love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:04 Η love_angel: #41 17-02-12 00:04 Όταν έμενα μόνη μου και ειδικά στο πρώτο έτος ναι. Πλέον δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:12 Ο Mercury έγραψε: #42 17-02-12 00:12 Οταν εμενα και εγω μονος μου το πρωτο ετος το συνηθιζα..Συνηθως μετα απο μπανιο.Και παντα καλοκαιρι που εκανε καυσωνα. Αλλα κατα κανονα εμενα με ενα σορτσακι. Τον χειμωνα οχι..Φοραγα πολλα πολλα ρουχα για να κανω οικονομια στο κλιματιστικο...Δεν ηταν καιρος για "γουστα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:16 Η Ψαραδέλλη: #43 17-02-12 00:16 Τι γυμνη ρε παιδια???Εχετε δει που εχει φτασει το πετρελαιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:39 Ο Psychologist: #44 19-02-12 10:39 Αδυνατώ μια θυμηθώ έστω και μια φορά μετά τα 17 μου να μην έχω κοιμηθεί γυμνός.Εννοώ ολόγυμνος,χειμώνα καλοκαίρι.Μόνο στρατό αναγκαστικά για ενα 12μηνο το είχα κόψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:51 Ο Scandal έγραψε: #45 19-02-12 14:51 Εγώ τα καλοκαίρια που κοιμάμαι στο δωματιάκι μου στην ταράτσα, κοιμάμαι ολόγυμνος με ένα σεντόνι μόνο, έτσι για να μη νιώθω εντελώς εκτεθειμένος. Κατά τα άλλα, όταν είμαι ξύπνιος ακόμα και 45oC να έχει, τη μπλούζα μου δε τη βγάζω (ντρέπομαι για το σώμα μου ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:04 Ο Iliaso έγραψε: #46 19-02-12 22:04 Xειμώνα κοιμάμαι με σορτσάκι μακρύ και φανελάκι (κολλητό,με τα άλλα νιώθω πολύ χαλαρός) ενώ το καλοκαίρι μόνο με σορτσάκι.Το να φοράω κάτι από πάνω όταν κάνει ζέστη και σκάει ο τζίτζικας είναι το χειρότερο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:32 Ο diotima έγραψε: #47 19-02-12 22:32 Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:55 Ο Mercury έγραψε: #48 19-02-12 22:55 Εγω παλι αν εχει κοσμο σπιτι...Και καυσωνα να εχει..Δεν βγαζω μπλουζα..Εστω και εαν ολος ο αντρικος πληθυσμος του σπιτιου το κανει. Δεν μου αρεσει αισθητικα..Μια χαρα ειναι και το t-shirt..Ασε που εχεις και κατι να σκουπιζεις τον ιδρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νυχτολούλουδο Δραστήριο μέλος Ο νυχτολούλουδο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 453 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:49 Ο νυχτολούλουδο: #49 20-02-12 00:49 καφε δεν πινω κ τσιτσιδι....δουλειες δεν κανω τσιτσιδι....ε αμα βγω απ το μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex30Dj Νεοφερμένο μέλος Ο Alex30Dj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:32 Ο Alex30Dj έγραψε: #50 21-02-12 19:32 Απολαμβάνω να μένω γυμνός στο σπίτι μου.Φυσικά δεν υπάρχουν άλλοι στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:08 Η yperoxi έγραψε: #51 22-02-12 00:08 Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:24 Η Θάλεια έγραψε: #52 22-02-12 00:24 Τώρα που μένω μόνη μου, ναι! Άλλη αίσθηση το γυμνό βρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:49 Ο timonierhs: #53 22-02-12 01:49 Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Click για ανάπτυξη... Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 04:10 Η yperoxi έγραψε: #54 23-02-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα τέτοιο θέμα έχω κ γω με το τραπέζι, τον καναπέ κλπ αντικείμενα. Αλλά έξω cool! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:54 Η κaτε_αlx έγραψε: #55 23-02-12 21:54 αμέ αμέ..στο σπίτι μου πολύ συχνά..όσο να ναι νιώθεις πιο άνετη βρε παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:28 Ο nPb έγραψε: #56 23-02-12 22:28 βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margaret13 Νεοφερμένο μέλος Η margaret13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:50 Η margaret13: #57 24-02-12 02:50 Πιστεύω ότι οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με τον φόβο της γύμνιας. Δεν πρέπει να δούμε τον μπαμπα και την μαμα γυμνούς και άλλα τέτοια και αν κατα λάθος συμβεί κάναμε κάτι κακό. Πιστεύω όμως ότι τα παιδια γίνονται κομπλεξικα με αυτό τον τρόπο. Διαβασα ενα άρθρο που λεει ότι πρεπει να φερόμστε φυσιολογικα στο θεμα αυτο και έχει πολύ ωραίες συμβουλές που θα τις ακολουθησω και εγω στα παιδια μου https://www.dromostherapeia.gr/paidi...-na-eimai-gimnos-i-mprosta-sto-paidi-mou.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 03:13 Ο Valder έγραψε: #58 24-02-12 03:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ερμηνεία: "Μαιρούλα - Φοιτήτρια, ετών 18, της αρέσει να γυρνάει γυμνή στο διάδρομο της πολυκατοικίας - Checked" ΥΓ: Έρευνα αγοράς - Can't hide the damn habit eh; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:32 Ο steve391242: #59 28-02-12 23:32 Οσο πηγαινα σχολειο ειχα τρομερο προβλημα,δεν μου αρεσε καθολου...ακομη και στα χαλαρα ας πουμε μεσα στο σπιτι το καλοκαιρι που ο πατερας και ο αδερφος κυκλοφορουσαν με μποξερακι,εγω ντρεπομουν μεχρι και για τους ιδιους..η στις καλοκαιρινες διακοπες που οι φιλοι πηγαινοερχονταν χαλαρα παλι σε τετοια φασ,εγω ουτε καν με το φανελακι (ενταξει βεβαια ενας λογος ειναι οτι δν μου αρεσει το σωμα μου,αλλα γυμνασμενος να ημουν παλι δεν θα μου αρεσε). Τωρα που ως φοιτητης μενω μονος,εχει αρχισει να μου αρεσει να ειμαι μεχρι και γυμνος....τι γινεται ο ανθρωπος αμα ωριμασει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:20 Η Dalian έγραψε: #60 04-03-12 12:20 Στο δωμάτιό μου δεν έχω πρόβλημα, αλλά στο υπόλοιπο σπίτι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν έμενα μόνη μου και ειδικά στο πρώτο έτος ναι. Πλέον δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:12 Ο Mercury έγραψε: #42 17-02-12 00:12 Οταν εμενα και εγω μονος μου το πρωτο ετος το συνηθιζα..Συνηθως μετα απο μπανιο.Και παντα καλοκαιρι που εκανε καυσωνα. Αλλα κατα κανονα εμενα με ενα σορτσακι. Τον χειμωνα οχι..Φοραγα πολλα πολλα ρουχα για να κανω οικονομια στο κλιματιστικο...Δεν ηταν καιρος για "γουστα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:16 Η Ψαραδέλλη: #43 17-02-12 00:16 Τι γυμνη ρε παιδια???Εχετε δει που εχει φτασει το πετρελαιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:39 Ο Psychologist: #44 19-02-12 10:39 Αδυνατώ μια θυμηθώ έστω και μια φορά μετά τα 17 μου να μην έχω κοιμηθεί γυμνός.Εννοώ ολόγυμνος,χειμώνα καλοκαίρι.Μόνο στρατό αναγκαστικά για ενα 12μηνο το είχα κόψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:51 Ο Scandal έγραψε: #45 19-02-12 14:51 Εγώ τα καλοκαίρια που κοιμάμαι στο δωματιάκι μου στην ταράτσα, κοιμάμαι ολόγυμνος με ένα σεντόνι μόνο, έτσι για να μη νιώθω εντελώς εκτεθειμένος. Κατά τα άλλα, όταν είμαι ξύπνιος ακόμα και 45oC να έχει, τη μπλούζα μου δε τη βγάζω (ντρέπομαι για το σώμα μου ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:04 Ο Iliaso έγραψε: #46 19-02-12 22:04 Xειμώνα κοιμάμαι με σορτσάκι μακρύ και φανελάκι (κολλητό,με τα άλλα νιώθω πολύ χαλαρός) ενώ το καλοκαίρι μόνο με σορτσάκι.Το να φοράω κάτι από πάνω όταν κάνει ζέστη και σκάει ο τζίτζικας είναι το χειρότερο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:32 Ο diotima έγραψε: #47 19-02-12 22:32 Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:55 Ο Mercury έγραψε: #48 19-02-12 22:55 Εγω παλι αν εχει κοσμο σπιτι...Και καυσωνα να εχει..Δεν βγαζω μπλουζα..Εστω και εαν ολος ο αντρικος πληθυσμος του σπιτιου το κανει. Δεν μου αρεσει αισθητικα..Μια χαρα ειναι και το t-shirt..Ασε που εχεις και κατι να σκουπιζεις τον ιδρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νυχτολούλουδο Δραστήριο μέλος Ο νυχτολούλουδο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 453 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:49 Ο νυχτολούλουδο: #49 20-02-12 00:49 καφε δεν πινω κ τσιτσιδι....δουλειες δεν κανω τσιτσιδι....ε αμα βγω απ το μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex30Dj Νεοφερμένο μέλος Ο Alex30Dj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:32 Ο Alex30Dj έγραψε: #50 21-02-12 19:32 Απολαμβάνω να μένω γυμνός στο σπίτι μου.Φυσικά δεν υπάρχουν άλλοι στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:08 Η yperoxi έγραψε: #51 22-02-12 00:08 Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:24 Η Θάλεια έγραψε: #52 22-02-12 00:24 Τώρα που μένω μόνη μου, ναι! Άλλη αίσθηση το γυμνό βρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:49 Ο timonierhs: #53 22-02-12 01:49 Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Click για ανάπτυξη... Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 04:10 Η yperoxi έγραψε: #54 23-02-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα τέτοιο θέμα έχω κ γω με το τραπέζι, τον καναπέ κλπ αντικείμενα. Αλλά έξω cool! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:54 Η κaτε_αlx έγραψε: #55 23-02-12 21:54 αμέ αμέ..στο σπίτι μου πολύ συχνά..όσο να ναι νιώθεις πιο άνετη βρε παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:28 Ο nPb έγραψε: #56 23-02-12 22:28 βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margaret13 Νεοφερμένο μέλος Η margaret13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:50 Η margaret13: #57 24-02-12 02:50 Πιστεύω ότι οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με τον φόβο της γύμνιας. Δεν πρέπει να δούμε τον μπαμπα και την μαμα γυμνούς και άλλα τέτοια και αν κατα λάθος συμβεί κάναμε κάτι κακό. Πιστεύω όμως ότι τα παιδια γίνονται κομπλεξικα με αυτό τον τρόπο. Διαβασα ενα άρθρο που λεει ότι πρεπει να φερόμστε φυσιολογικα στο θεμα αυτο και έχει πολύ ωραίες συμβουλές που θα τις ακολουθησω και εγω στα παιδια μου https://www.dromostherapeia.gr/paidi...-na-eimai-gimnos-i-mprosta-sto-paidi-mou.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 03:13 Ο Valder έγραψε: #58 24-02-12 03:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ερμηνεία: "Μαιρούλα - Φοιτήτρια, ετών 18, της αρέσει να γυρνάει γυμνή στο διάδρομο της πολυκατοικίας - Checked" ΥΓ: Έρευνα αγοράς - Can't hide the damn habit eh; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:32 Ο steve391242: #59 28-02-12 23:32 Οσο πηγαινα σχολειο ειχα τρομερο προβλημα,δεν μου αρεσε καθολου...ακομη και στα χαλαρα ας πουμε μεσα στο σπιτι το καλοκαιρι που ο πατερας και ο αδερφος κυκλοφορουσαν με μποξερακι,εγω ντρεπομουν μεχρι και για τους ιδιους..η στις καλοκαιρινες διακοπες που οι φιλοι πηγαινοερχονταν χαλαρα παλι σε τετοια φασ,εγω ουτε καν με το φανελακι (ενταξει βεβαια ενας λογος ειναι οτι δν μου αρεσει το σωμα μου,αλλα γυμνασμενος να ημουν παλι δεν θα μου αρεσε). Τωρα που ως φοιτητης μενω μονος,εχει αρχισει να μου αρεσει να ειμαι μεχρι και γυμνος....τι γινεται ο ανθρωπος αμα ωριμασει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:20 Η Dalian έγραψε: #60 04-03-12 12:20 Στο δωμάτιό μου δεν έχω πρόβλημα, αλλά στο υπόλοιπο σπίτι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οταν εμενα και εγω μονος μου το πρωτο ετος το συνηθιζα..Συνηθως μετα απο μπανιο.Και παντα καλοκαιρι που εκανε καυσωνα. Αλλα κατα κανονα εμενα με ενα σορτσακι. Τον χειμωνα οχι..Φοραγα πολλα πολλα ρουχα για να κανω οικονομια στο κλιματιστικο...Δεν ηταν καιρος για "γουστα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:16 Η Ψαραδέλλη: #43 17-02-12 00:16 Τι γυμνη ρε παιδια???Εχετε δει που εχει φτασει το πετρελαιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:39 Ο Psychologist: #44 19-02-12 10:39 Αδυνατώ μια θυμηθώ έστω και μια φορά μετά τα 17 μου να μην έχω κοιμηθεί γυμνός.Εννοώ ολόγυμνος,χειμώνα καλοκαίρι.Μόνο στρατό αναγκαστικά για ενα 12μηνο το είχα κόψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:51 Ο Scandal έγραψε: #45 19-02-12 14:51 Εγώ τα καλοκαίρια που κοιμάμαι στο δωματιάκι μου στην ταράτσα, κοιμάμαι ολόγυμνος με ένα σεντόνι μόνο, έτσι για να μη νιώθω εντελώς εκτεθειμένος. Κατά τα άλλα, όταν είμαι ξύπνιος ακόμα και 45oC να έχει, τη μπλούζα μου δε τη βγάζω (ντρέπομαι για το σώμα μου ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:04 Ο Iliaso έγραψε: #46 19-02-12 22:04 Xειμώνα κοιμάμαι με σορτσάκι μακρύ και φανελάκι (κολλητό,με τα άλλα νιώθω πολύ χαλαρός) ενώ το καλοκαίρι μόνο με σορτσάκι.Το να φοράω κάτι από πάνω όταν κάνει ζέστη και σκάει ο τζίτζικας είναι το χειρότερο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:32 Ο diotima έγραψε: #47 19-02-12 22:32 Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:55 Ο Mercury έγραψε: #48 19-02-12 22:55 Εγω παλι αν εχει κοσμο σπιτι...Και καυσωνα να εχει..Δεν βγαζω μπλουζα..Εστω και εαν ολος ο αντρικος πληθυσμος του σπιτιου το κανει. Δεν μου αρεσει αισθητικα..Μια χαρα ειναι και το t-shirt..Ασε που εχεις και κατι να σκουπιζεις τον ιδρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νυχτολούλουδο Δραστήριο μέλος Ο νυχτολούλουδο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 453 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:49 Ο νυχτολούλουδο: #49 20-02-12 00:49 καφε δεν πινω κ τσιτσιδι....δουλειες δεν κανω τσιτσιδι....ε αμα βγω απ το μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex30Dj Νεοφερμένο μέλος Ο Alex30Dj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:32 Ο Alex30Dj έγραψε: #50 21-02-12 19:32 Απολαμβάνω να μένω γυμνός στο σπίτι μου.Φυσικά δεν υπάρχουν άλλοι στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:08 Η yperoxi έγραψε: #51 22-02-12 00:08 Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:24 Η Θάλεια έγραψε: #52 22-02-12 00:24 Τώρα που μένω μόνη μου, ναι! Άλλη αίσθηση το γυμνό βρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:49 Ο timonierhs: #53 22-02-12 01:49 Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Click για ανάπτυξη... Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 04:10 Η yperoxi έγραψε: #54 23-02-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα τέτοιο θέμα έχω κ γω με το τραπέζι, τον καναπέ κλπ αντικείμενα. Αλλά έξω cool! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:54 Η κaτε_αlx έγραψε: #55 23-02-12 21:54 αμέ αμέ..στο σπίτι μου πολύ συχνά..όσο να ναι νιώθεις πιο άνετη βρε παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:28 Ο nPb έγραψε: #56 23-02-12 22:28 βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margaret13 Νεοφερμένο μέλος Η margaret13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:50 Η margaret13: #57 24-02-12 02:50 Πιστεύω ότι οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με τον φόβο της γύμνιας. Δεν πρέπει να δούμε τον μπαμπα και την μαμα γυμνούς και άλλα τέτοια και αν κατα λάθος συμβεί κάναμε κάτι κακό. Πιστεύω όμως ότι τα παιδια γίνονται κομπλεξικα με αυτό τον τρόπο. Διαβασα ενα άρθρο που λεει ότι πρεπει να φερόμστε φυσιολογικα στο θεμα αυτο και έχει πολύ ωραίες συμβουλές που θα τις ακολουθησω και εγω στα παιδια μου https://www.dromostherapeia.gr/paidi...-na-eimai-gimnos-i-mprosta-sto-paidi-mou.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 03:13 Ο Valder έγραψε: #58 24-02-12 03:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ερμηνεία: "Μαιρούλα - Φοιτήτρια, ετών 18, της αρέσει να γυρνάει γυμνή στο διάδρομο της πολυκατοικίας - Checked" ΥΓ: Έρευνα αγοράς - Can't hide the damn habit eh; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:32 Ο steve391242: #59 28-02-12 23:32 Οσο πηγαινα σχολειο ειχα τρομερο προβλημα,δεν μου αρεσε καθολου...ακομη και στα χαλαρα ας πουμε μεσα στο σπιτι το καλοκαιρι που ο πατερας και ο αδερφος κυκλοφορουσαν με μποξερακι,εγω ντρεπομουν μεχρι και για τους ιδιους..η στις καλοκαιρινες διακοπες που οι φιλοι πηγαινοερχονταν χαλαρα παλι σε τετοια φασ,εγω ουτε καν με το φανελακι (ενταξει βεβαια ενας λογος ειναι οτι δν μου αρεσει το σωμα μου,αλλα γυμνασμενος να ημουν παλι δεν θα μου αρεσε). Τωρα που ως φοιτητης μενω μονος,εχει αρχισει να μου αρεσει να ειμαι μεχρι και γυμνος....τι γινεται ο ανθρωπος αμα ωριμασει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:20 Η Dalian έγραψε: #60 04-03-12 12:20 Στο δωμάτιό μου δεν έχω πρόβλημα, αλλά στο υπόλοιπο σπίτι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι γυμνη ρε παιδια???Εχετε δει που εχει φτασει το πετρελαιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:39 Ο Psychologist: #44 19-02-12 10:39 Αδυνατώ μια θυμηθώ έστω και μια φορά μετά τα 17 μου να μην έχω κοιμηθεί γυμνός.Εννοώ ολόγυμνος,χειμώνα καλοκαίρι.