Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

10-01-25

20:21
Τα σκέτσερς; Ναι είχα πάρει.. δεν με βολεύουν ούτε αυτάΤην ίδια απορία είχες πέρυσι το καλοκαίρι, δοκίμασες αυτό που σου πρότεινα ή τζάμπα ασχολούμαστε;![]()

Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

10-01-25

20:26
Κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες;οι πιο κοντούλες (1,66 είμαι)

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

10-01-25

20:30
Δε σου είχα προτείνει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο...από τη στιγμή που έχεις τέτοιο θέμα και δε βλέπεις να λύνεται εύκολα (στο 95%+ των περιπτώσεων τα περισσότερα μοντέλα με memory foam που κυκλοφορούν στην αγορά το λύνουν) πας σε μια απ' τις αντιπροσωπείες τους (στην Αθήνα έχει 5-10 τέτοιες οπότε διαλέγεις ανάλογα την περιοχή σου) τους εξηγείς τι πρόβλημα έχεις που ακριβώς κ.λπ. και σου προτείνουν αυτοί το ιδανικό μοντέλο για τις ανάγκες σου (γιατί αυτοί ξέρουν κι έκαναν mainstream το memory foam στη μαζική παραγωγή παπουτσιών, κάτι Fila κ.λπ. απλά αντέγραψαν κι έπονται)...κι αν δε δεις προκοπή ούτε μ' αυτό τότε ζητάς τη βοήθεια της επιστήμης (ορθοπεδικό κ.λπ.)...Τα σκέτσερς; Ναι είχα πάρει.. δεν με βολεύουν ούτε αυτά![]()
Παλικαράκι μου, δεν είσαι γυναίκα ν' αλλάζεις ρούχα κάθε εξάμηνο, είσαι άντρας, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά για σένα!Μπορείς να παραθέσεις μερικές που κάνουν αντρικά/unisex και δέχονται ηλεκτρονικές παραγγελίες;
Ξεχνάς Ζάρα Μάρα και τα τσίτια του καθενός (εκτός αν έχεις θέμα π.χ. να τρίβονται τα παντελόνια σου ανάμεσα στα πόδια και να τα χαλάς γρήγορα κ.α. οπότε κάποια κομμάτια τα παίρνεις όσο πιο φθηνά γίνεται ως «αναλώσιμα»), ασχολείσαι μόνο με ποιοτικά ρούχα και με όσο το δυνατόν πιο κλασικά και διαχρονικά αντρικά ντυσίματα γίνεται...
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

10-01-25

20:33
Εγώ θέλω να πάρω αυτό. Δε ξέρω τι του βρίσκω, αλλά μου βγάζει μια κομψότητα και το σκέφτομαι σοβαρά

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

10-01-25

20:34
Τέλειο!Εγώ θέλω να πάρω αυτό. Δε ξέρω τι του βρίσκω, αλλά μου βγάζει μια κομψότητα και το σκέφτομαι σοβαρά![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

10-01-25

ΤΕΛΕΙΟ είναι, έχω κι εγώ ένα παρόμοιο σε γκριView attachment 143582
Εγώ θέλω να πάρω αυτό. Δε ξέρω τι του βρίσκω, αλλά μου βγάζει μια κομψότητα και το σκέφτομαι σοβαρά![]()
Chem2000
Διάσημο μέλος

10-01-25

Με βάλατε φυτιλιά τώρα και θα πάω να το πάρω 

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

10-01-25

20:38
ΑΥΤΟΚλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες;![]()
Κορίτσια, ξέρετε κάποιο αθλητικό παπούτσι που να μη σε κουράζει;
Γενικά περπατάω πολύ και τα μόνα που δεν κούρασαν ποτέ ήταν τα fila, αλλά επειδή είναι στενή φόρμα με ενοχλούν στο πλάτος..
Πολύ βολικά κ δεν παθαίνουν τίποτα .
Υπέροχο Γιώτα , να το πάρεις !View attachment 143582
Εγώ θέλω να πάρω αυτό. Δε ξέρω τι του βρίσκω, αλλά μου βγάζει μια κομψότητα και το σκέφτομαι σοβαρά![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

10-01-25

20:39
Θα τα δοκιμάσωΠολύ βολικά κ δεν παθαίνουν τίποτα

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

10-01-25

20:40
Κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες;![]()
Καλά (παρένθεση) διαβάζω για «κοντές» γυναίκες 1,65+ και κλαίω μέχρι δακρύων, που πας ξέρω 'γω με γυναίκα 1,70 κι είναι λες κι ανεβαίνεις το Everest!

Chem2000
Διάσημο μέλος

10-01-25

20:41
Τι να πούμε και εμείς το 1,50....Οριακά φαινόμαστε στο χάρτηΚαλά (παρένθεση) ακούω για «κοντές» γυναίκες 1,65+ και κλαίω μέχρι δακρύων, που πας ξέρω 'γω με μια γυναίκα 1,70 κι είναι λες κι ανεβαίνεις το Everest!![]()

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

10-01-25

20:42
Τώρα με προκαλείς να πω τα κλασικά γι' ακριβά αρώματα και μικρά μπουκάλια κ.λπ. αλλά ας μην εκτροχιάσω το thread!Τι να πούμε και εμείς το 1,50....Οριακά φαινόμαστε στο χάρτη![]()

10-01-25

21:19
Γιώτα μεγάλωσες απότομα; Πήγες 55-60 χρονών; Είναι μεγαλίστικο αυτό παιδί μου. Πού θα το φορέσεις; Σε δεξίωση του πρέσβη;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

10-01-25

21:23
Τι της λες μωρέ, μια χαρά γυναικάρα θα είναι σε αυτο το ρούχο. Τι θες να φορέσει; Πάνα;Γιώτα μεγάλωσες απότομα; Πήγες 55-60 χρονών; Είναι μεγαλίστικο αυτό παιδί μου. Πού θα το φορέσεις; Σε δεξίωση του πρέσβη;
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

10-01-25

21:25
Η αλήθεια είναι ότι είναι έτσι ραμμένο ώστε να κρύβει τα πάχη της μέσης ηλικίας (μπρατσα, κοιλιά, κρεμασμενο στήθος, λαιμό), όμως είναι minimal και μπορεί να το υποστηρίξει και μια νέα.Γιώτα μεγάλωσες απότομα; Πήγες 55-60 χρονών; Είναι μεγαλίστικο αυτό παιδί μου. Πού θα το φορέσεις; Σε δεξίωση του πρέσβη;
Chem2000
Διάσημο μέλος

10-01-25

22:32
Mε στενό παντελόνι είναι τέλειο για βραδινή έξοδοΓιώτα μεγάλωσες απότομα; Πήγες 55-60 χρονών; Είναι μεγαλίστικο αυτό παιδί μου. Πού θα το φορέσεις; Σε δεξίωση του πρέσβη;

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

10-01-25

22:35
Είναι πολύ classyMε στενό παντελόνι είναι τέλειο για βραδινή έξοδο![]()

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

10-01-25

22:37
Άλλες το φορούν για τους λόγους που αναφέρεις, άλλες όμως για να εξάπτουν την ανδρική φαντασία!Η αλήθεια είναι ότι είναι έτσι ραμμένο ώστε να κρύβει τα πάχη της μέσης ηλικίας (μπρατσα, κοιλιά, κρεμασμενο στήθος, λαιμό), όμως είναι minimal και μπορεί να το υποστηρίξει και μια νέα.

Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

11-01-25

01:03
Αααα...για μένα...Η αλήθεια είναι ότι είναι έτσι ραμμένο ώστε να κρύβει τα πάχη της μέσης ηλικίας (μπρατσα, κοιλιά, κρεμασμενο στήθος, λαιμό), όμως είναι minimal και μπορεί να το υποστηρίξει και μια νέα.

Άσχετα που δεν είμαι μεγάλη σε ηλικία!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ΠΟΛΎ ΩΡΑΊΟ! Αλλά δεν πρέπει από πάνω να βάλεις και ένα άλλο παλτό;View attachment 143582

11-01-25

07:44
Βάλε κι ένα περιδέραιο και θα σε δούμε στο Dowton Abbey.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.