Kalisperakosme
Νεοφερμένο μέλος
Η Kalisperakosme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

14-02-22

16:09
Παιδιά βοήθεια!!!
Είμαι καινούργια εδώ,
Είναι μια κοπέλα στην σχολή (σχεδόν κοινή παρέα και μικρή πόλη) που κεει ότι το αγόρι μου (μήνες μαζί) την κάνει σπαμ και της την πέφτει. Όταν το πρώτο είπε είμασταν μαζί και ξέρω ότι δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Χωρίς πλάκα υπάρχουν αποδείξεις αλλιώς εννοείτε θα τα έβαζα με εκείνον. Όταν του το είπα έγινε έξαλλος και προς το παρών του είπα απλά να την κάνει ανφολλου στο ινστα, έτσι κι αλλιώς σχέσεις δεν έχουν. Το θέμα είναι ότι αυτή συνεχίζει και λέει ότι την ζηλεύω και ότι τον μάλωσα που την έκανε σπαμ για αυτο με έκανε ανφολλου και αχ τι κρίμα το κοριτσάκι. (Υπόψιν έχουν κόψει σχεδόν όλοι μαζί της πλέον) Το αγόρι μου θέλει να πάει να την πιάσει αλλά νομίζω θέλω να πάω κι εγώ. Καμία ιδέα για το τι να κάνω ή να πωω;;;;;
Είμαι καινούργια εδώ,
Είναι μια κοπέλα στην σχολή (σχεδόν κοινή παρέα και μικρή πόλη) που κεει ότι το αγόρι μου (μήνες μαζί) την κάνει σπαμ και της την πέφτει. Όταν το πρώτο είπε είμασταν μαζί και ξέρω ότι δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Χωρίς πλάκα υπάρχουν αποδείξεις αλλιώς εννοείτε θα τα έβαζα με εκείνον. Όταν του το είπα έγινε έξαλλος και προς το παρών του είπα απλά να την κάνει ανφολλου στο ινστα, έτσι κι αλλιώς σχέσεις δεν έχουν. Το θέμα είναι ότι αυτή συνεχίζει και λέει ότι την ζηλεύω και ότι τον μάλωσα που την έκανε σπαμ για αυτο με έκανε ανφολλου και αχ τι κρίμα το κοριτσάκι. (Υπόψιν έχουν κόψει σχεδόν όλοι μαζί της πλέον) Το αγόρι μου θέλει να πάει να την πιάσει αλλά νομίζω θέλω να πάω κι εγώ. Καμία ιδέα για το τι να κάνω ή να πωω;;;;;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

14-02-22

16:33
Στείλε μου το ινστα της να την τιμωρήσω όπως της αξίζει. 

Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

14-02-22

16:52
Σχεση χωρις εμπιστοσυνη ....καλο ειναι να μην διαταζουμε το τι θα κανει ο αλλος .Καλυτερα να τον αφησεις ελευθερο και καθε πραξη θα εχει την αναλογη συνεπεια (καλη ή κακη )
Guest 896561
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

14-02-22

17:08
Χαχαχα, μου είχαν λείψει αυτά τα θέματα...
Τίτλος: 9/10
Περιεχόμενο: 7/10
Συντακτικό: 6/10
(ο τίτλος όλα τα λεφτά!)
(ο τίτλος όλα τα λεφτά!)
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

14-02-22

17:12
Τη δομή δε βαθμολογησεςΧαχαχα, μου είχαν λείψει αυτά τα θέματα...
(ο τίτλος όλα τα λεφτά!)

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.

14-02-22

18:11
Και τη πλοκή/σενάριοΤη δομή δε βαθμολογησες![]()

14-02-22

18:29
Το μόνο που αξίζει σε αυτό το θέμα είναι το σχόλιο του Ντέβιλ! Ημέρα αγάπης σήμερα ας πω καί κάτι καλόΧαχαχα, μου είχαν λείψει αυτά τα θέματα...
(ο τίτλος όλα τα λεφτά!)
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

14-02-22

19:28
Θες να την πιασεις και εσυ;Το αγόρι μου θέλει να πάει να την πιάσει αλλά νομίζω θέλω να πάω κι εγώ. Καμία ιδέα για το τι να κάνω ή να πωω;;;;;
ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΟΥΛΑ!

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

14-02-22

20:05
Χάθηκα κάπου στην μέση.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

14-02-22

20:14
Γιατί δεν πάτε να την πιάσατε και οι δυο λοιπόν εφόσον θέλετε να γίνετε μια ωραία ατμόσφαιρα και να το συζητήσετε ;Παιδιά βοήθεια!!!
Είμαι καινούργια εδώ,

...ή κάνετε το πιο έξυπνο,και απλά σταματάτε να μιλάτε και οι δυο μαζί της.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

14-02-22

20:18
Εγω απο την αρχη.Χάθηκα κάπου στην μέση.

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

14-02-22

20:24
Για οποιεσδήποτε απορίες απευθυνσου στον κυρ Ηλία που μελέτησε σε βάθος, όπως γίνεται φανερό από την αξιολόγηση που προέβη, την ιστορία.Χάθηκα κάπου στην μέση.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

14-02-22

20:51
Το μόνο που αξίζει σε αυτό το θέμα είναι το σχόλιο του Ντέβιλ! Ημέρα αγάπης σήμερα ας πω καί κάτι καλό
Ευχαριστώ κοριτσαρεεεεε!!! Ευχομαι καλό Βαλεντίνο με τον αγαπημένο σου!

Όσον για την θεματοθετρια... Εντάξει το πολυ το κυριε ελέησον το βαριέται και ο παππας. Είμαστε ρομαντικοί είμαστε καλοί κ ευγενικοί αλλά είμαστε κ αγριοι !!! Γκρρρρ
Πάνθηρας

Kalisperakosme
Νεοφερμένο μέλος
Η Kalisperakosme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

14-02-22

22:18
Να την πιάσουμε να την πούμε τι ;;; Αυτό είναι το θέμα μουΓιατί δεν πάτε να την πιάσατε και οι δυο λοιπόν εφόσον θέλετε να γίνετε μια ωραία ατμόσφαιρα και να το συζητήσετε ;
...ή κάνετε το πιο έξυπνο,και απλά σταματάτε να μιλάτε και οι δυο μαζί της.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

14-02-22

22:21
Τι ωραίο καιρό που έχει σήμερα, πως κελαηδούν τα πουλάκια...Να την πιάσουμε να την πούμε τι ;;; Αυτό είναι το θέμα μου
Α και σε περίπτωση που ισχύουν όσα λέει η κοπελιά σου έχω τραγουδι

Guest 881237
Επισκέπτης

14-02-22

22:22
Μήπως απλά τον θέλει και προσπαθεί ύπουλα να σας κάνει να χωρίσετε???
Pak
Επιφανές μέλος

14-02-22

22:25
θα έλεγε:
Μήπως απλά τον θέλει και προσπαθεί ύπουλα να σας κάνει να χωρίσετε???
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

14-02-22

22:36
Συγγνώμη δεν είπες οτι σκέφτεσαι να πας να της μιλήσεις ; Δηλαδή θες να της μιλήσεις χωρίς να ξέρεις τι θες να της πεις ;Να την πιάσουμε να την πούμε τι ;;; Αυτό είναι το θέμα μου
Δύο είναι τα ενδεχόμενα και στα είπανε :
α. Η τύπισσα προσπαθεί να σας χωρίσει επίτηδες.
β. Κάτι έκανε με το αγόρι σου και στράβωσε η φάση οπότε τον έβγαλε στο φανερό, και αυτός θύμωσε.
Εφόσον το 2ο ,σύμφωνα με τα λεγόμενα σου πάντα, το αποκλείουμε και λες οτι υπάρχουν σοβαρές αποδείξεις που το διαψεύδουν αυτό, και δεδομένου οτι εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλο, δεν έχει νόημα να πάει οποιοσδήποτε απο τους δυο σας να της μιλήσει. Αποδέχεσαι οτι η άλλη είναι...ας μην εκφραστώ, και συνεχίζεις την ζωή σου κανονικά. Εφόσον δεν σταματάει κόβεις μαχαίρι επαφές και εσύ και εκείνος και ξεμπερδεύετε.
Απο περιέργεια...το αγόρι σου τελικά την έκανε unfollow ;
Guest 896561
Επισκέπτης

14-02-22

22:38
Νομίζω το 30% των ποστ σου (κατά προσέγγιση το ποσοστό) είναι η Γκιουλάκη στο ρόλο της νονάς του ΚατακουζηνούView attachment 96754
θα έλεγε:

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.