Μόνο στρατό αναγκαστικά για ενα 12μηνο το είχα κόψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:51 Ο Scandal έγραψε: #45 19-02-12 14:51 Εγώ τα καλοκαίρια που κοιμάμαι στο δωματιάκι μου στην ταράτσα, κοιμάμαι ολόγυμνος με ένα σεντόνι μόνο, έτσι για να μη νιώθω εντελώς εκτεθειμένος. Κατά τα άλλα, όταν είμαι ξύπνιος ακόμα και 45oC να έχει, τη μπλούζα μου δε τη βγάζω (ντρέπομαι για το σώμα μου ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:04 Ο Iliaso έγραψε: #46 19-02-12 22:04 Xειμώνα κοιμάμαι με σορτσάκι μακρύ και φανελάκι (κολλητό,με τα άλλα νιώθω πολύ χαλαρός) ενώ το καλοκαίρι μόνο με σορτσάκι.Το να φοράω κάτι από πάνω όταν κάνει ζέστη και σκάει ο τζίτζικας είναι το χειρότερο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:32 Ο diotima έγραψε: #47 19-02-12 22:32 Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:55 Ο Mercury έγραψε: #48 19-02-12 22:55 Εγω παλι αν εχει κοσμο σπιτι...Και καυσωνα να εχει..Δεν βγαζω μπλουζα..Εστω και εαν ολος ο αντρικος πληθυσμος του σπιτιου το κανει. Δεν μου αρεσει αισθητικα..Μια χαρα ειναι και το t-shirt..Ασε που εχεις και κατι να σκουπιζεις τον ιδρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νυχτολούλουδο Δραστήριο μέλος Ο νυχτολούλουδο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 453 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:49 Ο νυχτολούλουδο: #49 20-02-12 00:49 καφε δεν πινω κ τσιτσιδι....δουλειες δεν κανω τσιτσιδι....ε αμα βγω απ το μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex30Dj Νεοφερμένο μέλος Ο Alex30Dj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:32 Ο Alex30Dj έγραψε: #50 21-02-12 19:32 Απολαμβάνω να μένω γυμνός στο σπίτι μου.Φυσικά δεν υπάρχουν άλλοι στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:08 Η yperoxi έγραψε: #51 22-02-12 00:08 Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:24 Η Θάλεια έγραψε: #52 22-02-12 00:24 Τώρα που μένω μόνη μου, ναι! Άλλη αίσθηση το γυμνό βρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:49 Ο timonierhs: #53 22-02-12 01:49 Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Click για ανάπτυξη... Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 04:10 Η yperoxi έγραψε: #54 23-02-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα τέτοιο θέμα έχω κ γω με το τραπέζι, τον καναπέ κλπ αντικείμενα. Αλλά έξω cool! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:54 Η κaτε_αlx έγραψε: #55 23-02-12 21:54 αμέ αμέ..στο σπίτι μου πολύ συχνά..όσο να ναι νιώθεις πιο άνετη βρε παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:28 Ο nPb έγραψε: #56 23-02-12 22:28 βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margaret13 Νεοφερμένο μέλος Η margaret13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:50 Η margaret13: #57 24-02-12 02:50 Πιστεύω ότι οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με τον φόβο της γύμνιας. Δεν πρέπει να δούμε τον μπαμπα και την μαμα γυμνούς και άλλα τέτοια και αν κατα λάθος συμβεί κάναμε κάτι κακό. Πιστεύω όμως ότι τα παιδια γίνονται κομπλεξικα με αυτό τον τρόπο. Διαβασα ενα άρθρο που λεει ότι πρεπει να φερόμστε φυσιολογικα στο θεμα αυτο και έχει πολύ ωραίες συμβουλές που θα τις ακολουθησω και εγω στα παιδια μου https://www.dromostherapeia.gr/paidi...-na-eimai-gimnos-i-mprosta-sto-paidi-mou.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 03:13 Ο Valder έγραψε: #58 24-02-12 03:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ερμηνεία: "Μαιρούλα - Φοιτήτρια, ετών 18, της αρέσει να γυρνάει γυμνή στο διάδρομο της πολυκατοικίας - Checked" ΥΓ: Έρευνα αγοράς - Can't hide the damn habit eh; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:32 Ο steve391242: #59 28-02-12 23:32 Οσο πηγαινα σχολειο ειχα τρομερο προβλημα,δεν μου αρεσε καθολου...ακομη και στα χαλαρα ας πουμε μεσα στο σπιτι το καλοκαιρι που ο πατερας και ο αδερφος κυκλοφορουσαν με μποξερακι,εγω ντρεπομουν μεχρι και για τους ιδιους..η στις καλοκαιρινες διακοπες που οι φιλοι πηγαινοερχονταν χαλαρα παλι σε τετοια φασ,εγω ουτε καν με το φανελακι (ενταξει βεβαια ενας λογος ειναι οτι δν μου αρεσει το σωμα μου,αλλα γυμνασμενος να ημουν παλι δεν θα μου αρεσε). Τωρα που ως φοιτητης μενω μονος,εχει αρχισει να μου αρεσει να ειμαι μεχρι και γυμνος....τι γινεται ο ανθρωπος αμα ωριμασει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:20 Η Dalian έγραψε: #60 04-03-12 12:20 Στο δωμάτιό μου δεν έχω πρόβλημα, αλλά στο υπόλοιπο σπίτι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αδυνατώ μια θυμηθώ έστω και μια φορά μετά τα 17 μου να μην έχω κοιμηθεί γυμνός.Εννοώ ολόγυμνος,χειμώνα καλοκαίρι.Μόνο στρατό αναγκαστικά για ενα 12μηνο το είχα κόψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:51 Ο Scandal έγραψε: #45 19-02-12 14:51 Εγώ τα καλοκαίρια που κοιμάμαι στο δωματιάκι μου στην ταράτσα, κοιμάμαι ολόγυμνος με ένα σεντόνι μόνο, έτσι για να μη νιώθω εντελώς εκτεθειμένος. Κατά τα άλλα, όταν είμαι ξύπνιος ακόμα και 45oC να έχει, τη μπλούζα μου δε τη βγάζω (ντρέπομαι για το σώμα μου ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:04 Ο Iliaso έγραψε: #46 19-02-12 22:04 Xειμώνα κοιμάμαι με σορτσάκι μακρύ και φανελάκι (κολλητό,με τα άλλα νιώθω πολύ χαλαρός) ενώ το καλοκαίρι μόνο με σορτσάκι.Το να φοράω κάτι από πάνω όταν κάνει ζέστη και σκάει ο τζίτζικας είναι το χειρότερο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:32 Ο diotima έγραψε: #47 19-02-12 22:32 Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:55 Ο Mercury έγραψε: #48 19-02-12 22:55 Εγω παλι αν εχει κοσμο σπιτι...Και καυσωνα να εχει..Δεν βγαζω μπλουζα..Εστω και εαν ολος ο αντρικος πληθυσμος του σπιτιου το κανει. Δεν μου αρεσει αισθητικα..Μια χαρα ειναι και το t-shirt..Ασε που εχεις και κατι να σκουπιζεις τον ιδρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νυχτολούλουδο Δραστήριο μέλος Ο νυχτολούλουδο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 453 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:49 Ο νυχτολούλουδο: #49 20-02-12 00:49 καφε δεν πινω κ τσιτσιδι....δουλειες δεν κανω τσιτσιδι....ε αμα βγω απ το μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex30Dj Νεοφερμένο μέλος Ο Alex30Dj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:32 Ο Alex30Dj έγραψε: #50 21-02-12 19:32 Απολαμβάνω να μένω γυμνός στο σπίτι μου.Φυσικά δεν υπάρχουν άλλοι στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:08 Η yperoxi έγραψε: #51 22-02-12 00:08 Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:24 Η Θάλεια έγραψε: #52 22-02-12 00:24 Τώρα που μένω μόνη μου, ναι! Άλλη αίσθηση το γυμνό βρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:49 Ο timonierhs: #53 22-02-12 01:49 Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Click για ανάπτυξη... Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 04:10 Η yperoxi έγραψε: #54 23-02-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα τέτοιο θέμα έχω κ γω με το τραπέζι, τον καναπέ κλπ αντικείμενα. Αλλά έξω cool! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:54 Η κaτε_αlx έγραψε: #55 23-02-12 21:54 αμέ αμέ..στο σπίτι μου πολύ συχνά..όσο να ναι νιώθεις πιο άνετη βρε παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:28 Ο nPb έγραψε: #56 23-02-12 22:28 βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margaret13 Νεοφερμένο μέλος Η margaret13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:50 Η margaret13: #57 24-02-12 02:50 Πιστεύω ότι οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με τον φόβο της γύμνιας. Δεν πρέπει να δούμε τον μπαμπα και την μαμα γυμνούς και άλλα τέτοια και αν κατα λάθος συμβεί κάναμε κάτι κακό. Πιστεύω όμως ότι τα παιδια γίνονται κομπλεξικα με αυτό τον τρόπο. Διαβασα ενα άρθρο που λεει ότι πρεπει να φερόμστε φυσιολογικα στο θεμα αυτο και έχει πολύ ωραίες συμβουλές που θα τις ακολουθησω και εγω στα παιδια μου https://www.dromostherapeia.gr/paidi...-na-eimai-gimnos-i-mprosta-sto-paidi-mou.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 03:13 Ο Valder έγραψε: #58 24-02-12 03:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ερμηνεία: "Μαιρούλα - Φοιτήτρια, ετών 18, της αρέσει να γυρνάει γυμνή στο διάδρομο της πολυκατοικίας - Checked" ΥΓ: Έρευνα αγοράς - Can't hide the damn habit eh; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:32 Ο steve391242: #59 28-02-12 23:32 Οσο πηγαινα σχολειο ειχα τρομερο προβλημα,δεν μου αρεσε καθολου...ακομη και στα χαλαρα ας πουμε μεσα στο σπιτι το καλοκαιρι που ο πατερας και ο αδερφος κυκλοφορουσαν με μποξερακι,εγω ντρεπομουν μεχρι και για τους ιδιους..η στις καλοκαιρινες διακοπες που οι φιλοι πηγαινοερχονταν χαλαρα παλι σε τετοια φασ,εγω ουτε καν με το φανελακι (ενταξει βεβαια ενας λογος ειναι οτι δν μου αρεσει το σωμα μου,αλλα γυμνασμενος να ημουν παλι δεν θα μου αρεσε). Τωρα που ως φοιτητης μενω μονος,εχει αρχισει να μου αρεσει να ειμαι μεχρι και γυμνος....τι γινεται ο ανθρωπος αμα ωριμασει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:20 Η Dalian έγραψε: #60 04-03-12 12:20 Στο δωμάτιό μου δεν έχω πρόβλημα, αλλά στο υπόλοιπο σπίτι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ τα καλοκαίρια που κοιμάμαι στο δωματιάκι μου στην ταράτσα, κοιμάμαι ολόγυμνος με ένα σεντόνι μόνο, έτσι για να μη νιώθω εντελώς εκτεθειμένος. Κατά τα άλλα, όταν είμαι ξύπνιος ακόμα και 45oC να έχει, τη μπλούζα μου δε τη βγάζω (ντρέπομαι για το σώμα μου ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:04 Ο Iliaso έγραψε: #46 19-02-12 22:04 Xειμώνα κοιμάμαι με σορτσάκι μακρύ και φανελάκι (κολλητό,με τα άλλα νιώθω πολύ χαλαρός) ενώ το καλοκαίρι μόνο με σορτσάκι.Το να φοράω κάτι από πάνω όταν κάνει ζέστη και σκάει ο τζίτζικας είναι το χειρότερο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:32 Ο diotima έγραψε: #47 19-02-12 22:32 Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:55 Ο Mercury έγραψε: #48 19-02-12 22:55 Εγω παλι αν εχει κοσμο σπιτι...Και καυσωνα να εχει..Δεν βγαζω μπλουζα..Εστω και εαν ολος ο αντρικος πληθυσμος του σπιτιου το κανει. Δεν μου αρεσει αισθητικα..Μια χαρα ειναι και το t-shirt..Ασε που εχεις και κατι να σκουπιζεις τον ιδρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νυχτολούλουδο Δραστήριο μέλος Ο νυχτολούλουδο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 453 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:49 Ο νυχτολούλουδο: #49 20-02-12 00:49 καφε δεν πινω κ τσιτσιδι....δουλειες δεν κανω τσιτσιδι....ε αμα βγω απ το μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex30Dj Νεοφερμένο μέλος Ο Alex30Dj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:32 Ο Alex30Dj έγραψε: #50 21-02-12 19:32 Απολαμβάνω να μένω γυμνός στο σπίτι μου.Φυσικά δεν υπάρχουν άλλοι στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:08 Η yperoxi έγραψε: #51 22-02-12 00:08 Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:24 Η Θάλεια έγραψε: #52 22-02-12 00:24 Τώρα που μένω μόνη μου, ναι! Άλλη αίσθηση το γυμνό βρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:49 Ο timonierhs: #53 22-02-12 01:49 Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Click για ανάπτυξη... Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 04:10 Η yperoxi έγραψε: #54 23-02-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα τέτοιο θέμα έχω κ γω με το τραπέζι, τον καναπέ κλπ αντικείμενα. Αλλά έξω cool! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:54 Η κaτε_αlx έγραψε: #55 23-02-12 21:54 αμέ αμέ..στο σπίτι μου πολύ συχνά..όσο να ναι νιώθεις πιο άνετη βρε παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:28 Ο nPb έγραψε: #56 23-02-12 22:28 βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margaret13 Νεοφερμένο μέλος Η margaret13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:50 Η margaret13: #57 24-02-12 02:50 Πιστεύω ότι οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με τον φόβο της γύμνιας. Δεν πρέπει να δούμε τον μπαμπα και την μαμα γυμνούς και άλλα τέτοια και αν κατα λάθος συμβεί κάναμε κάτι κακό. Πιστεύω όμως ότι τα παιδια γίνονται κομπλεξικα με αυτό τον τρόπο. Διαβασα ενα άρθρο που λεει ότι πρεπει να φερόμστε φυσιολογικα στο θεμα αυτο και έχει πολύ ωραίες συμβουλές που θα τις ακολουθησω και εγω στα παιδια μου https://www.dromostherapeia.gr/paidi...-na-eimai-gimnos-i-mprosta-sto-paidi-mou.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 03:13 Ο Valder έγραψε: #58 24-02-12 03:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ερμηνεία: "Μαιρούλα - Φοιτήτρια, ετών 18, της αρέσει να γυρνάει γυμνή στο διάδρομο της πολυκατοικίας - Checked" ΥΓ: Έρευνα αγοράς - Can't hide the damn habit eh; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:32 Ο steve391242: #59 28-02-12 23:32 Οσο πηγαινα σχολειο ειχα τρομερο προβλημα,δεν μου αρεσε καθολου...ακομη και στα χαλαρα ας πουμε μεσα στο σπιτι το καλοκαιρι που ο πατερας και ο αδερφος κυκλοφορουσαν με μποξερακι,εγω ντρεπομουν μεχρι και για τους ιδιους..η στις καλοκαιρινες διακοπες που οι φιλοι πηγαινοερχονταν χαλαρα παλι σε τετοια φασ,εγω ουτε καν με το φανελακι (ενταξει βεβαια ενας λογος ειναι οτι δν μου αρεσει το σωμα μου,αλλα γυμνασμενος να ημουν παλι δεν θα μου αρεσε). Τωρα που ως φοιτητης μενω μονος,εχει αρχισει να μου αρεσει να ειμαι μεχρι και γυμνος....τι γινεται ο ανθρωπος αμα ωριμασει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:20 Η Dalian έγραψε: #60 04-03-12 12:20 Στο δωμάτιό μου δεν έχω πρόβλημα, αλλά στο υπόλοιπο σπίτι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Xειμώνα κοιμάμαι με σορτσάκι μακρύ και φανελάκι (κολλητό,με τα άλλα νιώθω πολύ χαλαρός) ενώ το καλοκαίρι μόνο με σορτσάκι.Το να φοράω κάτι από πάνω όταν κάνει ζέστη και σκάει ο τζίτζικας είναι το χειρότερο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:32 Ο diotima έγραψε: #47 19-02-12 22:32 Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:55 Ο Mercury έγραψε: #48 19-02-12 22:55 Εγω παλι αν εχει κοσμο σπιτι...Και καυσωνα να εχει..Δεν βγαζω μπλουζα..Εστω και εαν ολος ο αντρικος πληθυσμος του σπιτιου το κανει. Δεν μου αρεσει αισθητικα..Μια χαρα ειναι και το t-shirt..Ασε που εχεις και κατι να σκουπιζεις τον ιδρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νυχτολούλουδο Δραστήριο μέλος Ο νυχτολούλουδο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 453 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:49 Ο νυχτολούλουδο: #49 20-02-12 00:49 καφε δεν πινω κ τσιτσιδι....δουλειες δεν κανω τσιτσιδι....ε αμα βγω απ το μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex30Dj Νεοφερμένο μέλος Ο Alex30Dj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:32 Ο Alex30Dj έγραψε: #50 21-02-12 19:32 Απολαμβάνω να μένω γυμνός στο σπίτι μου.Φυσικά δεν υπάρχουν άλλοι στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:08 Η yperoxi έγραψε: #51 22-02-12 00:08 Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:24 Η Θάλεια έγραψε: #52 22-02-12 00:24 Τώρα που μένω μόνη μου, ναι! Άλλη αίσθηση το γυμνό βρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:49 Ο timonierhs: #53 22-02-12 01:49 Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Click για ανάπτυξη... Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 04:10 Η yperoxi έγραψε: #54 23-02-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα τέτοιο θέμα έχω κ γω με το τραπέζι, τον καναπέ κλπ αντικείμενα. Αλλά έξω cool! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:54 Η κaτε_αlx έγραψε: #55 23-02-12 21:54 αμέ αμέ..στο σπίτι μου πολύ συχνά..όσο να ναι νιώθεις πιο άνετη βρε παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:28 Ο nPb έγραψε: #56 23-02-12 22:28 βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margaret13 Νεοφερμένο μέλος Η margaret13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:50 Η margaret13: #57 24-02-12 02:50 Πιστεύω ότι οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με τον φόβο της γύμνιας. Δεν πρέπει να δούμε τον μπαμπα και την μαμα γυμνούς και άλλα τέτοια και αν κατα λάθος συμβεί κάναμε κάτι κακό. Πιστεύω όμως ότι τα παιδια γίνονται κομπλεξικα με αυτό τον τρόπο. Διαβασα ενα άρθρο που λεει ότι πρεπει να φερόμστε φυσιολογικα στο θεμα αυτο και έχει πολύ ωραίες συμβουλές που θα τις ακολουθησω και εγω στα παιδια μου https://www.dromostherapeia.gr/paidi...