Λεωφόρος Αθηνών: Τα οχήματα περνούσαν για ώρα και δεν σταματούσε κανείς για τη 17χρονη που παρασύρθηκε

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Λες και ήταν πάνινη κούκλα...

Χριστέ μου που καταντήσαμε...

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.540 μηνύματα.

Αποτυπωμένη σε ένα βίντεο η εποχή μας. Καθένας την πάρτη του. Δυστυχώς επτωχεύσαμεν και η έκπτωση είναι ηθική. Η χείριστη όλων, δηλαδή.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

Μακάρι να ζήσει η κοπέλα. Αιμορραγούσε σχεδόν μισή ώρα, και το πώς κρατήθηκε ζωντανή έως το νοσοκομείο θαύμα είναι...
Και μακάρι να βρουν το τσογλάνι που την παρέσυρε. Αν και νομίζω πως και οι υπόλοιποι που δε σταμάτησαν ΚΑΝ, το ίδιο με αυτόν τον ανεύθυνο είναι.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.027 μηνύματα.
Έχουν γίνει πειράματα για αυτή την αλλόκοτη ανθρώπινη συμπεριφορά. Παλιότερα με έναν δολοφόνο που βίαζε και στραγγάλιζε δημόσια μια κοπέλλα που ούρλιαζε βοήθεια. Άνοιγαν τα φώτα, έβλεπαν οι γείτονες. Τίποτα. Έφευγαν. Είναι το "θα καλέσει την αστυνομία ο άλλος", "θα βοηθήσει ο άλλος" και έτσι δεν βοηθάει κανένας στο τέλος. Ήταν συγκλονιστικό καθώς έτσι όπως τα περιέγραφε ο δολοφόνος ήταν σαν ο ίδιος να έκανε το πείραμα εκείνη τη στιγμή.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.
Μακάρι να ζήσει η κοπέλα. Αιμορραγούσε σχεδόν μισή ώρα, και το πώς κρατήθηκε ζωντανή έως το νοσοκομείο θαύμα είναι...
Και μακάρι να βρουν το τσογλάνι που την παρέσυρε. Αν και νομίζω πως και οι υπόλοιποι που δε σταμάτησαν ΚΑΝ, το ίδιο με αυτόν τον ανεύθυνο είναι.

Δυστυχώς η ανθρωπιά έχει χαθεί εδώ και μερικά χρόνια και αυτό το βλέπουμε πλέον σε καθημερινή βάση. Άφησαν την κοπέλα να αιμορραγεί και δεν έδιναν καμία απολύτως σημασία, φαίνεται η αγάπη στις ημέρες μας περιορίζεται μόνο σε συγκεκριμένες ομάδες που ξέρουμε πάνω κάτω ποιες είναι.

Εύχομαι η κοπέλα να γίνει καλά το συντομότερο δυνατόν.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.
Δυστυχώς η ανθρωπιά έχει χαθεί εδώ και μερικά χρόνια και αυτό το βλέπουμε πλέον σε καθημερινή βάση. Άφησαν την κοπέλα να αιμορραγεί και δεν έδιναν καμία απολύτως σημασία, φαίνεται η αγάπη στις ημέρες μας περιορίζεται μόνο σε συγκεκριμένες ομάδες που ξέρουμε πάνω κάτω ποιες είναι.

Εύχομαι η κοπέλα να γίνει καλά το συντομότερο δυνατόν.
Η αλήθεια είναι ότι όντως αυτό αποτελεί ακόμη μια ένδειξη της σχεδόν ανύπαρκτης ανθρωπιάς στην κοινωνία μας. Αποκλείεται να μην είδε ούτε ένας ότι υπήρχε ένα αιμόφυρτο παιδί στο οδόστρωμα. Αδιανόητο μου φαίνεται. Δηλαδή διάβασα το άρθρο και λέει αυτολεξεί το παρακάτω:
Ο οδηγός ενός διερχόμενου αυτοκινήτου μόνο, σταματά για λίγο, παρατηρεί την κοπέλα πεσμένη στο δρόμο, κάνει όπισθεν και με έναν ελιγμό προσπερνά το αιμόφυρτο κορίτσι.
Αυτό είναι απλά ντροπή. Άμα το κορίτσι ήταν δικό του παιδί ή συγγενής, έτσι θα ήθελε να κάνει κάποιος άλλος οδηγός στη θέση του;

Γενικά δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια και να κρίνω τους άλλους πίσω από ένα πληκτρολόγιο, γιατί και εγώ δεν ξέρω πώς θα συμπεριφερόμουν εκεί. Όμως αυτό είναι απλά αίσχος. Ο συνάνθρωπός σου να πεθαίνει δίπλα σου κυριολεκτικά, και εσύ να σφυράς αδιάφορα. Το είχαμε δει και άλλη φορά αυτό, με το κορίτσι που είχε πιάσει μια καγκελόπορτα αν θυμάστε. Περνούσαν πόσοι άνθρωποι δίπλα και κανένας δε σταμάτησε.

Πλέον έχουμε σαπίσει εντελώς σαν κοινωνία, ο καθείς και την πάρτη του στον μικρόκοσμό του. Και πολύ φοβάμαι πως δεν υπάρχει γυρισμός, παρά μόνον και άλλος κατήφορος μπροστά μας (αν και θα μου πεις, πόσο πιο κατήφορος, πάτο έχουμε πιάσει)...

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Έχουν γίνει πειράματα για αυτή την αλλόκοτη ανθρώπινη συμπεριφορά. Παλιότερα με έναν δολοφόνο που βίαζε και στραγγάλιζε δημόσια μια κοπέλλα που ούρλιαζε βοήθεια. Άνοιγαν τα φώτα, έβλεπαν οι γείτονες. Τίποτα. Έφευγαν. Είναι το "θα καλέσει την αστυνομία ο άλλος", "θα βοηθήσει ο άλλος" και έτσι δεν βοηθάει κανένας στο τέλος. Ήταν συγκλονιστικό καθώς έτσι όπως τα περιέγραφε ο δολοφόνος ήταν σαν ο ίδιος να έκανε το πείραμα εκείνη τη στιγμή.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.027 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

Μπράβο ρε Χιμελα και το έψαχνα.

Για όσους βλέπουμε φανατικά Law and Order SVU ξέρουμε καλά ότι η υπόθεση της συγκεκριμένης κοπέλας έχει γίνει επεισόδιο πριν μερικά χρόνια, το έχω δει αρκετές φορές μάλιστα.

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
ΝΤΡΟΠΗ.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.
Νομοτελειακά όταν είσαι ένα γρανάζι που συντηρεί με την λειτουργία του μια απάνθρωπη & προβληματική κοινωνία, στο τέλος θα υπάρξεις θύμα της και ο ίδιος κάποια στιγμή.

Εύχομαι η κοπέλα να είναι σωματικά καλά, γιατί ψυχολογικά δεν θα είναι καλά, και όταν τα βλέπουμε αυτά κανείς μας δεν πρέπει να είναι ψυχολογικά καλά. Κρίμα πάντως που αυτά δεν τα δείχνουμε στους τουρίστες, για να καταλάβουν τον ανθρωπισμό μας εδώ, και τους δείχνουμε μόνο την Μύκονο και την Σαντορίνη...

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.486 μηνύματα.
Η αλήθεια είναι ότι όντως αυτό αποτελεί ακόμη μια ένδειξη της σχεδόν ανύπαρκτης ανθρωπιάς στην κοινωνία μας. Αποκλείεται να μην είδε ούτε ένας ότι υπήρχε ένα αιμόφυρτο παιδί στο οδόστρωμα. Αδιανόητο μου φαίνεται. Δηλαδή διάβασα το άρθρο και λέει αυτολεξεί το παρακάτω:

Αυτό είναι απλά ντροπή. Άμα το κορίτσι ήταν δικό του παιδί ή συγγενής, έτσι θα ήθελε να κάνει κάποιος άλλος οδηγός στη θέση του;

Γενικά δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια και να κρίνω τους άλλους πίσω από ένα πληκτρολόγιο, γιατί και εγώ δεν ξέρω πώς θα συμπεριφερόμουν εκεί. Όμως αυτό είναι απλά αίσχος. Ο συνάνθρωπός σου να πεθαίνει δίπλα σου κυριολεκτικά, και εσύ να σφυράς αδιάφορα. Το είχαμε δει και άλλη φορά αυτό, με το κορίτσι που είχε πιάσει μια καγκελόπορτα αν θυμάστε. Περνούσαν πόσοι άνθρωποι δίπλα και κανένας δε σταμάτησε.

Πλέον έχουμε σαπίσει εντελώς σαν κοινωνία, ο καθείς και την πάρτη του στον μικρόκοσμό του. Και πολύ φοβάμαι πως δεν υπάρχει γυρισμός, παρά μόνον και άλλος κατήφορος μπροστά μας (αν και θα μου πεις, πόσο πιο κατήφορος, πάτο έχουμε πιάσει)...

