Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.408 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.252 μηνύματα σε 105.851 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 398 άτομα.
Μου κάνει εντύπωση, ούτε «Σουηδέζα μητέρα» δεν το κάνει αυτό. Εννοώ ότι η μητέρα σου ένιωθε τόσο άνετη; Θέλω να πω ότι υπάρχει μια ειδική σχέση γονιού με το παιδί, που δεν είναι η ίδια σχέση με τον σύντροφο ή τον φίλο της.
Ήταν καλλιτέχνης και ένιωθε άνετα δεν ξέρω... δεν ήταν προκλητικό απλώς κυκλοφορούσε.. δεν είπε ποτέ να το κάνω εγώ ή κάτι άλλο... ήταν δικό της. Αδιάφορο .
Ήταν καλλιτέχνης και ένιωθε άνετα δεν ξέρω... δεν ήταν προκλητικό απλώς κυκλοφορούσε.. δεν είπε ποτέ να το κάνω εγώ ή κάτι άλλο... ήταν δικό της. Αδιάφορο .
Για να πω την αλήθεια, όσο άνετος είμαι με το γυμνό, τόσο δεν θα ένιωθα άνετος με άτομο της οικογένειάς μου. Το σώμα είναι μορφή ταυτότητας και εντάσσεται στην σφαίρα της προσωπικής ελευθερίας. Στην προσωπική ελευθερία επιτρέπουμε μόνο ανθρώπους που με κάποια συνθήκη μπορούμε να νιώθουμε καλά και δεν παραβαίνουμε τους κώδικες ηθικής σχέσης. Άλλος ο τρόπος σύνδεσης με μια σύντροφο και άλλος ο τρόπος σύνδεσης με τη μητέρα μου ή τους φίλους μου.
Πάντα ένιωθα ότι αυτό το θέμα δεν ταιριάζει σε χώρες με «ιδιοσυγκρασία» Μ.Ανατολής. Το λάθος ξεκινάει από το γεγονός ότι οι άνθρωποι στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν τον γυμνισμό ως μέρος του σεξ.
διωφωνώ φίλε μου.
Ορισμένες περιοχές του σώματος, είναι, θες δε θες, πολύ προσωπικές. Τις βλέπουν όσοι νοιώθουμε εμείς καλά, τις αγγίζουν μόνο άτομα που εμείς επιτρέπουμε. Δεν είναι όλα ...αιντεεεε, μπάτε σκύλοι..... Φυσικά δεν είναι σεξ, αλλά καλό είναι να ξέρουμε, πως δεν είναι και για δημόσια θέα.
Ακόμη και τα μικρά παιδιά, πρέπει να ξέρουν πως εκεί υπάρχει ένα όριο. Αυτή την περιοχή θα τη δει και θα την αγγίξει, μόνο άτομο απόλυτης εμπιστοσύνης. Και αυτό δεν έχει να κάνει με Μ.Ανατολή. Ακόμα και στον ....πολιτισμένο βορά, εκεί υπάρχει όριο: Stop Intim!
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.