-na-eimai-gimnos-i-mprosta-sto-paidi-mou.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 03:13 Ο Valder έγραψε: #58 24-02-12 03:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ερμηνεία: "Μαιρούλα - Φοιτήτρια, ετών 18, της αρέσει να γυρνάει γυμνή στο διάδρομο της πολυκατοικίας - Checked" ΥΓ: Έρευνα αγοράς - Can't hide the damn habit eh; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:32 Ο steve391242: #59 28-02-12 23:32 Οσο πηγαινα σχολειο ειχα τρομερο προβλημα,δεν μου αρεσε καθολου...ακομη και στα χαλαρα ας πουμε μεσα στο σπιτι το καλοκαιρι που ο πατερας και ο αδερφος κυκλοφορουσαν με μποξερακι,εγω ντρεπομουν μεχρι και για τους ιδιους..η στις καλοκαιρινες διακοπες που οι φιλοι πηγαινοερχονταν χαλαρα παλι σε τετοια φασ,εγω ουτε καν με το φανελακι (ενταξει βεβαια ενας λογος ειναι οτι δν μου αρεσει το σωμα μου,αλλα γυμνασμενος να ημουν παλι δεν θα μου αρεσε). Τωρα που ως φοιτητης μενω μονος,εχει αρχισει να μου αρεσει να ειμαι μεχρι και γυμνος....τι γινεται ο ανθρωπος αμα ωριμασει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:20 Η Dalian έγραψε: #60 04-03-12 12:20 Στο δωμάτιό μου δεν έχω πρόβλημα, αλλά στο υπόλοιπο σπίτι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:55 Ο Mercury έγραψε: #48 19-02-12 22:55 Εγω παλι αν εχει κοσμο σπιτι...Και καυσωνα να εχει..Δεν βγαζω μπλουζα..Εστω και εαν ολος ο αντρικος πληθυσμος του σπιτιου το κανει. Δεν μου αρεσει αισθητικα..Μια χαρα ειναι και το t-shirt..Ασε που εχεις και κατι να σκουπιζεις τον ιδρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νυχτολούλουδο Δραστήριο μέλος Ο νυχτολούλουδο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 453 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:49 Ο νυχτολούλουδο: #49 20-02-12 00:49 καφε δεν πινω κ τσιτσιδι....δουλειες δεν κανω τσιτσιδι....ε αμα βγω απ το μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex30Dj Νεοφερμένο μέλος Ο Alex30Dj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:32 Ο Alex30Dj έγραψε: #50 21-02-12 19:32 Απολαμβάνω να μένω γυμνός στο σπίτι μου.Φυσικά δεν υπάρχουν άλλοι στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:08 Η yperoxi έγραψε: #51 22-02-12 00:08 Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:24 Η Θάλεια έγραψε: #52 22-02-12 00:24 Τώρα που μένω μόνη μου, ναι! Άλλη αίσθηση το γυμνό βρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:49 Ο timonierhs: #53 22-02-12 01:49 Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Click για ανάπτυξη... Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 04:10 Η yperoxi έγραψε: #54 23-02-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα τέτοιο θέμα έχω κ γω με το τραπέζι, τον καναπέ κλπ αντικείμενα. Αλλά έξω cool! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:54 Η κaτε_αlx έγραψε: #55 23-02-12 21:54 αμέ αμέ..στο σπίτι μου πολύ συχνά..όσο να ναι νιώθεις πιο άνετη βρε παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:28 Ο nPb έγραψε: #56 23-02-12 22:28 βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margaret13 Νεοφερμένο μέλος Η margaret13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:50 Η margaret13: #57 24-02-12 02:50 Πιστεύω ότι οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με τον φόβο της γύμνιας. Δεν πρέπει να δούμε τον μπαμπα και την μαμα γυμνούς και άλλα τέτοια και αν κατα λάθος συμβεί κάναμε κάτι κακό. Πιστεύω όμως ότι τα παιδια γίνονται κομπλεξικα με αυτό τον τρόπο. Διαβασα ενα άρθρο που λεει ότι πρεπει να φερόμστε φυσιολογικα στο θεμα αυτο και έχει πολύ ωραίες συμβουλές που θα τις ακολουθησω και εγω στα παιδια μου https://www.dromostherapeia.gr/paidi...-na-eimai-gimnos-i-mprosta-sto-paidi-mou.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 03:13 Ο Valder έγραψε: #58 24-02-12 03:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ερμηνεία: "Μαιρούλα - Φοιτήτρια, ετών 18, της αρέσει να γυρνάει γυμνή στο διάδρομο της πολυκατοικίας - Checked" ΥΓ: Έρευνα αγοράς - Can't hide the damn habit eh; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:32 Ο steve391242: #59 28-02-12 23:32 Οσο πηγαινα σχολειο ειχα τρομερο προβλημα,δεν μου αρεσε καθολου...ακομη και στα χαλαρα ας πουμε μεσα στο σπιτι το καλοκαιρι που ο πατερας και ο αδερφος κυκλοφορουσαν με μποξερακι,εγω ντρεπομουν μεχρι και για τους ιδιους..η στις καλοκαιρινες διακοπες που οι φιλοι πηγαινοερχονταν χαλαρα παλι σε τετοια φασ,εγω ουτε καν με το φανελακι (ενταξει βεβαια ενας λογος ειναι οτι δν μου αρεσει το σωμα μου,αλλα γυμνασμενος να ημουν παλι δεν θα μου αρεσε). Τωρα που ως φοιτητης μενω μονος,εχει αρχισει να μου αρεσει να ειμαι μεχρι και γυμνος....τι γινεται ο ανθρωπος αμα ωριμασει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:20 Η Dalian έγραψε: #60 04-03-12 12:20 Στο δωμάτιό μου δεν έχω πρόβλημα, αλλά στο υπόλοιπο σπίτι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω παλι αν εχει κοσμο σπιτι...Και καυσωνα να εχει..Δεν βγαζω μπλουζα..Εστω και εαν ολος ο αντρικος πληθυσμος του σπιτιου το κανει. Δεν μου αρεσει αισθητικα..Μια χαρα ειναι και το t-shirt..Ασε που εχεις και κατι να σκουπιζεις τον ιδρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νυχτολούλουδο Δραστήριο μέλος Ο νυχτολούλουδο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 453 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:49 Ο νυχτολούλουδο: #49 20-02-12 00:49 καφε δεν πινω κ τσιτσιδι....δουλειες δεν κανω τσιτσιδι....ε αμα βγω απ το μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex30Dj Νεοφερμένο μέλος Ο Alex30Dj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:32 Ο Alex30Dj έγραψε: #50 21-02-12 19:32 Απολαμβάνω να μένω γυμνός στο σπίτι μου.Φυσικά δεν υπάρχουν άλλοι στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:08 Η yperoxi έγραψε: #51 22-02-12 00:08 Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:24 Η Θάλεια έγραψε: #52 22-02-12 00:24 Τώρα που μένω μόνη μου, ναι! Άλλη αίσθηση το γυμνό βρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:49 Ο timonierhs: #53 22-02-12 01:49 Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Click για ανάπτυξη... Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 04:10 Η yperoxi έγραψε: #54 23-02-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα τέτοιο θέμα έχω κ γω με το τραπέζι, τον καναπέ κλπ αντικείμενα. Αλλά έξω cool! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:54 Η κaτε_αlx έγραψε: #55 23-02-12 21:54 αμέ αμέ..στο σπίτι μου πολύ συχνά..όσο να ναι νιώθεις πιο άνετη βρε παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:28 Ο nPb έγραψε: #56 23-02-12 22:28 βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margaret13 Νεοφερμένο μέλος Η margaret13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:50 Η margaret13: #57 24-02-12 02:50 Πιστεύω ότι οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με τον φόβο της γύμνιας. Δεν πρέπει να δούμε τον μπαμπα και την μαμα γυμνούς και άλλα τέτοια και αν κατα λάθος συμβεί κάναμε κάτι κακό. Πιστεύω όμως ότι τα παιδια γίνονται κομπλεξικα με αυτό τον τρόπο. Διαβασα ενα άρθρο που λεει ότι πρεπει να φερόμστε φυσιολογικα στο θεμα αυτο και έχει πολύ ωραίες συμβουλές που θα τις ακολουθησω και εγω στα παιδια μου https://www.dromostherapeia.gr/paidi...-na-eimai-gimnos-i-mprosta-sto-paidi-mou.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 03:13 Ο Valder έγραψε: #58 24-02-12 03:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ερμηνεία: "Μαιρούλα - Φοιτήτρια, ετών 18, της αρέσει να γυρνάει γυμνή στο διάδρομο της πολυκατοικίας - Checked" ΥΓ: Έρευνα αγοράς - Can't hide the damn habit eh; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:32 Ο steve391242: #59 28-02-12 23:32 Οσο πηγαινα σχολειο ειχα τρομερο προβλημα,δεν μου αρεσε καθολου...ακομη και στα χαλαρα ας πουμε μεσα στο σπιτι το καλοκαιρι που ο πατερας και ο αδερφος κυκλοφορουσαν με μποξερακι,εγω ντρεπομουν μεχρι και για τους ιδιους..