Μάρκος Σεφερλής

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Εποχάρες, εγώ πρόλαβα λίγο τα 90's, όπου ακόμα κάναμε χαβαλέ με τα πάντα και δεν είχε γίνει όλος ο κόσμος πολιτικά ορθές Αννούλες...
Ακόμα εποχαρες είναι αρκεί να έχεις διατηρήσει τον πυρήνα της τότε εποχής σου και γι αυτό νιώθω ευγνώμων που οι τότε φιλίες μας έμειναν αναλιωτες αυτά τα χρόνια!

Λέγαμε ότι βλακεια μας ερχόταν στο κεφάλι με καμία δόση υποτίμησης ...

Εσείς όντως δεν προλάβατε στο βαθμό που να διατηρήσετε στο σήμερα ένα φιλικο πυρήνα .

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.
Τέτοια απαξίωση σε ταυτοτικά ζητήματα και θέματα αυτοπροσδιορισμού δεν την περίμενα από άτομο των πιστεύω σου. Τι απαξίωση, δηλαδή, οριακά κακοποιητικός λόγος :/:
Δεν υπάρχει απαξίωση. Νομίζω όλοι ξέρουν τι πρεσβεύω πάνω σε αυτά. Απλά δεν μπορώ να μη σχολιάσω την ειρωνεία αυτού του κόσμου. Με τη σημερινή τεχνολογία μπορείς να ταξιδέψεις παντού γρήγορα. Είναι τόσο αστείο το πώς μέσα σε λίγες ώρες φτάνεις από ένα μέρος όπου τα προβλήματα είναι το αν το χρώμα καθορίζει το φύλο ή όχι σε ένα άλλο μέρος που οι άνθρωποι σκέφτονται το πως θα βγει άλλη μια μέρα χωρίς να σε σκοτώσουν συμμορίες ή να κολλήσεις κάποια εξαφανισμένη ασθένεια και δεν θα έχεις τα φάρμακα να γλιτώσεις.

Δηλαδή μπορεί να το αναλογιστεί αυτό κάποιος για μια στιγμή;

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.529 μηνύματα.
Δεν υπάρχει απαξίωση. Νομίζω όλοι ξέρουν τι πρεσβεύω πάνω σε αυτά.
Ναι, φυσικά, όλο το προοδευτικό παρεάκι γνωρίζει ότι συντάσσεσαι με τις απόψεις τους. Πλάκα έκανα, δεν σε παρεξηγούν, σε ξέρουν.
Απλά δεν μπορώ να μη σχολιάσω την ειρωνεία αυτού του κόσμου. Με τη σημερινή τεχνολογία μπορείς να ταξιδέψεις παντού γρήγορα. Είναι τόσο αστείο το πώς μέσα σε λίγες ώρες φτάνεις από ένα μέρος όπου τα προβλήματα είναι το αν το χρώμα καθορίζει το φύλο ή όχι σε ένα άλλο μέρος που οι άνθρωποι σκέφτονται το πως θα βγει άλλη μια μέρα χωρίς να σε σκοτώσουν συμμορίες ή να κολλήσεις κάποια εξαφανισμένη ασθένεια και δεν θα έχεις τα φάρμακα να γλιτώσεις.
Κατά μία έννοια αυτό που περιγράφεις είναι σημαντικότερο γιατί μιλάμε για απόλυτα παρακμιακές καταστάσεις στη Δύση, άρα τέλος εποχής. Επιπλέον, με αυτό που λες δείχνεις το πόσο υλιστική αντιμετώπιση έχεις για τα πράγματα.
Δηλαδή μπορεί να το αναλογιστεί αυτό κάποιος για μια στιγμή;
Φυσικά, εσύ μπορείς να αναλογιστείς, όμως, ότι η ζωή δεν είναι δίκαιη (ούτε άδικη, είναι αυτή που είναι) και, όπως και να το κάνουμε, ο δυτικός άνθρωπος ήταν ο μοναδικός που όρισε τη μοίρα του, πάλεψε με όλους και τους νίκησε όλους για να γεύεται σήμερα τους καρπούς αυτής της νίκης;

Τελευταία επεξεργασία:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Ενα κομματι του θιξιματος βρίσκεται στον πομπό, αλλα βρισκει πρόσφορο εδαφος και στον δεκτη για να γονιμοποιηθεί.

