logica Νεοφερμένο μέλος Η logica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 00:17 Η logica έγραψε: #5.401 01-06-16 00:17 Η μόδα στα παπούτσια φέτος είναι αποκαρδιωτική, Πήξαμε στα χρυσάφια και τα ασήμια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 00:32 Η nymphet έγραψε: #5.402 01-06-16 00:32 Καλύτερα να μην ξοδευτούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 00:46 Η aye έγραψε: #5.403 01-06-16 00:46 Θέλω να πάρω πλατφόρμες και δεν βρίσκω τίποτα να μ'αρέσει. Όλο κάτι φούντες κρέμονται, είναι πολύ ψηλές, κιτσαριό σκέτο. Απογοήτευση απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 09:53 Η nymphet έγραψε: #5.404 01-06-16 09:53 Αρχική Δημοσίευση από aye: Θέλω να πάρω πλατφόρμες και δεν βρίσκω τίποτα να μ'αρέσει. Όλο κάτι φούντες κρέμονται, είναι πολύ ψηλές, κιτσαριό σκέτο. Απογοήτευση απλά. Click για ανάπτυξη... Χμμμ,κατάλαβα.Πιστεύω με καλό ψάξιμο κάτι θα βρεις.Αν δοκιμάσεις διαφορετικές αγορές ή πιο άγνωστα μγαζιά σε περιοχές που δεν έχεις πάει για ψώνια.Όρεξη να χεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 23:50 Η Alma Libre: #5.405 01-06-16 23:50 Εγώ βρήκα στο luigi όμορφα και κομψά flatforms πάντως. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ζευγάρι. Σκέφτομαι επίσης να αγοράσω και τα σταράκια που έδειξα σε προηγούμενο ποστ όταν τα ξαναβρώ στο νούμερο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έρι Νεοφερμένο μέλος Η Έρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 13:21 Η Έρι έγραψε: #5.406 03-06-16 13:21 είναι καλή ιδέα οι γόβες σε άλλα χρώματα πλην του μαύρου και του μπεζ ή μπορεί να δείχνει κιτς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 16:09 Η aye έγραψε: #5.407 03-06-16 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Έρι: είναι καλή ιδέα οι γόβες σε άλλα χρώματα πλην του μαύρου και του μπεζ ή μπορεί να δείχνει κιτς ? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται. Από το στιλ σου, με τι θα το συνδυάσεις..αν μπορείς να το υποστηρίξεις γενικά. Δείξε μας ένα παράδειγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 21:00 Η meetmeinmontauk: #5.408 03-06-16 21:00 εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:24 Η aye έγραψε: #5.409 03-06-16 22:24 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο. Μεγειά! Η πλάτη είναι πολύ ανοιχτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έρι Νεοφερμένο μέλος Η Έρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:31 Η Έρι έγραψε: #5.410 03-06-16 22:31 https://www.kurtgeiger.us/adam-nude-patent-36-carvela-kurt-geiger-shoe.html όχι ακριβώς τις συγκεκριμένες (γιατί είναι και πανάκριβες ) αλλά περίπου σε αυτό το στυλ με άσπρο ή γαλάζιο τζιν περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:42 Η methexys έγραψε: #5.411 03-06-16 22:42 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραιο Αυτα τα φορεματακια ειναι πολυ ευκολοφορετα τωρα το καλοκαίρι. Αρχική Δημοσίευση από Έρι: https://www.kurtgeiger.us/adam-nude-patent-36-carvela-kurt-geiger-shoe.html όχι ακριβώς τις συγκεκριμένες (γιατί είναι και πανάκριβες ) αλλά περίπου σε αυτό το στυλ με άσπρο ή γαλάζιο τζιν περίπου Click για ανάπτυξη... Eh,αυτό το στυλ δεν μ'αρέσει tbh. Aλλά έχει να κάνει με το πώς θα το συνδυάσεις και αν ειναι του στυλ σου,αν το υποστηρίζεις δηλαδή ίσως είναι όμορφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:57 Η meetmeinmontauk: #5.412 03-06-16 22:57 Αρχική Δημοσίευση από aye: Πολύ όμορφο. Μεγειά! Η πλάτη είναι πολύ ανοιχτή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πολύ ωραιο Αυτα τα φορεματακια ειναι πολυ ευκολοφορετα τωρα το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! η πλατη δεν ειναι καθολου ανοιχτη, στις ωμοπλατες κλεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Η aye έγραψε: #5.413 04-06-16 15:17 αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:36 Η kleop έγραψε: #5.414 04-06-16 15:36 Τα δευτερα μου αρεσουν πιο πολυ αν και ταση ειναι τα πρωτα για φετος.Παντως και τα δυο ειναι πολυ ωραια.Αυτα με τα κορδονια μπορεις να ρυθμισεις και το υψος που θες,δηλαδη μπορει ειτε να τα εχεις χαμηλα στον αστραγαλο ειτε λιγο πιο πανω στην γαμπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 16:20 Η meetmeinmontauk: #5.415 04-06-16 16:20 Κι εγω πιστευω πως τα δευτερα ειναι πιο ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Padme Εκκολαπτόμενο μέλος Η xanax party αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 00:31 Η Padme έγραψε: #5.416 05-06-16 00:31 Αρχική Δημοσίευση από aye: αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Click για ανάπτυξη... ψηφίζω τα πρώτα, δείχνουν καλύτερα στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #5.417 05-06-16 15:13 Τα πρώτα μ' αρέσουν και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 00:26 Η nymphet έγραψε: #5.418 14-06-16 00:26 Ψάχνω κάτι τέτοιο Έχει πάρει το μάτι σας πουθενά κάτι παρόμοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #5.419 14-06-16 16:31 Τα μάξι μακό φορέματα έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν σε πολλά σχέδια και είναι όμορφα και ευκολοφόρετα. Θα σας πω όμως ένα κόλπο: Καλό είναι, όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα μακό φόρεμα, να το διαλέγουμε σε σκούρο χρώμα (κυρίως μπλε σκούρο, μαύρο ή βαθύ κόκκινο και κυπαρισσί), γιατί έτσι δείχνει πιο ποιοτικό. Αν μάλιστα του βάλουμε και μια ωραία ανοιχτόχρωμη ζώνη στη μέση αναδεικνύεται πάρα πολύ. Τι γίνεται; Το μακό φόρεμα, όταν έχει ανοιχτό χρώμα (λ.χ. ροζ, σιέλ, λαχανί κτλ.) δείχνει φτηνιαρικό. Το παραπάνω μαύρο φόρεμα δεν θα έδειχνε εντυπωσιακό, αν ήταν ροζ, λόγου χάρη. Εγώ το μεταμορφώνω με διάφορους τρόπους: από καθημερινό casual μέχρι αμπιγιέ, ανάλογα με την περίσταση. Αν θυμάμαι καλά, το είχα αναφέρει και πέρυσι: Μου το είχε χαρίσει μια φίλη μου -στα γενέθλία μου- σε λευκό και το άλλαξα και πήρα το μαύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2016 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2016 στις 23:25 Η BLUE SEA έγραψε: #5.420 05-07-16 23:25 Αγόρασα αυτή τη φουστίτσα με 9,99 ευρώ. Πώς σας φαίνεται; Ήθελα μια μάξι φούστα σε στενή γραμμή στις αποχρώσεις του μπλε και αυτή είναι ό,τι ακριβώς αναζητούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η μόδα στα παπούτσια φέτος είναι αποκαρδιωτική, Πήξαμε στα χρυσάφια και τα ασήμια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 00:32 Η nymphet έγραψε: #5.402 01-06-16 00:32 Καλύτερα να μην ξοδευτούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 00:46 Η aye έγραψε: #5.403 01-06-16 00:46 Θέλω να πάρω πλατφόρμες και δεν βρίσκω τίποτα να μ'αρέσει. Όλο κάτι φούντες κρέμονται, είναι πολύ ψηλές, κιτσαριό σκέτο. Απογοήτευση απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 09:53 Η nymphet έγραψε: #5.404 01-06-16 09:53 Αρχική Δημοσίευση από aye: Θέλω να πάρω πλατφόρμες και δεν βρίσκω τίποτα να μ'αρέσει. Όλο κάτι φούντες κρέμονται, είναι πολύ ψηλές, κιτσαριό σκέτο. Απογοήτευση απλά. Click για ανάπτυξη... Χμμμ,κατάλαβα.Πιστεύω με καλό ψάξιμο κάτι θα βρεις.Αν δοκιμάσεις διαφορετικές αγορές ή πιο άγνωστα μγαζιά σε περιοχές που δεν έχεις πάει για ψώνια.Όρεξη να χεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 23:50 Η Alma Libre: #5.405 01-06-16 23:50 Εγώ βρήκα στο luigi όμορφα και κομψά flatforms πάντως. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ζευγάρι. Σκέφτομαι επίσης να αγοράσω και τα σταράκια που έδειξα σε προηγούμενο ποστ όταν τα ξαναβρώ στο νούμερο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έρι Νεοφερμένο μέλος Η Έρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 13:21 Η Έρι έγραψε: #5.406 03-06-16 13:21 είναι καλή ιδέα οι γόβες σε άλλα χρώματα πλην του μαύρου και του μπεζ ή μπορεί να δείχνει κιτς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 16:09 Η aye έγραψε: #5.407 03-06-16 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Έρι: είναι καλή ιδέα οι γόβες σε άλλα χρώματα πλην του μαύρου και του μπεζ ή μπορεί να δείχνει κιτς ? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται. Από το στιλ σου, με τι θα το συνδυάσεις..αν μπορείς να το υποστηρίξεις γενικά. Δείξε μας ένα παράδειγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 21:00 Η meetmeinmontauk: #5.408 03-06-16 21:00 εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:24 Η aye έγραψε: #5.409 03-06-16 22:24 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο. Μεγειά! Η πλάτη είναι πολύ ανοιχτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έρι Νεοφερμένο μέλος Η Έρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:31 Η Έρι έγραψε: #5.410 03-06-16 22:31 https://www.kurtgeiger.us/adam-nude-patent-36-carvela-kurt-geiger-shoe.html όχι ακριβώς τις συγκεκριμένες (γιατί είναι και πανάκριβες ) αλλά περίπου σε αυτό το στυλ με άσπρο ή γαλάζιο τζιν περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:42 Η methexys έγραψε: #5.411 03-06-16 22:42 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραιο Αυτα τα φορεματακια ειναι πολυ ευκολοφορετα τωρα το καλοκαίρι. Αρχική Δημοσίευση από Έρι: https://www.kurtgeiger.us/adam-nude-patent-36-carvela-kurt-geiger-shoe.html όχι ακριβώς τις συγκεκριμένες (γιατί είναι και πανάκριβες ) αλλά περίπου σε αυτό το στυλ με άσπρο ή γαλάζιο τζιν περίπου Click για ανάπτυξη... Eh,αυτό το στυλ δεν μ'αρέσει tbh. Aλλά έχει να κάνει με το πώς θα το συνδυάσεις και αν ειναι του στυλ σου,αν το υποστηρίζεις δηλαδή ίσως είναι όμορφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:57 Η meetmeinmontauk: #5.412 03-06-16 22:57 Αρχική Δημοσίευση από aye: Πολύ όμορφο. Μεγειά! Η πλάτη είναι πολύ ανοιχτή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πολύ ωραιο Αυτα τα φορεματακια ειναι πολυ ευκολοφορετα τωρα το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! η πλατη δεν ειναι καθολου ανοιχτη, στις ωμοπλατες κλεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Η aye έγραψε: #5.413 04-06-16 15:17 αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:36 Η kleop έγραψε: #5.414 04-06-16 15:36 Τα δευτερα μου αρεσουν πιο πολυ αν και ταση ειναι τα πρωτα για φετος.Παντως και τα δυο ειναι πολυ ωραια.Αυτα με τα κορδονια μπορεις να ρυθμισεις και το υψος που θες,δηλαδη μπορει ειτε να τα εχεις χαμηλα στον αστραγαλο ειτε λιγο πιο πανω στην γαμπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 16:20 Η meetmeinmontauk: #5.415 04-06-16 16:20 Κι εγω πιστευω πως τα δευτερα ειναι πιο ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Padme Εκκολαπτόμενο μέλος Η xanax party αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 00:31 Η Padme έγραψε: #5.416 05-06-16 00:31 Αρχική Δημοσίευση από aye: αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Click για ανάπτυξη... ψηφίζω τα πρώτα, δείχνουν καλύτερα στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #5.417 05-06-16 15:13 Τα πρώτα μ' αρέσουν και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 00:26 Η nymphet έγραψε: #5.418 14-06-16 00:26 Ψάχνω κάτι τέτοιο Έχει πάρει το μάτι σας πουθενά κάτι παρόμοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #5.419 14-06-16 16:31 Τα μάξι μακό φορέματα έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν σε πολλά σχέδια και είναι όμορφα και ευκολοφόρετα. Θα σας πω όμως ένα κόλπο: Καλό είναι, όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα μακό φόρεμα, να το διαλέγουμε σε σκούρο χρώμα (κυρίως μπλε σκούρο, μαύρο ή βαθύ κόκκινο και κυπαρισσί), γιατί έτσι δείχνει πιο ποιοτικό. Αν μάλιστα του βάλουμε και μια ωραία ανοιχτόχρωμη ζώνη στη μέση αναδεικνύεται πάρα πολύ. Τι γίνεται; Το μακό φόρεμα, όταν έχει ανοιχτό χρώμα (λ.χ. ροζ, σιέλ, λαχανί κτλ.) δείχνει φτηνιαρικό. Το παραπάνω μαύρο φόρεμα δεν θα έδειχνε εντυπωσιακό, αν ήταν ροζ, λόγου χάρη. Εγώ το μεταμορφώνω με διάφορους τρόπους: από καθημερινό casual μέχρι αμπιγιέ, ανάλογα με την περίσταση. Αν θυμάμαι καλά, το είχα αναφέρει και πέρυσι: Μου το είχε χαρίσει μια φίλη μου -στα γενέθλία μου- σε λευκό και το άλλαξα και πήρα το μαύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2016 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2016 στις 23:25 Η BLUE SEA έγραψε: #5.420 05-07-16 23:25 Αγόρασα αυτή τη φουστίτσα με 9,99 ευρώ. Πώς σας φαίνεται; Ήθελα μια μάξι φούστα σε στενή γραμμή στις αποχρώσεις του μπλε και αυτή είναι ό,τι ακριβώς αναζητούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλύτερα να μην ξοδευτούμε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 00:46 Η aye έγραψε: #5.403 01-06-16 00:46 Θέλω να πάρω πλατφόρμες και δεν βρίσκω τίποτα να μ'αρέσει. Όλο κάτι φούντες κρέμονται, είναι πολύ ψηλές, κιτσαριό σκέτο. Απογοήτευση απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 09:53 Η nymphet έγραψε: #5.404 01-06-16 09:53 Αρχική Δημοσίευση από aye: Θέλω να πάρω πλατφόρμες και δεν βρίσκω τίποτα να μ'αρέσει. Όλο κάτι φούντες κρέμονται, είναι πολύ ψηλές, κιτσαριό σκέτο. Απογοήτευση απλά. Click για ανάπτυξη... Χμμμ,κατάλαβα.Πιστεύω με καλό ψάξιμο κάτι θα βρεις.Αν δοκιμάσεις διαφορετικές αγορές ή πιο άγνωστα μγαζιά σε περιοχές που δεν έχεις πάει για ψώνια.Όρεξη να χεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 23:50 Η Alma Libre: #5.405 01-06-16 23:50 Εγώ βρήκα στο luigi όμορφα και κομψά flatforms πάντως. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ζευγάρι. Σκέφτομαι επίσης να αγοράσω και τα σταράκια που έδειξα σε προηγούμενο ποστ όταν τα ξαναβρώ στο νούμερο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έρι Νεοφερμένο μέλος Η Έρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 13:21 Η Έρι έγραψε: #5.406 03-06-16 13:21 είναι καλή ιδέα οι γόβες σε άλλα χρώματα πλην του μαύρου και του μπεζ ή μπορεί να δείχνει κιτς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 16:09 Η aye έγραψε: #5.407 03-06-16 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Έρι: είναι καλή ιδέα οι γόβες σε άλλα χρώματα πλην του μαύρου και του μπεζ ή μπορεί να δείχνει κιτς ? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται. Από το στιλ σου, με τι θα το συνδυάσεις..αν μπορείς να το υποστηρίξεις γενικά. Δείξε μας ένα παράδειγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 21:00 Η meetmeinmontauk: #5.408 03-06-16 21:00 εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:24 Η aye έγραψε: #5.409 03-06-16 22:24 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο. Μεγειά! Η πλάτη είναι πολύ ανοιχτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έρι Νεοφερμένο μέλος Η Έρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:31 Η Έρι έγραψε: #5.410 03-06-16 22:31 https://www.kurtgeiger.us/adam-nude-patent-36-carvela-kurt-geiger-shoe.html όχι ακριβώς τις συγκεκριμένες (γιατί είναι και πανάκριβες ) αλλά περίπου σε αυτό το στυλ με άσπρο ή γαλάζιο τζιν περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:42 Η methexys έγραψε: #5.411 03-06-16 22:42 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραιο Αυτα τα φορεματακια ειναι πολυ ευκολοφορετα τωρα το καλοκαίρι. Αρχική Δημοσίευση από Έρι: https://www.kurtgeiger.us/adam-nude-patent-36-carvela-kurt-geiger-shoe.html όχι ακριβώς τις συγκεκριμένες (γιατί είναι και πανάκριβες ) αλλά περίπου σε αυτό το στυλ με άσπρο ή γαλάζιο τζιν περίπου Click για ανάπτυξη... Eh,αυτό το στυλ δεν μ'αρέσει tbh. Aλλά έχει να κάνει με το πώς θα το συνδυάσεις και αν ειναι του στυλ σου,αν το υποστηρίζεις δηλαδή ίσως είναι όμορφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:57 Η meetmeinmontauk: #5.412 03-06-16 22:57 Αρχική Δημοσίευση από aye: Πολύ όμορφο. Μεγειά! Η πλάτη είναι πολύ ανοιχτή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πολύ ωραιο Αυτα τα φορεματακια ειναι πολυ ευκολοφορετα τωρα το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! η πλατη δεν ειναι καθολου ανοιχτη, στις ωμοπλατες κλεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Η aye έγραψε: #5.413 04-06-16 15:17 αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:36 Η kleop έγραψε: #5.414 04-06-16 15:36 Τα δευτερα μου αρεσουν πιο πολυ αν και ταση ειναι τα πρωτα για φετος.Παντως και τα δυο ειναι πολυ ωραια.Αυτα με τα κορδονια μπορεις να ρυθμισεις και το υψος που θες,δηλαδη μπορει ειτε να τα εχεις χαμηλα στον αστραγαλο ειτε λιγο πιο πανω στην γαμπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 16:20 Η meetmeinmontauk: #5.415 04-06-16 16:20 Κι εγω πιστευω πως τα δευτερα ειναι πιο ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Padme Εκκολαπτόμενο μέλος Η xanax party αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 00:31 Η Padme έγραψε: #5.416 05-06-16 00:31 Αρχική Δημοσίευση από aye: αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Click για ανάπτυξη... ψηφίζω τα πρώτα, δείχνουν καλύτερα στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #5.417 05-06-16 15:13 Τα πρώτα μ' αρέσουν και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 00:26 Η nymphet έγραψε: #5.418 14-06-16 00:26 Ψάχνω κάτι τέτοιο Έχει πάρει το μάτι σας πουθενά κάτι παρόμοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #5.419 14-06-16 16:31 Τα μάξι μακό φορέματα έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν σε πολλά σχέδια και είναι όμορφα και ευκολοφόρετα. Θα σας πω όμως ένα κόλπο: Καλό είναι, όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα μακό φόρεμα, να το διαλέγουμε σε σκούρο χρώμα (κυρίως μπλε σκούρο, μαύρο ή βαθύ κόκκινο και κυπαρισσί), γιατί έτσι δείχνει πιο ποιοτικό. Αν μάλιστα του βάλουμε και μια ωραία ανοιχτόχρωμη ζώνη στη μέση αναδεικνύεται πάρα πολύ. Τι γίνεται; Το μακό φόρεμα, όταν έχει ανοιχτό χρώμα (λ.χ. ροζ, σιέλ, λαχανί κτλ.) δείχνει φτηνιαρικό. Το παραπάνω μαύρο φόρεμα δεν θα έδειχνε εντυπωσιακό, αν ήταν ροζ, λόγου χάρη. Εγώ το μεταμορφώνω με διάφορους τρόπους: από καθημερινό casual μέχρι αμπιγιέ, ανάλογα με την περίσταση. Αν θυμάμαι καλά, το είχα αναφέρει και πέρυσι: Μου το είχε χαρίσει μια φίλη μου -στα γενέθλία μου- σε λευκό και το άλλαξα και πήρα το μαύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2016 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2016 στις 23:25 Η BLUE SEA έγραψε: #5.420 05-07-16 23:25 Αγόρασα αυτή τη φουστίτσα με 9,99 ευρώ. Πώς σας φαίνεται; Ήθελα μια μάξι φούστα σε στενή γραμμή στις αποχρώσεις του μπλε και αυτή είναι ό,τι ακριβώς αναζητούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλω να πάρω πλατφόρμες και δεν βρίσκω τίποτα να μ'αρέσει. Όλο κάτι φούντες κρέμονται, είναι πολύ ψηλές, κιτσαριό σκέτο. Απογοήτευση απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 09:53 Η nymphet έγραψε: #5.404 01-06-16 09:53 Αρχική Δημοσίευση από aye: Θέλω να πάρω πλατφόρμες και δεν βρίσκω τίποτα να μ'αρέσει. Όλο κάτι φούντες κρέμονται, είναι πολύ ψηλές, κιτσαριό σκέτο. Απογοήτευση απλά. Click για ανάπτυξη... Χμμμ,κατάλαβα.Πιστεύω με καλό ψάξιμο κάτι θα βρεις.Αν δοκιμάσεις διαφορετικές αγορές ή πιο άγνωστα μγαζιά σε περιοχές που δεν έχεις πάει για ψώνια.Όρεξη να χεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 23:50 Η Alma Libre: #5.405 01-06-16 23:50 Εγώ βρήκα στο luigi όμορφα και κομψά flatforms πάντως. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ζευγάρι. Σκέφτομαι επίσης να αγοράσω και τα σταράκια που έδειξα σε προηγούμενο ποστ όταν τα ξαναβρώ στο νούμερο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έρι Νεοφερμένο μέλος Η Έρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 13:21 Η Έρι έγραψε: #5.406 03-06-16 13:21 είναι καλή ιδέα οι γόβες σε άλλα χρώματα πλην του μαύρου και του μπεζ ή μπορεί να δείχνει κιτς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 16:09 Η aye έγραψε: #5.407 03-06-16 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Έρι: είναι καλή ιδέα οι γόβες σε άλλα χρώματα πλην του μαύρου και του μπεζ ή μπορεί να δείχνει κιτς ? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται. Από το στιλ σου, με τι θα το συνδυάσεις..αν μπορείς να το υποστηρίξεις γενικά. Δείξε μας ένα παράδειγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 21:00 Η meetmeinmontauk: #5.408 03-06-16 21:00 εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:24 Η aye έγραψε: #5.409 03-06-16 22:24 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο. Μεγειά! Η πλάτη είναι πολύ ανοιχτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έρι Νεοφερμένο μέλος Η Έρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:31 Η Έρι έγραψε: #5.410 03-06-16 22:31 https://www.kurtgeiger.us/adam-nude-patent-36-carvela-kurt-geiger-shoe.html όχι ακριβώς τις συγκεκριμένες (γιατί είναι και πανάκριβες ) αλλά περίπου σε αυτό το στυλ με άσπρο ή γαλάζιο τζιν περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:42 Η methexys έγραψε: #5.411 03-06-16 22:42 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραιο Αυτα τα φορεματακια ειναι πολυ ευκολοφορετα τωρα το καλοκαίρι. Αρχική Δημοσίευση από Έρι: https://www.kurtgeiger.us/adam-nude-patent-36-carvela-kurt-geiger-shoe.html όχι ακριβώς τις συγκεκριμένες (γιατί είναι και πανάκριβες ) αλλά περίπου σε αυτό το στυλ με άσπρο ή γαλάζιο τζιν περίπου Click για ανάπτυξη... Eh,αυτό το στυλ δεν μ'αρέσει tbh. Aλλά έχει να κάνει με το πώς θα το συνδυάσεις και αν ειναι του στυλ σου,αν το υποστηρίζεις δηλαδή ίσως είναι όμορφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:57 Η meetmeinmontauk: #5.412 03-06-16 22:57 Αρχική Δημοσίευση από aye: Πολύ όμορφο. Μεγειά! Η πλάτη είναι πολύ ανοιχτή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πολύ ωραιο Αυτα τα φορεματακια ειναι πολυ ευκολοφορετα τωρα το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! η πλατη δεν ειναι καθολου ανοιχτη, στις ωμοπλατες κλεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Η aye έγραψε: #5.413 04-06-16 15:17 αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:36 Η kleop έγραψε: #5.414 04-06-16 15:36 Τα δευτερα μου αρεσουν πιο πολυ αν και ταση ειναι τα πρωτα για φετος.Παντως και τα δυο ειναι πολυ ωραια.Αυτα με τα κορδονια μπορεις να ρυθμισεις και το υψος που θες,δηλαδη μπορει ειτε να τα εχεις χαμηλα στον αστραγαλο ειτε λιγο πιο πανω στην γαμπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 16:20 Η meetmeinmontauk: #5.415 04-06-16 16:20 Κι εγω πιστευω πως τα δευτερα ειναι πιο ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Padme Εκκολαπτόμενο μέλος Η xanax party αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 00:31 Η Padme έγραψε: #5.416 05-06-16 00:31 Αρχική Δημοσίευση από aye: αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Click για ανάπτυξη... ψηφίζω τα πρώτα, δείχνουν καλύτερα στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #5.417 05-06-16 15:13 Τα πρώτα μ' αρέσουν και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 00:26 Η nymphet έγραψε: #5.418 14-06-16 00:26 Ψάχνω κάτι τέτοιο Έχει πάρει το μάτι σας πουθενά κάτι παρόμοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #5.419 14-06-16 16:31 Τα μάξι μακό φορέματα έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν σε πολλά σχέδια και είναι όμορφα και ευκολοφόρετα. Θα σας πω όμως ένα κόλπο: Καλό είναι, όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα μακό φόρεμα, να το διαλέγουμε σε σκούρο χρώμα (κυρίως μπλε σκούρο, μαύρο ή βαθύ κόκκινο και κυπαρισσί), γιατί έτσι δείχνει πιο ποιοτικό. Αν μάλιστα του βάλουμε και μια ωραία ανοιχτόχρωμη ζώνη στη μέση αναδεικνύεται πάρα πολύ. Τι γίνεται; Το μακό φόρεμα, όταν έχει ανοιχτό χρώμα (λ.χ. ροζ, σιέλ, λαχανί κτλ.) δείχνει φτηνιαρικό. Το παραπάνω μαύρο φόρεμα δεν θα έδειχνε εντυπωσιακό, αν ήταν ροζ, λόγου χάρη. Εγώ το μεταμορφώνω με διάφορους τρόπους: από καθημερινό casual μέχρι αμπιγιέ, ανάλογα με την περίσταση. Αν θυμάμαι καλά, το είχα αναφέρει και πέρυσι: Μου το είχε χαρίσει μια φίλη μου -στα γενέθλία μου- σε λευκό και το άλλαξα και πήρα το μαύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2016 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2016 στις 23:25 Η BLUE SEA έγραψε: #5.420 05-07-16 23:25 Αγόρασα αυτή τη φουστίτσα με 9,99 ευρώ. Πώς σας φαίνεται; Ήθελα μια μάξι φούστα σε στενή γραμμή στις αποχρώσεις του μπλε και αυτή είναι ό,τι ακριβώς αναζητούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aye: Θέλω να πάρω πλατφόρμες και δεν βρίσκω τίποτα να μ'αρέσει. Όλο κάτι φούντες κρέμονται, είναι πολύ ψηλές, κιτσαριό σκέτο. Απογοήτευση απλά. Click για ανάπτυξη... Χμμμ,κατάλαβα.Πιστεύω με καλό ψάξιμο κάτι θα βρεις.Αν δοκιμάσεις διαφορετικές αγορές ή πιο άγνωστα μγαζιά σε περιοχές που δεν έχεις πάει για ψώνια.Όρεξη να χεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 23:50 Η Alma Libre: #5.405 01-06-16 23:50 Εγώ βρήκα στο luigi όμορφα και κομψά flatforms πάντως. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ζευγάρι. Σκέφτομαι επίσης να αγοράσω και τα σταράκια που έδειξα σε προηγούμενο ποστ όταν τα ξαναβρώ στο νούμερο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έρι Νεοφερμένο μέλος Η Έρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 13:21 Η Έρι έγραψε: #5.406 03-06-16 13:21 είναι καλή ιδέα οι γόβες σε άλλα χρώματα πλην του μαύρου και του μπεζ ή μπορεί να δείχνει κιτς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 16:09 Η aye έγραψε: #5.407 03-06-16 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Έρι: είναι καλή ιδέα οι γόβες σε άλλα χρώματα πλην του μαύρου και του μπεζ ή μπορεί να δείχνει κιτς ? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται. Από το στιλ σου, με τι θα το συνδυάσεις..αν μπορείς να το υποστηρίξεις γενικά. Δείξε μας ένα παράδειγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 21:00 Η meetmeinmontauk: #5.408 03-06-16 21:00 εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:24 Η aye έγραψε: #5.409 03-06-16 22:24 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο. Μεγειά! Η πλάτη είναι πολύ ανοιχτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έρι Νεοφερμένο μέλος Η Έρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:31 Η Έρι έγραψε: #5.410 03-06-16 22:31 https://www.kurtgeiger.us/adam-nude-patent-36-carvela-kurt-geiger-shoe.html όχι ακριβώς τις συγκεκριμένες (γιατί είναι και πανάκριβες ) αλλά περίπου σε αυτό το στυλ με άσπρο ή γαλάζιο τζιν περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:42 Η methexys έγραψε: #5.411 03-06-16 22:42 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραιο Αυτα τα φορεματακια ειναι πολυ ευκολοφορετα τωρα το καλοκαίρι. Αρχική Δημοσίευση από Έρι: https://www.kurtgeiger.us/adam-nude-patent-36-carvela-kurt-geiger-shoe.html όχι ακριβώς τις συγκεκριμένες (γιατί είναι και πανάκριβες ) αλλά περίπου σε αυτό το στυλ με άσπρο ή γαλάζιο τζιν περίπου Click για ανάπτυξη... Eh,αυτό το στυλ δεν μ'αρέσει tbh. Aλλά έχει να κάνει με το πώς θα το συνδυάσεις και αν ειναι του στυλ σου,αν το υποστηρίζεις δηλαδή ίσως είναι όμορφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:57 Η meetmeinmontauk: #5.412 03-06-16 22:57 Αρχική Δημοσίευση από aye: Πολύ όμορφο. Μεγειά! Η πλάτη είναι πολύ ανοιχτή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πολύ ωραιο Αυτα τα φορεματακια ειναι πολυ ευκολοφορετα τωρα το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! η πλατη δεν ειναι καθολου ανοιχτη, στις ωμοπλατες κλεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Η aye έγραψε: #5.413 04-06-16 15:17 αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:36 Η kleop έγραψε: #5.414 04-06-16 15:36 Τα δευτερα μου αρεσουν πιο πολυ αν και ταση ειναι τα πρωτα για φετος.Παντως και τα δυο ειναι πολυ ωραια.Αυτα με τα κορδονια μπορεις να ρυθμισεις και το υψος που θες,δηλαδη μπορει ειτε να τα εχεις χαμηλα στον αστραγαλο ειτε λιγο πιο πανω στην γαμπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 16:20 Η meetmeinmontauk: #5.415 04-06-16 16:20 Κι εγω πιστευω πως τα δευτερα ειναι πιο ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Padme Εκκολαπτόμενο μέλος Η xanax party αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 00:31 Η Padme έγραψε: #5.416 05-06-16 00:31 Αρχική Δημοσίευση από aye: αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Click για ανάπτυξη... ψηφίζω τα πρώτα, δείχνουν καλύτερα στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #5.417 05-06-16 15:13 Τα πρώτα μ' αρέσουν και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 00:26 Η nymphet έγραψε: #5.418 14-06-16 00:26 Ψάχνω κάτι τέτοιο Έχει πάρει το μάτι σας πουθενά κάτι παρόμοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #5.419 14-06-16 16:31 Τα μάξι μακό φορέματα έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν σε πολλά σχέδια και είναι όμορφα και ευκολοφόρετα. Θα σας πω όμως ένα κόλπο: Καλό είναι, όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα μακό φόρεμα, να το διαλέγουμε σε σκούρο χρώμα (κυρίως μπλε σκούρο, μαύρο ή βαθύ κόκκινο και κυπαρισσί), γιατί έτσι δείχνει πιο ποιοτικό. Αν μάλιστα του βάλουμε και μια ωραία ανοιχτόχρωμη ζώνη στη μέση αναδεικνύεται πάρα πολύ. Τι γίνεται; Το μακό φόρεμα, όταν έχει ανοιχτό χρώμα (λ.χ. ροζ, σιέλ, λαχανί κτλ.) δείχνει φτηνιαρικό. Το παραπάνω μαύρο φόρεμα δεν θα έδειχνε εντυπωσιακό, αν ήταν ροζ, λόγου χάρη. Εγώ το μεταμορφώνω με διάφορους τρόπους: από καθημερινό casual μέχρι αμπιγιέ, ανάλογα με την περίσταση. Αν θυμάμαι καλά, το είχα αναφέρει και πέρυσι: Μου το είχε χαρίσει μια φίλη μου -στα γενέθλία μου- σε λευκό και το άλλαξα και πήρα το μαύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2016 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2016 στις 23:25 Η BLUE SEA έγραψε: #5.420 05-07-16 23:25 Αγόρασα αυτή τη φουστίτσα με 9,99 ευρώ. Πώς σας φαίνεται; Ήθελα μια μάξι φούστα σε στενή γραμμή στις αποχρώσεις του μπλε και αυτή είναι ό,τι ακριβώς αναζητούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ βρήκα στο luigi όμορφα και κομψά flatforms πάντως. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ζευγάρι. Σκέφτομαι επίσης να αγοράσω και τα σταράκια που έδειξα σε προηγούμενο ποστ όταν τα ξαναβρώ στο νούμερο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έρι Νεοφερμένο μέλος Η Έρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 13:21 Η Έρι έγραψε: #5.406 03-06-16 13:21 είναι καλή ιδέα οι γόβες σε άλλα χρώματα πλην του μαύρου και του μπεζ ή μπορεί να δείχνει κιτς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 16:09 Η aye έγραψε: #5.407 03-06-16 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Έρι: είναι καλή ιδέα οι γόβες σε άλλα χρώματα πλην του μαύρου και του μπεζ ή μπορεί να δείχνει κιτς ? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται. Από το στιλ σου, με τι θα το συνδυάσεις..αν μπορείς να το υποστηρίξεις γενικά. Δείξε μας ένα παράδειγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 21:00 Η meetmeinmontauk: #5.408 03-06-16 21:00 εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:24 Η aye έγραψε: #5.409 03-06-16 22:24 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο. Μεγειά! Η πλάτη είναι πολύ ανοιχτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έρι Νεοφερμένο μέλος Η Έρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:31 Η Έρι έγραψε: #5.410 03-06-16 22:31 https://www.kurtgeiger.us/adam-nude-patent-36-carvela-kurt-geiger-shoe.html όχι ακριβώς τις συγκεκριμένες (γιατί είναι και πανάκριβες ) αλλά περίπου σε αυτό το στυλ με άσπρο ή γαλάζιο τζιν περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:42 Η methexys έγραψε: #5.411 03-06-16 22:42 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραιο Αυτα τα φορεματακια ειναι πολυ ευκολοφορετα τωρα το καλοκαίρι. Αρχική Δημοσίευση από Έρι: https://www.kurtgeiger.us/adam-nude-patent-36-carvela-kurt-geiger-shoe.html όχι ακριβώς τις συγκεκριμένες (γιατί είναι και πανάκριβες ) αλλά περίπου σε αυτό το στυλ με άσπρο ή γαλάζιο τζιν περίπου Click για ανάπτυξη... Eh,αυτό το στυλ δεν μ'αρέσει tbh. Aλλά έχει να κάνει με το πώς θα το συνδυάσεις και αν ειναι του στυλ σου,αν το υποστηρίζεις δηλαδή ίσως είναι όμορφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:57 Η meetmeinmontauk: #5.412 03-06-16 22:57 Αρχική Δημοσίευση από aye: Πολύ όμορφο. Μεγειά! Η πλάτη είναι πολύ ανοιχτή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πολύ ωραιο Αυτα τα φορεματακια ειναι πολυ ευκολοφορετα τωρα το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! η πλατη δεν ειναι καθολου ανοιχτη, στις ωμοπλατες κλεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Η aye έγραψε: #5.413 04-06-16 15:17 αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:36 Η kleop έγραψε: #5.414 04-06-16 15:36 Τα δευτερα μου αρεσουν πιο πολυ αν και ταση ειναι τα πρωτα για φετος.Παντως και τα δυο ειναι πολυ ωραια.Αυτα με τα κορδονια μπορεις να ρυθμισεις και το υψος που θες,δηλαδη μπορει ειτε να τα εχεις χαμηλα στον αστραγαλο ειτε λιγο πιο πανω στην γαμπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 16:20 Η meetmeinmontauk: #5.415 04-06-16 16:20 Κι εγω πιστευω πως τα δευτερα ειναι πιο ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Padme Εκκολαπτόμενο μέλος Η xanax party αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 00:31 Η Padme έγραψε: #5.416 05-06-16 00:31 Αρχική Δημοσίευση από aye: αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Click για ανάπτυξη... ψηφίζω τα πρώτα, δείχνουν καλύτερα στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #5.417 05-06-16 15:13 Τα πρώτα μ' αρέσουν και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 00:26 Η nymphet έγραψε: #5.418 14-06-16 00:26 Ψάχνω κάτι τέτοιο Έχει πάρει το μάτι σας πουθενά κάτι παρόμοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #5.419 14-06-16 16:31 Τα μάξι μακό φορέματα έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν σε πολλά σχέδια και είναι όμορφα και ευκολοφόρετα. Θα σας πω όμως ένα κόλπο: Καλό είναι, όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα μακό φόρεμα, να το διαλέγουμε σε σκούρο χρώμα (κυρίως μπλε σκούρο, μαύρο ή βαθύ κόκκινο και κυπαρισσί), γιατί έτσι δείχνει πιο ποιοτικό. Αν μάλιστα του βάλουμε και μια ωραία ανοιχτόχρωμη ζώνη στη μέση αναδεικνύεται πάρα πολύ. Τι γίνεται; Το μακό φόρεμα, όταν έχει ανοιχτό χρώμα (λ.χ. ροζ, σιέλ, λαχανί κτλ.) δείχνει φτηνιαρικό. Το παραπάνω μαύρο φόρεμα δεν θα έδειχνε εντυπωσιακό, αν ήταν ροζ, λόγου χάρη. Εγώ το μεταμορφώνω με διάφορους τρόπους: από καθημερινό casual μέχρι αμπιγιέ, ανάλογα με την περίσταση. Αν θυμάμαι καλά, το είχα αναφέρει και πέρυσι: Μου το είχε χαρίσει μια φίλη μου -στα γενέθλία μου- σε λευκό και το άλλαξα και πήρα το μαύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2016 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2016 στις 23:25 Η BLUE SEA έγραψε: #5.420 05-07-16 23:25 Αγόρασα αυτή τη φουστίτσα με 9,99 ευρώ. Πώς σας φαίνεται; Ήθελα μια μάξι φούστα σε στενή γραμμή στις αποχρώσεις του μπλε και αυτή είναι ό,τι ακριβώς αναζητούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είναι καλή ιδέα οι γόβες σε άλλα χρώματα πλην του μαύρου και του μπεζ ή μπορεί να δείχνει κιτς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 16:09 Η aye έγραψε: #5.407 03-06-16 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Έρι: είναι καλή ιδέα οι γόβες σε άλλα χρώματα πλην του μαύρου και του μπεζ ή μπορεί να δείχνει κιτς ? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται. Από το στιλ σου, με τι θα το συνδυάσεις..αν μπορείς να το υποστηρίξεις γενικά. Δείξε μας ένα παράδειγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 21:00 Η meetmeinmontauk: #5.408 03-06-16 21:00 εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:24 Η aye έγραψε: #5.409 03-06-16 22:24 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο. Μεγειά! Η πλάτη είναι πολύ ανοιχτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έρι Νεοφερμένο μέλος Η Έρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:31 Η Έρι έγραψε: #5.410 03-06-16 22:31 https://www.kurtgeiger.us/adam-nude-patent-36-carvela-kurt-geiger-shoe.html όχι ακριβώς τις συγκεκριμένες (γιατί είναι και πανάκριβες ) αλλά περίπου σε αυτό το στυλ με άσπρο ή γαλάζιο τζιν περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:42 Η methexys έγραψε: #5.411 03-06-16 22:42 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραιο Αυτα τα φορεματακια ειναι πολυ ευκολοφορετα τωρα το καλοκαίρι. Αρχική Δημοσίευση από Έρι: https://www.kurtgeiger.us/adam-nude-patent-36-carvela-kurt-geiger-shoe.html όχι ακριβώς τις συγκεκριμένες (γιατί είναι και πανάκριβες ) αλλά περίπου σε αυτό το στυλ με άσπρο ή γαλάζιο τζιν περίπου Click για ανάπτυξη... Eh,αυτό το στυλ δεν μ'αρέσει tbh. Aλλά έχει να κάνει με το πώς θα το συνδυάσεις και αν ειναι του στυλ σου,αν το υποστηρίζεις δηλαδή ίσως είναι όμορφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:57 Η meetmeinmontauk: #5.412 03-06-16 22:57 Αρχική Δημοσίευση από aye: Πολύ όμορφο. Μεγειά! Η πλάτη είναι πολύ ανοιχτή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πολύ ωραιο Αυτα τα φορεματακια ειναι πολυ ευκολοφορετα τωρα το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! η πλατη δεν ειναι καθολου ανοιχτη, στις ωμοπλατες κλεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Η aye έγραψε: #5.413 04-06-16 15:17 αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:36 Η kleop έγραψε: #5.414 04-06-16 15:36 Τα δευτερα μου αρεσουν πιο πολυ αν και ταση ειναι τα πρωτα για φετος.Παντως και τα δυο ειναι πολυ ωραια.Αυτα με τα κορδονια μπορεις να ρυθμισεις και το υψος που θες,δηλαδη μπορει ειτε να τα εχεις χαμηλα στον αστραγαλο ειτε λιγο πιο πανω στην γαμπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 16:20 Η meetmeinmontauk: #5.415 04-06-16 16:20 Κι εγω πιστευω πως τα δευτερα ειναι πιο ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Padme Εκκολαπτόμενο μέλος Η xanax party αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 00:31 Η Padme έγραψε: #5.416 05-06-16 00:31 Αρχική Δημοσίευση από aye: αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Click για ανάπτυξη... ψηφίζω τα πρώτα, δείχνουν καλύτερα στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #5.417 05-06-16 15:13 Τα πρώτα μ' αρέσουν και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 00:26 Η nymphet έγραψε: #5.418 14-06-16 00:26 Ψάχνω κάτι τέτοιο Έχει πάρει το μάτι σας πουθενά κάτι παρόμοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #5.419 14-06-16 16:31 Τα μάξι μακό φορέματα έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν σε πολλά σχέδια και είναι όμορφα και ευκολοφόρετα. Θα σας πω όμως ένα κόλπο: Καλό είναι, όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα μακό φόρεμα, να το διαλέγουμε σε σκούρο χρώμα (κυρίως μπλε σκούρο, μαύρο ή βαθύ κόκκινο και κυπαρισσί), γιατί έτσι δείχνει πιο ποιοτικό. Αν μάλιστα του βάλουμε και μια ωραία ανοιχτόχρωμη ζώνη στη μέση αναδεικνύεται πάρα πολύ. Τι γίνεται; Το μακό φόρεμα, όταν έχει ανοιχτό χρώμα (λ.χ. ροζ, σιέλ, λαχανί κτλ.) δείχνει φτηνιαρικό. Το παραπάνω μαύρο φόρεμα δεν θα έδειχνε εντυπωσιακό, αν ήταν ροζ, λόγου χάρη. Εγώ το μεταμορφώνω με διάφορους τρόπους: από καθημερινό casual μέχρι αμπιγιέ, ανάλογα με την περίσταση. Αν θυμάμαι καλά, το είχα αναφέρει και πέρυσι: Μου το είχε χαρίσει μια φίλη μου -στα γενέθλία μου- σε λευκό και το άλλαξα και πήρα το μαύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2016 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2016 στις 23:25 Η BLUE SEA έγραψε: #5.420 05-07-16 23:25 Αγόρασα αυτή τη φουστίτσα με 9,99 ευρώ. Πώς σας φαίνεται; Ήθελα μια μάξι φούστα σε στενή γραμμή στις αποχρώσεις του μπλε και αυτή είναι ό,τι ακριβώς αναζητούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Έρι: είναι καλή ιδέα οι γόβες σε άλλα χρώματα πλην του μαύρου και του μπεζ ή μπορεί να δείχνει κιτς ? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται. Από το στιλ σου, με τι θα το συνδυάσεις..αν μπορείς να το υποστηρίξεις γενικά. Δείξε μας ένα παράδειγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 21:00 Η meetmeinmontauk: #5.408 03-06-16 21:00 εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:24 Η aye έγραψε: #5.409 03-06-16 22:24 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο. Μεγειά! Η πλάτη είναι πολύ ανοιχτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έρι Νεοφερμένο μέλος Η Έρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:31 Η Έρι έγραψε: #5.410 03-06-16 22:31 https://www.kurtgeiger.us/adam-nude-patent-36-carvela-kurt-geiger-shoe.html όχι ακριβώς τις συγκεκριμένες (γιατί είναι και πανάκριβες ) αλλά περίπου σε αυτό το στυλ με άσπρο ή γαλάζιο τζιν περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:42 Η methexys έγραψε: #5.411 03-06-16 22:42 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραιο Αυτα τα φορεματακια ειναι πολυ ευκολοφορετα τωρα το καλοκαίρι. Αρχική Δημοσίευση από Έρι: https://www.kurtgeiger.us/adam-nude-patent-36-carvela-kurt-geiger-shoe.html όχι ακριβώς τις συγκεκριμένες (γιατί είναι και πανάκριβες ) αλλά περίπου σε αυτό το στυλ με άσπρο ή γαλάζιο τζιν περίπου Click για ανάπτυξη... Eh,αυτό το στυλ δεν μ'αρέσει tbh. Aλλά έχει να κάνει με το πώς θα το συνδυάσεις και αν ειναι του στυλ σου,αν το υποστηρίζεις δηλαδή ίσως είναι όμορφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:57 Η meetmeinmontauk: #5.412 03-06-16 22:57 Αρχική Δημοσίευση από aye: Πολύ όμορφο. Μεγειά! Η πλάτη είναι πολύ ανοιχτή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πολύ ωραιο Αυτα τα φορεματακια ειναι πολυ ευκολοφορετα τωρα το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! η πλατη δεν ειναι καθολου ανοιχτη, στις ωμοπλατες κλεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Η aye έγραψε: #5.413 04-06-16 15:17 αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:36 Η kleop έγραψε: #5.414 04-06-16 15:36 Τα δευτερα μου αρεσουν πιο πολυ αν και ταση ειναι τα πρωτα για φετος.Παντως και τα δυο ειναι πολυ ωραια.Αυτα με τα κορδονια μπορεις να ρυθμισεις και το υψος που θες,δηλαδη μπορει ειτε να τα εχεις χαμηλα στον αστραγαλο ειτε λιγο πιο πανω στην γαμπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 16:20 Η meetmeinmontauk: #5.415 04-06-16 16:20 Κι εγω πιστευω πως τα δευτερα ειναι πιο ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Padme Εκκολαπτόμενο μέλος Η xanax party αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 00:31 Η Padme έγραψε: #5.416 05-06-16 00:31 Αρχική Δημοσίευση από aye: αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Click για ανάπτυξη... ψηφίζω τα πρώτα, δείχνουν καλύτερα στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #5.417 05-06-16 15:13 Τα πρώτα μ' αρέσουν και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 00:26 Η nymphet έγραψε: #5.418 14-06-16 00:26 Ψάχνω κάτι τέτοιο Έχει πάρει το μάτι σας πουθενά κάτι παρόμοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #5.419 14-06-16 16:31 Τα μάξι μακό φορέματα έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν σε πολλά σχέδια και είναι όμορφα και ευκολοφόρετα. Θα σας πω όμως ένα κόλπο: Καλό είναι, όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα μακό φόρεμα, να το διαλέγουμε σε σκούρο χρώμα (κυρίως μπλε σκούρο, μαύρο ή βαθύ κόκκινο και κυπαρισσί), γιατί έτσι δείχνει πιο ποιοτικό. Αν μάλιστα του βάλουμε και μια ωραία ανοιχτόχρωμη ζώνη στη μέση αναδεικνύεται πάρα πολύ. Τι γίνεται; Το μακό φόρεμα, όταν έχει ανοιχτό χρώμα (λ.χ. ροζ, σιέλ, λαχανί κτλ.) δείχνει φτηνιαρικό. Το παραπάνω μαύρο φόρεμα δεν θα έδειχνε εντυπωσιακό, αν ήταν ροζ, λόγου χάρη. Εγώ το μεταμορφώνω με διάφορους τρόπους: από καθημερινό casual μέχρι αμπιγιέ, ανάλογα με την περίσταση. Αν θυμάμαι καλά, το είχα αναφέρει και πέρυσι: Μου το είχε χαρίσει μια φίλη μου -στα γενέθλία μου- σε λευκό και το άλλαξα και πήρα το μαύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2016 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2016 στις 23:25 Η BLUE SEA έγραψε: #5.420 05-07-16 23:25 Αγόρασα αυτή τη φουστίτσα με 9,99 ευρώ. Πώς σας φαίνεται; Ήθελα μια μάξι φούστα σε στενή γραμμή στις αποχρώσεις του μπλε και αυτή είναι ό,τι ακριβώς αναζητούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:24 Η aye έγραψε: #5.409 03-06-16 22:24 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο. Μεγειά! Η πλάτη είναι πολύ ανοιχτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έρι Νεοφερμένο μέλος Η Έρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:31 Η Έρι έγραψε: #5.410 03-06-16 22:31 https://www.kurtgeiger.us/adam-nude-patent-36-carvela-kurt-geiger-shoe.html όχι ακριβώς τις συγκεκριμένες (γιατί είναι και πανάκριβες ) αλλά περίπου σε αυτό το στυλ με άσπρο ή γαλάζιο τζιν περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:42 Η methexys έγραψε: #5.411 03-06-16 22:42 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραιο Αυτα τα φορεματακια ειναι πολυ ευκολοφορετα τωρα το καλοκαίρι. Αρχική Δημοσίευση από Έρι: https://www.kurtgeiger.us/adam-nude-patent-36-carvela-kurt-geiger-shoe.html όχι ακριβώς τις συγκεκριμένες (γιατί είναι και πανάκριβες ) αλλά περίπου σε αυτό το στυλ με άσπρο ή γαλάζιο τζιν περίπου Click για ανάπτυξη... Eh,αυτό το στυλ δεν μ'αρέσει tbh. Aλλά έχει να κάνει με το πώς θα το συνδυάσεις και αν ειναι του στυλ σου,αν το υποστηρίζεις δηλαδή ίσως είναι όμορφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:57 Η meetmeinmontauk: #5.412 03-06-16 22:57 Αρχική Δημοσίευση από aye: Πολύ όμορφο. Μεγειά! Η πλάτη είναι πολύ ανοιχτή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πολύ ωραιο Αυτα τα φορεματακια ειναι πολυ ευκολοφορετα τωρα το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! η πλατη δεν ειναι καθολου ανοιχτη, στις ωμοπλατες κλεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Η aye έγραψε: #5.413 04-06-16 15:17 αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:36 Η kleop έγραψε: #5.414 04-06-16 15:36 Τα δευτερα μου αρεσουν πιο πολυ αν και ταση ειναι τα πρωτα για φετος.Παντως και τα δυο ειναι πολυ ωραια.Αυτα με τα κορδονια μπορεις να ρυθμισεις και το υψος που θες,δηλαδη μπορει ειτε να τα εχεις χαμηλα στον αστραγαλο ειτε λιγο πιο πανω στην γαμπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 16:20 Η meetmeinmontauk: #5.415 04-06-16 16:20 Κι εγω πιστευω πως τα δευτερα ειναι πιο ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Padme Εκκολαπτόμενο μέλος Η xanax party αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 00:31 Η Padme έγραψε: #5.416 05-06-16 00:31 Αρχική Δημοσίευση από aye: αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Click για ανάπτυξη... ψηφίζω τα πρώτα, δείχνουν καλύτερα στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #5.417 05-06-16 15:13 Τα πρώτα μ' αρέσουν και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 00:26 Η nymphet έγραψε: #5.418 14-06-16 00:26 Ψάχνω κάτι τέτοιο Έχει πάρει το μάτι σας πουθενά κάτι παρόμοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #5.419 14-06-16 16:31 Τα μάξι μακό φορέματα έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν σε πολλά σχέδια και είναι όμορφα και ευκολοφόρετα. Θα σας πω όμως ένα κόλπο: Καλό είναι, όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα μακό φόρεμα, να το διαλέγουμε σε σκούρο χρώμα (κυρίως μπλε σκούρο, μαύρο ή βαθύ κόκκινο και κυπαρισσί), γιατί έτσι δείχνει πιο ποιοτικό. Αν μάλιστα του βάλουμε και μια ωραία ανοιχτόχρωμη ζώνη στη μέση αναδεικνύεται πάρα πολύ. Τι γίνεται; Το μακό φόρεμα, όταν έχει ανοιχτό χρώμα (λ.χ. ροζ, σιέλ, λαχανί κτλ.) δείχνει φτηνιαρικό. Το παραπάνω μαύρο φόρεμα δεν θα έδειχνε εντυπωσιακό, αν ήταν ροζ, λόγου χάρη. Εγώ το μεταμορφώνω με διάφορους τρόπους: από καθημερινό casual μέχρι αμπιγιέ, ανάλογα με την περίσταση. Αν θυμάμαι καλά, το είχα αναφέρει και πέρυσι: Μου το είχε χαρίσει μια φίλη μου -στα γενέθλία μου- σε λευκό και το άλλαξα και πήρα το μαύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2016 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2016 στις 23:25 Η BLUE SEA έγραψε: #5.420 05-07-16 23:25 Αγόρασα αυτή τη φουστίτσα με 9,99 ευρώ. Πώς σας φαίνεται; Ήθελα μια μάξι φούστα σε στενή γραμμή στις αποχρώσεις του μπλε και αυτή είναι ό,τι ακριβώς αναζητούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο. Μεγειά! Η πλάτη είναι πολύ ανοιχτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έρι Νεοφερμένο μέλος Η Έρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:31 Η Έρι έγραψε: #5.410 03-06-16 22:31 https://www.kurtgeiger.us/adam-nude-patent-36-carvela-kurt-geiger-shoe.html όχι ακριβώς τις συγκεκριμένες (γιατί είναι και πανάκριβες ) αλλά περίπου σε αυτό το στυλ με άσπρο ή γαλάζιο τζιν περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:42 Η methexys έγραψε: #5.411 03-06-16 22:42 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραιο Αυτα τα φορεματακια ειναι πολυ ευκολοφορετα τωρα το καλοκαίρι. Αρχική Δημοσίευση από Έρι: https://www.kurtgeiger.us/adam-nude-patent-36-carvela-kurt-geiger-shoe.html όχι ακριβώς τις συγκεκριμένες (γιατί είναι και πανάκριβες ) αλλά περίπου σε αυτό το στυλ με άσπρο ή γαλάζιο τζιν περίπου Click για ανάπτυξη... Eh,αυτό το στυλ δεν μ'αρέσει tbh. Aλλά έχει να κάνει με το πώς θα το συνδυάσεις και αν ειναι του στυλ σου,αν το υποστηρίζεις δηλαδή ίσως είναι όμορφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:57 Η meetmeinmontauk: #5.412 03-06-16 22:57 Αρχική Δημοσίευση από aye: Πολύ όμορφο. Μεγειά! Η πλάτη είναι πολύ ανοιχτή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πολύ ωραιο Αυτα τα φορεματακια ειναι πολυ ευκολοφορετα τωρα το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! η πλατη δεν ειναι καθολου ανοιχτη, στις ωμοπλατες κλεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Η aye έγραψε: #5.413 04-06-16 15:17 αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:36 Η kleop έγραψε: #5.414 04-06-16 15:36 Τα δευτερα μου αρεσουν πιο πολυ αν και ταση ειναι τα πρωτα για φετος.Παντως και τα δυο ειναι πολυ ωραια.Αυτα με τα κορδονια μπορεις να ρυθμισεις και το υψος που θες,δηλαδη μπορει ειτε να τα εχεις χαμηλα στον αστραγαλο ειτε λιγο πιο πανω στην γαμπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 16:20 Η meetmeinmontauk: #5.415 04-06-16 16:20 Κι εγω πιστευω πως τα δευτερα ειναι πιο ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Padme Εκκολαπτόμενο μέλος Η xanax party αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 00:31 Η Padme έγραψε: #5.416 05-06-16 00:31 Αρχική Δημοσίευση από aye: αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Click για ανάπτυξη... ψηφίζω τα πρώτα, δείχνουν καλύτερα στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #5.417 05-06-16 15:13 Τα πρώτα μ' αρέσουν και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 00:26 Η nymphet έγραψε: #5.418 14-06-16 00:26 Ψάχνω κάτι τέτοιο Έχει πάρει το μάτι σας πουθενά κάτι παρόμοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #5.419 14-06-16 16:31 Τα μάξι μακό φορέματα έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν σε πολλά σχέδια και είναι όμορφα και ευκολοφόρετα. Θα σας πω όμως ένα κόλπο: Καλό είναι, όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα μακό φόρεμα, να το διαλέγουμε σε σκούρο χρώμα (κυρίως μπλε σκούρο, μαύρο ή βαθύ κόκκινο και κυπαρισσί), γιατί έτσι δείχνει πιο ποιοτικό. Αν μάλιστα του βάλουμε και μια ωραία ανοιχτόχρωμη ζώνη στη μέση αναδεικνύεται πάρα πολύ. Τι γίνεται; Το μακό φόρεμα, όταν έχει ανοιχτό χρώμα (λ.χ. ροζ, σιέλ, λαχανί κτλ.) δείχνει φτηνιαρικό. Το παραπάνω μαύρο φόρεμα δεν θα έδειχνε εντυπωσιακό, αν ήταν ροζ, λόγου χάρη. Εγώ το μεταμορφώνω με διάφορους τρόπους: από καθημερινό casual μέχρι αμπιγιέ, ανάλογα με την περίσταση. Αν θυμάμαι καλά, το είχα αναφέρει και πέρυσι: Μου το είχε χαρίσει μια φίλη μου -στα γενέθλία μου- σε λευκό και το άλλαξα και πήρα το μαύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2016 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2016 στις 23:25 Η BLUE SEA έγραψε: #5.420 05-07-16 23:25 Αγόρασα αυτή τη φουστίτσα με 9,99 ευρώ. Πώς σας φαίνεται; Ήθελα μια μάξι φούστα σε στενή γραμμή στις αποχρώσεις του μπλε και αυτή είναι ό,τι ακριβώς αναζητούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.kurtgeiger.us/adam-nude-patent-36-carvela-kurt-geiger-shoe.html όχι ακριβώς τις συγκεκριμένες (γιατί είναι και πανάκριβες ) αλλά περίπου σε αυτό το στυλ με άσπρο ή γαλάζιο τζιν περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:42 Η methexys έγραψε: #5.411 03-06-16 22:42 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραιο Αυτα τα φορεματακια ειναι πολυ ευκολοφορετα τωρα το καλοκαίρι. Αρχική Δημοσίευση από Έρι: https://www.kurtgeiger.us/adam-nude-patent-36-carvela-kurt-geiger-shoe.html όχι ακριβώς τις συγκεκριμένες (γιατί είναι και πανάκριβες ) αλλά περίπου σε αυτό το στυλ με άσπρο ή γαλάζιο τζιν περίπου Click για ανάπτυξη... Eh,αυτό το στυλ δεν μ'αρέσει tbh. Aλλά έχει να κάνει με το πώς θα το συνδυάσεις και αν ειναι του στυλ σου,αν το υποστηρίζεις δηλαδή ίσως είναι όμορφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:57 Η meetmeinmontauk: #5.412 03-06-16 22:57 Αρχική Δημοσίευση από aye: Πολύ όμορφο. Μεγειά! Η πλάτη είναι πολύ ανοιχτή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πολύ ωραιο Αυτα τα φορεματακια ειναι πολυ ευκολοφορετα τωρα το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! η πλατη δεν ειναι καθολου ανοιχτη, στις ωμοπλατες κλεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Η aye έγραψε: #5.413 04-06-16 15:17 αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:36 Η kleop έγραψε: #5.414 04-06-16 15:36 Τα δευτερα μου αρεσουν πιο πολυ αν και ταση ειναι τα πρωτα για φετος.Παντως και τα δυο ειναι πολυ ωραια.Αυτα με τα κορδονια μπορεις να ρυθμισεις και το υψος που θες,δηλαδη μπορει ειτε να τα εχεις χαμηλα στον αστραγαλο ειτε λιγο πιο πανω στην γαμπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 16:20 Η meetmeinmontauk: #5.415 04-06-16 16:20 Κι εγω πιστευω πως τα δευτερα ειναι πιο ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Padme Εκκολαπτόμενο μέλος Η xanax party αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 00:31 Η Padme έγραψε: #5.416 05-06-16 00:31 Αρχική Δημοσίευση από aye: αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Click για ανάπτυξη... ψηφίζω τα πρώτα, δείχνουν καλύτερα στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #5.417 05-06-16 15:13 Τα πρώτα μ' αρέσουν και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 00:26 Η nymphet έγραψε: #5.418 14-06-16 00:26 Ψάχνω κάτι τέτοιο Έχει πάρει το μάτι σας πουθενά κάτι παρόμοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #5.419 14-06-16 16:31 Τα μάξι μακό φορέματα έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν σε πολλά σχέδια και είναι όμορφα και ευκολοφόρετα. Θα σας πω όμως ένα κόλπο: Καλό είναι, όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα μακό φόρεμα, να το διαλέγουμε σε σκούρο χρώμα (κυρίως μπλε σκούρο, μαύρο ή βαθύ κόκκινο και κυπαρισσί), γιατί έτσι δείχνει πιο ποιοτικό. Αν μάλιστα του βάλουμε και μια ωραία ανοιχτόχρωμη ζώνη στη μέση αναδεικνύεται πάρα πολύ. Τι γίνεται; Το μακό φόρεμα, όταν έχει ανοιχτό χρώμα (λ.χ. ροζ, σιέλ, λαχανί κτλ.) δείχνει φτηνιαρικό. Το παραπάνω μαύρο φόρεμα δεν θα έδειχνε εντυπωσιακό, αν ήταν ροζ, λόγου χάρη. Εγώ το μεταμορφώνω με διάφορους τρόπους: από καθημερινό casual μέχρι αμπιγιέ, ανάλογα με την περίσταση. Αν θυμάμαι καλά, το είχα αναφέρει και πέρυσι: Μου το είχε χαρίσει μια φίλη μου -στα γενέθλία μου- σε λευκό και το άλλαξα και πήρα το μαύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2016 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2016 στις 23:25 Η BLUE SEA έγραψε: #5.420 05-07-16 23:25 Αγόρασα αυτή τη φουστίτσα με 9,99 ευρώ. Πώς σας φαίνεται; Ήθελα μια μάξι φούστα σε στενή γραμμή στις αποχρώσεις του μπλε και αυτή είναι ό,τι ακριβώς αναζητούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εγώ παιδιά μου πήρα αυτό σήμερα Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραιο Αυτα τα φορεματακια ειναι πολυ ευκολοφορετα τωρα το καλοκαίρι. Αρχική Δημοσίευση από Έρι: https://www.kurtgeiger.us/adam-nude-patent-36-carvela-kurt-geiger-shoe.html όχι ακριβώς τις συγκεκριμένες (γιατί είναι και πανάκριβες ) αλλά περίπου σε αυτό το στυλ με άσπρο ή γαλάζιο τζιν περίπου Click για ανάπτυξη... Eh,αυτό το στυλ δεν μ'αρέσει tbh. Aλλά έχει να κάνει με το πώς θα το συνδυάσεις και αν ειναι του στυλ σου,αν το υποστηρίζεις δηλαδή ίσως είναι όμορφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 22:57 Η meetmeinmontauk: #5.412 03-06-16 22:57 Αρχική Δημοσίευση από aye: Πολύ όμορφο. Μεγειά! Η πλάτη είναι πολύ ανοιχτή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πολύ ωραιο Αυτα τα φορεματακια ειναι πολυ ευκολοφορετα τωρα το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! η πλατη δεν ειναι καθολου ανοιχτη, στις ωμοπλατες κλεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Η aye έγραψε: #5.413 04-06-16 15:17 αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:36 Η kleop έγραψε: #5.414 04-06-16 15:36 Τα δευτερα μου αρεσουν πιο πολυ αν και ταση ειναι τα πρωτα για φετος.Παντως και τα δυο ειναι πολυ ωραια.Αυτα με τα κορδονια μπορεις να ρυθμισεις και το υψος που θες,δηλαδη μπορει ειτε να τα εχεις χαμηλα στον αστραγαλο ειτε λιγο πιο πανω στην γαμπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 16:20 Η meetmeinmontauk: #5.415 04-06-16 16:20 Κι εγω πιστευω πως τα δευτερα ειναι πιο ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Padme Εκκολαπτόμενο μέλος Η xanax party αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 00:31 Η Padme έγραψε: #5.416 05-06-16 00:31 Αρχική Δημοσίευση από aye: αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Click για ανάπτυξη... ψηφίζω τα πρώτα, δείχνουν καλύτερα στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #5.417 05-06-16 15:13 Τα πρώτα μ' αρέσουν και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 00:26 Η nymphet έγραψε: #5.418 14-06-16 00:26 Ψάχνω κάτι τέτοιο Έχει πάρει το μάτι σας πουθενά κάτι παρόμοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #5.419 14-06-16 16:31 Τα μάξι μακό φορέματα έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν σε πολλά σχέδια και είναι όμορφα και ευκολοφόρετα. Θα σας πω όμως ένα κόλπο: Καλό είναι, όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα μακό φόρεμα, να το διαλέγουμε σε σκούρο χρώμα (κυρίως μπλε σκούρο, μαύρο ή βαθύ κόκκινο και κυπαρισσί), γιατί έτσι δείχνει πιο ποιοτικό. Αν μάλιστα του βάλουμε και μια ωραία ανοιχτόχρωμη ζώνη στη μέση αναδεικνύεται πάρα πολύ. Τι γίνεται; Το μακό φόρεμα, όταν έχει ανοιχτό χρώμα (λ.χ. ροζ, σιέλ, λαχανί κτλ.) δείχνει φτηνιαρικό. Το παραπάνω μαύρο φόρεμα δεν θα έδειχνε εντυπωσιακό, αν ήταν ροζ, λόγου χάρη. Εγώ το μεταμορφώνω με διάφορους τρόπους: από καθημερινό casual μέχρι αμπιγιέ, ανάλογα με την περίσταση. Αν θυμάμαι καλά, το είχα αναφέρει και πέρυσι: Μου το είχε χαρίσει μια φίλη μου -στα γενέθλία μου- σε λευκό και το άλλαξα και πήρα το μαύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2016 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2016 στις 23:25 Η BLUE SEA έγραψε: #5.420 05-07-16 23:25 Αγόρασα αυτή τη φουστίτσα με 9,99 ευρώ. Πώς σας φαίνεται; Ήθελα μια μάξι φούστα σε στενή γραμμή στις αποχρώσεις του μπλε και αυτή είναι ό,τι ακριβώς αναζητούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aye: Πολύ όμορφο. Μεγειά! Η πλάτη είναι πολύ ανοιχτή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από methexys: Πολύ ωραιο Αυτα τα φορεματακια ειναι πολυ ευκολοφορετα τωρα το καλοκαίρι. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! η πλατη δεν ειναι καθολου ανοιχτη, στις ωμοπλατες κλεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:17 Η aye έγραψε: #5.413 04-06-16 15:17 αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:36 Η kleop έγραψε: #5.414 04-06-16 15:36 Τα δευτερα μου αρεσουν πιο πολυ αν και ταση ειναι τα πρωτα για φετος.Παντως και τα δυο ειναι πολυ ωραια.Αυτα με τα κορδονια μπορεις να ρυθμισεις και το υψος που θες,δηλαδη μπορει ειτε να τα εχεις χαμηλα στον αστραγαλο ειτε λιγο πιο πανω στην γαμπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 16:20 Η meetmeinmontauk: #5.415 04-06-16 16:20 Κι εγω πιστευω πως τα δευτερα ειναι πιο ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Padme Εκκολαπτόμενο μέλος Η xanax party αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 00:31 Η Padme έγραψε: #5.416 05-06-16 00:31 Αρχική Δημοσίευση από aye: αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Click για ανάπτυξη... ψηφίζω τα πρώτα, δείχνουν καλύτερα στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #5.417 05-06-16 15:13 Τα πρώτα μ' αρέσουν και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 00:26 Η nymphet έγραψε: #5.418 14-06-16 00:26 Ψάχνω κάτι τέτοιο Έχει πάρει το μάτι σας πουθενά κάτι παρόμοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #5.419 14-06-16 16:31 Τα μάξι μακό φορέματα έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν σε πολλά σχέδια και είναι όμορφα και ευκολοφόρετα. Θα σας πω όμως ένα κόλπο: Καλό είναι, όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα μακό φόρεμα, να το διαλέγουμε σε σκούρο χρώμα (κυρίως μπλε σκούρο, μαύρο ή βαθύ κόκκινο και κυπαρισσί), γιατί έτσι δείχνει πιο ποιοτικό. Αν μάλιστα του βάλουμε και μια ωραία ανοιχτόχρωμη ζώνη στη μέση αναδεικνύεται πάρα πολύ. Τι γίνεται; Το μακό φόρεμα, όταν έχει ανοιχτό χρώμα (λ.χ. ροζ, σιέλ, λαχανί κτλ.) δείχνει φτηνιαρικό. Το παραπάνω μαύρο φόρεμα δεν θα έδειχνε εντυπωσιακό, αν ήταν ροζ, λόγου χάρη. Εγώ το μεταμορφώνω με διάφορους τρόπους: από καθημερινό casual μέχρι αμπιγιέ, ανάλογα με την περίσταση. Αν θυμάμαι καλά, το είχα αναφέρει και πέρυσι: Μου το είχε χαρίσει μια φίλη μου -στα γενέθλία μου- σε λευκό και το άλλαξα και πήρα το μαύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2016 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2016 στις 23:25 Η BLUE SEA έγραψε: #5.420 05-07-16 23:25 Αγόρασα αυτή τη φουστίτσα με 9,99 ευρώ. Πώς σας φαίνεται; Ήθελα μια μάξι φούστα σε στενή γραμμή στις αποχρώσεις του μπλε και αυτή είναι ό,τι ακριβώς αναζητούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 15:36 Η kleop έγραψε: #5.414 04-06-16 15:36 Τα δευτερα μου αρεσουν πιο πολυ αν και ταση ειναι τα πρωτα για φετος.Παντως και τα δυο ειναι πολυ ωραια.Αυτα με τα κορδονια μπορεις να ρυθμισεις και το υψος που θες,δηλαδη μπορει ειτε να τα εχεις χαμηλα στον αστραγαλο ειτε λιγο πιο πανω στην γαμπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 16:20 Η meetmeinmontauk: #5.415 04-06-16 16:20 Κι εγω πιστευω πως τα δευτερα ειναι πιο ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Padme Εκκολαπτόμενο μέλος Η xanax party αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 00:31 Η Padme έγραψε: #5.416 05-06-16 00:31 Αρχική Δημοσίευση από aye: αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Click για ανάπτυξη... ψηφίζω τα πρώτα, δείχνουν καλύτερα στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #5.417 05-06-16 15:13 Τα πρώτα μ' αρέσουν και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 00:26 Η nymphet έγραψε: #5.418 14-06-16 00:26 Ψάχνω κάτι τέτοιο Έχει πάρει το μάτι σας πουθενά κάτι παρόμοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #5.419 14-06-16 16:31 Τα μάξι μακό φορέματα έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν σε πολλά σχέδια και είναι όμορφα και ευκολοφόρετα. Θα σας πω όμως ένα κόλπο: Καλό είναι, όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα μακό φόρεμα, να το διαλέγουμε σε σκούρο χρώμα (κυρίως μπλε σκούρο, μαύρο ή βαθύ κόκκινο και κυπαρισσί), γιατί έτσι δείχνει πιο ποιοτικό. Αν μάλιστα του βάλουμε και μια ωραία ανοιχτόχρωμη ζώνη στη μέση αναδεικνύεται πάρα πολύ. Τι γίνεται; Το μακό φόρεμα, όταν έχει ανοιχτό χρώμα (λ.χ. ροζ, σιέλ, λαχανί κτλ.) δείχνει φτηνιαρικό. Το παραπάνω μαύρο φόρεμα δεν θα έδειχνε εντυπωσιακό, αν ήταν ροζ, λόγου χάρη. Εγώ το μεταμορφώνω με διάφορους τρόπους: από καθημερινό casual μέχρι αμπιγιέ, ανάλογα με την περίσταση. Αν θυμάμαι καλά, το είχα αναφέρει και πέρυσι: Μου το είχε χαρίσει μια φίλη μου -στα γενέθλία μου- σε λευκό και το άλλαξα και πήρα το μαύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2016 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2016 στις 23:25 Η BLUE SEA έγραψε: #5.420 05-07-16 23:25 Αγόρασα αυτή τη φουστίτσα με 9,99 ευρώ. Πώς σας φαίνεται; Ήθελα μια μάξι φούστα σε στενή γραμμή στις αποχρώσεις του μπλε και αυτή είναι ό,τι ακριβώς αναζητούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα δευτερα μου αρεσουν πιο πολυ αν και ταση ειναι τα πρωτα για φετος.Παντως και τα δυο ειναι πολυ ωραια.Αυτα με τα κορδονια μπορεις να ρυθμισεις και το υψος που θες,δηλαδη μπορει ειτε να τα εχεις χαμηλα στον αστραγαλο ειτε λιγο πιο πανω στην γαμπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 16:20 Η meetmeinmontauk: #5.415 04-06-16 16:20 Κι εγω πιστευω πως τα δευτερα ειναι πιο ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Padme Εκκολαπτόμενο μέλος Η xanax party αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 00:31 Η Padme έγραψε: #5.416 05-06-16 00:31 Αρχική Δημοσίευση από aye: αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Click για ανάπτυξη... ψηφίζω τα πρώτα, δείχνουν καλύτερα στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #5.417 05-06-16 15:13 Τα πρώτα μ' αρέσουν και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 00:26 Η nymphet έγραψε: #5.418 14-06-16 00:26 Ψάχνω κάτι τέτοιο Έχει πάρει το μάτι σας πουθενά κάτι παρόμοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #5.419 14-06-16 16:31 Τα μάξι μακό φορέματα έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν σε πολλά σχέδια και είναι όμορφα και ευκολοφόρετα. Θα σας πω όμως ένα κόλπο: Καλό είναι, όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα μακό φόρεμα, να το διαλέγουμε σε σκούρο χρώμα (κυρίως μπλε σκούρο, μαύρο ή βαθύ κόκκινο και κυπαρισσί), γιατί έτσι δείχνει πιο ποιοτικό. Αν μάλιστα του βάλουμε και μια ωραία ανοιχτόχρωμη ζώνη στη μέση αναδεικνύεται πάρα πολύ. Τι γίνεται; Το μακό φόρεμα, όταν έχει ανοιχτό χρώμα (λ.χ. ροζ, σιέλ, λαχανί κτλ.) δείχνει φτηνιαρικό. Το παραπάνω μαύρο φόρεμα δεν θα έδειχνε εντυπωσιακό, αν ήταν ροζ, λόγου χάρη. Εγώ το μεταμορφώνω με διάφορους τρόπους: από καθημερινό casual μέχρι αμπιγιέ, ανάλογα με την περίσταση. Αν θυμάμαι καλά, το είχα αναφέρει και πέρυσι: Μου το είχε χαρίσει μια φίλη μου -στα γενέθλία μου- σε λευκό και το άλλαξα και πήρα το μαύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2016 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2016 στις 23:25 Η BLUE SEA έγραψε: #5.420 05-07-16 23:25 Αγόρασα αυτή τη φουστίτσα με 9,99 ευρώ. Πώς σας φαίνεται; Ήθελα μια μάξι φούστα σε στενή γραμμή στις αποχρώσεις του μπλε και αυτή είναι ό,τι ακριβώς αναζητούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγω πιστευω πως τα δευτερα ειναι πιο ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Padme Εκκολαπτόμενο μέλος Η xanax party αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 00:31 Η Padme έγραψε: #5.416 05-06-16 00:31 Αρχική Δημοσίευση από aye: αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Click για ανάπτυξη... ψηφίζω τα πρώτα, δείχνουν καλύτερα στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #5.417 05-06-16 15:13 Τα πρώτα μ' αρέσουν και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 00:26 Η nymphet έγραψε: #5.418 14-06-16 00:26 Ψάχνω κάτι τέτοιο Έχει πάρει το μάτι σας πουθενά κάτι παρόμοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #5.419 14-06-16 16:31 Τα μάξι μακό φορέματα έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν σε πολλά σχέδια και είναι όμορφα και ευκολοφόρετα. Θα σας πω όμως ένα κόλπο: Καλό είναι, όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα μακό φόρεμα, να το διαλέγουμε σε σκούρο χρώμα (κυρίως μπλε σκούρο, μαύρο ή βαθύ κόκκινο και κυπαρισσί), γιατί έτσι δείχνει πιο ποιοτικό. Αν μάλιστα του βάλουμε και μια ωραία ανοιχτόχρωμη ζώνη στη μέση αναδεικνύεται πάρα πολύ. Τι γίνεται; Το μακό φόρεμα, όταν έχει ανοιχτό χρώμα (λ.χ. ροζ, σιέλ, λαχανί κτλ.) δείχνει φτηνιαρικό. Το παραπάνω μαύρο φόρεμα δεν θα έδειχνε εντυπωσιακό, αν ήταν ροζ, λόγου χάρη. Εγώ το μεταμορφώνω με διάφορους τρόπους: από καθημερινό casual μέχρι αμπιγιέ, ανάλογα με την περίσταση. Αν θυμάμαι καλά, το είχα αναφέρει και πέρυσι: Μου το είχε χαρίσει μια φίλη μου -στα γενέθλία μου- σε λευκό και το άλλαξα και πήρα το μαύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2016 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2016 στις 23:25 Η BLUE SEA έγραψε: #5.420 05-07-16 23:25 Αγόρασα αυτή τη φουστίτσα με 9,99 ευρώ. Πώς σας φαίνεται; Ήθελα μια μάξι φούστα σε στενή γραμμή στις αποχρώσεις του μπλε και αυτή είναι ό,τι ακριβώς αναζητούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aye: αυτά ή αυτά σας αρέσουν καλύτερα; Click για ανάπτυξη... ψηφίζω τα πρώτα, δείχνουν καλύτερα στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2016 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #5.417 05-06-16 15:13 Τα πρώτα μ' αρέσουν και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 00:26 Η nymphet έγραψε: #5.418 14-06-16 00:26 Ψάχνω κάτι τέτοιο Έχει πάρει το μάτι σας πουθενά κάτι παρόμοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #5.419 14-06-16 16:31 Τα μάξι μακό φορέματα έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν σε πολλά σχέδια και είναι όμορφα και ευκολοφόρετα. Θα σας πω όμως ένα κόλπο: Καλό είναι, όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα μακό φόρεμα, να το διαλέγουμε σε σκούρο χρώμα (κυρίως μπλε σκούρο, μαύρο ή βαθύ κόκκινο και κυπαρισσί), γιατί έτσι δείχνει πιο ποιοτικό. Αν μάλιστα του βάλουμε και μια ωραία ανοιχτόχρωμη ζώνη στη μέση αναδεικνύεται πάρα πολύ. Τι γίνεται; Το μακό φόρεμα, όταν έχει ανοιχτό χρώμα (λ.χ. ροζ, σιέλ, λαχανί κτλ.) δείχνει φτηνιαρικό. Το παραπάνω μαύρο φόρεμα δεν θα έδειχνε εντυπωσιακό, αν ήταν ροζ, λόγου χάρη. Εγώ το μεταμορφώνω με διάφορους τρόπους: από καθημερινό casual μέχρι αμπιγιέ, ανάλογα με την περίσταση. Αν θυμάμαι καλά, το είχα αναφέρει και πέρυσι: Μου το είχε χαρίσει μια φίλη μου -στα γενέθλία μου- σε λευκό και το άλλαξα και πήρα το μαύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2016 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2016 στις 23:25 Η BLUE SEA έγραψε: #5.420 05-07-16 23:25 Αγόρασα αυτή τη φουστίτσα με 9,99 ευρώ. Πώς σας φαίνεται; Ήθελα μια μάξι φούστα σε στενή γραμμή στις αποχρώσεις του μπλε και αυτή είναι ό,τι ακριβώς αναζητούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα πρώτα μ' αρέσουν και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 00:26 Η nymphet έγραψε: #5.418 14-06-16 00:26 Ψάχνω κάτι τέτοιο Έχει πάρει το μάτι σας πουθενά κάτι παρόμοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #5.419 14-06-16 16:31 Τα μάξι μακό φορέματα έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν σε πολλά σχέδια και είναι όμορφα και ευκολοφόρετα. Θα σας πω όμως ένα κόλπο: Καλό είναι, όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα μακό φόρεμα, να το διαλέγουμε σε σκούρο χρώμα (κυρίως μπλε σκούρο, μαύρο ή βαθύ κόκκινο και κυπαρισσί), γιατί έτσι δείχνει πιο ποιοτικό. Αν μάλιστα του βάλουμε και μια ωραία ανοιχτόχρωμη ζώνη στη μέση αναδεικνύεται πάρα πολύ. Τι γίνεται; Το μακό φόρεμα, όταν έχει ανοιχτό χρώμα (λ.χ. ροζ, σιέλ, λαχανί κτλ.) δείχνει φτηνιαρικό. Το παραπάνω μαύρο φόρεμα δεν θα έδειχνε εντυπωσιακό, αν ήταν ροζ, λόγου χάρη. Εγώ το μεταμορφώνω με διάφορους τρόπους: από καθημερινό casual μέχρι αμπιγιέ, ανάλογα με την περίσταση. Αν θυμάμαι καλά, το είχα αναφέρει και πέρυσι: Μου το είχε χαρίσει μια φίλη μου -στα γενέθλία μου- σε λευκό και το άλλαξα και πήρα το μαύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2016 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2016 στις 23:25 Η BLUE SEA έγραψε: #5.420 05-07-16 23:25 Αγόρασα αυτή τη φουστίτσα με 9,99 ευρώ. Πώς σας φαίνεται; Ήθελα μια μάξι φούστα σε στενή γραμμή στις αποχρώσεις του μπλε και αυτή είναι ό,τι ακριβώς αναζητούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψάχνω κάτι τέτοιο Έχει πάρει το μάτι σας πουθενά κάτι παρόμοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2016 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #5.419 14-06-16 16:31 Τα μάξι μακό φορέματα έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν σε πολλά σχέδια και είναι όμορφα και ευκολοφόρετα. Θα σας πω όμως ένα κόλπο: Καλό είναι, όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα μακό φόρεμα, να το διαλέγουμε σε σκούρο χρώμα (κυρίως μπλε σκούρο, μαύρο ή βαθύ κόκκινο και κυπαρισσί), γιατί έτσι δείχνει πιο ποιοτικό. Αν μάλιστα του βάλουμε και μια ωραία ανοιχτόχρωμη ζώνη στη μέση αναδεικνύεται πάρα πολύ. Τι γίνεται; Το μακό φόρεμα, όταν έχει ανοιχτό χρώμα (λ.χ. ροζ, σιέλ, λαχανί κτλ.) δείχνει φτηνιαρικό. Το παραπάνω μαύρο φόρεμα δεν θα έδειχνε εντυπωσιακό, αν ήταν ροζ, λόγου χάρη. Εγώ το μεταμορφώνω με διάφορους τρόπους: από καθημερινό casual μέχρι αμπιγιέ, ανάλογα με την περίσταση. Αν θυμάμαι καλά, το είχα αναφέρει και πέρυσι: Μου το είχε χαρίσει μια φίλη μου -στα γενέθλία μου- σε λευκό και το άλλαξα και πήρα το μαύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2016 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2016 στις 23:25 Η BLUE SEA έγραψε: #5.420 05-07-16 23:25 Αγόρασα αυτή τη φουστίτσα με 9,99 ευρώ. Πώς σας φαίνεται; Ήθελα μια μάξι φούστα σε στενή γραμμή στις αποχρώσεις του μπλε και αυτή είναι ό,τι ακριβώς αναζητούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τα μάξι μακό φορέματα έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν σε πολλά σχέδια και είναι όμορφα και ευκολοφόρετα. Θα σας πω όμως ένα κόλπο: Καλό είναι, όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα μακό φόρεμα, να το διαλέγουμε σε σκούρο χρώμα (κυρίως μπλε σκούρο, μαύρο ή βαθύ κόκκινο και κυπαρισσί), γιατί έτσι δείχνει πιο ποιοτικό. Αν μάλιστα του βάλουμε και μια ωραία ανοιχτόχρωμη ζώνη στη μέση αναδεικνύεται πάρα πολύ. Τι γίνεται; Το μακό φόρεμα, όταν έχει ανοιχτό χρώμα (λ.χ. ροζ, σιέλ, λαχανί κτλ.) δείχνει φτηνιαρικό. Το παραπάνω μαύρο φόρεμα δεν θα έδειχνε εντυπωσιακό, αν ήταν ροζ, λόγου χάρη. Εγώ το μεταμορφώνω με διάφορους τρόπους: από καθημερινό casual μέχρι αμπιγιέ, ανάλογα με την περίσταση. Αν θυμάμαι καλά, το είχα αναφέρει και πέρυσι: Μου το είχε χαρίσει μια φίλη μου -στα γενέθλία μου- σε λευκό και το άλλαξα και πήρα το μαύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2016 στις 23:25 Η BLUE SEA έγραψε: #5.420 05-07-16 23:25 Αγόρασα αυτή τη φουστίτσα με 9,99 ευρώ. Πώς σας φαίνεται; Ήθελα μια μάξι φούστα σε στενή γραμμή στις αποχρώσεις του μπλε και αυτή είναι ό,τι ακριβώς αναζητούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2016
Αγόρασα αυτή τη φουστίτσα με 9,99 ευρώ. Πώς σας φαίνεται; Ήθελα μια μάξι φούστα σε στενή γραμμή στις αποχρώσεις του μπλε και αυτή είναι ό,τι ακριβώς αναζητούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.