η στις καλοκαιρινες διακοπες που οι φιλοι πηγαινοερχονταν χαλαρα παλι σε τετοια φασ,εγω ουτε καν με το φανελακι (ενταξει βεβαια ενας λογος ειναι οτι δν μου αρεσει το σωμα μου,αλλα γυμνασμενος να ημουν παλι δεν θα μου αρεσε). Τωρα που ως φοιτητης μενω μονος,εχει αρχισει να μου αρεσει να ειμαι μεχρι και γυμνος....τι γινεται ο ανθρωπος αμα ωριμασει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:20 Η Dalian έγραψε: #60 04-03-12 12:20 Στο δωμάτιό μου δεν έχω πρόβλημα, αλλά στο υπόλοιπο σπίτι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καφε δεν πινω κ τσιτσιδι....δουλειες δεν κανω τσιτσιδι....ε αμα βγω απ το μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alex30Dj Νεοφερμένο μέλος Ο Alex30Dj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:32 Ο Alex30Dj έγραψε: #50 21-02-12 19:32 Απολαμβάνω να μένω γυμνός στο σπίτι μου.Φυσικά δεν υπάρχουν άλλοι στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:08 Η yperoxi έγραψε: #51 22-02-12 00:08 Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:24 Η Θάλεια έγραψε: #52 22-02-12 00:24 Τώρα που μένω μόνη μου, ναι! Άλλη αίσθηση το γυμνό βρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:49 Ο timonierhs: #53 22-02-12 01:49 Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Click για ανάπτυξη... Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 04:10 Η yperoxi έγραψε: #54 23-02-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα τέτοιο θέμα έχω κ γω με το τραπέζι, τον καναπέ κλπ αντικείμενα. Αλλά έξω cool! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:54 Η κaτε_αlx έγραψε: #55 23-02-12 21:54 αμέ αμέ..στο σπίτι μου πολύ συχνά..όσο να ναι νιώθεις πιο άνετη βρε παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:28 Ο nPb έγραψε: #56 23-02-12 22:28 βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margaret13 Νεοφερμένο μέλος Η margaret13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:50 Η margaret13: #57 24-02-12 02:50 Πιστεύω ότι οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με τον φόβο της γύμνιας. Δεν πρέπει να δούμε τον μπαμπα και την μαμα γυμνούς και άλλα τέτοια και αν κατα λάθος συμβεί κάναμε κάτι κακό. Πιστεύω όμως ότι τα παιδια γίνονται κομπλεξικα με αυτό τον τρόπο. Διαβασα ενα άρθρο που λεει ότι πρεπει να φερόμστε φυσιολογικα στο θεμα αυτο και έχει πολύ ωραίες συμβουλές που θα τις ακολουθησω και εγω στα παιδια μου https://www.dromostherapeia.gr/paidi...-na-eimai-gimnos-i-mprosta-sto-paidi-mou.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 03:13 Ο Valder έγραψε: #58 24-02-12 03:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ερμηνεία: "Μαιρούλα - Φοιτήτρια, ετών 18, της αρέσει να γυρνάει γυμνή στο διάδρομο της πολυκατοικίας - Checked" ΥΓ: Έρευνα αγοράς - Can't hide the damn habit eh; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:32 Ο steve391242: #59 28-02-12 23:32 Οσο πηγαινα σχολειο ειχα τρομερο προβλημα,δεν μου αρεσε καθολου...ακομη και στα χαλαρα ας πουμε μεσα στο σπιτι το καλοκαιρι που ο πατερας και ο αδερφος κυκλοφορουσαν με μποξερακι,εγω ντρεπομουν μεχρι και για τους ιδιους..η στις καλοκαιρινες διακοπες που οι φιλοι πηγαινοερχονταν χαλαρα παλι σε τετοια φασ,εγω ουτε καν με το φανελακι (ενταξει βεβαια ενας λογος ειναι οτι δν μου αρεσει το σωμα μου,αλλα γυμνασμενος να ημουν παλι δεν θα μου αρεσε). Τωρα που ως φοιτητης μενω μονος,εχει αρχισει να μου αρεσει να ειμαι μεχρι και γυμνος....τι γινεται ο ανθρωπος αμα ωριμασει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:20 Η Dalian έγραψε: #60 04-03-12 12:20 Στο δωμάτιό μου δεν έχω πρόβλημα, αλλά στο υπόλοιπο σπίτι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απολαμβάνω να μένω γυμνός στο σπίτι μου.Φυσικά δεν υπάρχουν άλλοι στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:08 Η yperoxi έγραψε: #51 22-02-12 00:08 Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:24 Η Θάλεια έγραψε: #52 22-02-12 00:24 Τώρα που μένω μόνη μου, ναι! Άλλη αίσθηση το γυμνό βρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:49 Ο timonierhs: #53 22-02-12 01:49 Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Click για ανάπτυξη... Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 04:10 Η yperoxi έγραψε: #54 23-02-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα τέτοιο θέμα έχω κ γω με το τραπέζι, τον καναπέ κλπ αντικείμενα. Αλλά έξω cool! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:54 Η κaτε_αlx έγραψε: #55 23-02-12 21:54 αμέ αμέ..στο σπίτι μου πολύ συχνά..όσο να ναι νιώθεις πιο άνετη βρε παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:28 Ο nPb έγραψε: #56 23-02-12 22:28 βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margaret13 Νεοφερμένο μέλος Η margaret13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:50 Η margaret13: #57 24-02-12 02:50 Πιστεύω ότι οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με τον φόβο της γύμνιας. Δεν πρέπει να δούμε τον μπαμπα και την μαμα γυμνούς και άλλα τέτοια και αν κατα λάθος συμβεί κάναμε κάτι κακό. Πιστεύω όμως ότι τα παιδια γίνονται κομπλεξικα με αυτό τον τρόπο. Διαβασα ενα άρθρο που λεει ότι πρεπει να φερόμστε φυσιολογικα στο θεμα αυτο και έχει πολύ ωραίες συμβουλές που θα τις ακολουθησω και εγω στα παιδια μου https://www.dromostherapeia.gr/paidi...-na-eimai-gimnos-i-mprosta-sto-paidi-mou.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 03:13 Ο Valder έγραψε: #58 24-02-12 03:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ερμηνεία: "Μαιρούλα - Φοιτήτρια, ετών 18, της αρέσει να γυρνάει γυμνή στο διάδρομο της πολυκατοικίας - Checked" ΥΓ: Έρευνα αγοράς - Can't hide the damn habit eh; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:32 Ο steve391242: #59 28-02-12 23:32 Οσο πηγαινα σχολειο ειχα τρομερο προβλημα,δεν μου αρεσε καθολου...ακομη και στα χαλαρα ας πουμε μεσα στο σπιτι το καλοκαιρι που ο πατερας και ο αδερφος κυκλοφορουσαν με μποξερακι,εγω ντρεπομουν μεχρι και για τους ιδιους..η στις καλοκαιρινες διακοπες που οι φιλοι πηγαινοερχονταν χαλαρα παλι σε τετοια φασ,εγω ουτε καν με το φανελακι (ενταξει βεβαια ενας λογος ειναι οτι δν μου αρεσει το σωμα μου,αλλα γυμνασμενος να ημουν παλι δεν θα μου αρεσε). Τωρα που ως φοιτητης μενω μονος,εχει αρχισει να μου αρεσει να ειμαι μεχρι και γυμνος....τι γινεται ο ανθρωπος αμα ωριμασει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:20 Η Dalian έγραψε: #60 04-03-12 12:20 Στο δωμάτιό μου δεν έχω πρόβλημα, αλλά στο υπόλοιπο σπίτι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:24 Η Θάλεια έγραψε: #52 22-02-12 00:24 Τώρα που μένω μόνη μου, ναι! Άλλη αίσθηση το γυμνό βρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:49 Ο timonierhs: #53 22-02-12 01:49 Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Click για ανάπτυξη... Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 04:10 Η yperoxi έγραψε: #54 23-02-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα τέτοιο θέμα έχω κ γω με το τραπέζι, τον καναπέ κλπ αντικείμενα. Αλλά έξω cool! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:54 Η κaτε_αlx έγραψε: #55 23-02-12 21:54 αμέ αμέ..στο σπίτι μου πολύ συχνά..όσο να ναι νιώθεις πιο άνετη βρε παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:28 Ο nPb έγραψε: #56 23-02-12 22:28 βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margaret13 Νεοφερμένο μέλος Η margaret13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:50 Η margaret13: #57 24-02-12 02:50 Πιστεύω ότι οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με τον φόβο της γύμνιας. Δεν πρέπει να δούμε τον μπαμπα και την μαμα γυμνούς και άλλα τέτοια και αν κατα λάθος συμβεί κάναμε κάτι κακό. Πιστεύω όμως ότι τα παιδια γίνονται κομπλεξικα με αυτό τον τρόπο. Διαβασα ενα άρθρο που λεει ότι πρεπει να φερόμστε φυσιολογικα στο θεμα αυτο και έχει πολύ ωραίες συμβουλές που θα τις ακολουθησω και εγω στα παιδια μου https://www.dromostherapeia.gr/paidi...-na-eimai-gimnos-i-mprosta-sto-paidi-mou.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 03:13 Ο Valder έγραψε: #58 24-02-12 03:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ερμηνεία: "Μαιρούλα - Φοιτήτρια, ετών 18, της αρέσει να γυρνάει γυμνή στο διάδρομο της πολυκατοικίας - Checked" ΥΓ: Έρευνα αγοράς - Can't hide the damn habit eh; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:32 Ο steve391242: #59 28-02-12 23:32 Οσο πηγαινα σχολειο ειχα τρομερο προβλημα,δεν μου αρεσε καθολου...ακομη και στα χαλαρα ας πουμε μεσα στο σπιτι το καλοκαιρι που ο πατερας και ο αδερφος κυκλοφορουσαν με μποξερακι,εγω ντρεπομουν μεχρι και για τους ιδιους..η στις καλοκαιρινες διακοπες που οι φιλοι πηγαινοερχονταν χαλαρα παλι σε τετοια φασ,εγω ουτε καν με το φανελακι (ενταξει βεβαια ενας λογος ειναι οτι δν μου αρεσει το σωμα μου,αλλα γυμνασμενος να ημουν παλι δεν θα μου αρεσε). Τωρα που ως φοιτητης μενω μονος,εχει αρχισει να μου αρεσει να ειμαι μεχρι και γυμνος....τι γινεται ο ανθρωπος αμα ωριμασει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:20 Η Dalian έγραψε: #60 04-03-12 12:20 Στο δωμάτιό μου δεν έχω πρόβλημα, αλλά στο υπόλοιπο σπίτι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα που μένω μόνη μου, ναι! Άλλη αίσθηση το γυμνό βρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:49 Ο timonierhs: #53 22-02-12 01:49 Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Click για ανάπτυξη... Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 04:10 Η yperoxi έγραψε: #54 23-02-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα τέτοιο θέμα έχω κ γω με το τραπέζι, τον καναπέ κλπ αντικείμενα. Αλλά έξω cool! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:54 Η κaτε_αlx έγραψε: #55 23-02-12 21:54 αμέ αμέ..στο σπίτι μου πολύ συχνά..όσο να ναι νιώθεις πιο άνετη βρε παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:28 Ο nPb έγραψε: #56 23-02-12 22:28 βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margaret13 Νεοφερμένο μέλος Η margaret13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:50 Η margaret13: #57 24-02-12 02:50 Πιστεύω ότι οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με τον φόβο της γύμνιας. Δεν πρέπει να δούμε τον μπαμπα και την μαμα γυμνούς και άλλα τέτοια και αν κατα λάθος συμβεί κάναμε κάτι κακό. Πιστεύω όμως ότι τα παιδια γίνονται κομπλεξικα με αυτό τον τρόπο. Διαβασα ενα άρθρο που λεει ότι πρεπει να φερόμστε φυσιολογικα στο θεμα αυτο και έχει πολύ ωραίες συμβουλές που θα τις ακολουθησω και εγω στα παιδια μου https://www.dromostherapeia.gr/paidi...-na-eimai-gimnos-i-mprosta-sto-paidi-mou.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 03:13 Ο Valder έγραψε: #58 24-02-12 03:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ερμηνεία: "Μαιρούλα - Φοιτήτρια, ετών 18, της αρέσει να γυρνάει γυμνή στο διάδρομο της πολυκατοικίας - Checked" ΥΓ: Έρευνα αγοράς - Can't hide the damn habit eh; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:32 Ο steve391242: #59 28-02-12 23:32 Οσο πηγαινα σχολειο ειχα τρομερο προβλημα,δεν μου αρεσε καθολου...ακομη και στα χαλαρα ας πουμε μεσα στο σπιτι το καλοκαιρι που ο πατερας και ο αδερφος κυκλοφορουσαν με μποξερακι,εγω ντρεπομουν μεχρι και για τους ιδιους..η στις καλοκαιρινες διακοπες που οι φιλοι πηγαινοερχονταν χαλαρα παλι σε τετοια φασ,εγω ουτε καν με το φανελακι (ενταξει βεβαια ενας λογος ειναι οτι δν μου αρεσει το σωμα μου,αλλα γυμνασμενος να ημουν παλι δεν θα μου αρεσε). Τωρα που ως φοιτητης μενω μονος,εχει αρχισει να μου αρεσει να ειμαι μεχρι και γυμνος....τι γινεται ο ανθρωπος αμα ωριμασει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:20 Η Dalian έγραψε: #60 04-03-12 12:20 Στο δωμάτιό μου δεν έχω πρόβλημα, αλλά στο υπόλοιπο σπίτι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Μέσα στο σπίτι ποτέ. Εξω απ' το σπίτι όμως πάντα! Click για ανάπτυξη... Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 04:10 Η yperoxi έγραψε: #54 23-02-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα τέτοιο θέμα έχω κ γω με το τραπέζι, τον καναπέ κλπ αντικείμενα. Αλλά έξω cool! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:54 Η κaτε_αlx έγραψε: #55 23-02-12 21:54 αμέ αμέ..στο σπίτι μου πολύ συχνά..όσο να ναι νιώθεις πιο άνετη βρε παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:28 Ο nPb έγραψε: #56 23-02-12 22:28 βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margaret13 Νεοφερμένο μέλος Η margaret13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:50 Η margaret13: #57 24-02-12 02:50 Πιστεύω ότι οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με τον φόβο της γύμνιας. Δεν πρέπει να δούμε τον μπαμπα και την μαμα γυμνούς και άλλα τέτοια και αν κατα λάθος συμβεί κάναμε κάτι κακό. Πιστεύω όμως ότι τα παιδια γίνονται κομπλεξικα με αυτό τον τρόπο. Διαβασα ενα άρθρο που λεει ότι πρεπει να φερόμστε φυσιολογικα στο θεμα αυτο και έχει πολύ ωραίες συμβουλές που θα τις ακολουθησω και εγω στα παιδια μου https://www.dromostherapeia.gr/paidi...-na-eimai-gimnos-i-mprosta-sto-paidi-mou.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 03:13 Ο Valder έγραψε: #58 24-02-12 03:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ερμηνεία: "Μαιρούλα - Φοιτήτρια, ετών 18, της αρέσει να γυρνάει γυμνή στο διάδρομο της πολυκατοικίας - Checked" ΥΓ: Έρευνα αγοράς - Can't hide the damn habit eh; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:32 Ο steve391242: #59 28-02-12 23:32 Οσο πηγαινα σχολειο ειχα τρομερο προβλημα,δεν μου αρεσε καθολου...ακομη και στα χαλαρα ας πουμε μεσα στο σπιτι το καλοκαιρι που ο πατερας και ο αδερφος κυκλοφορουσαν με μποξερακι,εγω ντρεπομουν μεχρι και για τους ιδιους..η στις καλοκαιρινες διακοπες που οι φιλοι πηγαινοερχονταν χαλαρα παλι σε τετοια φασ,εγω ουτε καν με το φανελακι (ενταξει βεβαια ενας λογος ειναι οτι δν μου αρεσει το σωμα μου,αλλα γυμνασμενος να ημουν παλι δεν θα μου αρεσε). Τωρα που ως φοιτητης μενω μονος,εχει αρχισει να μου αρεσει να ειμαι μεχρι και γυμνος....τι γινεται ο ανθρωπος αμα ωριμασει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:20 Η Dalian έγραψε: #60 04-03-12 12:20 Στο δωμάτιό μου δεν έχω πρόβλημα, αλλά στο υπόλοιπο σπίτι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Ε λογικό φαίνεται κι εγώ εξω απο το σπιτι πολλές φορές, στο σπίτι όμως ποτέ, ντρεπομαι βλέπεις το τραπέζι και τον καναπέ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς ένα τέτοιο θέμα έχω κ γω με το τραπέζι, τον καναπέ κλπ αντικείμενα. Αλλά έξω cool! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:54 Η κaτε_αlx έγραψε: #55 23-02-12 21:54 αμέ αμέ..στο σπίτι μου πολύ συχνά..όσο να ναι νιώθεις πιο άνετη βρε παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:28 Ο nPb έγραψε: #56 23-02-12 22:28 βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margaret13 Νεοφερμένο μέλος Η margaret13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:50 Η margaret13: #57 24-02-12 02:50 Πιστεύω ότι οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με τον φόβο της γύμνιας. Δεν πρέπει να δούμε τον μπαμπα και την μαμα γυμνούς και άλλα τέτοια και αν κατα λάθος συμβεί κάναμε κάτι κακό. Πιστεύω όμως ότι τα παιδια γίνονται κομπλεξικα με αυτό τον τρόπο. Διαβασα ενα άρθρο που λεει ότι πρεπει να φερόμστε φυσιολογικα στο θεμα αυτο και έχει πολύ ωραίες συμβουλές που θα τις ακολουθησω και εγω στα παιδια μου https://www.dromostherapeia.gr/paidi...-na-eimai-gimnos-i-mprosta-sto-paidi-mou.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 03:13 Ο Valder έγραψε: #58 24-02-12 03:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ερμηνεία: "Μαιρούλα - Φοιτήτρια, ετών 18, της αρέσει να γυρνάει γυμνή στο διάδρομο της πολυκατοικίας - Checked" ΥΓ: Έρευνα αγοράς - Can't hide the damn habit eh; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:32 Ο steve391242: #59 28-02-12 23:32 Οσο πηγαινα σχολειο ειχα τρομερο προβλημα,δεν μου αρεσε καθολου...ακομη και στα χαλαρα ας πουμε μεσα στο σπιτι το καλοκαιρι που ο πατερας και ο αδερφος κυκλοφορουσαν με μποξερακι,εγω ντρεπομουν μεχρι και για τους ιδιους..η στις καλοκαιρινες διακοπες που οι φιλοι πηγαινοερχονταν χαλαρα παλι σε τετοια φασ,εγω ουτε καν με το φανελακι (ενταξει βεβαια ενας λογος ειναι οτι δν μου αρεσει το σωμα μου,αλλα γυμνασμενος να ημουν παλι δεν θα μου αρεσε). Τωρα που ως φοιτητης μενω μονος,εχει αρχισει να μου αρεσει να ειμαι μεχρι και γυμνος....