είναι μουσταρδί είναι καφέ απλά δεν βρίσκω ακριβώς την φωτογραφία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η MissKit έγραψε: #3.857 23-06-14 15:06 Κοίταξε να δεις, lolos, το airmax είναι ένα παπούτσι χάρμα για ορισμένες δραστηριότητες, ωστόσο αισθητικά οφείλουμε να δούμε πως δεν πρόκειται και για κομψοτέχνημα, ναι; Ίσως, εξαρτάται από την αισθητική του καθενός. Το είπαν και παραπάνω. Στην προκειμένη η Nike για κάποιο λόγο θεώρησε ότι το να μιμηθεί το -κλασικό πλέον- Oxford μποτάκι Timberland βγάζοντάς το σε αθλητικό με παρόμοιο χρωματισμό θα ήταν μια καλή ιδέα. Σε ορισμένους άρεσε, σε άλλους όχι. Όπως συμβαίνει με όλα σε αυτή τη ζωή. Αν εσένα σου αρέσουν, όλα καλά. Μένεις απλώς στη δεύτερη ερώτηση που λες: με τι ρούχα πάνε; Πάνε με ό,τι ρούχο σου ταιριάζει στο μάτι. Μαύρο πάντως σίγουρα. Εμένα αυτό το παπούτσι μου φαίνεται σαν να περνά κρίση ταυτότητας. Με γεια σου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Ο lolos έγραψε: #3.858 23-06-14 16:05 Βασικά στο χρώμα είναι ίδια χαχαχα!!!Σας ευχαριστώ όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Tabby έγραψε: #3.859 23-06-14 19:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DanaiPsa Νεοφερμένο μέλος Η DanaiPsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 22:02 Η DanaiPsa έγραψε: #3.860 26-06-14 22:02 Είμαι ψιλή με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά, αδύνατη. Τι μαγιό θα μου πήγαινε; Μικρό μέγεθος στήθους, λεπτή μέση, φαρδαίνω στη λεκάνη. Οι μηροί μου είναι λίγο παχιοί. Τι μαγιό θα έπρεπε να αγοράσω;;;;; Ευχαριστώ πολύ όσους με συμβουλέψουν με ειλικρίνεια και............ ΚΑΛΗ επιτυχία με τις εξετάσεις!!!! (τους βαθμούς εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: θα φορουσατε αυτη τη μπλουζα σε επισημο γεγονος΄; την εχω σε κοκκινομπορντο με μαυρο.μ στρωνει ωραια και λεω να τη φορεσω σε γαμο,αλλα οι αποψεις διιστανται Click για ανάπτυξη... Απαπαπα, όχι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 23:30 Η mindcircus: #3.844 20-06-14 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: θα φορουσατε αυτη τη μπλουζα σε επισημο γεγονος΄; την εχω σε κοκκινομπορντο με μαυρο.μ στρωνει ωραια και λεω να τη φορεσω σε γαμο,αλλα οι αποψεις διιστανται Click για ανάπτυξη... Σε γαμο;;;;; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Εγω αμα σε εβλεπα, θα ελεγα οτι μπερδεψες την εκκλησια με καφετερια. Σορυ, ειναι υπερβολικα απλο. Οσο απλη κι αν εισαι στο ντυσιμο σου, δεν ειναι ρουχο αυτο για γαμο. ΕΚΤΟΣ αν γινει στο δημαρχειο. Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Τελειότητα!! Πολύ πολύ καλό Εγώ πάλι έχω μπει σε mood παπουτσοαγορών και είμαι μεταξύ αυτών: Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Converse ροζουλι εννοειται. Τα αλλα δεν πιανουν μια μπροστα τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2014 lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 11:54 Ο lolos έγραψε: #3.845 21-06-14 11:54 Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 13:26 Η prinCess.: #3.846 21-06-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ. Πάρτα σε άλλο χρώμα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:26 Ο lolos έγραψε: #3.847 21-06-14 14:26 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Όχι μωρέ. Πάρτα σε άλλο χρώμα :/ Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρπύχα μπορώ να το βάλω?> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 19:55 Η mindcircus: #3.848 21-06-14 19:55 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρπύχα μπορώ να το βάλω?> Click για ανάπτυξη... Με κανενα χρωμα. Αστα στην ακρη για ωρες αναγκης η αμα πας σε κανα βουνο η τελοσπαντων για καπου που δε θα σε νοιαζει το ντυσιμο. Κατα την γνωμη μου, ειναι πολυ ασχημο παπουτσι.. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 21:11 Η Tabby έγραψε: #3.849 21-06-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρούχα μπορώ να το βάλω?> Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το χρώμα τα χαλάει.. αυτό το μουσταρδί σε αθλητικό κάθεται άσχημα κ δύσκολα το συνδυάζεις. βάλτα με μαύρες ή γκρι φόρμες για γυμναστική ή με τζιν για casual περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 21:33 Η _fairygirl_: #3.850 21-06-14 21:33 Γενικά,όταν αγοράζω αθλητικά θέλω μπλε,ροζ και τέτοια. Δε μου αρέσουν τα χρώματα που υπάρχουν στα υπόλοιπα παπούτσια να το έχουν και τα αθλητικά. Είναι άλλο στυλ ντυσίματος. Άλλου τύπου. Όσο για το με τι θα ταίριαζαν εγώ θα συμφωνούσα με την Tabby. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:20 Ο nikos9631: #3.851 21-06-14 22:20 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... μην τα παιρνεις καθολουυυ. φτανει πια με αυτα τα airmax τα βλεπω και θελω να ξερασω! ελεος δηλαδη! παρε κανα αλλο παπουτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #3.852 21-06-14 22:33 Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Η _fairygirl_: #3.853 21-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Click για ανάπτυξη... Γνώμες είναι αυτά. Απλά,εγώ πχ, δεν τα'χω για φιγούρα αλλά καθαρά για άθληση μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολύ βολικά και ανθεκτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 01:29 Η georgia.94: #3.854 22-06-14 01:29 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... σαν σχεδιο ειναι πολυ ωραια κ μοδατα!το χρωμα οντως δεν ειναι κ πολυ ωραιο!!υποκειμενικο βεβαια αυτο!! δν νομιζω οτι εχεις περιορισμο στο με τι θα τα φορεσεις!!φυσικα με φορμες η και με τζιν!αρκει χρωματικα να κινεισαι στα μαυρο-γκρι-λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 10:27 Η elena έγραψε: #3.855 22-06-14 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Για κάτι τέτοιο τι θα λέγατε? Tο έχω βάλει στο μάτι... Click για ανάπτυξη... Akatanomasty είναι πάρα πολύ ωραίο το σορτσάκι! από που θα το πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 16:57 Ο lolos έγραψε: #3.856 22-06-14 16:57 Δεν είναι μουσταρδί είναι καφέ απλά δεν βρίσκω ακριβώς την φωτογραφία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η MissKit έγραψε: #3.857 23-06-14 15:06 Κοίταξε να δεις, lolos, το airmax είναι ένα παπούτσι χάρμα για ορισμένες δραστηριότητες, ωστόσο αισθητικά οφείλουμε να δούμε πως δεν πρόκειται και για κομψοτέχνημα, ναι; Ίσως, εξαρτάται από την αισθητική του καθενός. Το είπαν και παραπάνω. Στην προκειμένη η Nike για κάποιο λόγο θεώρησε ότι το να μιμηθεί το -κλασικό πλέον- Oxford μποτάκι Timberland βγάζοντάς το σε αθλητικό με παρόμοιο χρωματισμό θα ήταν μια καλή ιδέα. Σε ορισμένους άρεσε, σε άλλους όχι. Όπως συμβαίνει με όλα σε αυτή τη ζωή. Αν εσένα σου αρέσουν, όλα καλά. Μένεις απλώς στη δεύτερη ερώτηση που λες: με τι ρούχα πάνε; Πάνε με ό,τι ρούχο σου ταιριάζει στο μάτι. Μαύρο πάντως σίγουρα. Εμένα αυτό το παπούτσι μου φαίνεται σαν να περνά κρίση ταυτότητας. Με γεια σου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Ο lolos έγραψε: #3.858 23-06-14 16:05 Βασικά στο χρώμα είναι ίδια χαχαχα!!!Σας ευχαριστώ όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Tabby έγραψε: #3.859 23-06-14 19:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DanaiPsa Νεοφερμένο μέλος Η DanaiPsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 22:02 Η DanaiPsa έγραψε: #3.860 26-06-14 22:02 Είμαι ψιλή με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά, αδύνατη. Τι μαγιό θα μου πήγαινε; Μικρό μέγεθος στήθους, λεπτή μέση, φαρδαίνω στη λεκάνη. Οι μηροί μου είναι λίγο παχιοί. Τι μαγιό θα έπρεπε να αγοράσω;;;;; Ευχαριστώ πολύ όσους με συμβουλέψουν με ειλικρίνεια και............ ΚΑΛΗ επιτυχία με τις εξετάσεις!!!! (τους βαθμούς εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: θα φορουσατε αυτη τη μπλουζα σε επισημο γεγονος΄; την εχω σε κοκκινομπορντο με μαυρο.μ στρωνει ωραια και λεω να τη φορεσω σε γαμο,αλλα οι αποψεις διιστανται Click για ανάπτυξη... Σε γαμο;;;;; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Εγω αμα σε εβλεπα, θα ελεγα οτι μπερδεψες την εκκλησια με καφετερια. Σορυ, ειναι υπερβολικα απλο. Οσο απλη κι αν εισαι στο ντυσιμο σου, δεν ειναι ρουχο αυτο για γαμο. ΕΚΤΟΣ αν γινει στο δημαρχειο. Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Τελειότητα!! Πολύ πολύ καλό Εγώ πάλι έχω μπει σε mood παπουτσοαγορών και είμαι μεταξύ αυτών: Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Converse ροζουλι εννοειται. Τα αλλα δεν πιανουν μια μπροστα τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 11:54 Ο lolos έγραψε: #3.845 21-06-14 11:54 Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 13:26 Η prinCess.: #3.846 21-06-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ. Πάρτα σε άλλο χρώμα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:26 Ο lolos έγραψε: #3.847 21-06-14 14:26 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Όχι μωρέ. Πάρτα σε άλλο χρώμα :/ Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρπύχα μπορώ να το βάλω?> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 19:55 Η mindcircus: #3.848 21-06-14 19:55 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρπύχα μπορώ να το βάλω?> Click για ανάπτυξη... Με κανενα χρωμα. Αστα στην ακρη για ωρες αναγκης η αμα πας σε κανα βουνο η τελοσπαντων για καπου που δε θα σε νοιαζει το ντυσιμο. Κατα την γνωμη μου, ειναι πολυ ασχημο παπουτσι.. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 21:11 Η Tabby έγραψε: #3.849 21-06-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρούχα μπορώ να το βάλω?> Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το χρώμα τα χαλάει.. αυτό το μουσταρδί σε αθλητικό κάθεται άσχημα κ δύσκολα το συνδυάζεις. βάλτα με μαύρες ή γκρι φόρμες για γυμναστική ή με τζιν για casual περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 21:33 Η _fairygirl_: #3.850 21-06-14 21:33 Γενικά,όταν αγοράζω αθλητικά θέλω μπλε,ροζ και τέτοια. Δε μου αρέσουν τα χρώματα που υπάρχουν στα υπόλοιπα παπούτσια να το έχουν και τα αθλητικά. Είναι άλλο στυλ ντυσίματος. Άλλου τύπου. Όσο για το με τι θα ταίριαζαν εγώ θα συμφωνούσα με την Tabby. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:20 Ο nikos9631: #3.851 21-06-14 22:20 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... μην τα παιρνεις καθολουυυ. φτανει πια με αυτα τα airmax τα βλεπω και θελω να ξερασω! ελεος δηλαδη! παρε κανα αλλο παπουτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #3.852 21-06-14 22:33 Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Η _fairygirl_: #3.853 21-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Click για ανάπτυξη... Γνώμες είναι αυτά. Απλά,εγώ πχ, δεν τα'χω για φιγούρα αλλά καθαρά για άθληση μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολύ βολικά και ανθεκτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 01:29 Η georgia.94: #3.854 22-06-14 01:29 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... σαν σχεδιο ειναι πολυ ωραια κ μοδατα!το χρωμα οντως δεν ειναι κ πολυ ωραιο!!υποκειμενικο βεβαια αυτο!! δν νομιζω οτι εχεις περιορισμο στο με τι θα τα φορεσεις!!φυσικα με φορμες η και με τζιν!αρκει χρωματικα να κινεισαι στα μαυρο-γκρι-λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 10:27 Η elena έγραψε: #3.855 22-06-14 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Για κάτι τέτοιο τι θα λέγατε? Tο έχω βάλει στο μάτι... Click για ανάπτυξη... Akatanomasty είναι πάρα πολύ ωραίο το σορτσάκι! από που θα το πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 16:57 Ο lolos έγραψε: #3.856 22-06-14 16:57 Δεν είναι μουσταρδί είναι καφέ απλά δεν βρίσκω ακριβώς την φωτογραφία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η MissKit έγραψε: #3.857 23-06-14 15:06 Κοίταξε να δεις, lolos, το airmax είναι ένα παπούτσι χάρμα για ορισμένες δραστηριότητες, ωστόσο αισθητικά οφείλουμε να δούμε πως δεν πρόκειται και για κομψοτέχνημα, ναι; Ίσως, εξαρτάται από την αισθητική του καθενός. Το είπαν και παραπάνω. Στην προκειμένη η Nike για κάποιο λόγο θεώρησε ότι το να μιμηθεί το -κλασικό πλέον- Oxford μποτάκι Timberland βγάζοντάς το σε αθλητικό με παρόμοιο χρωματισμό θα ήταν μια καλή ιδέα. Σε ορισμένους άρεσε, σε άλλους όχι. Όπως συμβαίνει με όλα σε αυτή τη ζωή. Αν εσένα σου αρέσουν, όλα καλά. Μένεις απλώς στη δεύτερη ερώτηση που λες: με τι ρούχα πάνε; Πάνε με ό,τι ρούχο σου ταιριάζει στο μάτι. Μαύρο πάντως σίγουρα. Εμένα αυτό το παπούτσι μου φαίνεται σαν να περνά κρίση ταυτότητας. Με γεια σου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Ο lolos έγραψε: #3.858 23-06-14 16:05 Βασικά στο χρώμα είναι ίδια χαχαχα!!!Σας ευχαριστώ όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Tabby έγραψε: #3.859 23-06-14 19:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DanaiPsa Νεοφερμένο μέλος Η DanaiPsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 22:02 Η DanaiPsa έγραψε: #3.860 26-06-14 22:02 Είμαι ψιλή με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά, αδύνατη. Τι μαγιό θα μου πήγαινε; Μικρό μέγεθος στήθους, λεπτή μέση, φαρδαίνω στη λεκάνη. Οι μηροί μου είναι λίγο παχιοί. Τι μαγιό θα έπρεπε να αγοράσω;;;;; Ευχαριστώ πολύ όσους με συμβουλέψουν με ειλικρίνεια και............ ΚΑΛΗ επιτυχία με τις εξετάσεις!!!! (τους βαθμούς εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 13:26 Η prinCess.: #3.846 21-06-14 13:26 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ. Πάρτα σε άλλο χρώμα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:26 Ο lolos έγραψε: #3.847 21-06-14 14:26 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Όχι μωρέ. Πάρτα σε άλλο χρώμα :/ Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρπύχα μπορώ να το βάλω?> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 19:55 Η mindcircus: #3.848 21-06-14 19:55 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρπύχα μπορώ να το βάλω?> Click για ανάπτυξη... Με κανενα χρωμα. Αστα στην ακρη για ωρες αναγκης η αμα πας σε κανα βουνο η τελοσπαντων για καπου που δε θα σε νοιαζει το ντυσιμο. Κατα την γνωμη μου, ειναι πολυ ασχημο παπουτσι.. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 21:11 Η Tabby έγραψε: #3.849 21-06-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρούχα μπορώ να το βάλω?> Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το χρώμα τα χαλάει.. αυτό το μουσταρδί σε αθλητικό κάθεται άσχημα κ δύσκολα το συνδυάζεις. βάλτα με μαύρες ή γκρι φόρμες για γυμναστική ή με τζιν για casual περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 21:33 Η _fairygirl_: #3.850 21-06-14 21:33 Γενικά,όταν αγοράζω αθλητικά θέλω μπλε,ροζ και τέτοια. Δε μου αρέσουν τα χρώματα που υπάρχουν στα υπόλοιπα παπούτσια να το έχουν και τα αθλητικά. Είναι άλλο στυλ ντυσίματος. Άλλου τύπου. Όσο για το με τι θα ταίριαζαν εγώ θα συμφωνούσα με την Tabby. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:20 Ο nikos9631: #3.851 21-06-14 22:20 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... μην τα παιρνεις καθολουυυ. φτανει πια με αυτα τα airmax τα βλεπω και θελω να ξερασω! ελεος δηλαδη! παρε κανα αλλο παπουτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #3.852 21-06-14 22:33 Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Η _fairygirl_: #3.853 21-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Click για ανάπτυξη... Γνώμες είναι αυτά. Απλά,εγώ πχ, δεν τα'χω για φιγούρα αλλά καθαρά για άθληση μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολύ βολικά και ανθεκτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 01:29 Η georgia.94: #3.854 22-06-14 01:29 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... σαν σχεδιο ειναι πολυ ωραια κ μοδατα!το χρωμα οντως δεν ειναι κ πολυ ωραιο!!υποκειμενικο βεβαια αυτο!! δν νομιζω οτι εχεις περιορισμο στο με τι θα τα φορεσεις!!φυσικα με φορμες η και με τζιν!αρκει χρωματικα να κινεισαι στα μαυρο-γκρι-λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 10:27 Η elena έγραψε: #3.855 22-06-14 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Για κάτι τέτοιο τι θα λέγατε? Tο έχω βάλει στο μάτι... Click για ανάπτυξη... Akatanomasty είναι πάρα πολύ ωραίο το σορτσάκι! από που θα το πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 16:57 Ο lolos έγραψε: #3.856 22-06-14 16:57 Δεν είναι μουσταρδί είναι καφέ απλά δεν βρίσκω ακριβώς την φωτογραφία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η MissKit έγραψε: #3.857 23-06-14 15:06 Κοίταξε να δεις, lolos, το airmax είναι ένα παπούτσι χάρμα για ορισμένες δραστηριότητες, ωστόσο αισθητικά οφείλουμε να δούμε πως δεν πρόκειται και για κομψοτέχνημα, ναι; Ίσως, εξαρτάται από την αισθητική του καθενός. Το είπαν και παραπάνω. Στην προκειμένη η Nike για κάποιο λόγο θεώρησε ότι το να μιμηθεί το -κλασικό πλέον- Oxford μποτάκι Timberland βγάζοντάς το σε αθλητικό με παρόμοιο χρωματισμό θα ήταν μια καλή ιδέα. Σε ορισμένους άρεσε, σε άλλους όχι. Όπως συμβαίνει με όλα σε αυτή τη ζωή. Αν εσένα σου αρέσουν, όλα καλά. Μένεις απλώς στη δεύτερη ερώτηση που λες: με τι ρούχα πάνε; Πάνε με ό,τι ρούχο σου ταιριάζει στο μάτι. Μαύρο πάντως σίγουρα. Εμένα αυτό το παπούτσι μου φαίνεται σαν να περνά κρίση ταυτότητας. Με γεια σου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Ο lolos έγραψε: #3.858 23-06-14 16:05 Βασικά στο χρώμα είναι ίδια χαχαχα!!!Σας ευχαριστώ όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Tabby έγραψε: #3.859 23-06-14 19:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DanaiPsa Νεοφερμένο μέλος Η DanaiPsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 22:02 Η DanaiPsa έγραψε: #3.860 26-06-14 22:02 Είμαι ψιλή με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά, αδύνατη. Τι μαγιό θα μου πήγαινε; Μικρό μέγεθος στήθους, λεπτή μέση, φαρδαίνω στη λεκάνη. Οι μηροί μου είναι λίγο παχιοί. Τι μαγιό θα έπρεπε να αγοράσω;;;;; Ευχαριστώ πολύ όσους με συμβουλέψουν με ειλικρίνεια και............ ΚΑΛΗ επιτυχία με τις εξετάσεις!!!! (τους βαθμούς εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ. Πάρτα σε άλλο χρώμα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:26 Ο lolos έγραψε: #3.847 21-06-14 14:26 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Όχι μωρέ. Πάρτα σε άλλο χρώμα :/ Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρπύχα μπορώ να το βάλω?> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 19:55 Η mindcircus: #3.848 21-06-14 19:55 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρπύχα μπορώ να το βάλω?> Click για ανάπτυξη... Με κανενα χρωμα. Αστα στην ακρη για ωρες αναγκης η αμα πας σε κανα βουνο η τελοσπαντων για καπου που δε θα σε νοιαζει το ντυσιμο. Κατα την γνωμη μου, ειναι πολυ ασχημο παπουτσι.. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 21:11 Η Tabby έγραψε: #3.849 21-06-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρούχα μπορώ να το βάλω?> Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το χρώμα τα χαλάει.. αυτό το μουσταρδί σε αθλητικό κάθεται άσχημα κ δύσκολα το συνδυάζεις. βάλτα με μαύρες ή γκρι φόρμες για γυμναστική ή με τζιν για casual περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 21:33 Η _fairygirl_: #3.850 21-06-14 21:33 Γενικά,όταν αγοράζω αθλητικά θέλω μπλε,ροζ και τέτοια. Δε μου αρέσουν τα χρώματα που υπάρχουν στα υπόλοιπα παπούτσια να το έχουν και τα αθλητικά. Είναι άλλο στυλ ντυσίματος. Άλλου τύπου. Όσο για το με τι θα ταίριαζαν εγώ θα συμφωνούσα με την Tabby. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:20 Ο nikos9631: #3.851 21-06-14 22:20 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... μην τα παιρνεις καθολουυυ. φτανει πια με αυτα τα airmax τα βλεπω και θελω να ξερασω! ελεος δηλαδη! παρε κανα αλλο παπουτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #3.852 21-06-14 22:33 Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Η _fairygirl_: #3.853 21-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Click για ανάπτυξη... Γνώμες είναι αυτά. Απλά,εγώ πχ, δεν τα'χω για φιγούρα αλλά καθαρά για άθληση μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολύ βολικά και ανθεκτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 01:29 Η georgia.94: #3.854 22-06-14 01:29 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... σαν σχεδιο ειναι πολυ ωραια κ μοδατα!το χρωμα οντως δεν ειναι κ πολυ ωραιο!!υποκειμενικο βεβαια αυτο!! δν νομιζω οτι εχεις περιορισμο στο με τι θα τα φορεσεις!!φυσικα με φορμες η και με τζιν!αρκει χρωματικα να κινεισαι στα μαυρο-γκρι-λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 10:27 Η elena έγραψε: #3.855 22-06-14 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Για κάτι τέτοιο τι θα λέγατε? Tο έχω βάλει στο μάτι... Click για ανάπτυξη... Akatanomasty είναι πάρα πολύ ωραίο το σορτσάκι! από που θα το πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 16:57 Ο lolos έγραψε: #3.856 22-06-14 16:57 Δεν είναι μουσταρδί είναι καφέ απλά δεν βρίσκω ακριβώς την φωτογραφία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η MissKit έγραψε: #3.857 23-06-14 15:06 Κοίταξε να δεις, lolos, το airmax είναι ένα παπούτσι χάρμα για ορισμένες δραστηριότητες, ωστόσο αισθητικά οφείλουμε να δούμε πως δεν πρόκειται και για κομψοτέχνημα, ναι; Ίσως, εξαρτάται από την αισθητική του καθενός. Το είπαν και παραπάνω. Στην προκειμένη η Nike για κάποιο λόγο θεώρησε ότι το να μιμηθεί το -κλασικό πλέον- Oxford μποτάκι Timberland βγάζοντάς το σε αθλητικό με παρόμοιο χρωματισμό θα ήταν μια καλή ιδέα. Σε ορισμένους άρεσε, σε άλλους όχι. Όπως συμβαίνει με όλα σε αυτή τη ζωή. Αν εσένα σου αρέσουν, όλα καλά. Μένεις απλώς στη δεύτερη ερώτηση που λες: με τι ρούχα πάνε; Πάνε με ό,τι ρούχο σου ταιριάζει στο μάτι. Μαύρο πάντως σίγουρα. Εμένα αυτό το παπούτσι μου φαίνεται σαν να περνά κρίση ταυτότητας. Με γεια σου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Ο lolos έγραψε: #3.858 23-06-14 16:05 Βασικά στο χρώμα είναι ίδια χαχαχα!!!Σας ευχαριστώ όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Tabby έγραψε: #3.859 23-06-14 19:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DanaiPsa Νεοφερμένο μέλος Η DanaiPsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 22:02 Η DanaiPsa έγραψε: #3.860 26-06-14 22:02 Είμαι ψιλή με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά, αδύνατη. Τι μαγιό θα μου πήγαινε; Μικρό μέγεθος στήθους, λεπτή μέση, φαρδαίνω στη λεκάνη. Οι μηροί μου είναι λίγο παχιοί. Τι μαγιό θα έπρεπε να αγοράσω;;;;; Ευχαριστώ πολύ όσους με συμβουλέψουν με ειλικρίνεια και............ ΚΑΛΗ επιτυχία με τις εξετάσεις!!!! (τους βαθμούς εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Όχι μωρέ. Πάρτα σε άλλο χρώμα :/ Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρπύχα μπορώ να το βάλω?> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 19:55 Η mindcircus: #3.848 21-06-14 19:55 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρπύχα μπορώ να το βάλω?> Click για ανάπτυξη... Με κανενα χρωμα. Αστα στην ακρη για ωρες αναγκης η αμα πας σε κανα βουνο η τελοσπαντων για καπου που δε θα σε νοιαζει το ντυσιμο. Κατα την γνωμη μου, ειναι πολυ ασχημο παπουτσι.. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 21:11 Η Tabby έγραψε: #3.849 21-06-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρούχα μπορώ να το βάλω?> Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το χρώμα τα χαλάει.. αυτό το μουσταρδί σε αθλητικό κάθεται άσχημα κ δύσκολα το συνδυάζεις. βάλτα με μαύρες ή γκρι φόρμες για γυμναστική ή με τζιν για casual περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 21:33 Η _fairygirl_: #3.850 21-06-14 21:33 Γενικά,όταν αγοράζω αθλητικά θέλω μπλε,ροζ και τέτοια. Δε μου αρέσουν τα χρώματα που υπάρχουν στα υπόλοιπα παπούτσια να το έχουν και τα αθλητικά. Είναι άλλο στυλ ντυσίματος. Άλλου τύπου. Όσο για το με τι θα ταίριαζαν εγώ θα συμφωνούσα με την Tabby. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:20 Ο nikos9631: #3.851 21-06-14 22:20 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... μην τα παιρνεις καθολουυυ. φτανει πια με αυτα τα airmax τα βλεπω και θελω να ξερασω! ελεος δηλαδη! παρε κανα αλλο παπουτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #3.852 21-06-14 22:33 Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Η _fairygirl_: #3.853 21-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Click για ανάπτυξη... Γνώμες είναι αυτά. Απλά,εγώ πχ, δεν τα'χω για φιγούρα αλλά καθαρά για άθληση μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολύ βολικά και ανθεκτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 01:29 Η georgia.94: #3.854 22-06-14 01:29 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... σαν σχεδιο ειναι πολυ ωραια κ μοδατα!το χρωμα οντως δεν ειναι κ πολυ ωραιο!!υποκειμενικο βεβαια αυτο!! δν νομιζω οτι εχεις περιορισμο στο με τι θα τα φορεσεις!!φυσικα με φορμες η και με τζιν!αρκει χρωματικα να κινεισαι στα μαυρο-γκρι-λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 10:27 Η elena έγραψε: #3.855 22-06-14 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Για κάτι τέτοιο τι θα λέγατε? Tο έχω βάλει στο μάτι... Click για ανάπτυξη... Akatanomasty είναι πάρα πολύ ωραίο το σορτσάκι! από που θα το πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 16:57 Ο lolos έγραψε: #3.856 22-06-14 16:57 Δεν είναι μουσταρδί είναι καφέ απλά δεν βρίσκω ακριβώς την φωτογραφία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η MissKit έγραψε: #3.857 23-06-14 15:06 Κοίταξε να δεις, lolos, το airmax είναι ένα παπούτσι χάρμα για ορισμένες δραστηριότητες, ωστόσο αισθητικά οφείλουμε να δούμε πως δεν πρόκειται και για κομψοτέχνημα, ναι; Ίσως, εξαρτάται από την αισθητική του καθενός. Το είπαν και παραπάνω. Στην προκειμένη η Nike για κάποιο λόγο θεώρησε ότι το να μιμηθεί το -κλασικό πλέον- Oxford μποτάκι Timberland βγάζοντάς το σε αθλητικό με παρόμοιο χρωματισμό θα ήταν μια καλή ιδέα. Σε ορισμένους άρεσε, σε άλλους όχι. Όπως συμβαίνει με όλα σε αυτή τη ζωή. Αν εσένα σου αρέσουν, όλα καλά. Μένεις απλώς στη δεύτερη ερώτηση που λες: με τι ρούχα πάνε; Πάνε με ό,τι ρούχο σου ταιριάζει στο μάτι. Μαύρο πάντως σίγουρα. Εμένα αυτό το παπούτσι μου φαίνεται σαν να περνά κρίση ταυτότητας. Με γεια σου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Ο lolos έγραψε: #3.858 23-06-14 16:05 Βασικά στο χρώμα είναι ίδια χαχαχα!!!Σας ευχαριστώ όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Tabby έγραψε: #3.859 23-06-14 19:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DanaiPsa Νεοφερμένο μέλος Η DanaiPsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 22:02 Η DanaiPsa έγραψε: #3.860 26-06-14 22:02 Είμαι ψιλή με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά, αδύνατη. Τι μαγιό θα μου πήγαινε; Μικρό μέγεθος στήθους, λεπτή μέση, φαρδαίνω στη λεκάνη. Οι μηροί μου είναι λίγο παχιοί. Τι μαγιό θα έπρεπε να αγοράσω;;;;; Ευχαριστώ πολύ όσους με συμβουλέψουν με ειλικρίνεια και............ ΚΑΛΗ επιτυχία με τις εξετάσεις!!!! (τους βαθμούς εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lolos: Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρπύχα μπορώ να το βάλω?> Click για ανάπτυξη... Με κανενα χρωμα. Αστα στην ακρη για ωρες αναγκης η αμα πας σε κανα βουνο η τελοσπαντων για καπου που δε θα σε νοιαζει το ντυσιμο. Κατα την γνωμη μου, ειναι πολυ ασχημο παπουτσι.. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 21:11 Η Tabby έγραψε: #3.849 21-06-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρούχα μπορώ να το βάλω?> Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το χρώμα τα χαλάει.. αυτό το μουσταρδί σε αθλητικό κάθεται άσχημα κ δύσκολα το συνδυάζεις. βάλτα με μαύρες ή γκρι φόρμες για γυμναστική ή με τζιν για casual περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 21:33 Η _fairygirl_: #3.850 21-06-14 21:33 Γενικά,όταν αγοράζω αθλητικά θέλω μπλε,ροζ και τέτοια. Δε μου αρέσουν τα χρώματα που υπάρχουν στα υπόλοιπα παπούτσια να το έχουν και τα αθλητικά. Είναι άλλο στυλ ντυσίματος. Άλλου τύπου. Όσο για το με τι θα ταίριαζαν εγώ θα συμφωνούσα με την Tabby. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:20 Ο nikos9631: #3.851 21-06-14 22:20 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... μην τα παιρνεις καθολουυυ. φτανει πια με αυτα τα airmax τα βλεπω και θελω να ξερασω! ελεος δηλαδη! παρε κανα αλλο παπουτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #3.852 21-06-14 22:33 Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Η _fairygirl_: #3.853 21-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Click για ανάπτυξη... Γνώμες είναι αυτά. Απλά,εγώ πχ, δεν τα'χω για φιγούρα αλλά καθαρά για άθληση μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολύ βολικά και ανθεκτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 01:29 Η georgia.94: #3.854 22-06-14 01:29 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... σαν σχεδιο ειναι πολυ ωραια κ μοδατα!το χρωμα οντως δεν ειναι κ πολυ ωραιο!!υποκειμενικο βεβαια αυτο!! δν νομιζω οτι εχεις περιορισμο στο με τι θα τα φορεσεις!!φυσικα με φορμες η και με τζιν!αρκει χρωματικα να κινεισαι στα μαυρο-γκρι-λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 10:27 Η elena έγραψε: #3.855 22-06-14 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Για κάτι τέτοιο τι θα λέγατε? Tο έχω βάλει στο μάτι... Click για ανάπτυξη... Akatanomasty είναι πάρα πολύ ωραίο το σορτσάκι! από που θα το πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 16:57 Ο lolos έγραψε: #3.856 22-06-14 16:57 Δεν είναι μουσταρδί είναι καφέ απλά δεν βρίσκω ακριβώς την φωτογραφία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η MissKit έγραψε: #3.857 23-06-14 15:06 Κοίταξε να δεις, lolos, το airmax είναι ένα παπούτσι χάρμα για ορισμένες δραστηριότητες, ωστόσο αισθητικά οφείλουμε να δούμε πως δεν πρόκειται και για κομψοτέχνημα, ναι; Ίσως, εξαρτάται από την αισθητική του καθενός. Το είπαν και παραπάνω. Στην προκειμένη η Nike για κάποιο λόγο θεώρησε ότι το να μιμηθεί το -κλασικό πλέον- Oxford μποτάκι Timberland βγάζοντάς το σε αθλητικό με παρόμοιο χρωματισμό θα ήταν μια καλή ιδέα. Σε ορισμένους άρεσε, σε άλλους όχι. Όπως συμβαίνει με όλα σε αυτή τη ζωή. Αν εσένα σου αρέσουν, όλα καλά. Μένεις απλώς στη δεύτερη ερώτηση που λες: με τι ρούχα πάνε; Πάνε με ό,τι ρούχο σου ταιριάζει στο μάτι. Μαύρο πάντως σίγουρα. Εμένα αυτό το παπούτσι μου φαίνεται σαν να περνά κρίση ταυτότητας. Με γεια σου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Ο lolos έγραψε: #3.858 23-06-14 16:05 Βασικά στο χρώμα είναι ίδια χαχαχα!!!Σας ευχαριστώ όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Tabby έγραψε: #3.859 23-06-14 19:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DanaiPsa Νεοφερμένο μέλος Η DanaiPsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 22:02 Η DanaiPsa έγραψε: #3.860 26-06-14 22:02 Είμαι ψιλή με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά, αδύνατη. Τι μαγιό θα μου πήγαινε; Μικρό μέγεθος στήθους, λεπτή μέση, φαρδαίνω στη λεκάνη. Οι μηροί μου είναι λίγο παχιοί. Τι μαγιό θα έπρεπε να αγοράσω;;;;; Ευχαριστώ πολύ όσους με συμβουλέψουν με ειλικρίνεια και............ ΚΑΛΗ επιτυχία με τις εξετάσεις!!!! (τους βαθμούς εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lolos: Το θέμα είναι ότι μου τα έχουν φέρει και δεν μπορώ να τα αλλάξω...με τι ρούχα μπορώ να το βάλω?> Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το χρώμα τα χαλάει.. αυτό το μουσταρδί σε αθλητικό κάθεται άσχημα κ δύσκολα το συνδυάζεις. βάλτα με μαύρες ή γκρι φόρμες για γυμναστική ή με τζιν για casual περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 21:33 Η _fairygirl_: #3.850 21-06-14 21:33 Γενικά,όταν αγοράζω αθλητικά θέλω μπλε,ροζ και τέτοια. Δε μου αρέσουν τα χρώματα που υπάρχουν στα υπόλοιπα παπούτσια να το έχουν και τα αθλητικά. Είναι άλλο στυλ ντυσίματος. Άλλου τύπου. Όσο για το με τι θα ταίριαζαν εγώ θα συμφωνούσα με την Tabby. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:20 Ο nikos9631: #3.851 21-06-14 22:20 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... μην τα παιρνεις καθολουυυ. φτανει πια με αυτα τα airmax τα βλεπω και θελω να ξερασω! ελεος δηλαδη! παρε κανα αλλο παπουτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #3.852 21-06-14 22:33 Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Η _fairygirl_: #3.853 21-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Click για ανάπτυξη... Γνώμες είναι αυτά. Απλά,εγώ πχ, δεν τα'χω για φιγούρα αλλά καθαρά για άθληση μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολύ βολικά και ανθεκτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 01:29 Η georgia.94: #3.854 22-06-14 01:29 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... σαν σχεδιο ειναι πολυ ωραια κ μοδατα!το χρωμα οντως δεν ειναι κ πολυ ωραιο!!υποκειμενικο βεβαια αυτο!! δν νομιζω οτι εχεις περιορισμο στο με τι θα τα φορεσεις!!φυσικα με φορμες η και με τζιν!αρκει χρωματικα να κινεισαι στα μαυρο-γκρι-λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 10:27 Η elena έγραψε: #3.855 22-06-14 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Για κάτι τέτοιο τι θα λέγατε? Tο έχω βάλει στο μάτι... Click για ανάπτυξη... Akatanomasty είναι πάρα πολύ ωραίο το σορτσάκι! από που θα το πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 16:57 Ο lolos έγραψε: #3.856 22-06-14 16:57 Δεν είναι μουσταρδί είναι καφέ απλά δεν βρίσκω ακριβώς την φωτογραφία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η MissKit έγραψε: #3.857 23-06-14 15:06 Κοίταξε να δεις, lolos, το airmax είναι ένα παπούτσι χάρμα για ορισμένες δραστηριότητες, ωστόσο αισθητικά οφείλουμε να δούμε πως δεν πρόκειται και για κομψοτέχνημα, ναι; Ίσως, εξαρτάται από την αισθητική του καθενός. Το είπαν και παραπάνω. Στην προκειμένη η Nike για κάποιο λόγο θεώρησε ότι το να μιμηθεί το -κλασικό πλέον- Oxford μποτάκι Timberland βγάζοντάς το σε αθλητικό με παρόμοιο χρωματισμό θα ήταν μια καλή ιδέα. Σε ορισμένους άρεσε, σε άλλους όχι. Όπως συμβαίνει με όλα σε αυτή τη ζωή. Αν εσένα σου αρέσουν, όλα καλά. Μένεις απλώς στη δεύτερη ερώτηση που λες: με τι ρούχα πάνε; Πάνε με ό,τι ρούχο σου ταιριάζει στο μάτι. Μαύρο πάντως σίγουρα. Εμένα αυτό το παπούτσι μου φαίνεται σαν να περνά κρίση ταυτότητας. Με γεια σου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Ο lolos έγραψε: #3.858 23-06-14 16:05 Βασικά στο χρώμα είναι ίδια χαχαχα!!!Σας ευχαριστώ όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Tabby έγραψε: #3.859 23-06-14 19:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DanaiPsa Νεοφερμένο μέλος Η DanaiPsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 22:02 Η DanaiPsa έγραψε: #3.860 26-06-14 22:02 Είμαι ψιλή με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά, αδύνατη. Τι μαγιό θα μου πήγαινε; Μικρό μέγεθος στήθους, λεπτή μέση, φαρδαίνω στη λεκάνη. Οι μηροί μου είναι λίγο παχιοί. Τι μαγιό θα έπρεπε να αγοράσω;;;;; Ευχαριστώ πολύ όσους με συμβουλέψουν με ειλικρίνεια και............ ΚΑΛΗ επιτυχία με τις εξετάσεις!!!! (τους βαθμούς εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γενικά,όταν αγοράζω αθλητικά θέλω μπλε,ροζ και τέτοια. Δε μου αρέσουν τα χρώματα που υπάρχουν στα υπόλοιπα παπούτσια να το έχουν και τα αθλητικά. Είναι άλλο στυλ ντυσίματος. Άλλου τύπου. Όσο για το με τι θα ταίριαζαν εγώ θα συμφωνούσα με την Tabby. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:20 Ο nikos9631: #3.851 21-06-14 22:20 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... μην τα παιρνεις καθολουυυ. φτανει πια με αυτα τα airmax τα βλεπω και θελω να ξερασω! ελεος δηλαδη! παρε κανα αλλο παπουτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #3.852 21-06-14 22:33 Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Η _fairygirl_: #3.853 21-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Click για ανάπτυξη... Γνώμες είναι αυτά. Απλά,εγώ πχ, δεν τα'χω για φιγούρα αλλά καθαρά για άθληση μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολύ βολικά και ανθεκτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 01:29 Η georgia.94: #3.854 22-06-14 01:29 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... σαν σχεδιο ειναι πολυ ωραια κ μοδατα!το χρωμα οντως δεν ειναι κ πολυ ωραιο!!υποκειμενικο βεβαια αυτο!! δν νομιζω οτι εχεις περιορισμο στο με τι θα τα φορεσεις!!φυσικα με φορμες η και με τζιν!αρκει χρωματικα να κινεισαι στα μαυρο-γκρι-λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 10:27 Η elena έγραψε: #3.855 22-06-14 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Για κάτι τέτοιο τι θα λέγατε? Tο έχω βάλει στο μάτι... Click για ανάπτυξη... Akatanomasty είναι πάρα πολύ ωραίο το σορτσάκι! από που θα το πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 16:57 Ο lolos έγραψε: #3.856 22-06-14 16:57 Δεν είναι μουσταρδί είναι καφέ απλά δεν βρίσκω ακριβώς την φωτογραφία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η MissKit έγραψε: #3.857 23-06-14 15:06 Κοίταξε να δεις, lolos, το airmax είναι ένα παπούτσι χάρμα για ορισμένες δραστηριότητες, ωστόσο αισθητικά οφείλουμε να δούμε πως δεν πρόκειται και για κομψοτέχνημα, ναι; Ίσως, εξαρτάται από την αισθητική του καθενός. Το είπαν και παραπάνω. Στην προκειμένη η Nike για κάποιο λόγο θεώρησε ότι το να μιμηθεί το -κλασικό πλέον- Oxford μποτάκι Timberland βγάζοντάς το σε αθλητικό με παρόμοιο χρωματισμό θα ήταν μια καλή ιδέα. Σε ορισμένους άρεσε, σε άλλους όχι. Όπως συμβαίνει με όλα σε αυτή τη ζωή. Αν εσένα σου αρέσουν, όλα καλά. Μένεις απλώς στη δεύτερη ερώτηση που λες: με τι ρούχα πάνε; Πάνε με ό,τι ρούχο σου ταιριάζει στο μάτι. Μαύρο πάντως σίγουρα. Εμένα αυτό το παπούτσι μου φαίνεται σαν να περνά κρίση ταυτότητας. Με γεια σου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Ο lolos έγραψε: #3.858 23-06-14 16:05 Βασικά στο χρώμα είναι ίδια χαχαχα!!!Σας ευχαριστώ όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Tabby έγραψε: #3.859 23-06-14 19:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DanaiPsa Νεοφερμένο μέλος Η DanaiPsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 22:02 Η DanaiPsa έγραψε: #3.860 26-06-14 22:02 Είμαι ψιλή με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά, αδύνατη. Τι μαγιό θα μου πήγαινε; Μικρό μέγεθος στήθους, λεπτή μέση, φαρδαίνω στη λεκάνη. Οι μηροί μου είναι λίγο παχιοί. Τι μαγιό θα έπρεπε να αγοράσω;;;;; Ευχαριστώ πολύ όσους με συμβουλέψουν με ειλικρίνεια και............ ΚΑΛΗ επιτυχία με τις εξετάσεις!!!! (τους βαθμούς εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... μην τα παιρνεις καθολουυυ. φτανει πια με αυτα τα airmax τα βλεπω και θελω να ξερασω! ελεος δηλαδη! παρε κανα αλλο παπουτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #3.852 21-06-14 22:33 Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Η _fairygirl_: #3.853 21-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Click για ανάπτυξη... Γνώμες είναι αυτά. Απλά,εγώ πχ, δεν τα'χω για φιγούρα αλλά καθαρά για άθληση μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολύ βολικά και ανθεκτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 01:29 Η georgia.94: #3.854 22-06-14 01:29 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... σαν σχεδιο ειναι πολυ ωραια κ μοδατα!το χρωμα οντως δεν ειναι κ πολυ ωραιο!!υποκειμενικο βεβαια αυτο!! δν νομιζω οτι εχεις περιορισμο στο με τι θα τα φορεσεις!!φυσικα με φορμες η και με τζιν!αρκει χρωματικα να κινεισαι στα μαυρο-γκρι-λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 10:27 Η elena έγραψε: #3.855 22-06-14 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Για κάτι τέτοιο τι θα λέγατε? Tο έχω βάλει στο μάτι... Click για ανάπτυξη... Akatanomasty είναι πάρα πολύ ωραίο το σορτσάκι! από που θα το πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 16:57 Ο lolos έγραψε: #3.856 22-06-14 16:57 Δεν είναι μουσταρδί είναι καφέ απλά δεν βρίσκω ακριβώς την φωτογραφία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η MissKit έγραψε: #3.857 23-06-14 15:06 Κοίταξε να δεις, lolos, το airmax είναι ένα παπούτσι χάρμα για ορισμένες δραστηριότητες, ωστόσο αισθητικά οφείλουμε να δούμε πως δεν πρόκειται και για κομψοτέχνημα, ναι; Ίσως, εξαρτάται από την αισθητική του καθενός. Το είπαν και παραπάνω. Στην προκειμένη η Nike για κάποιο λόγο θεώρησε ότι το να μιμηθεί το -κλασικό πλέον- Oxford μποτάκι Timberland βγάζοντάς το σε αθλητικό με παρόμοιο χρωματισμό θα ήταν μια καλή ιδέα. Σε ορισμένους άρεσε, σε άλλους όχι. Όπως συμβαίνει με όλα σε αυτή τη ζωή. Αν εσένα σου αρέσουν, όλα καλά. Μένεις απλώς στη δεύτερη ερώτηση που λες: με τι ρούχα πάνε; Πάνε με ό,τι ρούχο σου ταιριάζει στο μάτι. Μαύρο πάντως σίγουρα. Εμένα αυτό το παπούτσι μου φαίνεται σαν να περνά κρίση ταυτότητας. Με γεια σου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Ο lolos έγραψε: #3.858 23-06-14 16:05 Βασικά στο χρώμα είναι ίδια χαχαχα!!!Σας ευχαριστώ όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Tabby έγραψε: #3.859 23-06-14 19:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DanaiPsa Νεοφερμένο μέλος Η DanaiPsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 22:02 Η DanaiPsa έγραψε: #3.860 26-06-14 22:02 Είμαι ψιλή με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά, αδύνατη. Τι μαγιό θα μου πήγαινε; Μικρό μέγεθος στήθους, λεπτή μέση, φαρδαίνω στη λεκάνη. Οι μηροί μου είναι λίγο παχιοί. Τι μαγιό θα έπρεπε να αγοράσω;;;;; Ευχαριστώ πολύ όσους με συμβουλέψουν με ειλικρίνεια και............ ΚΑΛΗ επιτυχία με τις εξετάσεις!!!! (τους βαθμούς εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 22:51 Η _fairygirl_: #3.853 21-06-14 22:51 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Click για ανάπτυξη... Γνώμες είναι αυτά. Απλά,εγώ πχ, δεν τα'χω για φιγούρα αλλά καθαρά για άθληση μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολύ βολικά και ανθεκτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 01:29 Η georgia.94: #3.854 22-06-14 01:29 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... σαν σχεδιο ειναι πολυ ωραια κ μοδατα!το χρωμα οντως δεν ειναι κ πολυ ωραιο!!υποκειμενικο βεβαια αυτο!! δν νομιζω οτι εχεις περιορισμο στο με τι θα τα φορεσεις!!φυσικα με φορμες η και με τζιν!αρκει χρωματικα να κινεισαι στα μαυρο-γκρι-λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 10:27 Η elena έγραψε: #3.855 22-06-14 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Για κάτι τέτοιο τι θα λέγατε? Tο έχω βάλει στο μάτι... Click για ανάπτυξη... Akatanomasty είναι πάρα πολύ ωραίο το σορτσάκι! από που θα το πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 16:57 Ο lolos έγραψε: #3.856 22-06-14 16:57 Δεν είναι μουσταρδί είναι καφέ απλά δεν βρίσκω ακριβώς την φωτογραφία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η MissKit έγραψε: #3.857 23-06-14 15:06 Κοίταξε να δεις, lolos, το airmax είναι ένα παπούτσι χάρμα για ορισμένες δραστηριότητες, ωστόσο αισθητικά οφείλουμε να δούμε πως δεν πρόκειται και για κομψοτέχνημα, ναι; Ίσως, εξαρτάται από την αισθητική του καθενός. Το είπαν και παραπάνω. Στην προκειμένη η Nike για κάποιο λόγο θεώρησε ότι το να μιμηθεί το -κλασικό πλέον- Oxford μποτάκι Timberland βγάζοντάς το σε αθλητικό με παρόμοιο χρωματισμό θα ήταν μια καλή ιδέα. Σε ορισμένους άρεσε, σε άλλους όχι. Όπως συμβαίνει με όλα σε αυτή τη ζωή. Αν εσένα σου αρέσουν, όλα καλά. Μένεις απλώς στη δεύτερη ερώτηση που λες: με τι ρούχα πάνε; Πάνε με ό,τι ρούχο σου ταιριάζει στο μάτι. Μαύρο πάντως σίγουρα. Εμένα αυτό το παπούτσι μου φαίνεται σαν να περνά κρίση ταυτότητας. Με γεια σου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Ο lolos έγραψε: #3.858 23-06-14 16:05 Βασικά στο χρώμα είναι ίδια χαχαχα!!!Σας ευχαριστώ όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Tabby έγραψε: #3.859 23-06-14 19:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DanaiPsa Νεοφερμένο μέλος Η DanaiPsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 22:02 Η DanaiPsa έγραψε: #3.860 26-06-14 22:02 Είμαι ψιλή με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά, αδύνατη. Τι μαγιό θα μου πήγαινε; Μικρό μέγεθος στήθους, λεπτή μέση, φαρδαίνω στη λεκάνη. Οι μηροί μου είναι λίγο παχιοί. Τι μαγιό θα έπρεπε να αγοράσω;;;;; Ευχαριστώ πολύ όσους με συμβουλέψουν με ειλικρίνεια και............ ΚΑΛΗ επιτυχία με τις εξετάσεις!!!! (τους βαθμούς εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ισχύει. Και είναι αντικειμενικά άσχημο παπούτσι τα airmax και τα φοράνε όλοι, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική. Click για ανάπτυξη... Γνώμες είναι αυτά. Απλά,εγώ πχ, δεν τα'χω για φιγούρα αλλά καθαρά για άθληση μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολύ βολικά και ανθεκτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 01:29 Η georgia.94: #3.854 22-06-14 01:29 Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... σαν σχεδιο ειναι πολυ ωραια κ μοδατα!το χρωμα οντως δεν ειναι κ πολυ ωραιο!!υποκειμενικο βεβαια αυτο!! δν νομιζω οτι εχεις περιορισμο στο με τι θα τα φορεσεις!!φυσικα με φορμες η και με τζιν!αρκει χρωματικα να κινεισαι στα μαυρο-γκρι-λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 10:27 Η elena έγραψε: #3.855 22-06-14 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Για κάτι τέτοιο τι θα λέγατε? Tο έχω βάλει στο μάτι... Click για ανάπτυξη... Akatanomasty είναι πάρα πολύ ωραίο το σορτσάκι! από που θα το πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 16:57 Ο lolos έγραψε: #3.856 22-06-14 16:57 Δεν είναι μουσταρδί είναι καφέ απλά δεν βρίσκω ακριβώς την φωτογραφία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η MissKit έγραψε: #3.857 23-06-14 15:06 Κοίταξε να δεις, lolos, το airmax είναι ένα παπούτσι χάρμα για ορισμένες δραστηριότητες, ωστόσο αισθητικά οφείλουμε να δούμε πως δεν πρόκειται και για κομψοτέχνημα, ναι; Ίσως, εξαρτάται από την αισθητική του καθενός. Το είπαν και παραπάνω. Στην προκειμένη η Nike για κάποιο λόγο θεώρησε ότι το να μιμηθεί το -κλασικό πλέον- Oxford μποτάκι Timberland βγάζοντάς το σε αθλητικό με παρόμοιο χρωματισμό θα ήταν μια καλή ιδέα. Σε ορισμένους άρεσε, σε άλλους όχι. Όπως συμβαίνει με όλα σε αυτή τη ζωή. Αν εσένα σου αρέσουν, όλα καλά. Μένεις απλώς στη δεύτερη ερώτηση που λες: με τι ρούχα πάνε; Πάνε με ό,τι ρούχο σου ταιριάζει στο μάτι. Μαύρο πάντως σίγουρα. Εμένα αυτό το παπούτσι μου φαίνεται σαν να περνά κρίση ταυτότητας. Με γεια σου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Ο lolos έγραψε: #3.858 23-06-14 16:05 Βασικά στο χρώμα είναι ίδια χαχαχα!!!Σας ευχαριστώ όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Tabby έγραψε: #3.859 23-06-14 19:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DanaiPsa Νεοφερμένο μέλος Η DanaiPsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 22:02 Η DanaiPsa έγραψε: #3.860 26-06-14 22:02 Είμαι ψιλή με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά, αδύνατη. Τι μαγιό θα μου πήγαινε; Μικρό μέγεθος στήθους, λεπτή μέση, φαρδαίνω στη λεκάνη. Οι μηροί μου είναι λίγο παχιοί. Τι μαγιό θα έπρεπε να αγοράσω;;;;; Ευχαριστώ πολύ όσους με συμβουλέψουν με ειλικρίνεια και............ ΚΑΛΗ επιτυχία με τις εξετάσεις!!!! (τους βαθμούς εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lolos: Σασ αρέσουν? με τι ρούχα πάνε ; Click για ανάπτυξη... σαν σχεδιο ειναι πολυ ωραια κ μοδατα!το χρωμα οντως δεν ειναι κ πολυ ωραιο!!υποκειμενικο βεβαια αυτο!! δν νομιζω οτι εχεις περιορισμο στο με τι θα τα φορεσεις!!φυσικα με φορμες η και με τζιν!αρκει χρωματικα να κινεισαι στα μαυρο-γκρι-λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 10:27 Η elena έγραψε: #3.855 22-06-14 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Για κάτι τέτοιο τι θα λέγατε? Tο έχω βάλει στο μάτι... Click για ανάπτυξη... Akatanomasty είναι πάρα πολύ ωραίο το σορτσάκι! από που θα το πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 16:57 Ο lolos έγραψε: #3.856 22-06-14 16:57 Δεν είναι μουσταρδί είναι καφέ απλά δεν βρίσκω ακριβώς την φωτογραφία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η MissKit έγραψε: #3.857 23-06-14 15:06 Κοίταξε να δεις, lolos, το airmax είναι ένα παπούτσι χάρμα για ορισμένες δραστηριότητες, ωστόσο αισθητικά οφείλουμε να δούμε πως δεν πρόκειται και για κομψοτέχνημα, ναι; Ίσως, εξαρτάται από την αισθητική του καθενός. Το είπαν και παραπάνω. Στην προκειμένη η Nike για κάποιο λόγο θεώρησε ότι το να μιμηθεί το -κλασικό πλέον- Oxford μποτάκι Timberland βγάζοντάς το σε αθλητικό με παρόμοιο χρωματισμό θα ήταν μια καλή ιδέα. Σε ορισμένους άρεσε, σε άλλους όχι. Όπως συμβαίνει με όλα σε αυτή τη ζωή. Αν εσένα σου αρέσουν, όλα καλά. Μένεις απλώς στη δεύτερη ερώτηση που λες: με τι ρούχα πάνε; Πάνε με ό,τι ρούχο σου ταιριάζει στο μάτι. Μαύρο πάντως σίγουρα. Εμένα αυτό το παπούτσι μου φαίνεται σαν να περνά κρίση ταυτότητας. Με γεια σου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Ο lolos έγραψε: #3.858 23-06-14 16:05 Βασικά στο χρώμα είναι ίδια χαχαχα!!!Σας ευχαριστώ όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Tabby έγραψε: #3.859 23-06-14 19:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DanaiPsa Νεοφερμένο μέλος Η DanaiPsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 22:02 Η DanaiPsa έγραψε: #3.860 26-06-14 22:02 Είμαι ψιλή με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά, αδύνατη. Τι μαγιό θα μου πήγαινε; Μικρό μέγεθος στήθους, λεπτή μέση, φαρδαίνω στη λεκάνη. Οι μηροί μου είναι λίγο παχιοί. Τι μαγιό θα έπρεπε να αγοράσω;;;;; Ευχαριστώ πολύ όσους με συμβουλέψουν με ειλικρίνεια και............ ΚΑΛΗ επιτυχία με τις εξετάσεις!!!! (τους βαθμούς εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Για κάτι τέτοιο τι θα λέγατε? Tο έχω βάλει στο μάτι... Click για ανάπτυξη... Akatanomasty είναι πάρα πολύ ωραίο το σορτσάκι! από που θα το πάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 16:57 Ο lolos έγραψε: #3.856 22-06-14 16:57 Δεν είναι μουσταρδί είναι καφέ απλά δεν βρίσκω ακριβώς την φωτογραφία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η MissKit έγραψε: #3.857 23-06-14 15:06 Κοίταξε να δεις, lolos, το airmax είναι ένα παπούτσι χάρμα για ορισμένες δραστηριότητες, ωστόσο αισθητικά οφείλουμε να δούμε πως δεν πρόκειται και για κομψοτέχνημα, ναι; Ίσως, εξαρτάται από την αισθητική του καθενός. Το είπαν και παραπάνω. Στην προκειμένη η Nike για κάποιο λόγο θεώρησε ότι το να μιμηθεί το -κλασικό πλέον- Oxford μποτάκι Timberland βγάζοντάς το σε αθλητικό με παρόμοιο χρωματισμό θα ήταν μια καλή ιδέα. Σε ορισμένους άρεσε, σε άλλους όχι. Όπως συμβαίνει με όλα σε αυτή τη ζωή. Αν εσένα σου αρέσουν, όλα καλά. Μένεις απλώς στη δεύτερη ερώτηση που λες: με τι ρούχα πάνε; Πάνε με ό,τι ρούχο σου ταιριάζει στο μάτι. Μαύρο πάντως σίγουρα. Εμένα αυτό το παπούτσι μου φαίνεται σαν να περνά κρίση ταυτότητας. Με γεια σου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Ο lolos έγραψε: #3.858 23-06-14 16:05 Βασικά στο χρώμα είναι ίδια χαχαχα!!!Σας ευχαριστώ όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Tabby έγραψε: #3.859 23-06-14 19:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DanaiPsa Νεοφερμένο μέλος Η DanaiPsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 22:02 Η DanaiPsa έγραψε: #3.860 26-06-14 22:02 Είμαι ψιλή με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά, αδύνατη. Τι μαγιό θα μου πήγαινε; Μικρό μέγεθος στήθους, λεπτή μέση, φαρδαίνω στη λεκάνη. Οι μηροί μου είναι λίγο παχιοί. Τι μαγιό θα έπρεπε να αγοράσω;;;;; Ευχαριστώ πολύ όσους με συμβουλέψουν με ειλικρίνεια και............ ΚΑΛΗ επιτυχία με τις εξετάσεις!!!! (τους βαθμούς εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν είναι μουσταρδί είναι καφέ απλά δεν βρίσκω ακριβώς την φωτογραφία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η MissKit έγραψε: #3.857 23-06-14 15:06 Κοίταξε να δεις, lolos, το airmax είναι ένα παπούτσι χάρμα για ορισμένες δραστηριότητες, ωστόσο αισθητικά οφείλουμε να δούμε πως δεν πρόκειται και για κομψοτέχνημα, ναι; Ίσως, εξαρτάται από την αισθητική του καθενός. Το είπαν και παραπάνω. Στην προκειμένη η Nike για κάποιο λόγο θεώρησε ότι το να μιμηθεί το -κλασικό πλέον- Oxford μποτάκι Timberland βγάζοντάς το σε αθλητικό με παρόμοιο χρωματισμό θα ήταν μια καλή ιδέα. Σε ορισμένους άρεσε, σε άλλους όχι. Όπως συμβαίνει με όλα σε αυτή τη ζωή. Αν εσένα σου αρέσουν, όλα καλά. Μένεις απλώς στη δεύτερη ερώτηση που λες: με τι ρούχα πάνε; Πάνε με ό,τι ρούχο σου ταιριάζει στο μάτι. Μαύρο πάντως σίγουρα. Εμένα αυτό το παπούτσι μου φαίνεται σαν να περνά κρίση ταυτότητας. Με γεια σου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Ο lolos έγραψε: #3.858 23-06-14 16:05 Βασικά στο χρώμα είναι ίδια χαχαχα!!!Σας ευχαριστώ όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Tabby έγραψε: #3.859 23-06-14 19:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DanaiPsa Νεοφερμένο μέλος Η DanaiPsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 22:02 Η DanaiPsa έγραψε: #3.860 26-06-14 22:02 Είμαι ψιλή με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά, αδύνατη. Τι μαγιό θα μου πήγαινε; Μικρό μέγεθος στήθους, λεπτή μέση, φαρδαίνω στη λεκάνη. Οι μηροί μου είναι λίγο παχιοί. Τι μαγιό θα έπρεπε να αγοράσω;;;;; Ευχαριστώ πολύ όσους με συμβουλέψουν με ειλικρίνεια και............ ΚΑΛΗ επιτυχία με τις εξετάσεις!!!! (τους βαθμούς εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κοίταξε να δεις, lolos, το airmax είναι ένα παπούτσι χάρμα για ορισμένες δραστηριότητες, ωστόσο αισθητικά οφείλουμε να δούμε πως δεν πρόκειται και για κομψοτέχνημα, ναι; Ίσως, εξαρτάται από την αισθητική του καθενός. Το είπαν και παραπάνω. Στην προκειμένη η Nike για κάποιο λόγο θεώρησε ότι το να μιμηθεί το -κλασικό πλέον- Oxford μποτάκι Timberland βγάζοντάς το σε αθλητικό με παρόμοιο χρωματισμό θα ήταν μια καλή ιδέα. Σε ορισμένους άρεσε, σε άλλους όχι. Όπως συμβαίνει με όλα σε αυτή τη ζωή. Αν εσένα σου αρέσουν, όλα καλά. Μένεις απλώς στη δεύτερη ερώτηση που λες: με τι ρούχα πάνε; Πάνε με ό,τι ρούχο σου ταιριάζει στο μάτι. Μαύρο πάντως σίγουρα. Εμένα αυτό το παπούτσι μου φαίνεται σαν να περνά κρίση ταυτότητας. Με γεια σου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lolos Νεοφερμένο μέλος Ο lolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Ο lolos έγραψε: #3.858 23-06-14 16:05 Βασικά στο χρώμα είναι ίδια χαχαχα!!!Σας ευχαριστώ όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Tabby έγραψε: #3.859 23-06-14 19:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DanaiPsa Νεοφερμένο μέλος Η DanaiPsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 22:02 Η DanaiPsa έγραψε: #3.860 26-06-14 22:02 Είμαι ψιλή με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά, αδύνατη. Τι μαγιό θα μου πήγαινε; Μικρό μέγεθος στήθους, λεπτή μέση, φαρδαίνω στη λεκάνη. Οι μηροί μου είναι λίγο παχιοί. Τι μαγιό θα έπρεπε να αγοράσω;;;;; Ευχαριστώ πολύ όσους με συμβουλέψουν με ειλικρίνεια και............ ΚΑΛΗ επιτυχία με τις εξετάσεις!!!! (τους βαθμούς εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασικά στο χρώμα είναι ίδια χαχαχα!!!Σας ευχαριστώ όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Tabby έγραψε: #3.859 23-06-14 19:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DanaiPsa Νεοφερμένο μέλος Η DanaiPsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 22:02 Η DanaiPsa έγραψε: #3.860 26-06-14 22:02 Είμαι ψιλή με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά, αδύνατη. Τι μαγιό θα μου πήγαινε; Μικρό μέγεθος στήθους, λεπτή μέση, φαρδαίνω στη λεκάνη. Οι μηροί μου είναι λίγο παχιοί. Τι μαγιό θα έπρεπε να αγοράσω;;;;; Ευχαριστώ πολύ όσους με συμβουλέψουν με ειλικρίνεια και............ ΚΑΛΗ επιτυχία με τις εξετάσεις!!!! (τους βαθμούς εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DanaiPsa Νεοφερμένο μέλος Η DanaiPsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2014 στις 22:02 Η DanaiPsa έγραψε: #3.860 26-06-14 22:02 Είμαι ψιλή με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά, αδύνατη. Τι μαγιό θα μου πήγαινε; Μικρό μέγεθος στήθους, λεπτή μέση, φαρδαίνω στη λεκάνη. Οι μηροί μου είναι λίγο παχιοί. Τι μαγιό θα έπρεπε να αγοράσω;;;;; Ευχαριστώ πολύ όσους με συμβουλέψουν με ειλικρίνεια και............ ΚΑΛΗ επιτυχία με τις εξετάσεις!!!! (τους βαθμούς εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είμαι ψιλή με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά, αδύνατη. Τι μαγιό θα μου πήγαινε; Μικρό μέγεθος στήθους, λεπτή μέση, φαρδαίνω στη λεκάνη. Οι μηροί μου είναι λίγο παχιοί. Τι μαγιό θα έπρεπε να αγοράσω;;;;; Ευχαριστώ πολύ όσους με συμβουλέψουν με ειλικρίνεια και............ ΚΑΛΗ επιτυχία με τις εξετάσεις!!!! (τους βαθμούς εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.