WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Είναι για aerobic και για τρέξιμο (όταν περπατάω θέλω άνετο παπούτσι, να δένω καλά τα κορδόνια και να έχει αεροσόλα) στο συγκεκριμένο στυλ :
(αυτά είναι ανδρικά, αλλά για να συμπληρωθεί η εικόνα με τα δικά μου που δεν φαίνονται καλά στις φωτό)

ε;ε;ε;

πήρα και ένα μαύρο κολάν , ένα t-shirt και έφυγααααααα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για περπάτημα αλλά και για τη μέση μου πρέπει να 'ναι τέλεια. Ευτυχώς έχουν βγάλει με λιγότερο κυρτή σόλα, αλλά και πιο πολλά σχέδια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Προσωπικά στις διακοπες τα φοράω όλη μέρα κι όλη νύχτα, καθώς συνδυάζονται εύκολα με ένα σαλβαρι.

Έξω η Κ.Ν.Ε. από τη παραλία.

Isiliel
Επιφανές μέλος

Πολύ μυστήριο παπουτσάκι! Το φοράς και τραμπαλίζεσαι;Εγώ όλο λέω να πάρω MBT...
![]()
Για περπάτημα αλλά και για τη μέση μου πρέπει να 'ναι τέλεια. Ευτυχώς έχουν βγάλει με λιγότερο κυρτή σόλα, αλλά και πιο πολλά σχέδια.

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ όλο λέω να πάρω MBT...
![]()
Για τα ματια παντως ειναι..:X
Το μονο που λειπει ειναι να πει καποιος οτι ειναι ωραια τα birkenstock.. εκει θα παρω φορα και θα φουνταρω.
(εδαδ, αγνοησε αυτο το τοπικ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!)
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Στην συνέχεια το χρησιμοποιούσα για της δουλειές του σπιτιού!!!
Είναι απίστευτα άνετο κ ήταν κ απομίμηση 4 ευρώ από τουριστικό!!
Πάντως υπάρχουν κ σε ποιο ωραία σχέδια.

Τώρα όσον αφορά τα Birkenstock κ εκεί έχω δει ωραία σχέδια

Nininaou
Διάσημο μέλος

Aυτό ήταν ένα παλιό άβαταρ της Εδάδ

Δεν μ'αρέσουν καθόλου. Νιεχ

Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Και ξαναλέω....όχι αυτά τα συγκεκριμένα. Θα ψάξω να βρω και να ανεβάω φωτό να δω αν θα συνεχίσεις να λες τα ίδια!![]()
Έξω η Κ.Ν.Ε. από τη παραλία.
![]()

χαζοεναλλακτικό και καλά στυλάτο τυπάκι γκορμπζ
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αλήθεια, θα το χαρακτηρίζατε casual ή επίσημο;
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Noisette
Περιβόητο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Όλα φοριούνται καθημερινά εκτός κι αν είναι λαμέ.Σύμφωνα με τα δικά μου γούστα αυτό το φόρεμα είναι κάπως "επίσημο". Δεν θεωρώ ότι μπορεί να φορεθεί τόσο εύκολα ως καθημερινό εκτός εαν είναι τέτοιου είδους το στυλ σου...![]()
Michelle είναι πολύ ωραίο και θα σου πάει

Λιώσ΄το!

Αυτό το φορεματάκι το ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα και θα πάω αύριο να το πάρω
View attachment 4684
Αλήθεια, θα το χαρακτηρίζατε casual ή επίσημο;
Εγώ δεν το βλέπω καθόλου για επίσημο... κλασσικό ντύσιμο γραφείου μου κάνει!
Παρ' το Λία ... είναι πολύ ωραίο, και με τα αντίστοιχα παπουτσάκια και τσάντα, θα είναι σούπερ!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.