τι γινεται ο ανθρωπος αμα ωριμασει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:20 Η Dalian έγραψε: #60 04-03-12 12:20 Στο δωμάτιό μου δεν έχω πρόβλημα, αλλά στο υπόλοιπο σπίτι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αμέ αμέ..στο σπίτι μου πολύ συχνά..όσο να ναι νιώθεις πιο άνετη βρε παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:28 Ο nPb έγραψε: #56 23-02-12 22:28 βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margaret13 Νεοφερμένο μέλος Η margaret13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:50 Η margaret13: #57 24-02-12 02:50 Πιστεύω ότι οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με τον φόβο της γύμνιας. Δεν πρέπει να δούμε τον μπαμπα και την μαμα γυμνούς και άλλα τέτοια και αν κατα λάθος συμβεί κάναμε κάτι κακό. Πιστεύω όμως ότι τα παιδια γίνονται κομπλεξικα με αυτό τον τρόπο. Διαβασα ενα άρθρο που λεει ότι πρεπει να φερόμστε φυσιολογικα στο θεμα αυτο και έχει πολύ ωραίες συμβουλές που θα τις ακολουθησω και εγω στα παιδια μου https://www.dromostherapeia.gr/paidi...-na-eimai-gimnos-i-mprosta-sto-paidi-mou.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 03:13 Ο Valder έγραψε: #58 24-02-12 03:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ερμηνεία: "Μαιρούλα - Φοιτήτρια, ετών 18, της αρέσει να γυρνάει γυμνή στο διάδρομο της πολυκατοικίας - Checked" ΥΓ: Έρευνα αγοράς - Can't hide the damn habit eh; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:32 Ο steve391242: #59 28-02-12 23:32 Οσο πηγαινα σχολειο ειχα τρομερο προβλημα,δεν μου αρεσε καθολου...ακομη και στα χαλαρα ας πουμε μεσα στο σπιτι το καλοκαιρι που ο πατερας και ο αδερφος κυκλοφορουσαν με μποξερακι,εγω ντρεπομουν μεχρι και για τους ιδιους..η στις καλοκαιρινες διακοπες που οι φιλοι πηγαινοερχονταν χαλαρα παλι σε τετοια φασ,εγω ουτε καν με το φανελακι (ενταξει βεβαια ενας λογος ειναι οτι δν μου αρεσει το σωμα μου,αλλα γυμνασμενος να ημουν παλι δεν θα μου αρεσε). Τωρα που ως φοιτητης μενω μονος,εχει αρχισει να μου αρεσει να ειμαι μεχρι και γυμνος....τι γινεται ο ανθρωπος αμα ωριμασει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:20 Η Dalian έγραψε: #60 04-03-12 12:20 Στο δωμάτιό μου δεν έχω πρόβλημα, αλλά στο υπόλοιπο σπίτι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
margaret13 Νεοφερμένο μέλος Η margaret13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:50 Η margaret13: #57 24-02-12 02:50 Πιστεύω ότι οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με τον φόβο της γύμνιας. Δεν πρέπει να δούμε τον μπαμπα και την μαμα γυμνούς και άλλα τέτοια και αν κατα λάθος συμβεί κάναμε κάτι κακό. Πιστεύω όμως ότι τα παιδια γίνονται κομπλεξικα με αυτό τον τρόπο. Διαβασα ενα άρθρο που λεει ότι πρεπει να φερόμστε φυσιολογικα στο θεμα αυτο και έχει πολύ ωραίες συμβουλές που θα τις ακολουθησω και εγω στα παιδια μου https://www.dromostherapeia.gr/paidi...-na-eimai-gimnos-i-mprosta-sto-paidi-mou.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 03:13 Ο Valder έγραψε: #58 24-02-12 03:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ερμηνεία: "Μαιρούλα - Φοιτήτρια, ετών 18, της αρέσει να γυρνάει γυμνή στο διάδρομο της πολυκατοικίας - Checked" ΥΓ: Έρευνα αγοράς - Can't hide the damn habit eh; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:32 Ο steve391242: #59 28-02-12 23:32 Οσο πηγαινα σχολειο ειχα τρομερο προβλημα,δεν μου αρεσε καθολου...ακομη και στα χαλαρα ας πουμε μεσα στο σπιτι το καλοκαιρι που ο πατερας και ο αδερφος κυκλοφορουσαν με μποξερακι,εγω ντρεπομουν μεχρι και για τους ιδιους..η στις καλοκαιρινες διακοπες που οι φιλοι πηγαινοερχονταν χαλαρα παλι σε τετοια φασ,εγω ουτε καν με το φανελακι (ενταξει βεβαια ενας λογος ειναι οτι δν μου αρεσει το σωμα μου,αλλα γυμνασμενος να ημουν παλι δεν θα μου αρεσε). Τωρα που ως φοιτητης μενω μονος,εχει αρχισει να μου αρεσει να ειμαι μεχρι και γυμνος....τι γινεται ο ανθρωπος αμα ωριμασει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:20 Η Dalian έγραψε: #60 04-03-12 12:20 Στο δωμάτιό μου δεν έχω πρόβλημα, αλλά στο υπόλοιπο σπίτι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πιστεύω ότι οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με τον φόβο της γύμνιας. Δεν πρέπει να δούμε τον μπαμπα και την μαμα γυμνούς και άλλα τέτοια και αν κατα λάθος συμβεί κάναμε κάτι κακό. Πιστεύω όμως ότι τα παιδια γίνονται κομπλεξικα με αυτό τον τρόπο. Διαβασα ενα άρθρο που λεει ότι πρεπει να φερόμστε φυσιολογικα στο θεμα αυτο και έχει πολύ ωραίες συμβουλές που θα τις ακολουθησω και εγω στα παιδια μου https://www.dromostherapeia.gr/paidi...-na-eimai-gimnos-i-mprosta-sto-paidi-mou.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 03:13 Ο Valder έγραψε: #58 24-02-12 03:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ερμηνεία: "Μαιρούλα - Φοιτήτρια, ετών 18, της αρέσει να γυρνάει γυμνή στο διάδρομο της πολυκατοικίας - Checked" ΥΓ: Έρευνα αγοράς - Can't hide the damn habit eh; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:32 Ο steve391242: #59 28-02-12 23:32 Οσο πηγαινα σχολειο ειχα τρομερο προβλημα,δεν μου αρεσε καθολου...ακομη και στα χαλαρα ας πουμε μεσα στο σπιτι το καλοκαιρι που ο πατερας και ο αδερφος κυκλοφορουσαν με μποξερακι,εγω ντρεπομουν μεχρι και για τους ιδιους..η στις καλοκαιρινες διακοπες που οι φιλοι πηγαινοερχονταν χαλαρα παλι σε τετοια φασ,εγω ουτε καν με το φανελακι (ενταξει βεβαια ενας λογος ειναι οτι δν μου αρεσει το σωμα μου,αλλα γυμνασμενος να ημουν παλι δεν θα μου αρεσε). Τωρα που ως φοιτητης μενω μονος,εχει αρχισει να μου αρεσει να ειμαι μεχρι και γυμνος....τι γινεται ο ανθρωπος αμα ωριμασει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:20 Η Dalian έγραψε: #60 04-03-12 12:20 Στο δωμάτιό μου δεν έχω πρόβλημα, αλλά στο υπόλοιπο σπίτι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: βλέπω πολλές κοπέλες...και φοιτήτριες (!) γουστάρετε το γυμνό και το "μαρτυράτε" λες και είναι απαγορευμένο..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ερμηνεία: "Μαιρούλα - Φοιτήτρια, ετών 18, της αρέσει να γυρνάει γυμνή στο διάδρομο της πολυκατοικίας - Checked" ΥΓ: Έρευνα αγοράς - Can't hide the damn habit eh; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:32 Ο steve391242: #59 28-02-12 23:32 Οσο πηγαινα σχολειο ειχα τρομερο προβλημα,δεν μου αρεσε καθολου...ακομη και στα χαλαρα ας πουμε μεσα στο σπιτι το καλοκαιρι που ο πατερας και ο αδερφος κυκλοφορουσαν με μποξερακι,εγω ντρεπομουν μεχρι και για τους ιδιους..η στις καλοκαιρινες διακοπες που οι φιλοι πηγαινοερχονταν χαλαρα παλι σε τετοια φασ,εγω ουτε καν με το φανελακι (ενταξει βεβαια ενας λογος ειναι οτι δν μου αρεσει το σωμα μου,αλλα γυμνασμενος να ημουν παλι δεν θα μου αρεσε). Τωρα που ως φοιτητης μενω μονος,εχει αρχισει να μου αρεσει να ειμαι μεχρι και γυμνος....τι γινεται ο ανθρωπος αμα ωριμασει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:20 Η Dalian έγραψε: #60 04-03-12 12:20 Στο δωμάτιό μου δεν έχω πρόβλημα, αλλά στο υπόλοιπο σπίτι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Οσο πηγαινα σχολειο ειχα τρομερο προβλημα,δεν μου αρεσε καθολου...ακομη και στα χαλαρα ας πουμε μεσα στο σπιτι το καλοκαιρι που ο πατερας και ο αδερφος κυκλοφορουσαν με μποξερακι,εγω ντρεπομουν μεχρι και για τους ιδιους..η στις καλοκαιρινες διακοπες που οι φιλοι πηγαινοερχονταν χαλαρα παλι σε τετοια φασ,εγω ουτε καν με το φανελακι (ενταξει βεβαια ενας λογος ειναι οτι δν μου αρεσει το σωμα μου,αλλα γυμνασμενος να ημουν παλι δεν θα μου αρεσε). Τωρα που ως φοιτητης μενω μονος,εχει αρχισει να μου αρεσει να ειμαι μεχρι και γυμνος....τι γινεται ο ανθρωπος αμα ωριμασει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 12:20 Η Dalian έγραψε: #60 04-03-12 12:20 Στο δωμάτιό μου δεν έχω πρόβλημα, αλλά στο υπόλοιπο σπίτι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στο δωμάτιό μου δεν έχω πρόβλημα, αλλά στο υπόλοιπο σπίτι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.