nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.574 μηνύματα.

15-09-20

01:42
Δεν το συνιστούν οι κορονολόγοι. 

Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

15-09-20

04:29
Δεν το συνιστούν οι κορονολόγοι.![]()
Δεν είναι ο κύριος Σύψας ειδικός εδώ, οι δερματολόγοι νομίζω.
Guest 454371
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

15-09-20

09:48
Λες και το εσώρουχο που φοράμε οι άντρες ή αυτό που φοράνε οι γυναίκες, δεν έχει μικρόβια πάνω. Καλά εντάξει. Γενικά, όλα είναι θέμα καθαριότητας είτε μέσα από το σπίτι είτε έξω από αυτόν. Καθημερινά, ερχόμαστε σε επαφή με μικρόβια. Πόσες πόρτες ανοίγουμε κάθε μερα, τα λεφτά που ακουμπάμε κλπ. Το γυμνό σώμα μας πείραξε
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

15-09-20

09:59
Λες και το εσώρουχο που φοράμε οι άντρες ή αυτό που φοράνε οι γυναίκες, δεν έχει μικρόβια πάνω. Καλά εντάξει. Γενικά, όλα είναι θέμα καθαριότητας είτε μέσα από το σπίτι είτε έξω από αυτόν. Καθημερινά, ερχόμαστε σε επαφή με μικρόβια. Πόσες πόρτες ανοίγουμε κάθε μερα, τα λεφτά που ακουμπάμε κλπ. Το γυμνό σώμα μας πείραξε
Πλάκα έκανε, λόγοι ηθικής παίζουν μάλλον όχι ιατρικά.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.

22-03-25

08:58
....πικάντικο θεματάκι, για ένα ανοιξιάτικο πρωινό....

Λοιπόν, δεν κυκλοφορώ ούτε καν με εσώρουχα. Πάντα φορώ κάτι, γιατί:
Μπορεί να έχω ξαφνική επίσκεψη
Ντρέπομαι τα παιδιά μου
Έχω πάντα κουρτίνες ανοιχτές και δε θέλω να με βλέπουν απ έξω
Γενικά νοιώθω πιο ασφαλής, αν φορώ ρούχα.

Λοιπόν, δεν κυκλοφορώ ούτε καν με εσώρουχα. Πάντα φορώ κάτι, γιατί:
Μπορεί να έχω ξαφνική επίσκεψη
Ντρέπομαι τα παιδιά μου
Έχω πάντα κουρτίνες ανοιχτές και δε θέλω να με βλέπουν απ έξω
Γενικά νοιώθω πιο ασφαλής, αν φορώ ρούχα.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.574 μηνύματα.

22-03-25

09:41
Πάντα ένιωθα ότι αυτό το θέμα δεν ταιριάζει σε χώρες με «ιδιοσυγκρασία» Μ.Ανατολής. Το λάθος ξεκινάει από το γεγονός ότι οι άνθρωποι στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν τον γυμνισμό ως μέρος του σεξ.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

22-03-25

09:50
Γυμνισμός μέσα στο σπίτι για ποιό λόγο ; Αν είναι το ζευγάρι μόνο του, οκ...Αν είναι και τα παιδιά ή...έφηβοι τριγύρω ;
Θα άρεσε σ' εμάς να βλέπουμε τους γονείς μας να τριγυρνάνε τσίτσιδοι στο σπίτι ;
Έλα, μωρέ, είπαμε. Αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα για την "πρόοδο"...
Θα άρεσε σ' εμάς να βλέπουμε τους γονείς μας να τριγυρνάνε τσίτσιδοι στο σπίτι ;
Έλα, μωρέ, είπαμε. Αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα για την "πρόοδο"...
nPb
Επιφανές μέλος

22-03-25

09:52
ΔΕΝ είπε κανείς να είναι γυμνός αν είναι άλλοι τριγύρω.
Το θέμα αφορούσε τους ελεύθερους όταν δημιουργήθηκε επειδή τότε τα μέλη του φόρουμ δεν είχαν παιδιά ή μπορεί να έμεναν μόνοι τους.

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

22-03-25

09:54
Αν δεν είναι άλλοι τριγύρω, ποιό το νόημα να το συζητάμε ;
Μόνος σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα, που λένε...
Υ.Γ. Οκ. Κατάλαβα.
Μόνος σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα, που λένε...
Υ.Γ. Οκ. Κατάλαβα.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.

22-03-25

10:01
Μόνη μου ναι, μόνο το καλοκαίρι, αλλιώς κρυώνω
Με τα παιδιά όχι, μόνο με εσώρουχα αν τύχει για δευτερόλεπτα..
Με τον σύντροφο εννοείται ναι κάποιες φορές όταν υπάρχει χαχαχα
Υγ.η μητέρα μου κυκλοφορούσε γυμνή στο σπιτι στην εφηβεία, αυτό με ενοχλούσε και της το έλεγα μα αδιαφόρησε, απλώς την απέφευγα όταν έβλεπα πως ήταν γυμνή,
ένιωθα άβολα το θεωρούσα λίγο πολύ προσωπικο να είναι φάτσα φορά όλα έξω οπότε ναι νομίζω φέρνει σε άβολη θέση τα μέλη της οικογένειας
Με τα παιδιά όχι, μόνο με εσώρουχα αν τύχει για δευτερόλεπτα..
Με τον σύντροφο εννοείται ναι κάποιες φορές όταν υπάρχει χαχαχα
Υγ.η μητέρα μου κυκλοφορούσε γυμνή στο σπιτι στην εφηβεία, αυτό με ενοχλούσε και της το έλεγα μα αδιαφόρησε, απλώς την απέφευγα όταν έβλεπα πως ήταν γυμνή,
ένιωθα άβολα το θεωρούσα λίγο πολύ προσωπικο να είναι φάτσα φορά όλα έξω οπότε ναι νομίζω φέρνει σε άβολη θέση τα μέλη της οικογένειας
nPb
Επιφανές μέλος

22-03-25

10:01
@Υδροχόος
Το 2009-11 ήταν κάπως νέα μόδα το φόρουμ και αυτή η οικειότητα για να μοιράζεται κάποιος τόσο προσωπικά θέματα όπως ο γυμνισμός ή το ταμπού του γυναικείου αυνανισμού.
Το 2009-11 ήταν κάπως νέα μόδα το φόρουμ και αυτή η οικειότητα για να μοιράζεται κάποιος τόσο προσωπικά θέματα όπως ο γυμνισμός ή το ταμπού του γυναικείου αυνανισμού.

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.

22-03-25

10:02
Μια χαρά το βρισκω χαχαχα το 09-11
nPb
Επιφανές μέλος

22-03-25

10:06
Μου κάνει εντύπωση, ούτε «Σουηδέζα μητέρα» δεν το κάνει αυτό. Εννοώ ότι η μητέρα σου ένιωθε τόσο άνετη; Θέλω να πω ότι υπάρχει μια ειδική σχέση γονιού με το παιδί, που δεν είναι η ίδια σχέση με τον σύντροφο ή τον φίλο της.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.

22-03-25

10:06
Το βρίσκω τελείως φυσιολογικό να κυκλοφορείς με τα εσώρουχα.Εξάλλου όλα τα μέλη της οικογένειας σε βλέπουν με μαγιό, τώρα θα σοκαριστουν;
nPb
Επιφανές μέλος

22-03-25

10:20
Με Ελληνίδα σύντροφο δεν ξέρω αν θα το έκανα ποτέ. Η κουλτούρα γυμνισμού στην Ελλάδα είναι λίγο επαρχία και συντηρητικοφανής. 

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

22-03-25

10:23
Με ολόσωμο θα κάνατε και σεξ;Με Ελληνίδα σύντροφο δεν ξέρω αν θα το έκανα ποτέ. Η κουλτούρα γυμνισμού στην Ελλάδα είναι λίγο επαρχία και συντηρητικοφανής.![]()
nPb
Επιφανές μέλος

22-03-25

10:25
Πού κολλάει το σεξ με τον γυμνισμό; 

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.

22-03-25

10:29
Μα ο μέσος Έλληνας έχει συνδυάσει τη γύμνια με τη σεξουαλική δραστηριότητα. Τι όχι;Πού κολλάει το σεξ με τον γυμνισμό;![]()
Θυμάμαι έχοντας μπει γυμνή σε παραδοσιακές σαουνες στη Φιλανδία , όταν έλεγα για την εξαιρετική εμπειρία σοκαρονταν κάποιοι.. " Μα γυμνοί ;όλοι; αν είναι δυνατόν;"
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

22-03-25

10:30
Έχεις δίκιο, πρώτα να μας ξεβλαχέψεις τις Ελλεϊνίδες και μετά να μας μάθεις τον έρωτα.Πού κολλάει το σεξ με τον γυμνισμό;![]()
Μονή συνεπαγωγή κατα τ’άλλα, φαντάζομαι το σεξ προϋποθέτει μια γύμνια.
Το αντίστροφο οχι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ad_mil22
- Andante
- johnsala
- touvlo
- Luludaki
- iew
- Paragontas7000
- Scandal
- Joji
- charmander
- American Economist
- synthnightingale
- kalhkardia
- Wilsongeo
- boubis
- marww
- Wanda
- Alessandra Eliza
- Μαυρίκιος
- Anastasius4B
- sokliap
- grtt
- Galaxiarch
- iminspain
- tslef8
- Viedo
- SweetGirl
- orchidea
- giannhs2001
- harry akritas
- fretoe
- Εχέμυθη
- JohnGreek
- Memetchi
- den antexw allh apotyxia
- Βλα
- athinouli
- prinCess.
- kauphy
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- eukleidhs1821
- fmarulezkd
- louminis
- uni77
- Rene2004
- ΘανάσοςG4
- Meow
- element skate
- Serotonin
- panagiotis econ
- kastanoksanthos
- lnesb
- fockos
- Unseen skygge
- Vold
- Nickx
- Trolling Stones
- Alma Libre
- tymvorixos
- jj!
- Jocaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.