Αν κάποιος μάγκας αστυνόμος όμως συμπεριλάβει στην δικογραφία και αυτόν που λες και τη διαβιβάσει στον εισαγγελέα και ο εισαγγελέας ασκήσει ποινικη δίωξη και σε αυτόν.
Θα βγουν μετά οι νομικοί που τριγυρνανε στα πρωιναδικα να μας λένε τις αποψάρες τους και θα αναφέρουν ότι προκειταο για υπερβολικές διώξεις.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.
Δεν αντεχα χτες να βλεπω το βιντεο..δεν υπαρχει αυτο πια...'οτι και να πουμε ειναι ενα τιποτα...ειμαστε η ξεφτυλα του πλανητη το ανθρωπινο ειδος.Τελεια και παυλα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Κάθε μέρα παρασέρνονται ζώα έτσι και αφήνονται να πεθάνουν αργά και βασανιστικά με φριχτό θάνατο.
Η ανοχή σε αυτό και η αναισθησία σταδιακά έχτισαν αυτή την εικόνα και στον άνθρωπο.
Ένα είμαστε, κανείς δεν περισσεύει και εμείς την χτίσαμε αυτή την εικόνα ξεκινώντας απο τα (κατώτερα για ορισμένους) τσαλαπατημένα ζώα στους δρόμους με τα εντόστια τους να τα τρώει το τσιμέντο.

Θέμα χρόνου είναι να το βλέπουμε και αυτό συστηματικά σε ανθρώπους
δεν μου κάνει εντύπωση ούτε παραξενεύομαι που το βλέπω

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.
Διαβάζω το άρθρο. Λενε οτι ειναι επικινδυνη ώρα και επικινδυνο μέρος, οτι δεν δικαιουσαι να βοηθησεις αν δεν εισαι υγειονομικος κλπ στα σχόλια.

ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ.

Δεξιά, κλειδωμενες πόρτες, αλάρμ και κληση στο 100 και στο 166. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ.

Αν οχι τριγωνο. Ναι τριγωνο, να κόψεις την Αθηνών, στ αρχίδια τους αυτοί για την κοπέλα, στ αρχιδια σου κι εσυ για την κυκλοφορία.

Γαμώ το μπουρδέλο για κράτος, πίθηκοι, όλοι φοβουνται μη τους πεθανει στα χέρια ή μη τους βγει επικινδυνη και την παράτησαν αιμόφυρτη στο δρόμο 17 χρονών παιδί.

Τον τελευταιο μηνα ειδικα εχω εξοργιστεί απίστευτα με τους συνανθρωπους μου. Ο καθενας στα παπάρια του, διαλυμενο κράτος, νυν υπερ πάρτης ο αγών.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.
Δεν μπορουμε να σηκωσουμε ανθρωπο χτυπημενο..,ειναι επικινδυνο...οχι να σταματησουμε τα διερχομενα αυτοκινητα και να σταματησουν τα ιδια τα αυτοκινητα που περναν διπλα της και φευγουν...δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ....ΚΑ ΜΙ.Α
Κια ενας τελικα το εκανε.Εβαλε το αμαξι μπροστα της να την προστατευσει και εκελισε την λεοφωρο..μετα απο ποση ωρα.
17 χρονων ψυχουλα γμτ...

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.021 μηνύματα.
Και τραγικο και εξοργιστικο.
Εχουμε παρει σειρα τα κοριτσακια και τα σκοτωνουμε.
Νιωθω σαν να το σκοτωσα εγω το κοριστι με τοσα που βλεπω καθε μερα στην οδηγηση και δεν κανω τιποτα.
Ε ρε Ιαβερης που μας λειπει..Που πας ρε μαλακα με 50 ? θα σκοτωσεις σιγουρα ...30 και πολλα σου ειναι.
Η αλλαγη του νομου δεν προκειτε να επιφερει τιποτα. αλλο δρομο θελει.
Ενα χρονο μαθημα ασφαλους και πολιτισμενης οδηγησης και συνεχη τεστ σε πιστες.
Τωρα για την απαθεια και την εγκαταλειψη ... αυτο ειναι δυσκολο και θελει γεναια μετρα που δεν εξαρτώνται μονο απο την ελλαδα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Tετοια απάθεια που είδα στη τηλεόραση σήμερα, να μη βοηθας εναν περαστικό τυχαίο που ψυχορραγεί στη μεση του δρόμου, ποσο μάλλον ενα 17χρονο κοριτσάκι, δε θα με πήγαινε η καρδιά να το κανω στον χειρότερό μου εχθρό. Τι διάολο γίνεται με την κοινωνία μας; Γιατί αυτή η απάθεια; Η ηθική διαφθορά είναι το τέλος του κόσμου, εχει αρχήσει ήδη

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια