aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 12:10 Η aba έγραψε: #4.341 15-08-14 12:10 Mια χαρά τα βρίσκω εγώ, αρκεί να ταιριάζουν στο στυλ του φορέματος. Πάντως μου κάνουν για χειμωνιάτικα περισσότερο. Τι εποχή είναι ο γάμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 12:17 Η life12 έγραψε: #4.342 15-08-14 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Αυτά τα παπούτσια για γάμο είναι καλά; Μου φαίνονται λίγο κάπως γιατί είναι αρκετά ψηλά... Με φόρεμα λέω να τα βάλω που είναι άσπρο από πάνω και από κάτω λουλουδάτο με μαύρο φόντο όμως... Click για ανάπτυξη... ωραιεσ ειναι παντωσ πολυ ψηλεσ μπραβο που τισ περπατασ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 12:25 Η life12 έγραψε: #4.343 15-08-14 12:25 δεν 3ερω αν σασ αρεσουν αλλα εμενα μ αρεσουν κ οι γοβεσ χωρισ φιαπα ειδικα αμα το φορεμα-φουστα ειναι αερατο νομιζω κανουν πολυ ωραιο το ποδι Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2014 intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 12:25 Η intefina έγραψε: #4.344 15-08-14 12:25 Αρχική Δημοσίευση από life12: μαρεσαν το 1ο το 2ο κ το τελαυταιοειδικα το 2ο κ το τελαυταιο πολυ οικονομικα χεεχεχ Click για ανάπτυξη... Ναι και μένα αυτά μ' άρεσαν πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 12:27 Η Alireza έγραψε: #4.345 15-08-14 12:27 Αρχική Δημοσίευση από aba: Mια χαρά τα βρίσκω εγώ, αρκεί να ταιριάζουν στο στυλ του φορέματος. Πάντως μου κάνουν για χειμωνιάτικα περισσότερο. Τι εποχή είναι ο γάμος; Click για ανάπτυξη... Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Αρχική Δημοσίευση από life12: ωραιεσ ειναι παντωσ πολυ ψηλεσ μπραβο που τισ περπατασ Click για ανάπτυξη... Μπα δεν έχω θέμα. Μέχρι και χορό έχω ρίξει με αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 13:08 Η life12 έγραψε: #4.346 15-08-14 13:08 μιασ κ πιασαμε τισ γοβεσ ασ βαλω καποιεσ Spoiler αυτεσ οι nude γοβεσ χωρισ φιαπα τισ αγαπω Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 16:34 Η Alma Libre: #4.347 15-08-14 16:34 Φιάπα είναι ο δεύτερος πάτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:11 Η life12 έγραψε: #4.348 15-08-14 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Φιάπα είναι ο δεύτερος πάτος; Click για ανάπτυξη... φιαπα ειναι το "τακουνι" μπροστα το διαφανεσ μεροσ μπροστα (απαισιο πεδιλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:26 Η Tabby έγραψε: #4.349 15-08-14 18:26 μπράβο ρε κορίτσια που φέρνετε βόλτα αυτές τις τακουνάρες.. εγώ στην καλύτερη θα χα σκαλώσει σε κανένα πεζοδρόμιο χώρια την κούραση που τραβάς εκεί ψηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:29 Η meetmeinmontauk: #4.350 15-08-14 18:29 Τι το ωραιο βρισκετε στις γοβες που αναρτησατε πιο πανω? Γενικα, αυτο που βλεπω ειναι πως ολες οσες διαλεγουν ψηλοτακουνα/πλατφορμες, δεν ξερουν να τα περπατησουν και το θεαμα στο δρομο ειναι ασχημο Αν τα φορατε μονο για εντυπωση, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:34 Η life12 έγραψε: #4.351 15-08-14 18:34 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Τι το ωραιο βρισκετε στις γοβες που αναρτησατε πιο πανω? Γενικα, αυτο που βλεπω ειναι πως ολες οσες διαλεγουν ψηλοτακουνα/πλατφορμες, δεν ξερουν να τα περπατησουν και το θεαμα στο δρομο ειναι ασχημο Αν τα φορατε μονο για εντυπωση, τι να πω... Click για ανάπτυξη... αν εννοεισ αυτεσ που εβαλα εγω απλα εβαλα καποια σχεδια π μ αρεσουν αν και δυσκολα φοραω γοβεσ γιατι προτιμω τα αλλσταρακια κ μποτακια flat οσο για το περματημα οκ καποιεσ το εχουν καποιεσ οχι (εγω νομιζω ειμαι στισ οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:53 Η intefina έγραψε: #4.352 15-08-14 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Click για ανάπτυξη... Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:18 Η Alireza έγραψε: #4.353 15-08-14 19:18 Αρχική Δημοσίευση από intefina: Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Click για ανάπτυξη... Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:21 Η life12 έγραψε: #4.354 15-08-14 19:21 βαλε οτι σε κανει να νιω8εισ ανετα κ ωραια αντε και καλα να περασεισ κ ρι3ε κ κανα χορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:49 Η intefina έγραψε: #4.355 15-08-14 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Click για ανάπτυξη... E OK τότε μην αλλάζεις κάτι..κράτα το σύνολο που είπες..αφού έχει και μαύρο το φόρεμα θα είναι μια χαρά..και όπως αναφέρθηκε βάλε ό,τι σου αρέσει εσένα και σε κάνει να νιώθεις άνετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:52 Η aba έγραψε: #4.356 15-08-14 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Μπα δεν έχω θέμα. Μέχρι και χορό έχω ρίξει με αυτές Click για ανάπτυξη... Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 05:09 Η Alireza έγραψε: #4.357 16-08-14 05:09 Αρχική Δημοσίευση από aba: Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Click για ανάπτυξη... Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 11:30 Η life12 έγραψε: #4.358 16-08-14 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Click για ανάπτυξη... καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #4.359 16-08-14 14:47 Αρχική Δημοσίευση από life12: καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το προβλέπω αυτό... Οπότε πέδιλο και τέλος... Spoiler Εεε δε με έπιανε ο ύπνος και άνοιξα υπολογιστή να δω κανένα σιριαλ κατά τις 6 κοιμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 15:31 Η Alma Libre: #4.360 16-08-14 15:31 Α, μάλιστα. Πάντως οι γόβες με την φιάπα (εγώ τις λέω δίπατες ) είναι τρομερά άνετες. 'Εχω ένα ζευγάρι μαύρες σαν δερματίνη, δεν τις αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mια χαρά τα βρίσκω εγώ, αρκεί να ταιριάζουν στο στυλ του φορέματος. Πάντως μου κάνουν για χειμωνιάτικα περισσότερο. Τι εποχή είναι ο γάμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 12:17 Η life12 έγραψε: #4.342 15-08-14 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Αυτά τα παπούτσια για γάμο είναι καλά; Μου φαίνονται λίγο κάπως γιατί είναι αρκετά ψηλά... Με φόρεμα λέω να τα βάλω που είναι άσπρο από πάνω και από κάτω λουλουδάτο με μαύρο φόντο όμως... Click για ανάπτυξη... ωραιεσ ειναι παντωσ πολυ ψηλεσ μπραβο που τισ περπατασ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 12:25 Η life12 έγραψε: #4.343 15-08-14 12:25 δεν 3ερω αν σασ αρεσουν αλλα εμενα μ αρεσουν κ οι γοβεσ χωρισ φιαπα ειδικα αμα το φορεμα-φουστα ειναι αερατο νομιζω κανουν πολυ ωραιο το ποδι Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2014 intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 12:25 Η intefina έγραψε: #4.344 15-08-14 12:25 Αρχική Δημοσίευση από life12: μαρεσαν το 1ο το 2ο κ το τελαυταιοειδικα το 2ο κ το τελαυταιο πολυ οικονομικα χεεχεχ Click για ανάπτυξη... Ναι και μένα αυτά μ' άρεσαν πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 12:27 Η Alireza έγραψε: #4.345 15-08-14 12:27 Αρχική Δημοσίευση από aba: Mια χαρά τα βρίσκω εγώ, αρκεί να ταιριάζουν στο στυλ του φορέματος. Πάντως μου κάνουν για χειμωνιάτικα περισσότερο. Τι εποχή είναι ο γάμος; Click για ανάπτυξη... Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Αρχική Δημοσίευση από life12: ωραιεσ ειναι παντωσ πολυ ψηλεσ μπραβο που τισ περπατασ Click για ανάπτυξη... Μπα δεν έχω θέμα. Μέχρι και χορό έχω ρίξει με αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 13:08 Η life12 έγραψε: #4.346 15-08-14 13:08 μιασ κ πιασαμε τισ γοβεσ ασ βαλω καποιεσ Spoiler αυτεσ οι nude γοβεσ χωρισ φιαπα τισ αγαπω Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 16:34 Η Alma Libre: #4.347 15-08-14 16:34 Φιάπα είναι ο δεύτερος πάτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:11 Η life12 έγραψε: #4.348 15-08-14 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Φιάπα είναι ο δεύτερος πάτος; Click για ανάπτυξη... φιαπα ειναι το "τακουνι" μπροστα το διαφανεσ μεροσ μπροστα (απαισιο πεδιλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:26 Η Tabby έγραψε: #4.349 15-08-14 18:26 μπράβο ρε κορίτσια που φέρνετε βόλτα αυτές τις τακουνάρες.. εγώ στην καλύτερη θα χα σκαλώσει σε κανένα πεζοδρόμιο χώρια την κούραση που τραβάς εκεί ψηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:29 Η meetmeinmontauk: #4.350 15-08-14 18:29 Τι το ωραιο βρισκετε στις γοβες που αναρτησατε πιο πανω? Γενικα, αυτο που βλεπω ειναι πως ολες οσες διαλεγουν ψηλοτακουνα/πλατφορμες, δεν ξερουν να τα περπατησουν και το θεαμα στο δρομο ειναι ασχημο Αν τα φορατε μονο για εντυπωση, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:34 Η life12 έγραψε: #4.351 15-08-14 18:34 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Τι το ωραιο βρισκετε στις γοβες που αναρτησατε πιο πανω? Γενικα, αυτο που βλεπω ειναι πως ολες οσες διαλεγουν ψηλοτακουνα/πλατφορμες, δεν ξερουν να τα περπατησουν και το θεαμα στο δρομο ειναι ασχημο Αν τα φορατε μονο για εντυπωση, τι να πω... Click για ανάπτυξη... αν εννοεισ αυτεσ που εβαλα εγω απλα εβαλα καποια σχεδια π μ αρεσουν αν και δυσκολα φοραω γοβεσ γιατι προτιμω τα αλλσταρακια κ μποτακια flat οσο για το περματημα οκ καποιεσ το εχουν καποιεσ οχι (εγω νομιζω ειμαι στισ οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:53 Η intefina έγραψε: #4.352 15-08-14 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Click για ανάπτυξη... Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:18 Η Alireza έγραψε: #4.353 15-08-14 19:18 Αρχική Δημοσίευση από intefina: Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Click για ανάπτυξη... Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:21 Η life12 έγραψε: #4.354 15-08-14 19:21 βαλε οτι σε κανει να νιω8εισ ανετα κ ωραια αντε και καλα να περασεισ κ ρι3ε κ κανα χορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:49 Η intefina έγραψε: #4.355 15-08-14 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Click για ανάπτυξη... E OK τότε μην αλλάζεις κάτι..κράτα το σύνολο που είπες..αφού έχει και μαύρο το φόρεμα θα είναι μια χαρά..και όπως αναφέρθηκε βάλε ό,τι σου αρέσει εσένα και σε κάνει να νιώθεις άνετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:52 Η aba έγραψε: #4.356 15-08-14 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Μπα δεν έχω θέμα. Μέχρι και χορό έχω ρίξει με αυτές Click για ανάπτυξη... Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 05:09 Η Alireza έγραψε: #4.357 16-08-14 05:09 Αρχική Δημοσίευση από aba: Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Click για ανάπτυξη... Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 11:30 Η life12 έγραψε: #4.358 16-08-14 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Click για ανάπτυξη... καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #4.359 16-08-14 14:47 Αρχική Δημοσίευση από life12: καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το προβλέπω αυτό... Οπότε πέδιλο και τέλος... Spoiler Εεε δε με έπιανε ο ύπνος και άνοιξα υπολογιστή να δω κανένα σιριαλ κατά τις 6 κοιμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 15:31 Η Alma Libre: #4.360 16-08-14 15:31 Α, μάλιστα. Πάντως οι γόβες με την φιάπα (εγώ τις λέω δίπατες ) είναι τρομερά άνετες. 'Εχω ένα ζευγάρι μαύρες σαν δερματίνη, δεν τις αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Αυτά τα παπούτσια για γάμο είναι καλά; Μου φαίνονται λίγο κάπως γιατί είναι αρκετά ψηλά... Με φόρεμα λέω να τα βάλω που είναι άσπρο από πάνω και από κάτω λουλουδάτο με μαύρο φόντο όμως... Click για ανάπτυξη... ωραιεσ ειναι παντωσ πολυ ψηλεσ μπραβο που τισ περπατασ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 12:25 Η life12 έγραψε: #4.343 15-08-14 12:25 δεν 3ερω αν σασ αρεσουν αλλα εμενα μ αρεσουν κ οι γοβεσ χωρισ φιαπα ειδικα αμα το φορεμα-φουστα ειναι αερατο νομιζω κανουν πολυ ωραιο το ποδι Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2014 intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 12:25 Η intefina έγραψε: #4.344 15-08-14 12:25 Αρχική Δημοσίευση από life12: μαρεσαν το 1ο το 2ο κ το τελαυταιοειδικα το 2ο κ το τελαυταιο πολυ οικονομικα χεεχεχ Click για ανάπτυξη... Ναι και μένα αυτά μ' άρεσαν πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 12:27 Η Alireza έγραψε: #4.345 15-08-14 12:27 Αρχική Δημοσίευση από aba: Mια χαρά τα βρίσκω εγώ, αρκεί να ταιριάζουν στο στυλ του φορέματος. Πάντως μου κάνουν για χειμωνιάτικα περισσότερο. Τι εποχή είναι ο γάμος; Click για ανάπτυξη... Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Αρχική Δημοσίευση από life12: ωραιεσ ειναι παντωσ πολυ ψηλεσ μπραβο που τισ περπατασ Click για ανάπτυξη... Μπα δεν έχω θέμα. Μέχρι και χορό έχω ρίξει με αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 13:08 Η life12 έγραψε: #4.346 15-08-14 13:08 μιασ κ πιασαμε τισ γοβεσ ασ βαλω καποιεσ Spoiler αυτεσ οι nude γοβεσ χωρισ φιαπα τισ αγαπω Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 16:34 Η Alma Libre: #4.347 15-08-14 16:34 Φιάπα είναι ο δεύτερος πάτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:11 Η life12 έγραψε: #4.348 15-08-14 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Φιάπα είναι ο δεύτερος πάτος; Click για ανάπτυξη... φιαπα ειναι το "τακουνι" μπροστα το διαφανεσ μεροσ μπροστα (απαισιο πεδιλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:26 Η Tabby έγραψε: #4.349 15-08-14 18:26 μπράβο ρε κορίτσια που φέρνετε βόλτα αυτές τις τακουνάρες.. εγώ στην καλύτερη θα χα σκαλώσει σε κανένα πεζοδρόμιο χώρια την κούραση που τραβάς εκεί ψηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:29 Η meetmeinmontauk: #4.350 15-08-14 18:29 Τι το ωραιο βρισκετε στις γοβες που αναρτησατε πιο πανω? Γενικα, αυτο που βλεπω ειναι πως ολες οσες διαλεγουν ψηλοτακουνα/πλατφορμες, δεν ξερουν να τα περπατησουν και το θεαμα στο δρομο ειναι ασχημο Αν τα φορατε μονο για εντυπωση, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:34 Η life12 έγραψε: #4.351 15-08-14 18:34 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Τι το ωραιο βρισκετε στις γοβες που αναρτησατε πιο πανω? Γενικα, αυτο που βλεπω ειναι πως ολες οσες διαλεγουν ψηλοτακουνα/πλατφορμες, δεν ξερουν να τα περπατησουν και το θεαμα στο δρομο ειναι ασχημο Αν τα φορατε μονο για εντυπωση, τι να πω... Click για ανάπτυξη... αν εννοεισ αυτεσ που εβαλα εγω απλα εβαλα καποια σχεδια π μ αρεσουν αν και δυσκολα φοραω γοβεσ γιατι προτιμω τα αλλσταρακια κ μποτακια flat οσο για το περματημα οκ καποιεσ το εχουν καποιεσ οχι (εγω νομιζω ειμαι στισ οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:53 Η intefina έγραψε: #4.352 15-08-14 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Click για ανάπτυξη... Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:18 Η Alireza έγραψε: #4.353 15-08-14 19:18 Αρχική Δημοσίευση από intefina: Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Click για ανάπτυξη... Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:21 Η life12 έγραψε: #4.354 15-08-14 19:21 βαλε οτι σε κανει να νιω8εισ ανετα κ ωραια αντε και καλα να περασεισ κ ρι3ε κ κανα χορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:49 Η intefina έγραψε: #4.355 15-08-14 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Click για ανάπτυξη... E OK τότε μην αλλάζεις κάτι..κράτα το σύνολο που είπες..αφού έχει και μαύρο το φόρεμα θα είναι μια χαρά..και όπως αναφέρθηκε βάλε ό,τι σου αρέσει εσένα και σε κάνει να νιώθεις άνετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:52 Η aba έγραψε: #4.356 15-08-14 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Μπα δεν έχω θέμα. Μέχρι και χορό έχω ρίξει με αυτές Click για ανάπτυξη... Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 05:09 Η Alireza έγραψε: #4.357 16-08-14 05:09 Αρχική Δημοσίευση από aba: Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Click για ανάπτυξη... Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 11:30 Η life12 έγραψε: #4.358 16-08-14 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Click για ανάπτυξη... καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #4.359 16-08-14 14:47 Αρχική Δημοσίευση από life12: καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το προβλέπω αυτό... Οπότε πέδιλο και τέλος... Spoiler Εεε δε με έπιανε ο ύπνος και άνοιξα υπολογιστή να δω κανένα σιριαλ κατά τις 6 κοιμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 15:31 Η Alma Libre: #4.360 16-08-14 15:31 Α, μάλιστα. Πάντως οι γόβες με την φιάπα (εγώ τις λέω δίπατες ) είναι τρομερά άνετες. 'Εχω ένα ζευγάρι μαύρες σαν δερματίνη, δεν τις αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν 3ερω αν σασ αρεσουν αλλα εμενα μ αρεσουν κ οι γοβεσ χωρισ φιαπα ειδικα αμα το φορεμα-φουστα ειναι αερατο νομιζω κανουν πολυ ωραιο το ποδι Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 12:25 Η intefina έγραψε: #4.344 15-08-14 12:25 Αρχική Δημοσίευση από life12: μαρεσαν το 1ο το 2ο κ το τελαυταιοειδικα το 2ο κ το τελαυταιο πολυ οικονομικα χεεχεχ Click για ανάπτυξη... Ναι και μένα αυτά μ' άρεσαν πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 12:27 Η Alireza έγραψε: #4.345 15-08-14 12:27 Αρχική Δημοσίευση από aba: Mια χαρά τα βρίσκω εγώ, αρκεί να ταιριάζουν στο στυλ του φορέματος. Πάντως μου κάνουν για χειμωνιάτικα περισσότερο. Τι εποχή είναι ο γάμος; Click για ανάπτυξη... Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Αρχική Δημοσίευση από life12: ωραιεσ ειναι παντωσ πολυ ψηλεσ μπραβο που τισ περπατασ Click για ανάπτυξη... Μπα δεν έχω θέμα. Μέχρι και χορό έχω ρίξει με αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 13:08 Η life12 έγραψε: #4.346 15-08-14 13:08 μιασ κ πιασαμε τισ γοβεσ ασ βαλω καποιεσ Spoiler αυτεσ οι nude γοβεσ χωρισ φιαπα τισ αγαπω Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 16:34 Η Alma Libre: #4.347 15-08-14 16:34 Φιάπα είναι ο δεύτερος πάτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:11 Η life12 έγραψε: #4.348 15-08-14 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Φιάπα είναι ο δεύτερος πάτος; Click για ανάπτυξη... φιαπα ειναι το "τακουνι" μπροστα το διαφανεσ μεροσ μπροστα (απαισιο πεδιλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:26 Η Tabby έγραψε: #4.349 15-08-14 18:26 μπράβο ρε κορίτσια που φέρνετε βόλτα αυτές τις τακουνάρες.. εγώ στην καλύτερη θα χα σκαλώσει σε κανένα πεζοδρόμιο χώρια την κούραση που τραβάς εκεί ψηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:29 Η meetmeinmontauk: #4.350 15-08-14 18:29 Τι το ωραιο βρισκετε στις γοβες που αναρτησατε πιο πανω? Γενικα, αυτο που βλεπω ειναι πως ολες οσες διαλεγουν ψηλοτακουνα/πλατφορμες, δεν ξερουν να τα περπατησουν και το θεαμα στο δρομο ειναι ασχημο Αν τα φορατε μονο για εντυπωση, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:34 Η life12 έγραψε: #4.351 15-08-14 18:34 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Τι το ωραιο βρισκετε στις γοβες που αναρτησατε πιο πανω? Γενικα, αυτο που βλεπω ειναι πως ολες οσες διαλεγουν ψηλοτακουνα/πλατφορμες, δεν ξερουν να τα περπατησουν και το θεαμα στο δρομο ειναι ασχημο Αν τα φορατε μονο για εντυπωση, τι να πω... Click για ανάπτυξη... αν εννοεισ αυτεσ που εβαλα εγω απλα εβαλα καποια σχεδια π μ αρεσουν αν και δυσκολα φοραω γοβεσ γιατι προτιμω τα αλλσταρακια κ μποτακια flat οσο για το περματημα οκ καποιεσ το εχουν καποιεσ οχι (εγω νομιζω ειμαι στισ οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:53 Η intefina έγραψε: #4.352 15-08-14 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Click για ανάπτυξη... Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:18 Η Alireza έγραψε: #4.353 15-08-14 19:18 Αρχική Δημοσίευση από intefina: Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Click για ανάπτυξη... Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:21 Η life12 έγραψε: #4.354 15-08-14 19:21 βαλε οτι σε κανει να νιω8εισ ανετα κ ωραια αντε και καλα να περασεισ κ ρι3ε κ κανα χορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:49 Η intefina έγραψε: #4.355 15-08-14 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Click για ανάπτυξη... E OK τότε μην αλλάζεις κάτι..κράτα το σύνολο που είπες..αφού έχει και μαύρο το φόρεμα θα είναι μια χαρά..και όπως αναφέρθηκε βάλε ό,τι σου αρέσει εσένα και σε κάνει να νιώθεις άνετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:52 Η aba έγραψε: #4.356 15-08-14 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Μπα δεν έχω θέμα. Μέχρι και χορό έχω ρίξει με αυτές Click για ανάπτυξη... Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 05:09 Η Alireza έγραψε: #4.357 16-08-14 05:09 Αρχική Δημοσίευση από aba: Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Click για ανάπτυξη... Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 11:30 Η life12 έγραψε: #4.358 16-08-14 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Click για ανάπτυξη... καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #4.359 16-08-14 14:47 Αρχική Δημοσίευση από life12: καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το προβλέπω αυτό... Οπότε πέδιλο και τέλος... Spoiler Εεε δε με έπιανε ο ύπνος και άνοιξα υπολογιστή να δω κανένα σιριαλ κατά τις 6 κοιμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 15:31 Η Alma Libre: #4.360 16-08-14 15:31 Α, μάλιστα. Πάντως οι γόβες με την φιάπα (εγώ τις λέω δίπατες ) είναι τρομερά άνετες. 'Εχω ένα ζευγάρι μαύρες σαν δερματίνη, δεν τις αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από life12: μαρεσαν το 1ο το 2ο κ το τελαυταιοειδικα το 2ο κ το τελαυταιο πολυ οικονομικα χεεχεχ Click για ανάπτυξη... Ναι και μένα αυτά μ' άρεσαν πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 12:27 Η Alireza έγραψε: #4.345 15-08-14 12:27 Αρχική Δημοσίευση από aba: Mια χαρά τα βρίσκω εγώ, αρκεί να ταιριάζουν στο στυλ του φορέματος. Πάντως μου κάνουν για χειμωνιάτικα περισσότερο. Τι εποχή είναι ο γάμος; Click για ανάπτυξη... Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Αρχική Δημοσίευση από life12: ωραιεσ ειναι παντωσ πολυ ψηλεσ μπραβο που τισ περπατασ Click για ανάπτυξη... Μπα δεν έχω θέμα. Μέχρι και χορό έχω ρίξει με αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 13:08 Η life12 έγραψε: #4.346 15-08-14 13:08 μιασ κ πιασαμε τισ γοβεσ ασ βαλω καποιεσ Spoiler αυτεσ οι nude γοβεσ χωρισ φιαπα τισ αγαπω Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 16:34 Η Alma Libre: #4.347 15-08-14 16:34 Φιάπα είναι ο δεύτερος πάτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:11 Η life12 έγραψε: #4.348 15-08-14 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Φιάπα είναι ο δεύτερος πάτος; Click για ανάπτυξη... φιαπα ειναι το "τακουνι" μπροστα το διαφανεσ μεροσ μπροστα (απαισιο πεδιλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:26 Η Tabby έγραψε: #4.349 15-08-14 18:26 μπράβο ρε κορίτσια που φέρνετε βόλτα αυτές τις τακουνάρες.. εγώ στην καλύτερη θα χα σκαλώσει σε κανένα πεζοδρόμιο χώρια την κούραση που τραβάς εκεί ψηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:29 Η meetmeinmontauk: #4.350 15-08-14 18:29 Τι το ωραιο βρισκετε στις γοβες που αναρτησατε πιο πανω? Γενικα, αυτο που βλεπω ειναι πως ολες οσες διαλεγουν ψηλοτακουνα/πλατφορμες, δεν ξερουν να τα περπατησουν και το θεαμα στο δρομο ειναι ασχημο Αν τα φορατε μονο για εντυπωση, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:34 Η life12 έγραψε: #4.351 15-08-14 18:34 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Τι το ωραιο βρισκετε στις γοβες που αναρτησατε πιο πανω? Γενικα, αυτο που βλεπω ειναι πως ολες οσες διαλεγουν ψηλοτακουνα/πλατφορμες, δεν ξερουν να τα περπατησουν και το θεαμα στο δρομο ειναι ασχημο Αν τα φορατε μονο για εντυπωση, τι να πω... Click για ανάπτυξη... αν εννοεισ αυτεσ που εβαλα εγω απλα εβαλα καποια σχεδια π μ αρεσουν αν και δυσκολα φοραω γοβεσ γιατι προτιμω τα αλλσταρακια κ μποτακια flat οσο για το περματημα οκ καποιεσ το εχουν καποιεσ οχι (εγω νομιζω ειμαι στισ οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:53 Η intefina έγραψε: #4.352 15-08-14 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Click για ανάπτυξη... Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:18 Η Alireza έγραψε: #4.353 15-08-14 19:18 Αρχική Δημοσίευση από intefina: Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Click για ανάπτυξη... Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:21 Η life12 έγραψε: #4.354 15-08-14 19:21 βαλε οτι σε κανει να νιω8εισ ανετα κ ωραια αντε και καλα να περασεισ κ ρι3ε κ κανα χορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:49 Η intefina έγραψε: #4.355 15-08-14 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Click για ανάπτυξη... E OK τότε μην αλλάζεις κάτι..κράτα το σύνολο που είπες..αφού έχει και μαύρο το φόρεμα θα είναι μια χαρά..και όπως αναφέρθηκε βάλε ό,τι σου αρέσει εσένα και σε κάνει να νιώθεις άνετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:52 Η aba έγραψε: #4.356 15-08-14 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Μπα δεν έχω θέμα. Μέχρι και χορό έχω ρίξει με αυτές Click για ανάπτυξη... Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 05:09 Η Alireza έγραψε: #4.357 16-08-14 05:09 Αρχική Δημοσίευση από aba: Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Click για ανάπτυξη... Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 11:30 Η life12 έγραψε: #4.358 16-08-14 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Click για ανάπτυξη... καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #4.359 16-08-14 14:47 Αρχική Δημοσίευση από life12: καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το προβλέπω αυτό... Οπότε πέδιλο και τέλος... Spoiler Εεε δε με έπιανε ο ύπνος και άνοιξα υπολογιστή να δω κανένα σιριαλ κατά τις 6 κοιμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 15:31 Η Alma Libre: #4.360 16-08-14 15:31 Α, μάλιστα. Πάντως οι γόβες με την φιάπα (εγώ τις λέω δίπατες ) είναι τρομερά άνετες. 'Εχω ένα ζευγάρι μαύρες σαν δερματίνη, δεν τις αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aba: Mια χαρά τα βρίσκω εγώ, αρκεί να ταιριάζουν στο στυλ του φορέματος. Πάντως μου κάνουν για χειμωνιάτικα περισσότερο. Τι εποχή είναι ο γάμος; Click για ανάπτυξη... Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Αρχική Δημοσίευση από life12: ωραιεσ ειναι παντωσ πολυ ψηλεσ μπραβο που τισ περπατασ Click για ανάπτυξη... Μπα δεν έχω θέμα. Μέχρι και χορό έχω ρίξει με αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 13:08 Η life12 έγραψε: #4.346 15-08-14 13:08 μιασ κ πιασαμε τισ γοβεσ ασ βαλω καποιεσ Spoiler αυτεσ οι nude γοβεσ χωρισ φιαπα τισ αγαπω Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 16:34 Η Alma Libre: #4.347 15-08-14 16:34 Φιάπα είναι ο δεύτερος πάτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:11 Η life12 έγραψε: #4.348 15-08-14 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Φιάπα είναι ο δεύτερος πάτος; Click για ανάπτυξη... φιαπα ειναι το "τακουνι" μπροστα το διαφανεσ μεροσ μπροστα (απαισιο πεδιλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:26 Η Tabby έγραψε: #4.349 15-08-14 18:26 μπράβο ρε κορίτσια που φέρνετε βόλτα αυτές τις τακουνάρες.. εγώ στην καλύτερη θα χα σκαλώσει σε κανένα πεζοδρόμιο χώρια την κούραση που τραβάς εκεί ψηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:29 Η meetmeinmontauk: #4.350 15-08-14 18:29 Τι το ωραιο βρισκετε στις γοβες που αναρτησατε πιο πανω? Γενικα, αυτο που βλεπω ειναι πως ολες οσες διαλεγουν ψηλοτακουνα/πλατφορμες, δεν ξερουν να τα περπατησουν και το θεαμα στο δρομο ειναι ασχημο Αν τα φορατε μονο για εντυπωση, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:34 Η life12 έγραψε: #4.351 15-08-14 18:34 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Τι το ωραιο βρισκετε στις γοβες που αναρτησατε πιο πανω? Γενικα, αυτο που βλεπω ειναι πως ολες οσες διαλεγουν ψηλοτακουνα/πλατφορμες, δεν ξερουν να τα περπατησουν και το θεαμα στο δρομο ειναι ασχημο Αν τα φορατε μονο για εντυπωση, τι να πω... Click για ανάπτυξη... αν εννοεισ αυτεσ που εβαλα εγω απλα εβαλα καποια σχεδια π μ αρεσουν αν και δυσκολα φοραω γοβεσ γιατι προτιμω τα αλλσταρακια κ μποτακια flat οσο για το περματημα οκ καποιεσ το εχουν καποιεσ οχι (εγω νομιζω ειμαι στισ οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:53 Η intefina έγραψε: #4.352 15-08-14 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Click για ανάπτυξη... Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:18 Η Alireza έγραψε: #4.353 15-08-14 19:18 Αρχική Δημοσίευση από intefina: Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Click για ανάπτυξη... Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:21 Η life12 έγραψε: #4.354 15-08-14 19:21 βαλε οτι σε κανει να νιω8εισ ανετα κ ωραια αντε και καλα να περασεισ κ ρι3ε κ κανα χορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:49 Η intefina έγραψε: #4.355 15-08-14 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Click για ανάπτυξη... E OK τότε μην αλλάζεις κάτι..κράτα το σύνολο που είπες..αφού έχει και μαύρο το φόρεμα θα είναι μια χαρά..και όπως αναφέρθηκε βάλε ό,τι σου αρέσει εσένα και σε κάνει να νιώθεις άνετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:52 Η aba έγραψε: #4.356 15-08-14 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Μπα δεν έχω θέμα. Μέχρι και χορό έχω ρίξει με αυτές Click για ανάπτυξη... Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 05:09 Η Alireza έγραψε: #4.357 16-08-14 05:09 Αρχική Δημοσίευση από aba: Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Click για ανάπτυξη... Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 11:30 Η life12 έγραψε: #4.358 16-08-14 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Click για ανάπτυξη... καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #4.359 16-08-14 14:47 Αρχική Δημοσίευση από life12: καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το προβλέπω αυτό... Οπότε πέδιλο και τέλος... Spoiler Εεε δε με έπιανε ο ύπνος και άνοιξα υπολογιστή να δω κανένα σιριαλ κατά τις 6 κοιμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 15:31 Η Alma Libre: #4.360 16-08-14 15:31 Α, μάλιστα. Πάντως οι γόβες με την φιάπα (εγώ τις λέω δίπατες ) είναι τρομερά άνετες. 'Εχω ένα ζευγάρι μαύρες σαν δερματίνη, δεν τις αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μιασ κ πιασαμε τισ γοβεσ ασ βαλω καποιεσ Spoiler αυτεσ οι nude γοβεσ χωρισ φιαπα τισ αγαπω Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 16:34 Η Alma Libre: #4.347 15-08-14 16:34 Φιάπα είναι ο δεύτερος πάτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:11 Η life12 έγραψε: #4.348 15-08-14 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Φιάπα είναι ο δεύτερος πάτος; Click για ανάπτυξη... φιαπα ειναι το "τακουνι" μπροστα το διαφανεσ μεροσ μπροστα (απαισιο πεδιλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:26 Η Tabby έγραψε: #4.349 15-08-14 18:26 μπράβο ρε κορίτσια που φέρνετε βόλτα αυτές τις τακουνάρες.. εγώ στην καλύτερη θα χα σκαλώσει σε κανένα πεζοδρόμιο χώρια την κούραση που τραβάς εκεί ψηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:29 Η meetmeinmontauk: #4.350 15-08-14 18:29 Τι το ωραιο βρισκετε στις γοβες που αναρτησατε πιο πανω? Γενικα, αυτο που βλεπω ειναι πως ολες οσες διαλεγουν ψηλοτακουνα/πλατφορμες, δεν ξερουν να τα περπατησουν και το θεαμα στο δρομο ειναι ασχημο Αν τα φορατε μονο για εντυπωση, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:34 Η life12 έγραψε: #4.351 15-08-14 18:34 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Τι το ωραιο βρισκετε στις γοβες που αναρτησατε πιο πανω? Γενικα, αυτο που βλεπω ειναι πως ολες οσες διαλεγουν ψηλοτακουνα/πλατφορμες, δεν ξερουν να τα περπατησουν και το θεαμα στο δρομο ειναι ασχημο Αν τα φορατε μονο για εντυπωση, τι να πω... Click για ανάπτυξη... αν εννοεισ αυτεσ που εβαλα εγω απλα εβαλα καποια σχεδια π μ αρεσουν αν και δυσκολα φοραω γοβεσ γιατι προτιμω τα αλλσταρακια κ μποτακια flat οσο για το περματημα οκ καποιεσ το εχουν καποιεσ οχι (εγω νομιζω ειμαι στισ οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:53 Η intefina έγραψε: #4.352 15-08-14 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Click για ανάπτυξη... Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:18 Η Alireza έγραψε: #4.353 15-08-14 19:18 Αρχική Δημοσίευση από intefina: Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Click για ανάπτυξη... Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:21 Η life12 έγραψε: #4.354 15-08-14 19:21 βαλε οτι σε κανει να νιω8εισ ανετα κ ωραια αντε και καλα να περασεισ κ ρι3ε κ κανα χορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:49 Η intefina έγραψε: #4.355 15-08-14 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Click για ανάπτυξη... E OK τότε μην αλλάζεις κάτι..κράτα το σύνολο που είπες..αφού έχει και μαύρο το φόρεμα θα είναι μια χαρά..και όπως αναφέρθηκε βάλε ό,τι σου αρέσει εσένα και σε κάνει να νιώθεις άνετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:52 Η aba έγραψε: #4.356 15-08-14 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Μπα δεν έχω θέμα. Μέχρι και χορό έχω ρίξει με αυτές Click για ανάπτυξη... Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 05:09 Η Alireza έγραψε: #4.357 16-08-14 05:09 Αρχική Δημοσίευση από aba: Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Click για ανάπτυξη... Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 11:30 Η life12 έγραψε: #4.358 16-08-14 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Click για ανάπτυξη... καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #4.359 16-08-14 14:47 Αρχική Δημοσίευση από life12: καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το προβλέπω αυτό... Οπότε πέδιλο και τέλος... Spoiler Εεε δε με έπιανε ο ύπνος και άνοιξα υπολογιστή να δω κανένα σιριαλ κατά τις 6 κοιμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 15:31 Η Alma Libre: #4.360 16-08-14 15:31 Α, μάλιστα. Πάντως οι γόβες με την φιάπα (εγώ τις λέω δίπατες ) είναι τρομερά άνετες. 'Εχω ένα ζευγάρι μαύρες σαν δερματίνη, δεν τις αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φιάπα είναι ο δεύτερος πάτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:11 Η life12 έγραψε: #4.348 15-08-14 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Φιάπα είναι ο δεύτερος πάτος; Click για ανάπτυξη... φιαπα ειναι το "τακουνι" μπροστα το διαφανεσ μεροσ μπροστα (απαισιο πεδιλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:26 Η Tabby έγραψε: #4.349 15-08-14 18:26 μπράβο ρε κορίτσια που φέρνετε βόλτα αυτές τις τακουνάρες.. εγώ στην καλύτερη θα χα σκαλώσει σε κανένα πεζοδρόμιο χώρια την κούραση που τραβάς εκεί ψηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:29 Η meetmeinmontauk: #4.350 15-08-14 18:29 Τι το ωραιο βρισκετε στις γοβες που αναρτησατε πιο πανω? Γενικα, αυτο που βλεπω ειναι πως ολες οσες διαλεγουν ψηλοτακουνα/πλατφορμες, δεν ξερουν να τα περπατησουν και το θεαμα στο δρομο ειναι ασχημο Αν τα φορατε μονο για εντυπωση, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:34 Η life12 έγραψε: #4.351 15-08-14 18:34 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Τι το ωραιο βρισκετε στις γοβες που αναρτησατε πιο πανω? Γενικα, αυτο που βλεπω ειναι πως ολες οσες διαλεγουν ψηλοτακουνα/πλατφορμες, δεν ξερουν να τα περπατησουν και το θεαμα στο δρομο ειναι ασχημο Αν τα φορατε μονο για εντυπωση, τι να πω... Click για ανάπτυξη... αν εννοεισ αυτεσ που εβαλα εγω απλα εβαλα καποια σχεδια π μ αρεσουν αν και δυσκολα φοραω γοβεσ γιατι προτιμω τα αλλσταρακια κ μποτακια flat οσο για το περματημα οκ καποιεσ το εχουν καποιεσ οχι (εγω νομιζω ειμαι στισ οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:53 Η intefina έγραψε: #4.352 15-08-14 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Click για ανάπτυξη... Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:18 Η Alireza έγραψε: #4.353 15-08-14 19:18 Αρχική Δημοσίευση από intefina: Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Click για ανάπτυξη... Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:21 Η life12 έγραψε: #4.354 15-08-14 19:21 βαλε οτι σε κανει να νιω8εισ ανετα κ ωραια αντε και καλα να περασεισ κ ρι3ε κ κανα χορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:49 Η intefina έγραψε: #4.355 15-08-14 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Click για ανάπτυξη... E OK τότε μην αλλάζεις κάτι..κράτα το σύνολο που είπες..αφού έχει και μαύρο το φόρεμα θα είναι μια χαρά..και όπως αναφέρθηκε βάλε ό,τι σου αρέσει εσένα και σε κάνει να νιώθεις άνετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:52 Η aba έγραψε: #4.356 15-08-14 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Μπα δεν έχω θέμα. Μέχρι και χορό έχω ρίξει με αυτές Click για ανάπτυξη... Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 05:09 Η Alireza έγραψε: #4.357 16-08-14 05:09 Αρχική Δημοσίευση από aba: Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Click για ανάπτυξη... Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 11:30 Η life12 έγραψε: #4.358 16-08-14 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Click για ανάπτυξη... καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #4.359 16-08-14 14:47 Αρχική Δημοσίευση από life12: καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το προβλέπω αυτό... Οπότε πέδιλο και τέλος... Spoiler Εεε δε με έπιανε ο ύπνος και άνοιξα υπολογιστή να δω κανένα σιριαλ κατά τις 6 κοιμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 15:31 Η Alma Libre: #4.360 16-08-14 15:31 Α, μάλιστα. Πάντως οι γόβες με την φιάπα (εγώ τις λέω δίπατες ) είναι τρομερά άνετες. 'Εχω ένα ζευγάρι μαύρες σαν δερματίνη, δεν τις αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Φιάπα είναι ο δεύτερος πάτος; Click για ανάπτυξη... φιαπα ειναι το "τακουνι" μπροστα το διαφανεσ μεροσ μπροστα (απαισιο πεδιλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:26 Η Tabby έγραψε: #4.349 15-08-14 18:26 μπράβο ρε κορίτσια που φέρνετε βόλτα αυτές τις τακουνάρες.. εγώ στην καλύτερη θα χα σκαλώσει σε κανένα πεζοδρόμιο χώρια την κούραση που τραβάς εκεί ψηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:29 Η meetmeinmontauk: #4.350 15-08-14 18:29 Τι το ωραιο βρισκετε στις γοβες που αναρτησατε πιο πανω? Γενικα, αυτο που βλεπω ειναι πως ολες οσες διαλεγουν ψηλοτακουνα/πλατφορμες, δεν ξερουν να τα περπατησουν και το θεαμα στο δρομο ειναι ασχημο Αν τα φορατε μονο για εντυπωση, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:34 Η life12 έγραψε: #4.351 15-08-14 18:34 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Τι το ωραιο βρισκετε στις γοβες που αναρτησατε πιο πανω? Γενικα, αυτο που βλεπω ειναι πως ολες οσες διαλεγουν ψηλοτακουνα/πλατφορμες, δεν ξερουν να τα περπατησουν και το θεαμα στο δρομο ειναι ασχημο Αν τα φορατε μονο για εντυπωση, τι να πω... Click για ανάπτυξη... αν εννοεισ αυτεσ που εβαλα εγω απλα εβαλα καποια σχεδια π μ αρεσουν αν και δυσκολα φοραω γοβεσ γιατι προτιμω τα αλλσταρακια κ μποτακια flat οσο για το περματημα οκ καποιεσ το εχουν καποιεσ οχι (εγω νομιζω ειμαι στισ οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:53 Η intefina έγραψε: #4.352 15-08-14 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Click για ανάπτυξη... Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:18 Η Alireza έγραψε: #4.353 15-08-14 19:18 Αρχική Δημοσίευση από intefina: Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Click για ανάπτυξη... Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:21 Η life12 έγραψε: #4.354 15-08-14 19:21 βαλε οτι σε κανει να νιω8εισ ανετα κ ωραια αντε και καλα να περασεισ κ ρι3ε κ κανα χορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:49 Η intefina έγραψε: #4.355 15-08-14 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Click για ανάπτυξη... E OK τότε μην αλλάζεις κάτι..κράτα το σύνολο που είπες..αφού έχει και μαύρο το φόρεμα θα είναι μια χαρά..και όπως αναφέρθηκε βάλε ό,τι σου αρέσει εσένα και σε κάνει να νιώθεις άνετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:52 Η aba έγραψε: #4.356 15-08-14 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Μπα δεν έχω θέμα. Μέχρι και χορό έχω ρίξει με αυτές Click για ανάπτυξη... Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 05:09 Η Alireza έγραψε: #4.357 16-08-14 05:09 Αρχική Δημοσίευση από aba: Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Click για ανάπτυξη... Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 11:30 Η life12 έγραψε: #4.358 16-08-14 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Click για ανάπτυξη... καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #4.359 16-08-14 14:47 Αρχική Δημοσίευση από life12: καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το προβλέπω αυτό... Οπότε πέδιλο και τέλος... Spoiler Εεε δε με έπιανε ο ύπνος και άνοιξα υπολογιστή να δω κανένα σιριαλ κατά τις 6 κοιμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 15:31 Η Alma Libre: #4.360 16-08-14 15:31 Α, μάλιστα. Πάντως οι γόβες με την φιάπα (εγώ τις λέω δίπατες ) είναι τρομερά άνετες. 'Εχω ένα ζευγάρι μαύρες σαν δερματίνη, δεν τις αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπράβο ρε κορίτσια που φέρνετε βόλτα αυτές τις τακουνάρες.. εγώ στην καλύτερη θα χα σκαλώσει σε κανένα πεζοδρόμιο χώρια την κούραση που τραβάς εκεί ψηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:29 Η meetmeinmontauk: #4.350 15-08-14 18:29 Τι το ωραιο βρισκετε στις γοβες που αναρτησατε πιο πανω? Γενικα, αυτο που βλεπω ειναι πως ολες οσες διαλεγουν ψηλοτακουνα/πλατφορμες, δεν ξερουν να τα περπατησουν και το θεαμα στο δρομο ειναι ασχημο Αν τα φορατε μονο για εντυπωση, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:34 Η life12 έγραψε: #4.351 15-08-14 18:34 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Τι το ωραιο βρισκετε στις γοβες που αναρτησατε πιο πανω? Γενικα, αυτο που βλεπω ειναι πως ολες οσες διαλεγουν ψηλοτακουνα/πλατφορμες, δεν ξερουν να τα περπατησουν και το θεαμα στο δρομο ειναι ασχημο Αν τα φορατε μονο για εντυπωση, τι να πω... Click για ανάπτυξη... αν εννοεισ αυτεσ που εβαλα εγω απλα εβαλα καποια σχεδια π μ αρεσουν αν και δυσκολα φοραω γοβεσ γιατι προτιμω τα αλλσταρακια κ μποτακια flat οσο για το περματημα οκ καποιεσ το εχουν καποιεσ οχι (εγω νομιζω ειμαι στισ οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:53 Η intefina έγραψε: #4.352 15-08-14 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Click για ανάπτυξη... Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:18 Η Alireza έγραψε: #4.353 15-08-14 19:18 Αρχική Δημοσίευση από intefina: Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Click για ανάπτυξη... Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:21 Η life12 έγραψε: #4.354 15-08-14 19:21 βαλε οτι σε κανει να νιω8εισ ανετα κ ωραια αντε και καλα να περασεισ κ ρι3ε κ κανα χορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:49 Η intefina έγραψε: #4.355 15-08-14 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Click για ανάπτυξη... E OK τότε μην αλλάζεις κάτι..κράτα το σύνολο που είπες..αφού έχει και μαύρο το φόρεμα θα είναι μια χαρά..και όπως αναφέρθηκε βάλε ό,τι σου αρέσει εσένα και σε κάνει να νιώθεις άνετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:52 Η aba έγραψε: #4.356 15-08-14 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Μπα δεν έχω θέμα. Μέχρι και χορό έχω ρίξει με αυτές Click για ανάπτυξη... Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 05:09 Η Alireza έγραψε: #4.357 16-08-14 05:09 Αρχική Δημοσίευση από aba: Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Click για ανάπτυξη... Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 11:30 Η life12 έγραψε: #4.358 16-08-14 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Click για ανάπτυξη... καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #4.359 16-08-14 14:47 Αρχική Δημοσίευση από life12: καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το προβλέπω αυτό... Οπότε πέδιλο και τέλος... Spoiler Εεε δε με έπιανε ο ύπνος και άνοιξα υπολογιστή να δω κανένα σιριαλ κατά τις 6 κοιμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 15:31 Η Alma Libre: #4.360 16-08-14 15:31 Α, μάλιστα. Πάντως οι γόβες με την φιάπα (εγώ τις λέω δίπατες ) είναι τρομερά άνετες. 'Εχω ένα ζευγάρι μαύρες σαν δερματίνη, δεν τις αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι το ωραιο βρισκετε στις γοβες που αναρτησατε πιο πανω? Γενικα, αυτο που βλεπω ειναι πως ολες οσες διαλεγουν ψηλοτακουνα/πλατφορμες, δεν ξερουν να τα περπατησουν και το θεαμα στο δρομο ειναι ασχημο Αν τα φορατε μονο για εντυπωση, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:34 Η life12 έγραψε: #4.351 15-08-14 18:34 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Τι το ωραιο βρισκετε στις γοβες που αναρτησατε πιο πανω? Γενικα, αυτο που βλεπω ειναι πως ολες οσες διαλεγουν ψηλοτακουνα/πλατφορμες, δεν ξερουν να τα περπατησουν και το θεαμα στο δρομο ειναι ασχημο Αν τα φορατε μονο για εντυπωση, τι να πω... Click για ανάπτυξη... αν εννοεισ αυτεσ που εβαλα εγω απλα εβαλα καποια σχεδια π μ αρεσουν αν και δυσκολα φοραω γοβεσ γιατι προτιμω τα αλλσταρακια κ μποτακια flat οσο για το περματημα οκ καποιεσ το εχουν καποιεσ οχι (εγω νομιζω ειμαι στισ οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:53 Η intefina έγραψε: #4.352 15-08-14 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Click για ανάπτυξη... Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:18 Η Alireza έγραψε: #4.353 15-08-14 19:18 Αρχική Δημοσίευση από intefina: Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Click για ανάπτυξη... Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:21 Η life12 έγραψε: #4.354 15-08-14 19:21 βαλε οτι σε κανει να νιω8εισ ανετα κ ωραια αντε και καλα να περασεισ κ ρι3ε κ κανα χορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:49 Η intefina έγραψε: #4.355 15-08-14 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Click για ανάπτυξη... E OK τότε μην αλλάζεις κάτι..κράτα το σύνολο που είπες..αφού έχει και μαύρο το φόρεμα θα είναι μια χαρά..και όπως αναφέρθηκε βάλε ό,τι σου αρέσει εσένα και σε κάνει να νιώθεις άνετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:52 Η aba έγραψε: #4.356 15-08-14 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Μπα δεν έχω θέμα. Μέχρι και χορό έχω ρίξει με αυτές Click για ανάπτυξη... Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 05:09 Η Alireza έγραψε: #4.357 16-08-14 05:09 Αρχική Δημοσίευση από aba: Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Click για ανάπτυξη... Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 11:30 Η life12 έγραψε: #4.358 16-08-14 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Click για ανάπτυξη... καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #4.359 16-08-14 14:47 Αρχική Δημοσίευση από life12: καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το προβλέπω αυτό... Οπότε πέδιλο και τέλος... Spoiler Εεε δε με έπιανε ο ύπνος και άνοιξα υπολογιστή να δω κανένα σιριαλ κατά τις 6 κοιμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 15:31 Η Alma Libre: #4.360 16-08-14 15:31 Α, μάλιστα. Πάντως οι γόβες με την φιάπα (εγώ τις λέω δίπατες ) είναι τρομερά άνετες. 'Εχω ένα ζευγάρι μαύρες σαν δερματίνη, δεν τις αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Τι το ωραιο βρισκετε στις γοβες που αναρτησατε πιο πανω? Γενικα, αυτο που βλεπω ειναι πως ολες οσες διαλεγουν ψηλοτακουνα/πλατφορμες, δεν ξερουν να τα περπατησουν και το θεαμα στο δρομο ειναι ασχημο Αν τα φορατε μονο για εντυπωση, τι να πω... Click για ανάπτυξη... αν εννοεισ αυτεσ που εβαλα εγω απλα εβαλα καποια σχεδια π μ αρεσουν αν και δυσκολα φοραω γοβεσ γιατι προτιμω τα αλλσταρακια κ μποτακια flat οσο για το περματημα οκ καποιεσ το εχουν καποιεσ οχι (εγω νομιζω ειμαι στισ οχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 18:53 Η intefina έγραψε: #4.352 15-08-14 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Click για ανάπτυξη... Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:18 Η Alireza έγραψε: #4.353 15-08-14 19:18 Αρχική Δημοσίευση από intefina: Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Click για ανάπτυξη... Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:21 Η life12 έγραψε: #4.354 15-08-14 19:21 βαλε οτι σε κανει να νιω8εισ ανετα κ ωραια αντε και καλα να περασεισ κ ρι3ε κ κανα χορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:49 Η intefina έγραψε: #4.355 15-08-14 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Click για ανάπτυξη... E OK τότε μην αλλάζεις κάτι..κράτα το σύνολο που είπες..αφού έχει και μαύρο το φόρεμα θα είναι μια χαρά..και όπως αναφέρθηκε βάλε ό,τι σου αρέσει εσένα και σε κάνει να νιώθεις άνετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:52 Η aba έγραψε: #4.356 15-08-14 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Μπα δεν έχω θέμα. Μέχρι και χορό έχω ρίξει με αυτές Click για ανάπτυξη... Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 05:09 Η Alireza έγραψε: #4.357 16-08-14 05:09 Αρχική Δημοσίευση από aba: Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Click για ανάπτυξη... Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 11:30 Η life12 έγραψε: #4.358 16-08-14 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Click για ανάπτυξη... καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #4.359 16-08-14 14:47 Αρχική Δημοσίευση από life12: καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το προβλέπω αυτό... Οπότε πέδιλο και τέλος... Spoiler Εεε δε με έπιανε ο ύπνος και άνοιξα υπολογιστή να δω κανένα σιριαλ κατά τις 6 κοιμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 15:31 Η Alma Libre: #4.360 16-08-14 15:31 Α, μάλιστα. Πάντως οι γόβες με την φιάπα (εγώ τις λέω δίπατες ) είναι τρομερά άνετες. 'Εχω ένα ζευγάρι μαύρες σαν δερματίνη, δεν τις αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Click για ανάπτυξη... Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:18 Η Alireza έγραψε: #4.353 15-08-14 19:18 Αρχική Δημοσίευση από intefina: Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Click για ανάπτυξη... Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:21 Η life12 έγραψε: #4.354 15-08-14 19:21 βαλε οτι σε κανει να νιω8εισ ανετα κ ωραια αντε και καλα να περασεισ κ ρι3ε κ κανα χορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:49 Η intefina έγραψε: #4.355 15-08-14 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Click για ανάπτυξη... E OK τότε μην αλλάζεις κάτι..κράτα το σύνολο που είπες..αφού έχει και μαύρο το φόρεμα θα είναι μια χαρά..και όπως αναφέρθηκε βάλε ό,τι σου αρέσει εσένα και σε κάνει να νιώθεις άνετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:52 Η aba έγραψε: #4.356 15-08-14 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Μπα δεν έχω θέμα. Μέχρι και χορό έχω ρίξει με αυτές Click για ανάπτυξη... Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 05:09 Η Alireza έγραψε: #4.357 16-08-14 05:09 Αρχική Δημοσίευση από aba: Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Click για ανάπτυξη... Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 11:30 Η life12 έγραψε: #4.358 16-08-14 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Click για ανάπτυξη... καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #4.359 16-08-14 14:47 Αρχική Δημοσίευση από life12: καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το προβλέπω αυτό... Οπότε πέδιλο και τέλος... Spoiler Εεε δε με έπιανε ο ύπνος και άνοιξα υπολογιστή να δω κανένα σιριαλ κατά τις 6 κοιμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 15:31 Η Alma Libre: #4.360 16-08-14 15:31 Α, μάλιστα. Πάντως οι γόβες με την φιάπα (εγώ τις λέω δίπατες ) είναι τρομερά άνετες. 'Εχω ένα ζευγάρι μαύρες σαν δερματίνη, δεν τις αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από intefina: Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις )..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα Click για ανάπτυξη... Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:21 Η life12 έγραψε: #4.354 15-08-14 19:21 βαλε οτι σε κανει να νιω8εισ ανετα κ ωραια αντε και καλα να περασεισ κ ρι3ε κ κανα χορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:49 Η intefina έγραψε: #4.355 15-08-14 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Click για ανάπτυξη... E OK τότε μην αλλάζεις κάτι..κράτα το σύνολο που είπες..αφού έχει και μαύρο το φόρεμα θα είναι μια χαρά..και όπως αναφέρθηκε βάλε ό,τι σου αρέσει εσένα και σε κάνει να νιώθεις άνετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:52 Η aba έγραψε: #4.356 15-08-14 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Μπα δεν έχω θέμα. Μέχρι και χορό έχω ρίξει με αυτές Click για ανάπτυξη... Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 05:09 Η Alireza έγραψε: #4.357 16-08-14 05:09 Αρχική Δημοσίευση από aba: Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Click για ανάπτυξη... Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 11:30 Η life12 έγραψε: #4.358 16-08-14 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Click για ανάπτυξη... καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #4.359 16-08-14 14:47 Αρχική Δημοσίευση από life12: καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το προβλέπω αυτό... Οπότε πέδιλο και τέλος... Spoiler Εεε δε με έπιανε ο ύπνος και άνοιξα υπολογιστή να δω κανένα σιριαλ κατά τις 6 κοιμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 15:31 Η Alma Libre: #4.360 16-08-14 15:31 Α, μάλιστα. Πάντως οι γόβες με την φιάπα (εγώ τις λέω δίπατες ) είναι τρομερά άνετες. 'Εχω ένα ζευγάρι μαύρες σαν δερματίνη, δεν τις αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βαλε οτι σε κανει να νιω8εισ ανετα κ ωραια αντε και καλα να περασεισ κ ρι3ε κ κανα χορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:49 Η intefina έγραψε: #4.355 15-08-14 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Click για ανάπτυξη... E OK τότε μην αλλάζεις κάτι..κράτα το σύνολο που είπες..αφού έχει και μαύρο το φόρεμα θα είναι μια χαρά..και όπως αναφέρθηκε βάλε ό,τι σου αρέσει εσένα και σε κάνει να νιώθεις άνετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:52 Η aba έγραψε: #4.356 15-08-14 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Μπα δεν έχω θέμα. Μέχρι και χορό έχω ρίξει με αυτές Click για ανάπτυξη... Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 05:09 Η Alireza έγραψε: #4.357 16-08-14 05:09 Αρχική Δημοσίευση από aba: Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Click για ανάπτυξη... Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 11:30 Η life12 έγραψε: #4.358 16-08-14 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Click για ανάπτυξη... καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #4.359 16-08-14 14:47 Αρχική Δημοσίευση από life12: καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το προβλέπω αυτό... Οπότε πέδιλο και τέλος... Spoiler Εεε δε με έπιανε ο ύπνος και άνοιξα υπολογιστή να δω κανένα σιριαλ κατά τις 6 κοιμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 15:31 Η Alma Libre: #4.360 16-08-14 15:31 Α, μάλιστα. Πάντως οι γόβες με την φιάπα (εγώ τις λέω δίπατες ) είναι τρομερά άνετες. 'Εχω ένα ζευγάρι μαύρες σαν δερματίνη, δεν τις αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν... Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο... Αλλιώς αλλάζω φόρεμα Click για ανάπτυξη... E OK τότε μην αλλάζεις κάτι..κράτα το σύνολο που είπες..αφού έχει και μαύρο το φόρεμα θα είναι μια χαρά..και όπως αναφέρθηκε βάλε ό,τι σου αρέσει εσένα και σε κάνει να νιώθεις άνετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 19:52 Η aba έγραψε: #4.356 15-08-14 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Μπα δεν έχω θέμα. Μέχρι και χορό έχω ρίξει με αυτές Click για ανάπτυξη... Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 05:09 Η Alireza έγραψε: #4.357 16-08-14 05:09 Αρχική Δημοσίευση από aba: Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Click για ανάπτυξη... Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 11:30 Η life12 έγραψε: #4.358 16-08-14 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Click για ανάπτυξη... καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #4.359 16-08-14 14:47 Αρχική Δημοσίευση από life12: καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το προβλέπω αυτό... Οπότε πέδιλο και τέλος... Spoiler Εεε δε με έπιανε ο ύπνος και άνοιξα υπολογιστή να δω κανένα σιριαλ κατά τις 6 κοιμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 15:31 Η Alma Libre: #4.360 16-08-14 15:31 Α, μάλιστα. Πάντως οι γόβες με την φιάπα (εγώ τις λέω δίπατες ) είναι τρομερά άνετες. 'Εχω ένα ζευγάρι μαύρες σαν δερματίνη, δεν τις αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο Μπα δεν έχω θέμα. Μέχρι και χορό έχω ρίξει με αυτές Click για ανάπτυξη... Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 05:09 Η Alireza έγραψε: #4.357 16-08-14 05:09 Αρχική Δημοσίευση από aba: Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Click για ανάπτυξη... Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 11:30 Η life12 έγραψε: #4.358 16-08-14 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Click για ανάπτυξη... καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #4.359 16-08-14 14:47 Αρχική Δημοσίευση από life12: καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το προβλέπω αυτό... Οπότε πέδιλο και τέλος... Spoiler Εεε δε με έπιανε ο ύπνος και άνοιξα υπολογιστή να δω κανένα σιριαλ κατά τις 6 κοιμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 15:31 Η Alma Libre: #4.360 16-08-14 15:31 Α, μάλιστα. Πάντως οι γόβες με την φιάπα (εγώ τις λέω δίπατες ) είναι τρομερά άνετες. 'Εχω ένα ζευγάρι μαύρες σαν δερματίνη, δεν τις αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aba: Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες... (ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια! ) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις; Click για ανάπτυξη... Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 11:30 Η life12 έγραψε: #4.358 16-08-14 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Click για ανάπτυξη... καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #4.359 16-08-14 14:47 Αρχική Δημοσίευση από life12: καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το προβλέπω αυτό... Οπότε πέδιλο και τέλος... Spoiler Εεε δε με έπιανε ο ύπνος και άνοιξα υπολογιστή να δω κανένα σιριαλ κατά τις 6 κοιμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 15:31 Η Alma Libre: #4.360 16-08-14 15:31 Α, μάλιστα. Πάντως οι γόβες με την φιάπα (εγώ τις λέω δίπατες ) είναι τρομερά άνετες. 'Εχω ένα ζευγάρι μαύρες σαν δερματίνη, δεν τις αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο. Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες Click για ανάπτυξη... καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #4.359 16-08-14 14:47 Αρχική Δημοσίευση από life12: καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το προβλέπω αυτό... Οπότε πέδιλο και τέλος... Spoiler Εεε δε με έπιανε ο ύπνος και άνοιξα υπολογιστή να δω κανένα σιριαλ κατά τις 6 κοιμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 15:31 Η Alma Libre: #4.360 16-08-14 15:31 Α, μάλιστα. Πάντως οι γόβες με την φιάπα (εγώ τις λέω δίπατες ) είναι τρομερά άνετες. 'Εχω ένα ζευγάρι μαύρες σαν δερματίνη, δεν τις αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από life12: καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο Spoiler καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το προβλέπω αυτό... Οπότε πέδιλο και τέλος... Spoiler Εεε δε με έπιανε ο ύπνος και άνοιξα υπολογιστή να δω κανένα σιριαλ κατά τις 6 κοιμήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2014 στις 15:31 Η Alma Libre: #4.360 16-08-14 15:31 Α, μάλιστα. Πάντως οι γόβες με την φιάπα (εγώ τις λέω δίπατες ) είναι τρομερά άνετες. 'Εχω ένα ζευγάρι μαύρες σαν δερματίνη, δεν τις αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Α, μάλιστα. Πάντως οι γόβες με την φιάπα (εγώ τις λέω δίπατες ) είναι τρομερά άνετες. 'Εχω ένα ζευγάρι μαύρες σαν δερματίνη, δεν τις αλλάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.