Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

ωραιεσ ειναιΑυτά τα παπούτσια για γάμο είναι καλά; Μου φαίνονται λίγο κάπως γιατί είναι αρκετά ψηλά...
Με φόρεμα λέω να τα βάλω που είναι άσπρο από πάνω και από κάτω λουλουδάτο με μαύρο φόντο όμως...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

ειδικα αμα το φορεμα-φουστα ειναι αερατο νομιζω κανουν πολυ ωραιο το ποδι

intefina
Δραστήριο μέλος

Ναι και μένα αυτά μ' άρεσαν πιο πολύμαρεσαν το 1ο το 2ο κ το τελαυταιοειδικα το 2ο κ το τελαυταιο πολυ οικονομικα
χεεχεχ
![]()

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριοMια χαρά τα βρίσκω εγώ, αρκεί να ταιριάζουν στο στυλ του φορέματος. Πάντως μου κάνουν για χειμωνιάτικα περισσότερο. Τι εποχή είναι ο γάμος;

ωραιεσ ειναιπαντωσ πολυ ψηλεσ μπραβο που τισ περπατασ
![]()
Μπα δεν έχω θέμα. Μέχρι και χορό έχω ρίξει με αυτές

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτεσ οι nude γοβεσ χωρισ φιαπα τισ αγαπω

Alma Libre
Επιφανές μέλος

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

φιαπα ειναι το "τακουνι" μπροσταΦιάπα είναι ο δεύτερος πάτος;

το διαφανεσ μεροσ μπροστα (απαισιο πεδιλο

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

χώρια την κούραση που τραβάς εκεί ψηλά!
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Γενικα, αυτο που βλεπω ειναι πως ολες οσες διαλεγουν ψηλοτακουνα/πλατφορμες, δεν ξερουν να τα περπατησουν και το θεαμα στο δρομο ειναι ασχημο

Αν τα φορατε μονο για εντυπωση, τι να πω...

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

αν εννοεισ αυτεσ που εβαλα εγω απλα εβαλα καποια σχεδια π μ αρεσουνΤι το ωραιο βρισκετε στις γοβες που αναρτησατε πιο πανω?
Γενικα, αυτο που βλεπω ειναι πως ολες οσες διαλεγουν ψηλοτακουνα/πλατφορμες, δεν ξερουν να τα περπατησουν και το θεαμα στο δρομο ειναι ασχημο
Αν τα φορατε μονο για εντυπωση, τι να πω...![]()
αν και δυσκολα φοραω γοβεσ γιατι προτιμω τα αλλσταρακια κ μποτακια flat
οσο για το περματημα οκ καποιεσ το εχουν καποιεσ οχι (εγω νομιζω ειμαι στισ οχι

intefina
Δραστήριο μέλος

Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτειςΤαιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο![]()

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Βασικά το μαύρο για καλοκαίρι είναι αρκετά βαρύ..αλλά κι ο γάμος είναι αύριο οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές ( δεν ξέρω τι παπούτσια διαθέτεις)..και το φόρεμα είναι τέτοιο που θα ταίριαζε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο..κάτι στο χρώμα του λουλουδάτου κομματιού του φορέματος..αλλά τουλάχιστον έχει μαύρο φόντο οπότε είναι λίγο καλύτερα
![]()
Κοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν...
Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο...
Αλλιώς αλλάζω φόρεμα

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

αντε και καλα να περασεισ κ ρι3ε κ κανα χορο

intefina
Δραστήριο μέλος

E OK τότε μην αλλάζεις κάτι..κράτα το σύνολο που είπες..αφού έχει και μαύρο το φόρεμα θα είναι μια χαρά..και όπως αναφέρθηκεΚοίτα έχω και κάποια πιπ τοου που δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί αν ιδρώσει το πόδι μες στη ζέστη γλιστράει και δεν περπατιέται καν...
Τα είχα βάλει πέρυσι και περπατούσα σαν σιγκαμένο. Μετά πάμε σε πλατφόρμες που δε νομίζω ότι κάνουν για την περίσταση. Ή και σανδάλι αν και με το φόρεμα δε θα είναι πολύ ωραίο...
Αλλιώς αλλάζω φόρεμα![]()

Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες...Ταιριάζουν νομίζω... Είναι απο πάνω εφαρμοστό στο μπούστο και μετά ανοίγει, γίνεται πολύ αέρινο και φτάνει μέχρι το γόνατο περίπου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ύψος της γόβας.. Εγώ την περπατάω δεν έχω θέμα αλλά μου κάνει για μπουζουκοκατάσταση περισσότερο. Χμμ ο γάμος είναι... αύριο
Μπα δεν έχω θέμα. Μέχρι και χορό έχω ρίξει με αυτές![]()

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Αύριο;;; Καταρχάς θα τις βάλεις με γυμνό πόδι; Κατά δεύτερον... είναι καστόρ; Εγώ που έχω κάτι παρόμοιες (για να μην πω ακριβώς ίδιες) είναι καστόρινες...(ΥΓ: Και δεν πάω μπουζούκια!
) Οπότε σε αυτήν την περίπτωση απορρίπτονται... Πέδιλο ψηλό που να ταιριάζει δεν έχεις;
Άκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο.
Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χοροΆκυρο. Αλλάζω φόρεμα για να βάλω κάτι άλλα παπούτσια πιο χαμηλά διότι ξέχασα ότι θα χορεύω αρκετά αύριο.
Επίσης μόλις γύρισα από έξοδο φορώντας πλατφόρμες και ήδη τα πόδια μου με έχουν πεθάνει. Έκαναν και φουσκαλίτσες![]()

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

καλυτερα να βαλεισ πιο χαμηλα γιατι προβλεπω 8α ρι3εισ πολυ χορο
καλε 5:09 μολισ γυρισεσ μπηκεσ στο στεκι εγω χ8εσ μολισ γυρισαα το μονο πραγμα π η8ελα ηταν το κρεβατι μ
Κι εγώ το προβλέπω αυτό... Οπότε πέδιλο και τέλος...

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Πάντως οι γόβες με την φιάπα (εγώ τις λέω δίπατες

'Εχω ένα ζευγάρι μαύρες σαν δερματίνη, δεν τις αλλάζω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.