whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

μηπως εχει παει κανεις τωρα τελευταια στο mcarthurglen? εχουν βγαλει χειμωνιατικα? εχω αναγκη απο ζεστο και καλο μπουφαν και ελεγα να παω εκει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κούκου-Βάγια
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος

Χάλασε η πιο πρακτική καθημερινή μου τσάντα και αντικαταστάθηκε από αυτήν εδώ. Ελπίζω να με συντροφεύσει όσα χρόνια με συντρόφευε και η προκάτοχός της, είναι ευρύχωρη έχει πολύ ωραία ποιότητα και σκληρό δέρμα που είναι πιο ανθεκτικό.
Άντε τώρα να ψάξεις για χειμερινά πανωφόρια.

Guest 875331
Επισκέπτης

![]()
vomero 9
τα βρήκα σε πολύ καλή τιμή, αλλά τα ζευγάρια που έχω μου φτάνουν για τα επόμενα 3 χρόνια
WTF!
Ελπίζω να το χεις για τρέξιμο επειδή είναι από τα πιο άσχημα παπούτσια που έχω δει.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Προσωπικά για παπούτσια προτιμώ κάτι τέτοιο

άνετα είναι, ούτε χαλάνε και δε βρωμίζουν εύκολα ( καλή τύχη να πας πατήσεις σε τίποτα λάσπες με το πάνινο )
MissKit
Επιφανές μέλος

Guest 875331
Επισκέπτης

Κούκου-Βάγια
Εκκολαπτόμενο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Τροπους ωστε να κανω το φλατ(δεν το χω με τα τακουνια) βραδινο?
Ψάξε για " Cosette Flats ".

Guest 875331
Επισκέπτης

Κούκου-Βάγια
Εκκολαπτόμενο μέλος

αυτα σκεφτηκα κ εγω οπως κ τα οχφορντ αλλα εχω εναν ενδυασμο στο αν θα ταιριαζουν με φορεμα-φουστα στο μυαλο του τα εχω περισοοτερο συνδυασμενα με παντελονιαΨάξε για " Cosette Flats ".
![]()
![]()
![]()
![]()
θενξ παντως

Κούκου-Βάγια
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τώρα που μπαίνει ο χειμώνας νομίζω οι μπότες είναι καλύτερη λύση για τις γυναίκες που δε θέλουν να φοράν τακούνια. Αλλά, όχι οποιεσδήποτε μπότες, καλύτερα να είναι υψηλής ποιότητας(όχι ΟΥΓΚ) και να αποφεύγονται η μέτριοι συνδυασμοί όπως μπλε τζην με μάυρη μπότα.
δεν εχω φορεσει ποτε μου μποτα βασικα αισθητικα δε μαρεσουν μονο καποιες που πανε πανω απο το γονατο

prinCess.
Επιφανές μέλος

Άργησαν αιώνες, αλλά είναι ακριβώς όπως τις φωτογραφίες, τέλεια εφαρμογή, καλή σχετικά ποιότητα ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ευχαριστημένη.

Συνημμένα
quintana
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βασιλη δεν ειναι καθολου στυλατα ομως...

Θέλω το σχόλιο σου για αυτα τα Fila

τα χα πάρει παλιά αλλα προέκυψαν μικρά και δεν τα φόρεσα για πανω απο 2-3 μηνες
Guest 875331
Επισκέπτης

δεν εχω φορεσει ποτε μου μποτα βασικα αισθητικα δε μαρεσουν μονο καποιες που πανε πανω απο το γονατοκ αυτες αν εχουν συνδυαστει σωστα με το υπολοιπο συνολο...προτειμω μποτακια κ βασικα κυριως αρβυλακια αυτα με τα κορδονια τυπου στρατου![]()
![]()
![]()
Εχ δεν ξέρω από γυναικεία μόδα, αλλά και τα 2 χρειάζονται απ' όσο μπορώ να πω προσοχή, καθώς οι μακριές μπότες μπορεί να παν στο πουτανέ, ενώ αν φορέσεις τα μποτάκια με τζην θα σαι σα να τέλειωσε η βάρδια σου ως πυροσβέστης/νταλικέρης. Είναι ωραία όμως.
![]()
Θέλω το σχόλιο σου για αυτα τα Fila
τα χα πάρει παλιά αλλα προέκυψαν μικρά και δεν τα φόρεσα για πανω απο 2-3 μηνες
Κάτι τέτοια φοράνε τα παρθενωτά χοντρά λυκειάκια στις διαδηλώσεις για βιτεοκέημς.

Guest 278211
Επισκέπτης

Εχ δεν ξέρω από γυναικεία μόδα, αλλά και τα 2 χρειάζονται απ' όσο μπορώ να πω προσοχή, καθώς οι μακριές μπότες μπορεί να παν στο πουτανέ, ενώ αν φορέσεις τα μποτάκια με τζην θα σαι σα να τέλειωσε η βάρδια σου ως πυροσβέστης/νταλικέρης. Είναι ωραία όμως.
Τζην και μποτάκια κι έξω από την πόρτα.

Υπάρχουν και κομψά μποτάκια, σε πιο λεπτό σχέδιο. Αυτά μια φορά, δεν κάνουν για πυροσβέστες.
Πάντως βολεύουν άπειρα, ειδικά για όσες περπατάμε πολύ.
Guest 875331
Επισκέπτης

Μπορεί να πετύχει πολύ.

Guest 278211
Επισκέπτης

μόνο τακούνια;

Αυτά για παράδειγμα δε μου φαίνονται χοντροκομμένα...

Ωραία τα αρβυλάκια, αν και ποτέ δεν είχα, μάλλον δεν με ενθουσίαζαν τόσο ώστε να τα αγοράσω.κ αυτες αν εχουν συνδυαστει σωστα με το υπολοιπο συνολο...προτειμω μποτακια κ βασικα κυριως αρβυλακια αυτα με τα κορδονια τυπου στρατου
![]()
![]()
ε και τι να φοράνε οι γυναίκες πχια
μόνο τακούνια;
![]()
Ελα ντε, την άνεση μας θα δούμε πρώτα και μετά τι αρέσει στους άλλους!

Guest 875331
Επισκέπτης

ε και τι να φοράνε οι γυναίκες πχια
μόνο τακούνια;
![]()
Ναι βρε αυτο ειπα μπορουν με καταλληλο τροπο να δειξουν ωραια γι αυτο εβαλα και την εικονα που κατ εμε ειναι 8.5-9/10 το λουκ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.