Λεωφόρος Αθηνών: Τα οχήματα περνούσαν για ώρα και δεν σταματούσε κανείς για τη 17χρονη που παρασύρθηκε

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Παγώνει το αίμα. Δεν ξέρω τί να πω. Τα 'χω χαμένα...

Την γράπωσε από κάτω και δεύτερο αυτοκίνητο (mercendes...) και έκανε όπισθεν για να την απεγκλωβίσει ; Και δε σταμάτησε ούτε αυτός ;;; Τί νόμιζε ότι είναι σακί ; Φώτα αναμμένα είχε και αυτός, δεν είδε την κοπέλα ;

Στο διάβολο να πάνε. Γα@ημένοι...

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.122 μηνύματα.
Παγώνει το αίμα. Δεν ξέρω τί να πω. Τα 'χω χαμένα...

Την γράπωσε από κάτω και δεύτερο αυτοκίνητο (mercendes...) και έκανε όπισθεν για να την απεγκλωβίσει ; Και δε σταμάτησε ούτε αυτός ;;; Τί νόμιζε ότι είναι σακί ; Φώτα αναμμένα είχε και αυτός, δεν είδε την κοπέλα ;

Στο διάβολο να πάνε. Γα@ημένοι...
Σου λεω..αναγουλα μου ερχεται λεμε οταν το σκεφτομαι..σκεψου να ειναι το παιδι σου απο κατω..και ο οποιοσδηποτε βεβαια..αλλα για να το κανω πιο ενσυναισθηματικο..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.. :eek: :eek: :eek:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Σου λεω..αναγουλα μου ερχεται λεμε οταν το σκεφτομαι..σκεψου να ειναι το παιδι σου απο κατω..και ο οποιοσδηποτε βεβαια..αλλα για να το κανω πιο ενσυναισθηματικο..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.. :eek: :eek: :eek:
Όχι, δεν υπάρχει. Άντε σε ταινίες γίνονται αυτά. Αλλά έλα που...

Ακριβώς. Είναι νέο παιδί. Οποιοσδήποτε και να ήταν βέβαια, το γεγονός είναι συγκλονιστικό. Αλλά όταν έχει να κάνει με νέους ανθρώπους, εντάξει...Εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά...

Κουράγιο και στους γονείς της. Οι άνθρωποι ανεβαίνουν Γολγοθά. Και ό,τι καλύτερο για την κοπελίτσα. Μια ευχή (σε ό,τι πιστεύει ή δεν πιστεύει ο καθένας) από όλους μας...

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.122 μηνύματα.
Όχι, δεν υπάρχει. Άντε σε ταινίες γίνονται αυτά. Αλλά έλα που...

Ακριβώς. Είναι νέο παιδί. Οποιοσδήποτε και να ήταν βέβαια, το γεγονός είναι συγκλονιστικό. Αλλά όταν έχει να κάνει με νέους ανθρώπους, εντάξει...Εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά...

Κουράγιο και στους γονείς της. Οι άνθρωποι ανεβαίνουν Γολγοθά. Και ό,τι καλύτερο για την κοπελίτσα. Μια ευχή (σε ό,τι πιστεύει ή δεν πιστεύει ο καθένας) από όλους μας...
Ρε συ..εγω εχω σταματησει αυτιοκινητο..οχι σε λεωφορο βεβαια αλλα σε κανονικο δρομο της κορινθου.,επειδη περναγε γατακι..και το κανω πολλες φορες...οχι ανθρωπο χτυπημενο με αυτοκινητο..τι να πω πραγματικα δενε χω λογια..

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Προσωπικά θα σταματούσα και θα έβγαινα από το αμάξι αν γινόταν μπροστά μου το ατύχημα και έβλεπα ότι δεν ήταν fake. Αν έβλεπα έναν πεσμένο στη συγκεκριμένη περιοχή 5:30 δεν θα έβγαινα από το αμάξι αλλά θα σταματούσα σε απόσταση να μαζευτούν και άλλοι οδηγοί και θα τηλεφωνούσα την αστυνομία.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.
Στο 10 λεπτο βγήκε οδηγός και βοηθησε την κοπελα αρκετά γρήγορα για βράδυ, κανανε θέμα πως χαροπαλεύει γιατί άργησε αυτά τα 10 λεπτά..... ότι να ναι.

πολυ γρήγορη η ανταπόκριση του ΕΚΑΒ και όλα κύλησαν καλά

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Στο 10 λεπτο βγήκε οδηγός και βοηθησε την κοπελα αρκετά γρήγορα για βράδυ, κανανε θέμα πως χαροπαλεύει γιατί άργησε αυτά τα 10 λεπτά..... ότι να ναι.

Συγγνώμη πώς την βοήθησε ακριβώς ; Εννοείς, προφανώς, ότι έκοψε την κίνηση για να μην την πατήσουν τα διερχόμενα οχήματα.

Πώς να βοηθήσει, κάποιος που δεν ξέρει, έναν τόσο βαριά τραυματισμένο ; Όλοι ξέρουμε ότι δεν κάνει ούτε καν να μετακινηθούν. Μια οποιαδήποτε λάθος κίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία...

Τριάντα λεπτά έκανε να πάει το ΕΚΑΒ. Αλλά πάλι καλά. Όλοι ξέρουμε τους χρόνους αναμονής...

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Τιποτα απο αυτα που λες δεν ισχυουν..ειναι ολα fake

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.913 μηνύματα.
Τα είπατε όλα. Το βίντεο δεν μπορώ να το δω, συγνώμη, Αν το δω, κάνω όσους περήφανα το τράβηξαν, αντί να βοηθήσουν, να συνεχίσουν να κάνουν το ιδιο.
Θα σας πω μόνο μια μια ιστοριούλα.
Το 1990, όταν είχα πάει Γερμανία, έπρεπε να κάνω μαθήματα πρώτων βοηθειών, προκειμένου να πάρω μια δουλειά. Ο επιμορφωτής λοιπόν, το πρώτο που μας είπε, είναι πως είμαστε υποχρεωμένοι δια νόμου, εφόσον δεν κινδυνεύουμε, εμείς ή τα μωρά μας, να βοηθήσουμε. Ακόμη κι αν δεν έχουμε γνώσεις πρώτων βοηθειών, είμαστε υποχρεωμένοι να καλέσουμε από οποιοδήποτε τηλέφωνο την άμεσο δράση, η κλήση είναι δωρεάν, ακόμα και αν έχει κλειδώσει το τηλέφωνο (τότε δεν υπήρχαν κινητά, όμως υπήρχαν καρτοτηλέφωνα, όπου δε χρειαζόσουν καν κάρτα). Εγώ, σα χαζούλι, έκανα την απλή ερώτηση, που κάνουμε τώρα μεταξύ μας: Καλά, αυτό πρέπει να το πει νόμος; Δεν είναι αυτονόητο; Τι ζώα είστε εσείς οι γερμανοί; Μόνο με νόμο λειτουργείτε; Μετά από 34 χρόνια, βλέπω, τους φτάσαμε.
Ντροπή μας! Είμαστε για εμετό!

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.202 μηνύματα.
Κανενα νεοτερο για την υγεια της κοπέλας έχουμε;

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.713 μηνύματα.
Ακόμη βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση... τραύματα σε θώρακα και κρανίο απ' ό,τι διάβασα.
Αχ ρε Θεέ μου, κάνε να γίνει καλά. Μικρό παιδί είναι...

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.913 μηνύματα.
Επίσης, μια και με έπιασε η λογοδιάρροια, θα σας πω μια ιστορία του 2020. Ήμουν στο σταθμό μετρό <Άγιος Αντώνιος> , σε μια μεγάλη κυλιόμενη σκάλα, που ανέβαζε από την αποβάθρα, στο έδαφος. Μολις μπήκα, ο ακριβώς μπροστινός μου κύριος, σα να λυποθύμισε, δεν ξέρω ακριβώς, έπεσε ολόκληρος ξερός πάνω μου. Προσπάθησα να τον τοποθετήσω λίγο στο πλάι, για να μην πέσω και γω και πάρω ....παραμάζωμα όλους. Έκανα μια τεχνική αυτοσχέδια, τον στήριξα, όπως ήταν ξερός στο χέρι μου δεξιά, που κρατούσε τη λαβή και στο μηρό μου, που τον λύγισα στο πλάι. Κατέβαλα όμως μεγάλη προσπάθεια, για να κρατήσω ένα αντρικό ξερό κορμί σ΄αυτή τη θέση και να μην πέσω. Προσπάθησα να του μιλήσω, δεν αντιδρούσε και άρχισα να ζητώ βοήθεια. Όλοι, μα όλοι, προσπερνούσαν από αριστερά, γρήγορα, για να γλυτώσουν. Φώναζαν και οι από κάτω <<κράτα τον>>. Άρχισα και γω να φωνάζω, <βοηθήστε με, δεν μπορώ άλλο>. Μα κανένας δεν πλησιασε. Πάλι καλά, δεν μας έβγαλαν βίντεο. Όλοι έτρεχαν απ αριστερά, να ξεφύγουν!! Μέχρι που φτάνοντας επιτέλους στην επιφάνεια, κρατωντας ολομόναχη, τον έσπρωξα με δύναμη, αλλά και το αριστερό χέρι μπροστά του, αν τυχόν ζει, να μην τον σκοτώσω. Ευτυχώς με την σπρωξιά συνήλθε μαλλον και έφυγε σα ντροπιασμένος τρεκλίζοντας. Ηλίθιοι.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.
Συγγνώμη πώς την βοήθησε ακριβώς ; Εννοείς, προφανώς, ότι έκοψε την κίνηση για να μην την πατήσουν τα διερχόμενα οχήματα.

Πώς να βοηθήσει, κάποιος που δεν ξέρει, έναν τόσο βαριά τραυματισμένο ; Όλοι ξέρουμε ότι δεν κάνει ούτε καν να μετακινηθούν. Μια οποιαδήποτε λάθος κίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία...

Τριάντα λεπτά έκανε να πάει το ΕΚΑΒ. Αλλά πάλι καλά. Όλοι ξέρουμε τους χρόνους αναμονής...
αρκετά γρήγορα έκανε το ΕΚΑΒ... δεν ειναι πολυ χρονος 30 λεπτα δεδομέμου της υποστελέχωσης.

αν υπάρχει ενεργή αιμορραγία επιποματίζεις αν βγάζει αιμα απο το στομα τον βάζεις σε πλάγια θέση. Υπάρχει η εκπαιδευση αλλά όταν ερθει η κρίσιμη ώρα ολοι κανουν οτι δεν ξέρουν.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
αρκετά γρήγορα έκανε το ΕΚΑΒ... δεν ειναι πολυ χρονος 30 λεπτα δεδομέμου της υποστελέχωσης.
30 λεπτα ειναι πολλα για ενα 17 χρονο που το εχει χτυπησει κατακέφαλα ενα αμάξι που έτρεχε
και δε νομίζω να πιστεύεις οτι είναι παράλογη η οργή των στεκίτων εδώ μέσα, δεδομένου του γεγονότος οτι κυριολεκτικά περνούσαν απο πάνω και απο γύρω. Αμα καλούσαν αμέσως θα ερχότανε σε 5 λεπτα, οχι μιση ωρα

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.713 μηνύματα.

αν υπάρχει ενεργή αιμορραγία επιποματίζεις αν βγάζει αιμα απο το στομα τον βάζεις σε πλάγια θέση. Υπάρχει η εκπαιδευση αλλά όταν ερθει η κρίσιμη ώρα ολοι κανουν οτι δεν ξέρουν.
Τώρα ή που εθελοτυφλείς ή που τρολάρεις και μας περνάς για ηλίθιους.
Σε οποιοδήποτε περιστατικό τροχαίου ξέρουμε όλοι - είναι αυτονόητο δηλαδή - ότι κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο που περνάει είναι κρίσιμο. Δεν μπορούμε να λέμε "μην εξοργίζεστε, και πάλι γρήγορο ήταν το ΕΚΑΒ", όταν μιλάμε για ένα κορίτσι το οποίο ακόμη κινδυνεύει να χάσει την ζωή του. Άσε που δεν είναι καν το ΕΚΑΒ το θέμα μας, αλλά το ότι είμαστε όλοι ανεξαιρέτως ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ και μια κοπέλα κοντεύει να πεθάνει γιατί ζούμε σε μια κοινωνία που ζέχνει σαπίλα.

Έλεος δηλαδή. Η άλλη η κοπελίτσα τώρα κινδυνεύει να πεθάνει. 17 είναι ρε μαλάκα μου. 17. και εμείς συζητάμε για το ΕΚΑΒ και το πόσο γαμάτα λειτουργεί. Είμαστε με τα καλά μας;

Άι παρατήστε με. Αν ήταν δικός σας άνθρωπος αυτό θα σας ένοιαζε, να δείξετε τι καλά που δουλεύουν όλα σε αυτό το κωλοκράτος;

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Άι παρατήστε με. Αν ήταν δικός σας άνθρωπος αυτό θα σας ένοιαζε, να δείξετε τι καλά που δουλεύουν όλα σε αυτό το κωλοκράτος;
Πως και δεν εχει βγει δικος της να μιλησει επι του θεματος ακομα, μιας που το ανέφερες;

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Πως και δεν εχει βγει δικος της να μιλησει επι του θεματος ακομα, μιας που το ανέφερες;
Είναι λίγο άξιο απορίας, αλλά στην τελική τους καταλαβαίνω. Μπορεί επειδή έχουν την αγωνία τους τώρα, αν θα ζήσει το παιδί...
Πάντως στις ειδήσεις, αν και δεν παρακολούθησα τώρα τελευταία για να μιλήσω με βεβαιότητα, δε βλέπω να το έκαναν πολύ θέμα.

nearos

Επιφανές μέλος

Είναι λίγο άξιο απορίας, αλλά στην τελική τους καταλαβαίνω. Μπορεί επειδή έχουν την αγωνία τους τώρα, αν θα ζήσει το παιδί...
Πάντως στις ειδήσεις, αν και δεν παρακολούθησα τώρα τελευταία για να μιλήσω με βεβαιότητα, δε βλέπω να το έκαναν πολύ θέμα.
αφου ειναι γνωστο οτι στη χωρα μας ενιαι πιο σημαντικο να μαθουμε τι χρωμα εχει βαψει τις μουνοτριχες της η τζενιφερ λοπεζ παρα να δουμε την κατασταση ενος μικρου παιδιού που οριακα ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ

fockos

Επιφανές μέλος

30 λεπτα ειναι πολλα για ενα 17 χρονο που το εχει χτυπησει κατακέφαλα ενα αμάξι που έτρεχε
και δε νομίζω να πιστεύεις οτι είναι παράλογη η οργή των στεκίτων εδώ μέσα, δεδομένου του γεγονότος οτι κυριολεκτικά περνούσαν απο πάνω και απο γύρω. Αμα καλούσαν αμέσως θα ερχότανε σε 5 λεπτα, οχι μιση ωρα
δεδομένα Ελλαδας που δουλεουυν 1/4 των ΕΚΑΒιτων που επρεπε να υπαρχει ειναι πολυ γρηγορα

Επίσης τετοια περιστατικα συμβαίνουν καθημερινά ο λογος που εγινε θέμα ήταν οτι υπηρχε το βίντεο, ήταν στην Αθήνα και το κάνανε θέμα οι δημοσιογράφοι αλλιως δε θα ακουγόταν καν.

nearos

Επιφανές μέλος

Επίσης τετοια περιστατικα συμβαίνουν καθημερινά ο λογος που εγινε θέμα ήταν οτι υπηρχε το βίντεο.
Το οτι ητανε ενα 17χρονο που βρισκεται τωρα στη μεθ και χαροπαλεύει και δε ξερουμε αν θα βγει ζωντανό εξω απο το νοσοκομείο;
Τι, το γεγονος οτι συμβαίνει καθημερινά σημαίνει οτι ειναι λιγότερο φρικιαστικό;
Και καθόμαστε και υπεραναλύουμε το γεγονός οτι ο ανθρωπος εχει φτασει στην ακμή της ηθικής διαφθοράς και τα αίτια και τις μπούρδες οταν μπροστά μας βλέπουμε τέτοιες απόψεις να εκδηλώνονται απο ΓΙΑΤΡΟΥΣ (?)
δεδομένα Ελλαδας που δουλεουυν 1/4 των ΕΚΑΒιτων που επρεπε να υπαρχει ειναι πολυ γρηγορα
Σε ποιον κοσμο δικαιολογεί η υποστελέχωση τον ΕΚΑΒιτων το να οδηγείς διπλα απο μια αιμοφυρτη νεαρη κοπελα για μιση ωρα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια