Sal Paradise
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος

Αν γίνει σεισμός ή γκρεμοτσακιστείς, το μικρότερό σου πρόβλημα θα είναι ότι δε θα φοράς κάτι επάνω σου me thinks. Ίσως κάνει τη σκηνή που θα σε βρουν πιο αμήχανη. Πες ότι γλίστρησες στη μπανιέρα, πάλι έτσι θα σε έβρισκαν.για τους γυμνιστές του σπιτιού,
αν γίνει κάποιος σεισμός, τι κάνετε, ψάχνετε εκείνη
τη στιγμή για σωβρακοσουτιέν;
και αν χτύπα ξύλο, πέσετε, χτυπήσετε,
ζαλιστείτε, και προστρέξουν τρίτοι προς βοήθειά σας..
καλό είναι να φοράτε κάτι, έστω εσώρουχα όταν είστε μόνοι σας,
ποτέ δεν ξέρετε.
Δεν κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι, αλλά καμιά φορά μπορεί να κοιμηθώ χωρίς τίποτα, συνήθως όταν έχω πολύ άγχος και με ενοχλούν τα πάντα ή όταν θέλω να κοιμηθώ πραγματικά ΚΑΛΑ και δεν έχω κάτι προγραμματισμένο για την επόμενη ημέρα. Αυτά μόνο στο δικό μου σπίτι βέβαια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Guest 781029
Επισκέπτης

Λόγω του ότι μένω με γονείς, αδέρφια κλπ κλπ, δεν κυκλοφορώ γυμνή παρά μόνο όταν είμαι μόνη μου.![]()

Vivicoolgirl
Νεοφερμένο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Ajusshi
Διάσημο μέλος

Αν γίνει σεισμός ή γκρεμοτσακιστείς, το μικρότερό σου πρόβλημα θα είναι ότι δε θα φοράς κάτι επάνω σου me thinks. Ίσως κάνει τη σκηνή που θα σε βρουν πιο αμήχανη. Πες ότι γλίστρησες στη μπανιέρα, πάλι έτσι θα σε έβρισκαν.
Δεν κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι, αλλά καμιά φορά μπορεί να κοιμηθώ χωρίς τίποτα, συνήθως όταν έχω πολύ άγχος και με ενοχλούν τα πάντα ή όταν θέλω να κοιμηθώ πραγματικά ΚΑΛΑ και δεν έχω κάτι προγραμματισμένο για την επόμενη ημέρα. Αυτά μόνο στο δικό μου σπίτι βέβαια.![]()
όντως θα είναι το μικρότερό σου πρόβλημα, δεν παύει όμως να είναι ένα (ακόμη) πρόβλημα.
τα άσχημα συμβαίνουν εκεί που δεν τα περιμένουμε.
kastanoksanthos
Νεοφερμένο μέλος

Συνήθως οχι.Τώρα αν τύχει και μπεί η μάνα μου στο δωμάτιο και με δεί, ντάξει σιγά! (αν και με τσαντίζειπου μπαίνουν στο δωμάτιο αδέρφια και μαμάδες χωρίς να χτυπάνε,αν ήμουν με το αγόρι μ τι θα γινόταν ΟΕΟ;!!) Αλλά οφείλω να παραδεχτώ οτι έκανα κι εγώ τις βλακειούλες μου.Πρίν λίγα χρόνια ήταν στο απέναντι μπαλκόνι ένας κούκλος
μαναρι γείτονας και ένα απόγευμα που έκανα μπάνακι και τον πέτυχα ΑΚΡΙΒΩΣ ομως,άλλαγα ρούχα χωρίς να κλείσω ούτε πατζούρια ουτε φως ουτε τίποτα!!!!!
(τσιτσίδι φυσικα!!!) Ο άνθρωπος κοκκάλωσε με γουρλωμένα τα ματια για..καμια ώρα!!!!
οκ, ιδιαίτερα άβολο!!!και συ πως αντέδρασες;
nick9019
Νεοφερμένο μέλος

χα χα,καλό!!
Τα αγόρια πάντα θα είναι ζωηρά, ας το πάρουν όλοι απόφαση πια.
*γιατί δε ακούμε τέτοιες ιστορίες απ' τα κορίτσια;

Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

Πόσο μπανάλ.

Προτιμώ να ακολουθώ τον κώδικα Σ.Σ.Σ.
Περιφέρομαι στο σπίτι φορώντας σουτιέν,σλιπ και κρατώντας ενα σουίφερ στο χέρι.

ΚρύβεΛόγια
Νεοφερμένο μέλος

Vivicoolgirl
Νεοφερμένο μέλος

Ενα μόνο θα σου πώ..! Μετά απο 1 χρόνο τα φτιάξαμεοκ, ιδιαίτερα άβολο!!!και συ πως αντέδρασες;

ΑNι
Νεοφερμένο μέλος

Αν είναι για αυτό το λόγο πας σε παραλία γυμνιστών όχι μέσα στο σπίτι σου.

Ούτε καν, σιγά μη κάθομαι να παγώνω χωρίς λόγο, μόνο και μόνο από αυτό προκύπτει πως τελικά το να είσαι γυμνός μέσα στο σπίτι δεν είναι καθόλου άνετο,

επίσης θα συχαινόμουν να κάθομαι, και να ακουμπάω πράγματα...
Σαν τις πιτζάμες δεν έχει.

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

Ούτε καν, σιγά μη κάθομαι να παγώνω χωρίς λόγο, μόνο και μόνο από αυτό προκύπτει πως τελικά το να είσαι γυμνός μέσα στο σπίτι δεν είναι καθόλου άνετο,
επίσης θα συχαινόμουν να κάθομαι, και να ακουμπάω πράγματα...
Σαν τις πιτζάμες δεν έχει.![]()
ακριβώς αυτό!
το καλοκαίρι αν ζεσταθώ πολύ,τυχαίνει να κυκλοφορώ με το μαγιό για λίγο (π.χ. αν κάνω κάποιες δουλειές όρθια)
τον χειμώνα δεν υπάρχει λόγος..........και έπειτα συγκρίνεται η αίσθηση της πιτζάμας(εγώ τις πέρνω και ένω νούμερο μεγαλύτερες για να αιθάνομαι πιο άνετα

ακριβώς αυτό!
το καλοκαίρι αν ζεσταθώ πολύ,τυχαίνει να κυκλοφορώ με το μαγιό για λίγο (π.χ. αν κάνω κάποιες δουλειές όρθια)
τον χειμώνα δεν υπάρχει λόγος..........και έπειτα συγκρίνεται η αίσθηση της πιτζάμας(εγώ τις πέρνω και ένω νούμερο μεγαλύτερες για να αιθάνομαι πιο άνετα) με το να είσαι γυμνός;
Με το μαγιό;;; Μέσα στο σπίτι;;;;
χαχαχααχχαχα, βάλε βρακί με μπλουζάκι μωρέ και εσύ.

1 νούμερο μεγαλύτερες οι πιτζάμες;;;;;;
Α, δικιά μου είσαι εσύ, πάντα μεγαλύτερες οι πιτζάμες, παίζεις και με τα μανίκια ρε!

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

Με το μαγιό;;; Μέσα στο σπίτι;;;;
χαχαχααχχαχα, βάλε βρακί με μπλουζάκι μωρέ και εσύ.![]()
1 νούμερο μεγαλύτερες οι πιτζάμες;;;;;;
Α, δικιά μου είσαι εσύ, πάντα μεγαλύτερες οι πιτζάμες, παίζεις και με τα μανίκια ρε!![]()
ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΤΖΑΜΕΣ!!!!!!!!!!!!
*με το μαγιο βολεύει καλύτερα,άσε που άμα σε δει κάποιος γείτονας να είσαι και πιο γοητευτικη
nick9019
Νεοφερμένο μέλος

Μετά το ντούς μου αρέσει... Κλασικά γυμνή από κάτω, αλλά με ξεχειλωμένο φανελάκι από πάνω, για παν ενδεχόμενο.
άλλαξ' το, δε κρύβεις λόγια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ad_mil22
- Andante
- johnsala
- touvlo
- Luludaki
- iew
- Paragontas7000
- Scandal
- Joji
- charmander
- American Economist
- synthnightingale
- kalhkardia
- Wilsongeo
- boubis
- marww
- Wanda
- Alessandra Eliza
- Μαυρίκιος
- Anastasius4B
- sokliap
- grtt
- Galaxiarch
- iminspain
- tslef8
- Viedo
- SweetGirl
- orchidea
- giannhs2001
- harry akritas
- fretoe
- Εχέμυθη
- JohnGreek
- Memetchi
- den antexw allh apotyxia
- Βλα
- athinouli
- prinCess.
- kauphy
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- eukleidhs1821
- fmarulezkd
- louminis
- uni77
- Rene2004
- ΘανάσοςG4
- Meow
- element skate
- Serotonin
- panagiotis econ
- kastanoksanthos
- lnesb
- fockos
- Unseen skygge
- Vold
- Nickx
- Trolling Stones
- Alma Libre
- tymvorixos
- jj!
- Jocaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.