aye
Πολύ δραστήριο μέλος

τι λέτε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

τα πρώτα ασυζητητί!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Κανενα απο τα 3. Μου φαινονται πολυ αχαρα και ασχημα τα παπουτσια με τρακτερωτες και χοντρες σολες. Ευτυχως εδω δεν ειναι καθολου διαδεδομενα και δεν τα φοραει ο κοσμος.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Eγώ πάντως δεν θα τα αλλαζα. Ωραια και τα αλλα,αλλα αυτα που πηρες μ'αρεσουν περισσοτερο νομιζω. Θα περάσω απο το stradivarius να τους ριξω μια ματια

Gate4
Επιφανές μέλος

Επιτέλους ένα άτομο που δεν του αρέσουν τα τρακτερωτά παπούτσια.Κανενα απο τα 3. Μου φαινονται πολυ αχαρα και ασχημα τα παπουτσια με τρακτερωτες και χοντρες σολες. Ευτυχως εδω δεν ειναι καθολου διαδεδομενα και δεν τα φοραει ο κοσμος.

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Το μόνο λουστρινέ που μπορώ να καταλάβω σε παπούτσι είναι η γόβα.Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω τι στο καλό βρίσκετε στα τρακτερωτά παπούτσια. Χάνεται όλη η θηλυκότητα του ποδιού αν φοράς το παπούτσι του Μπάμπη του νταλικέρη. Προφανώς μιλάω για λίγο πιο επίσημο παπούτσι,στην καθημερινότητα μπορεί το τρακτερωτό να σας βολεύει ανατομικά οπότε πάω πάσο. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την μανία με το λουστρινέ παπούτσι. Ντάξει να είναι η μύτη μπροστά και το υπόλοιπο να είναι ματ, ντάξει να είναι η σόλα, αλλά βρε κορίτσια όλο?![]()

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

οι γόβες δεν μ'αρέσουν,δεν είναι του στύλ μου και δεν τις φοράω.
βασικά, δεν υπάρχει λόγος να απολογηθώ γιατί μ'αρέσουν τα "χοντροκομμένα παπούτσια του Μπάμπη του νταλικέρη"

Ερινύς τόσο εύκολα αλλάζεις γνώμη;

Νομιζω στο χα ξαναπει οτι τα πρωτα τα χω δει φορεμενα και ειναι πολυ ωραια οποτε ειναι καλα. Τα δευτερα και τα τριτα δε μαρεσαν ιδιαιτερα. Το τριτο σα σχεδιο δεν ειναι ασχημο απλα το συγκεκριμενο απο κοντα μου κανει λιγο πιο ''φθηνό'' αν και δεν ειναι κακο. Απλα απ'τα 3 θα επελέγα το πρωτο.
Σε κατι παρομοιο και αυτά εδω ειναι πολυ ωραια και παρομοιου στυλ με αυτα που εστειλες, αν και δε ξερω ποσο θα αντεξει η σολα. Θα ηθελα να παρω τετοιου στυλ παπουτσι αλλα πιο καλοφτιαγμενο και πιθανως με ξυλινη σολα. Το χα δει μια φορα και ητανε τελειο και πολυ ιδιαιτερο.
Επισης,
1. Το τριτο παπουτσι δεν ειναι καν τρακτερωτο.
2. Κανενα απο τα τρια παπουτσια δεν ειναι λουστρινενια. Εχουν μια λαμψη στη φωτογραφια αλλα δεν προκειται για λουστρινι ακριβως, πραγμα που θα διαπιστωσετε εαν τα δειτε απο κοντα.
3. Οσον αφορα τη συζητηση για τα τρακτερωτα, υπαρχει τρακτερωτο και τρακτερωτο και παρολο που μπορει να εχω τελειως αρνητικη αποψη για συγκεκριμενα παπουτσια (λ.χ το κλασικο μαυρο μποτακι με χρυσες αγκραφες που εχει ολη η Θεσσαλονικη για να μην πω ολη η Ελλαδα και οι UGG)μ με δυσκολια θα απορριψω τελειως ενα παπουτσι, ακομη και εαν ειναι τελειως τρελιαρικο γιατι τις περισσοτερες φορες το θεμα ειναι ποιος και πώς το φοραει.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Σε κατι παρομοιο και αυτά εδω ειναι πολυ ωραια και παρομοιου στυλ με αυτα που εστειλες, αν και δε ξερω ποσο θα αντεξει η σολα. Θα ηθελα να παρω τετοιου στυλ παπουτσι αλλα πιο καλοφτιαγμενο και πιθανως με ξυλινη σολα. Το χα δει μια φορα και ητανε τελειο και πολυ ιδιαιτερο.
Επισης,
1. Το τριτο παπουτσι δεν ειναι καν τρακτερωτο.
2. Κανενα απο τα τρια παπουτσια δεν ειναι λουστρινενια. Εχουν μια λαμψη στη φωτογραφια αλλα δεν προκειται για λουστρινι ακριβως, πραγμα που θα διαπιστωσετε εαν τα δειτε απο κοντα.
3. Οσον αφορα τη συζητηση για τα τρακτερωτα, υπαρχει τρακτερωτο και τρακτερωτο και παρολο που μπορει να εχω τελειως αρνητικη αποψη για συγκεκριμενα παπουτσια (λ.χ το κλασικο μαυρο μποτακι με χρυσες αγκραφες που εχει ολη η Θεσσαλονικη για να μην πω ολη η Ελλαδα και οι UGG)μ με δυσκολια θα απορριψω τελειως ενα παπουτσι, ακομη και εαν ειναι τελειως τρελιαρικο γιατι τις περισσοτερες φορες το θεμα ειναι ποιος και πώς το φοραει.
Ξύλινη σόλα; Θα ειναι πολυ άβολη για το πόδι γιατί δεν θα λυγίζει καθόλου και μετά απο λίγη ώρα θα σε κουράσει. Πολυ ωραία αυτά τα παπούτσια όμως. Κατι έχω πάθει τελευταία και έχω κολλήσει με παπούτσια,θέλω να τα αγοράσω όλα

Και αυτο που λες για τα τρακτερωτα ισχύει. Αυτά που βλέπω στη Θεσσαλονίκη ας πούμε με τις χρυσές αγκράφες και με τα τεράστια τακούνια δεν μ'αρεσουν. Αυτά όμως που παρέθεσε η aye και εσύ τα βρίσκω πολυ ωραία. Εξαρτάται απο το πως θα τα συνδυάσει και θα τα φορέσει καποιος. Και αν δεν τα βρίσκει καποιος θηλυκά τι να κάνουμε, αν ήταν να κυκλοφορούμε μόνο φορώντας ρούχα που "τονίζουν την θηλυκότητα μας" ας βγαίνουμε όλη μέρα με τακούνια και γόβες και φορέματα. Οποια της αρέσουν και μπορεί να τα υποστηρίξει,γιατί να μην τα φορέσει;
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

για την ξύλινη σόλα έχω τους ίδιους ενδοιασμούς με την methexys. έχεις δοκιμάσει να δεις αν σε βολεύουν;
από πλευρά αισθητικής ,όπως τα φαντάζομαι τουλάχιστον, πρέπει να είναι αρκετά ωραία.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

oh well, γούστα είναι αυτά.
οι γόβες δεν μ'αρέσουν,δεν είναι του στύλ μου και δεν τις φοράω.
βασικά, δεν υπάρχει λόγος να απολογηθώ γιατί μ'αρέσουν τα "χοντροκομμένα παπούτσια του Μπάμπη του νταλικέρη"οπότε θα τ'αλλάξω και θα πάρω τα μπορντοκαφέ.
Ερινύς τόσο εύκολα αλλάζεις γνώμη;Είχες πει πως τα πρώτα-πρώτα που πήρα ,τα μαύρα, σου άρεσαν
Όχι βέβαια να μην απολογηθείς, δεν είμαστε fashion police εδώ μέσα.

Δεν άλλαξα γνώμη, είναι κατηγορία "μου αρέσει αλλά εγώ δεν θα το φόραγα"

Χαρά. είναι ωραία και αυτά που παρέθεσες αλλά ψάχνω μόνο από τα stradivarius αν κάνω αλλαγή τα προηγούμενα.
για την ξύλινη σόλα έχω τους ίδιους ενδοιασμούς με την methexys. έχεις δοκιμάσει να δεις αν σε βολεύουν;
από πλευρά αισθητικής ,όπως τα φαντάζομαι τουλάχιστον, πρέπει να είναι αρκετά ωραία.
Αα οκ δεν ηξερα οτι ηθελες να αλλαξεις παπουτσι. Μια χαρα ειναι αυτο που εχεις.
Δε εχω δοκιμασει ποτε με ξυλινο τακουνι αλλα ηταν γυρω στα 100 οποτε δεν μπηκα στον κοπο να το δοκιμασω. Δε νομιζω να ειναι αβολο αλλα ισως κανω λαθος. Το τακουνι θα ειναι ξυλινο, οχι το υπολοιπο παπουτσι οποτε υπαρχει παλι ευλιγισια. Αμα δοκιμασω ποτε κατι αντιστοιχο θα σας πω. xD
Έρι
Νεοφερμένο μέλος

su.acid.al
Νεοφερμένο μέλος

Έρι
Νεοφερμένο μέλος

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Μχμμ, μποτάκια πιστεύω είναι καλύτερα! Αντρική γνώμη

Έρι
Νεοφερμένο μέλος

Έρι
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.