Λέει ότι το αγόρι μου είναι πεφτουλας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Kalisperakosme

Νεοφερμένο μέλος

Η Kalisperakosme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Παιδιά βοήθεια!!!
Είμαι καινούργια εδώ,
Είναι μια κοπέλα στην σχολή (σχεδόν κοινή παρέα και μικρή πόλη) που κεει ότι το αγόρι μου (μήνες μαζί) την κάνει σπαμ και της την πέφτει. Όταν το πρώτο είπε είμασταν μαζί και ξέρω ότι δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Χωρίς πλάκα υπάρχουν αποδείξεις αλλιώς εννοείτε θα τα έβαζα με εκείνον. Όταν του το είπα έγινε έξαλλος και προς το παρών του είπα απλά να την κάνει ανφολλου στο ινστα, έτσι κι αλλιώς σχέσεις δεν έχουν. Το θέμα είναι ότι αυτή συνεχίζει και λέει ότι την ζηλεύω και ότι τον μάλωσα που την έκανε σπαμ για αυτο με έκανε ανφολλου και αχ τι κρίμα το κοριτσάκι. (Υπόψιν έχουν κόψει σχεδόν όλοι μαζί της πλέον) Το αγόρι μου θέλει να πάει να την πιάσει αλλά νομίζω θέλω να πάω κι εγώ. Καμία ιδέα για το τι να κάνω ή να πωω;;;;;

Σχεση χωρις εμπιστοσυνη ....καλο ειναι να μην διαταζουμε το τι θα κανει ο αλλος .Καλυτερα να τον αφησεις ελευθερο και καθε πραξη θα εχει την αναλογη συνεπεια (καλη ή κακη )

Χαχαχα, μου είχαν λείψει αυτά τα θέματα...
Τίτλος: 9/10
Περιεχόμενο: 7/10
Συντακτικό: 6/10

(ο τίτλος όλα τα λεφτά!)

Χαχαχα, μου είχαν λείψει αυτά τα θέματα...
Τίτλος: 9/10
Περιεχόμενο: 7/10
Συντακτικό: 6/10

(ο τίτλος όλα τα λεφτά!)
Το μόνο που αξίζει σε αυτό το θέμα είναι το σχόλιο του Ντέβιλ! Ημέρα αγάπης σήμερα ας πω καί κάτι καλό

...

Συνημμένα

• afto-akrivws.gif
    afto-akrivws.gif
    2,4 MB · Εμφανίσεις: 146
Χάθηκα κάπου στην μέση.

Παιδιά βοήθεια!!!
Είμαι καινούργια εδώ,
Είναι μια κοπέλα στην σχολή (σχεδόν κοινή παρέα και μικρή πόλη) που κεει ότι το αγόρι μου (μήνες μαζί) την κάνει σπαμ και της την πέφτει. Όταν το πρώτο είπε είμασταν μαζί και ξέρω ότι δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Χωρίς πλάκα υπάρχουν αποδείξεις αλλιώς εννοείτε θα τα έβαζα με εκείνον. Όταν του το είπα έγινε έξαλλος και προς το παρών του είπα απλά να την κάνει ανφολλου στο ινστα, έτσι κι αλλιώς σχέσεις δεν έχουν. Το θέμα είναι ότι αυτή συνεχίζει και λέει ότι την ζηλεύω και ότι τον μάλωσα που την έκανε σπαμ για αυτο με έκανε ανφολλου και αχ τι κρίμα το κοριτσάκι. (Υπόψιν έχουν κόψει σχεδόν όλοι μαζί της πλέον) Το αγόρι μου θέλει να πάει να την πιάσει αλλά νομίζω θέλω να πάω κι εγώ. Καμία ιδέα για το τι να κάνω ή να πωω;;;;;
Γιατί δεν πάτε να την πιάσατε και οι δυο λοιπόν εφόσον θέλετε να γίνετε μια ωραία ατμόσφαιρα και να το συζητήσετε ; :P

...ή κάνετε το πιο έξυπνο,και απλά σταματάτε να μιλάτε και οι δυο μαζί της.

Το μόνο που αξίζει σε αυτό το θέμα είναι το σχόλιο του Ντέβιλ! Ημέρα αγάπης σήμερα ας πω καί κάτι καλό

Ευχαριστώ κοριτσαρεεεεε!!! Ευχομαι καλό Βαλεντίνο με τον αγαπημένο σου! 😁

Όσον για την θεματοθετρια... Εντάξει το πολυ το κυριε ελέησον το βαριέται και ο παππας. Είμαστε ρομαντικοί είμαστε καλοί κ ευγενικοί αλλά είμαστε κ αγριοι !!! Γκρρρρ

Πάνθηρας 😇😁

Γιατί δεν πάτε να την πιάσατε και οι δυο λοιπόν εφόσον θέλετε να γίνετε μια ωραία ατμόσφαιρα και να το συζητήσετε ; :P

...ή κάνετε το πιο έξυπνο,και απλά σταματάτε να μιλάτε και οι δυο μαζί της.
Να την πιάσουμε να την πούμε τι ;;; Αυτό είναι το θέμα μου

Μήπως απλά τον θέλει και προσπαθεί ύπουλα να σας κάνει να χωρίσετε???

Να την πιάσουμε να την πούμε τι ;;; Αυτό είναι το θέμα μου
Συγγνώμη δεν είπες οτι σκέφτεσαι να πας να της μιλήσεις ; Δηλαδή θες να της μιλήσεις χωρίς να ξέρεις τι θες να της πεις ;

Δύο είναι τα ενδεχόμενα και στα είπανε :
α. Η τύπισσα προσπαθεί να σας χωρίσει επίτηδες.
β. Κάτι έκανε με το αγόρι σου και στράβωσε η φάση οπότε τον έβγαλε στο φανερό, και αυτός θύμωσε.

Εφόσον το 2ο ,σύμφωνα με τα λεγόμενα σου πάντα, το αποκλείουμε και λες οτι υπάρχουν σοβαρές αποδείξεις που το διαψεύδουν αυτό, και δεδομένου οτι εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλο, δεν έχει νόημα να πάει οποιοσδήποτε απο τους δυο σας να της μιλήσει. Αποδέχεσαι οτι η άλλη είναι...ας μην εκφραστώ, και συνεχίζεις την ζωή σου κανονικά. Εφόσον δεν σταματάει κόβεις μαχαίρι επαφές και εσύ και εκείνος και ξεμπερδεύετε.

Απο περιέργεια...το αγόρι σου τελικά την έκανε unfollow ;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back