Παλια τα εδαφη ολων μας ηταν πιο ευεπίφορα προς το χιουμορ. Σημερα θιγομαστε ολοι (κι εγω) πιο ευκολα.

Δηλαδη αν εγω μιλησω με γκει και του πω "μωρή, θα σε γαμήσω" προφανώς και δεν τον κοροιδευω για την προτιμηση του και το ξερει ή αυτο που λενε και μεταξυ τους απ οσο ξερω "αει μωρη αδερφή" και δεν πέφτει καρφίτσα.

Αυτα ειναι ωραία, να μπορεις να χεις αυτη την ελευθερία. Αλλά να μην εισαι κι εσυ στοχευμενα κακός ετσι;

Να μην αρχίσεις να τους λες "μωρη πουσταρα" και "μωρη πουσταρα" και καλα πλακα κανουμε ελα φιλοι ειμαστε. Οχι εκεί δεν κανεις πλάκα.

Γενικα εχουμε χάσει το μετρο στην εποχή μας.

Η θα υπαρχει η ασυδοσια της προσβολής και θα τη μεταφράζουμε ως ευθύτητα (του κώλου, κακός είσαι, οχι ευθυς) ή που θα υπαρχει η ασυδοσια της ευθιξιας και δε θα μπορουμε να πουμε τιποτα και θα τη μεταφράζουμε ως δικαιωμα επειδη εχουμε γεμισει Αννούλες.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.304 μηνύματα.
Καθολου μαλάκας δεν ειναι και καθολου κομπλεξικος. Μια χαρά καλός άνθρωπος είναι.

Απλώς το χιουμορ του ειναι hit or miss για καποιους. (και για μενα)
Ότι έχει κάποια κομπλεξ, αν λέγονται έτσι, είναι γνωστό χρόνια τώρα. Ασχέτως με το χιούμορ του, από πάντα έβγαινε στην άμυνα γιατί δεν τον θεωρούσαν ποιοτικό και χρησιμοποιούσε το επιχείρημα ότι ο κόσμος τον αγαπάει. Όπως επίσης πολλοί έχουν πει ότι δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιεί πάντα τους ίδιους ηθοποιούς. Είχε θέματα με το να μπαίνει πάντα το όνομα του πρώτο και να έχει αυτός ΟΛΕΣ τις ατάκες. Έχει συγκεκριμένα άτομα που δεν τους ενοχλεί να έχει αυτός όλη τη δόξα και τους εμπιστεύεται (και οικονομικά γιατί τον είχαν κλέψει κάποτε αν θυμάμαι καλά).

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Δηλαδη αν εγω μιλησω με γκει και του πω "μωρή, θα σε γαμήσω" προφανώς και δεν τον κοροιδευω για την προτιμηση του και το ξερει ή αυτο που λενε και μεταξυ τους απ οσο ξερω "αει μωρη αδερφή" και δεν πέφτει καρφίτσα.
Ναι Έλενα Ακρίτα και rosa progressive που με ταγκάρανε σήμερα.

Βλέπεις τι λέω κάθε μέρα εδώ, αν δεις τί χιούμορ έχω εκτός θα πάθεις πλάκα.

Αλλά έχουμε μπεί στο ίδιο τσουβάλι «woke αριστεροί λοβοτομημένοι που τους πουλάνε ατζέντες».

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.529 μηνύματα.
Ενα κομματι του θιξιματος βρίσκεται στον πομπό, αλλα βρισκει πρόσφορο εδαφος και στον δεκτη για να γονιμοποιηθεί.

Παλια τα εδαφη ολων μας ηταν πιο ευεπίφορα προς το χιουμορ. Σημερα θιγομαστε ολοι (κι εγω) πιο ευκολα.

Αυτα ειναι ωραία, να μπορεις να χεις αυτη την ελευθερία. Αλλά να μην εισαι κι εσυ στοχευμενα κακός ετσι;

Να μην αρχίσεις να τους λες "μωρη πουσταρα" και "μωρη πουσταρα" και καλα πλακα κανουμε ελα φιλοι ειμαστε. Οχι εκεί δεν κανεις πλάκα.

Γενικα εχουμε χάσει το μετρο στην εποχή μας.

Η θα υπαρχει η ασυδοσια της προσβολής και θα τη μεταφράζουμε ως ευθύτητα (του κώλου, κακός είσαι, οχι ευθυς) ή που θα υπαρχει η ασυδοσια της ευθιξιας και δε θα μπορουμε να πουμε τιποτα και θα τη μεταφράζουμε ως δικαιωμα επειδη εχουμε γεμισει Αννούλες.
Αρχικά, άλλο ο χαβαλές και άλλο η προσβολή. Προσωπικά χαβαλέ για τον Χριστιανισμό θα δεχτώ (δεν θα κάνω, όμως), ενώ χαβαλέ για το έθνος μου και το χρώμα του δέρματός μου τα απολαμβάνω κιόλας.

Το πρόβλημα ξεκίνησε από τότε που προσπαθούν να σου βουλώσουν το στόμα, να μην μπορείς να βγάλεις άχνα για ουράνια τόξα, ισλαμοταλιμπάν κ.λπ. χωρίς να φοβάσαι (άντε εμείς είμαστε άσημοι, ένας που έχει κάποιο μεγαλύτερο κύκλο φοβάται και για κάνσελ).

Και φτάσαμε στο σημείο αυτής της κατάστασης χωρίς γωνίες, της λειασμένης για να μην προσβάλλεται η χ Αννούλα. Ένας τελείως ρομποτικός, πολιτικά ορθός κόσμος και μια Οργουελική newspeak χωρίς χρώμα, διαχωρισμό φύλου, φυλής, εθνικότητας, θρησκείας κοκ. Ένα γκρι, ανούσιο, βαρετό και άνευρο πράμα.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.441 μηνύματα.
Μου κάνει εντύπωση πως ιδεολογικοποιειτε τα πάντα. Δηλαδή να μη σου αρέσει η φάτσα, να μη θεωρείς αστείο τον τρόπο εκφρασης, το είδος του χιουμορ, την όλη αισθητική δεν παίζει;

Πριν καν μπει στο παιχνίδι το woke /anti woke και τα σχετικά ενα σωρό κόσμος έβρισκε ανοστο αυτό το είδος σάτιρας.

Μπλιαχ

ilias90

Περιβόητο μέλος

«woke αριστεροί λοβοτομημένοι που τους πουλάνε ατζέντες».
Ναι, επειδή εγώ σε τάγκαρα για τη ρόζα, σε θεωρώ σαφώς ανώτερης νοημοσύνης από αυτούς, αλλά κι εσύ συντάσσεσαι μαζί τους σε κάθε άποψη για τις φοβίες, τους -ισμούς κ.λπ. Οκ, κάποια μπορεί να τα κάνεις από αντίδραση, δεν ξέρω, αυτό που βλέπω σχολιάζω.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Ναι, επειδή εγώ σε τάγκαρα για τη ρόζα, σε θεωρώ σαφώς ανώτερης νοημοσύνης από αυτούς, αλλά κι εσύ μιλάς συντάσσεσαι με κάθε άποψη για τις φοβίες, τους -ισμούς κ.λπ. Οκ, κάποια μπορεί να τα κάνεις από αντίδραση, δεν ξέρω, αυτό που βλέπω σχολιάζω.
Δεν συντάσσομαι με καμία άποψη.
Μπορώ και κρίνω κατά περίπτωση.

Κάποια πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα για μένα αλλά κι αυτά είναι προϊόντα της δικής μου σκέψης.
Δεν έχω ακολουθήσει ποτέ στη ζωή μου κινήματα για να φορτωθώ την ταμπέλα οτι ο,τι λέω είναι επειδή ψηφίζω και καλά ΚΚΕ, είμαι woke και μου πούλησε παπά η αριστερίλα.
Και σίγουρα δεν είμαι η μόνη.
Γιαυτό το τσουβάλιασμα δεν οφελεί κανέναν.

Δεν είμαστε όλοι οι αριστεροί ΚΚΕδες, δεν ακολουθούμε rosa progressive και δεν βρωμάμε λολ.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Ότι έχει κάποια κομπλεξ, αν λέγονται έτσι, είναι γνωστό χρόνια τώρα. Ασχέτως με το χιούμορ του, από πάντα έβγαινε στην άμυνα γιατί δεν τον θεωρούσαν ποιοτικό και χρησιμοποιούσε το επιχείρημα ότι ο κόσμος τον αγαπάει. Όπως επίσης πολλοί έχουν πει ότι δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιεί πάντα τους ίδιους ηθοποιούς. Είχε θέματα με το να μπαίνει πάντα το όνομα του πρώτο και να έχει αυτός ΟΛΕΣ τις ατάκες. Έχει συγκεκριμένα άτομα που δεν τους ενοχλεί να έχει αυτός όλη τη δόξα και τους εμπιστεύεται (και οικονομικά γιατί τον είχαν κλέψει κάποτε αν θυμάμαι καλά).
Δεν την ξερω την ιστορια του ακριβώς, αλλα μπορω να αφησω ενα παραθυρο πιθανοτητας να συμβαινει αυτο οπως το εξηγείς, δε θα στο αρνηθω γιατί δεν ξερω 100%.

Ναι Έλενα Ακρίτα και rosa progressive που με ταγκάρανε σήμερα.

Βλέπεις τι λέω κάθε μέρα εδώ, αν δεις τί χιούμορ έχω εκτός θα πάθεις πλάκα.

Αλλά έχουμε μπεί στο ίδιο τσουβάλι «woke αριστεροί λοβοτομημένοι που τους πουλάνε ατζέντες».
Προτιμω να μη το σχολιάσω αυτο γιατι είναι οι άνθρωποί μου με τους οποίους διαφωνησατε ετσι.

Ακόμα και αν δεν συμφωνω 100% με όλους και όλα. Δε θα μπορούσα κι όλας, γι αυτο και δεν εχω και πολλούς φίλους για πολύ. Ομως προτιμω να μην εμβαθυνω εδω.

Αρχικά, άλλο ο χαβαλές και άλλο η προσβολή. Προσωπικά χαβαλέ για τον Χριστιανισμό θα δεχτώ (δεν θα κάνω, όμως), ενώ χαβαλέ για το έθνος μου και το χρώμα του δέρματός μου τα απολαμβάνω κιόλας.
Νομιζω τα ορια ειναι ρευστα στον καθενα.

Δηλαδη ελα ρε λιακο τωρα κακα τα ψέμματα σα γραφικη κωλογρια εκανε ο άλλος. Μεγαλοι σταυροι και ο Χριστουλης μας και η Παναγιτσα μας και να κανουμε ενα σταυρό κι από πίσω οι 9 στους 10 αίσχη, θάβουν, κακολογούν και ειναι πιο πιονια του συστηματος κι απο πιονια.

Να κατσω εγω τωρα να ειμαι μερος λοβοτομημενων χριστιανοπληκτων υποκριτων που πουλανε θρησκεια για να χουν καριέρες.

Δε λεω απο ενα σημειο και υστερα θα τα παρω κι εγω κρανιο ειδικα αν το παρατραβηξει ο άλλος, γιατι ειναι η πίστη μου και καπου πρέπει να θυμασαι οτι υπάρχουν όρια.

Κάποτε σε ενα βεσέ ειχα δει με γκραφιτι "για του Χριστου την πίστη την Αγία θα τους ... την Παναγία", νταξει γέλαγα, το βρηκα αστειο, δεν ειναι κατι που θα ελεγα παραεξω τακτικα και ισως και να ενιωσα "βρε το μαλακα τι πηγε και εγραψε".

Αλλα θελω να καταληξω σε αυτο που ξεκινησα: Ειναι ρευστό, στον καθενα.

Αν μου πεις θα σου γ... τη μανα μπορει και να σου πω "τυχερέ καλά θα περάσεις, κάνε μου αδερφάκι".
Αλλα αμα μου πληγωσεις τη μανα και τη διαβαλλεις σε άλλη φάση, μπορει να σε βρουν και με σπασμενα κοκκαλα νυχτα ξερω γω (που λεει ο λογος, δεν μ αρεσουν αυτα).

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Όπως επίσης πολλοί έχουν πει ότι δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιεί πάντα τους ίδιους ηθοποιούς.
Νομίζω οτι αυτό το κάνει γιατί θέλει ανθρώπους που δεν προσβάλλονται και μπορούν να ακολουθήσουν όταν αυτοσχεδιάζει. Πχ αυτά που λέει στον ηθοποιό νάνο που έχει ή στον καπετανίδη ποιος θα τα άντεχε;

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.304 μηνύματα.
Νομίζω οτι αυτό το κάνει γιατί θέλει ανθρώπους που δεν προσβάλλονται και μπορούν να ακολουθήσουν όταν αυτοσχεδιάζει. Πχ αυτά που λέει στον ηθοποιό νάνο που έχει ή στον καπετανίδη ποιος θα τα άντεχε;
Είναι μίξη. Δεν είναι μόνο οι προσβολές, είναι και το ότι δεν αφήνει ατάκα σε κανέναν. Πατάει ακόμα και πάνω στους άλλους και τους κάνει να χάνουν τα λόγια τους. Για άλλους ηθοποιούς είναι πολύ δύσκολο να δουλέψουν με τέτοιον άνθρωπο. Αυτά τουλάχιστον έχω ακούσει να λέγονται. Υπάρχει και ένα ποντκαστ νομίζω.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Είναι μίξη. Δεν είναι μόνο οι προσβολές, είναι και το ότι δεν αφήνει ατάκα σε κανέναν. Πατάει ακόμα και πάνω στους άλλους και τους κάνει να χάνουν τα λόγια τους. Για άλλους ηθοποιούς είναι πολύ δύσκολο να δουλέψουν με τέτοιον άνθρωπο. Αυτά τουλάχιστον έχω ακούσει να λέγονται. Υπάρχει και ένα ποντκαστ νομίζω.
Νομίζω ότι είναι του Άρη Δημοκίδη, αν δεν κάνω λάθος...

Υ.Γ. Εκτός αν υπάρχει κι άλλο...

Τελευταία επεξεργασία:

Memetchi

Διάσημο μέλος

Νομίζω ότι είναι του Άρη Δημοκίδη, αν δεν κάνω λάθος...
Δεν θυμάμαι. Αλλά και αυτά να μη πιστεύει κάποιος, ε νομίζω φαίνεται ότι όλο είναι γραμμένο πάνω του και ότι αυτοσχεδιάζει σε βαθμό που οι γύρω του δυσκολεύονται να ακολουθήσουν. Αν τα συνδυάσεις όλα μαζί βγάζουν νόημα και γενικότερα για την αντίδραση που βγάζει. Την οποία έβγαζε χρόνια που τον έλεγαν ότι δεν είναι τέχνη αυτό που κάνει(μιας που είναι το ερώτημα της εβδομάδας), δεν μιλάω για τα τωρινά

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Δεν θυμάμαι. Αλλά και αυτά να μη πιστεύει κάποιος, ε νομίζω φαίνεται ότι όλο είναι γραμμένο πάνω του και ότι αυτοσχεδιάζει σε βαθμό που οι γύρω του δυσκολεύονται να ακολουθήσουν. Αν τα συνδυάσεις όλα μαζί βγάζουν νόημα και γενικότερα για την αντίδραση που βγάζει. Την οποία έβγαζε χρόνια που τον έλεγαν ότι δεν είναι τέχνη αυτό που κάνει(μιας που είναι το ερώτημα της εβδομάδας), δεν μιλάω για τα τωρινά
Δεν ξέρω...Εννοώ αυτό με τον αυτοσχεδιασμό το έκαναν και παλιά στον κινηματογράφο. Το έχω ακούσει για τη Βλαχοπούλου, ας πούμε. Όχι ότι συγκρίνονται μεταξύ τους, απλά το αναφέρω γιατί μπορεί να είναι ίδιον κάποιων κωμικών με πηγαίο ή αστείρευτο χιούμορ. Μπορεί το χιούμορ του να είναι όντως "τραβηγμένο", αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι έχει...

Ότι πρέπει να είναι πάρα πολύ δύσκολο για τους υπόλοιπους ν΄ ακολουθήσουν/εναρμονιστούν μαζί του, δεν το συζητώ...

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Δε νομίζω οτι ενδιαφέρεται κανείς στις παραστάσεις του σεφερλή να πουν όλοι σωστά τα λόγια τους. Η πλάκα βγαίνει στην αυτοσχεδίαση και τα πειράγματα που γίνονται ακόμα και στη γυναίκα του.

Ας πούμε εγώ σε αυτό, ειδικά εκεί με τη γυναίκα του που δεν την άφηνε να αρθρώσει λέξη, κόντεψα να κατουρηθώ από τα γέλια. Δε θα πλήρωνα να πάω να δω παράσταση, αλλά για να το δεις στο youtube και να γελάσεις δε βλέπω κάτι κακό.

Θεωρώ οτι ο Μάρκος λέει τα πράγματα καλοπροαίρετα αλλά δεν ξέρω οι υποστηρικτές του πόσο καλοπροαίρετα τα εκλαμβάνουν. Πχ αν πει μια παχιά γυναίκα όρκα, μεν πλέον είναι κάτι κατακριτέο, αλλά εγώ εν είδει χιούμορ του το συγχωρώ. Το θέμα είναι οτι κάποιοι θα πάνε να χρησιμοποιήσουν το ίδιο με κακόβουλη διάθεση.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Θεωρώ οτι ο Μάρκος λέει τα πράγματα καλοπροαίρετα αλλά δεν ξέρω οι υποστηρικτές του πόσο καλοπροαίρετα τα εκλαμβάνουν. Πχ αν πει μια παχιά γυναίκα όρκα, μεν πλέον είναι κάτι κατακριτέο, αλλά εγώ εν είδει χιούμορ του το συγχωρώ. Το θέμα είναι οτι κάποιοι θα πάνε να χρησιμοποιήσουν το ίδιο με κακόβουλη διάθεση.
Κι εγω το λεω αλλα μονο αν θεωρω οτι εχει κανει κατι κακό. πχ μια στη γραμματεία των Αγγλικων πριν χρονια πηγε να μας παίξει μπινια με τις ωρες απο 7 σε 5 με τα ιδια λεφτά και πεταγεται μια συμμαθητρια και μου κανει "αντε ρε με τη χοντρή το παιζει πονηρή", και μετα το ειχα κι εγω, όρκα όρκα όρκα.

Είναι λάθος. Αν ο αλλος ειναι κακος, στηλιτευεις το κακό, δεν εχει να κανει το πάχος, αλλα επειδη το χω ρωτησει και σε άλλους ανθρωπους, η απάντηση ήταν η εξής:

"Αν δεν ηταν μαλάκας ο τάδε δε θα τον έλεγα χοντρό, αλλα επειδη φέρεται σαν κρετίνος, ε θα πω τον κωλόχοντρο"

Μου έκανε αρνητικη εντυπωση, αλλά θέλω να σου πω, κατανοώ το σκεπτικό της μάζας. Αν ο άλλος εκλάβει οτι εχει το ατομο υπο κρίση καποια κακή συμπεριφορά, σταματαει να συμπάσχει με τις ευαισθησίες του (ολες, ακομα και τις ασχετες με αυτο που τον ωθησε να θυμωσει μαζι του)

Νομίζω το απρόκλητο ειναι μειοψηφία πια.

Τελευταία επεξεργασία:

Memetchi

Διάσημο μέλος

Δεν ξέρω...Εννοώ αυτό με τον αυτοσχεδιασμό το έκαναν και παλιά στον κινηματογράφο. Το έχω ακούσει για τη Βλαχοπούλου, ας πούμε. Όχι ότι συγκρίνονται μεταξύ τους, απλά το αναφέρω γιατί μπορεί να είναι ίδιον κάποιων κωμικών με πηγαίο ή αστείρευτο χιούμορ. Μπορεί το χιούμορ του να είναι όντως "τραβηγμένο", αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι έχει...

Ότι πρέπει να είναι πάρα πολύ δύσκολο για τους υπόλοιπους ν΄ ακολουθήσουν/εναρμονιστούν μαζί του, δεν το συζητώ...
Ναι για διάφορους γνωστούς λένε ότι αυτοσχεδιάζουν, όπως και ο Φιλιππιδης ας πούμε είχα διαβάσει ότι στο 50-50 πολλά ήταν αυθόρμητα δικά του. Απλά θεωρώ ότι αυτό κάτι λέει και για τον χαρακτήρα τους, ίσως ότι θέλουν πάντα να δείχνονται, να είναι στην κορυφή αλλά με ένα κομπλεξικό τρόπο (όταν γίνεται εσκεμμένα και σε μεγάλο βαθμό εννοώ). Δεν μου κάνει εντύπωση οπότε που επιμένει τόσο στο ότι αυτός γεμίζει θέατρα και ο κόσμος τον αγαπάει και τα σχετικά, ταιριάζει με τα παραπάνω. Όμως όταν κάποιος έχει μονίμως αυτά τα κόμπλεξ (αν λέγονται έτσι, δεν ξέρω αν είναι δόκιμο), τότε δεν μένουν πολλά περιθώρια για να δει αν χρειάζεται κάτι να βελτιώσει. Τώρα νιώθω ότι ο,τι και να του λένε, ακόμα και καλοπροαίρετα δεν μπορεί να το δεχθεί.
Δε νομίζω οτι ενδιαφέρεται κανείς στις παραστάσεις του σεφερλή να πουν όλοι σωστά τα λόγια τους. Η πλάκα βγαίνει στην αυτοσχεδίαση και τα πειράγματα που γίνονται ακόμα και στη γυναίκα του.
Δεν αντιλέγω, δεν θα ήταν δικιά του η παράσταση πλέον χωρίς αυτά και μεταξύ μας οι υπόλοιποι που τον πλαισιώνουν συνήθως δεν το έχουν για κάτι παραπάνω. Εγώ το ανέφερα γιατί διάβασα τη λέξη κόμπλεξ και θυμήθηκα αυτά που είχα διαβάσει για τον χαρακτήρα του.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Ναι για διάφορους γνωστούς λένε ότι αυτοσχεδιάζουν, όπως και ο Φιλιππιδης ας πούμε είχα διαβάσει ότι στο 50-50 πολλά ήταν αυθόρμητα δικά του. Απλά θεωρώ ότι αυτό κάτι λέει και για τον χαρακτήρα τους, ίσως ότι θέλουν πάντα να δείχνονται, να είναι στην κορυφή αλλά με ένα κομπλεξικό τρόπο (όταν γίνεται εσκεμμένα και σε μεγάλο βαθμό εννοώ). Δεν μου κάνει εντύπωση οπότε που επιμένει τόσο στο ότι αυτός γεμίζει θέατρα και ο κόσμος τον αγαπάει και τα σχετικά, ταιριάζει με τα παραπάνω. Όμως όταν κάποιος έχει μονίμως αυτά τα κόμπλεξ (αν λέγονται έτσι, δεν ξέρω αν είναι δόκιμο), τότε δεν μένουν πολλά περιθώρια για να δει αν χρειάζεται κάτι να βελτιώσει. Τώρα νιώθω ότι ο,τι και να του λένε, ακόμα και καλοπροαίρετα δεν μπορεί να το δεχθεί.
Δεν ξέρω αν είναι κόμπλεξ αυτό ή απόρροια τής επιτυχίας ή έστω κάποιες ιδιαιτερότητες ή (το ότι θέλουν, κάποιοι, να δείχνονται, να είναι στην κορφή κ.λπ.). Δεν έχω ανέβει ποτέ "εκεί πάνω", για να σου πω την αλήθεια, να ξέρω πώς κι εγώ θα ήμουν. Αυτό με τα "γεμάτα θέατρα" θεωρώ ότι το κάνει (χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρη, φυσικά, και πώς μπορώ άλλωστε...) για να την μπει στο μάτι αυτών που συνεχώς του σούρνουν τα εξ αμάξης. Στην προσπάθειά του, λοιπόν, να πείσει ότι είναι καλός...επικαλείται "γεμάτα θέατρα" και κατ΄ επέκταση "αγάπη τού κοινού". Κι αυτό έχει μια λογική. Γιατί χωρίς το δεύτερο, δε θα υπήρχε το πρώτο. Και το ξέρει και το λέει, έτσι όπως ακριβώς είναι. Μπορεί στα μάτια σου ή στα δικά μου να είναι έπαρση, μα γι΄ αυτόν είναι κάτι που συμβαίνει, έτσι ακριβώς όπως το λέει.

Τον έχω ακούσει να αυτοσαρκάζεται, πάντως. Και το κάνει συχνά. Αυτό δείχνει, κατά την άποψή μου, έναν άνθρωπο που έχει εντοπίσει κάποια πράγματα πάνω του που δεν του αρέσουν...

Εξαρτάται και ποιοί του τα λένε, πάντως. Και πώς (του τα λένε...). Αλλά μπορεί να είναι και ήδη αργά, όπως λες...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια