giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως μπορώ να φτιάξω αυτό το λιωμένο τυρί που βάζουν πάνω στα doritos του σινεμά? Είναι υπέροχο.
καταρχάς το πουλάνε έτοιμο στα σούπερ μάρκετ και απλά το ζεσταίνεις σε μικροκύμματα ή σε μπαινμαρί.
Αλλιώς αγοράζεις τσένταρ και λίγο γκούντα και με λίγη κρεμούλα γάλακτος και αρκετή υπομονή σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά, με πολύ ανακάτεμα επιτυγχάνεις το σωστό λιώσιμο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

καταρχάς το πουλάνε έτοιμο στα σούπερ μάρκετ και απλά το ζεσταίνεις σε μικροκύμματα ή σε μπαινμαρί.
Αλλιώς αγοράζεις τσένταρ και λίγο γκούντα και με λίγη κρεμούλα γάλακτος και αρκετή υπομονή σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά, με πολύ ανακάτεμα επιτυγχάνεις το σωστό λιώσιμο.
Έχω πάρει τσένταρ και το ζέστανα αλλά δεν μου πέτυχε. Ήταν πολύ στερεό.

Έχω πάρει τσένταρ και το ζέστανα αλλά δεν μου πέτυχε. Ήταν πολύ στερεό.
σκέτο δεν γίνεται, θέλει και λίγο κρεμούλα
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Να βάλω λίγη κρέμα στον πάτο της κατσαρόλας, το τσένταρ και θα πετύχει? Πολύ απλό. Θα το δοκιμάσω.
λοιπόν βάζεις κρέμα, το τσένταρ σε κομματάκια και λίγο γκούντα σε κομματάκια ή ένταμ (λίγο όμως)
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

λοιπόν βάζεις κρέμα, το τσένταρ σε κομματάκια και λίγο γκούντα σε κομματάκια ή ένταμ (λίγο όμως)
Το τελευταίο είναι απαραίτητο?

Το τελευταίο είναι απαραίτητο?
αν θες ένα πιο ρευστό αποτέλεσμα

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.