Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.304 μηνύματα.

16-03-25

19:48
Θα έλεγα ότι το κάνει κυρίως για τον ίδιο, για τη δουλειά του δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Βέβαια εντάξει, μερικές φορές όταν ακους τη γνώμη των πάντων χάνεσαι.Τον έχω ακούσει να αυτοσαρκάζεται, πάντως. Και το κάνει συχνά. Αυτό δείχνει, κατά την άποψή μου, έναν άνθρωπο που έχει εντοπίσει κάποια πράγματα πάνω του που δεν του αρέσουν...
Σίγουρα δεν είμαστε στη θέση ούτε τη δίκη του, ούτε άλλων καλλιτεχνών που κρίνονται και η μόνη εύκολη δουλειά είναι να εκφράσεις άποψη από το σπίτι σου. Όμως με οποία οπτική και αν το συζητάμε νιώθω ότι καταλήγουμε στο ότι έχει θεματάκια που τον βγάζουν συνεχώς σε άμυνα και εγώ προσωπικά βλέπω ότι επαναπαύεται στο ότι έχει κόσμο και όποτε δεν τα πάει καλά (πχ αυτές οι χαζές εκπομπές μαγειρικής ή το σουπερ νανι) το ρίχνει στο οτι προσπαθούν εσκεμμένα να τον χτυπήσουν. Αυτό βλέπω εγώ τουλάχιστον.Δεν έχω ανέβει ποτέ "εκεί πάνω", για να σου πω την αλήθεια, να ξέρω πώς κι εγώ θα ήμουν. Αυτό με τα "γεμάτα θέατρα" θεωρώ ότι το κάνει (χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρη, φυσικά, και πώς μπορώ άλλωστε...) για να την μπει στο μάτι αυτών που συνεχώς του σούρνουν τα εξ αμάξης. Στην προσπάθειά του, λοιπόν, να πείσει ότι είναι καλός...επικαλείται "γεμάτα θέατρα" και κατ΄ επέκταση "αγάπη τού κοινού". Κι αυτό έχει μια λογική. Γιατί χωρίς το δεύτερο, δε θα υπήρχε το πρώτο. Και το ξέρει και το λέει, έτσι όπως ακριβώς είναι. Μπορεί στα μάτια σου ή στα δικά μου να είναι έπαρση, μα γι΄ αυτόν είναι κάτι που συμβαίνει, έτσι ακριβώς όπως το λέει.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

16-03-25

21:18
Α, οκ, τώρα κατάλαβα καλύτερα. Γιατί προηγουμένως, σε αυτά που έγραψα, θεώρησα ότι αναφερόμαστε στην επίθεση που δέχεται για το θέατρο εν γένει. Γι΄ αυτό και μίλησα για "γεμάτα θέατρα" και αγάπη τού κοινού...Σίγουρα δεν είμαστε στη θέση ούτε τη δίκη του, ούτε άλλων καλλιτεχνών που κρίνονται και η μόνη εύκολη δουλειά είναι να εκφράσεις άποψη από το σπίτι σου. Όμως με οποία οπτική και αν το συζητάμε νιώθω ότι καταλήγουμε στο ότι έχει θεματάκια που τον βγάζουν συνεχώς σε άμυνα και εγώ προσωπικά βλέπω ότι επαναπαύεται στο ότι έχει κόσμο και όποτε δεν τα πάει καλά (πχ αυτές οι χαζές εκπομπές μαγειρικής ή το σουπερ νανι) το ρίχνει στο οτι προσπαθούν εσκεμμένα να τον χτυπήσουν. Αυτό βλέπω εγώ τουλάχιστον.
Τώρα, αν ο "φίλος" μας, αντί να παραδεχτεί ότι στην τηλεόραση δεν κάνει καλά νούμερα (ή αυτά που θέλουν ή θέλει...) και το ρίχνει στα γεμάτα καθίσματα και στις αγάπες τού θεάτρου, τότε ναι, υπάρχει πρόβλημα...
Δεν μπορούμε να είμαστε καλοί σε όλα, τί να κάνουμε. Αν δεν το έχετε καταλάβει ή αν δυσκολεύεται να καταπιεί την αποτυχία και δεν έχει το θάρρος να πει "οκ, παίξαμε και χάσαμε, πάμε γι΄ άλλα...", τότε ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

17-03-25

16:30
Και ο σνικ ρε βαλντερ γεμιζει τα κλαμπ και βγαζει 2-3κ για 1 ωρα. Να τον πουμε καλλιτεχνη?Σου δειχνει ενα ποσοτικο χαρακτηριστικο για να αντικρουσει την πολεμικη των άλλων.
Οπως μια κυβερνηση σου λεει εχουμε τη λαικη εντολή.
Αμα ο κοσμος δεν εγκρινει ενα προιον, ας το σνομπαρει με την τσέπη του. Οσο η τσεπη ειναι "δώστα να γελάσουμε με Μάρκο" ο Μάρκος λοιπον κατι κανει καλά.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Aν και αφου βγαινει το κασερι κατι κανει καλα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

17-03-25

18:03
Ναι, για τον εαυτό του είναι. Σου λεει εσεις με προτιμάτε, εσείς με γιγαντωνετε, αρα οντως κατι κανω καλά.Και ο σνικ ρε βαλντερ γεμιζει τα κλαμπ και βγαζει 2-3κ για 1 ωρα. Να τον πουμε καλλιτεχνη?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Aν και αφου βγαινει το κασερι κατι κανει καλα.
Για μενα δεν ειναι της αρεσκείας μου, ουτε ο σνικ, ουτε ο Σεφερλής ιδιαιτερα (σε καποια σκετς εχει πλακα αλλα μεχρι εκει).
Τα θεάματα και ο ανάλογος λαός, δεν ξερω αν με πιάνεις. Γι αυτο μιλάμε για έκπτωτη Δύση.
Η Μαιρουλα θα δει Σεφερλή, ο Κωστάκης θα ακουσει Σνικ. Ε εγω θα κατσω να διαβάσω της θεοσοφίες της Μπλαβατσκι για τον Ατλαντιανό πολιτισμό και τη χαμένη ήπειρο της Μιού.
Ότι φτιάχνει τον καθέναν.
Αλλά ακομα κι αν δεν μπορώ να δω σεφερλή ή να ακουσω σνικ, καταλαβαινω τη συλλογιστική τους.
"Σε αυτο τον κοσμο που ζούμε, είμαι κορυφαίος".
Καλώς ή κακώς, είναι.
Όταν μου μετράς τον άντρα με τα λεφτά και τα αμαξια και το κατα ποσο σε πάει ταξιδια κι αν έχει "καλή δουλειά", ή τη γυναικα με το πόσο καλοχτυπημενες μπουταρες έχει στους adductors/abductors και κωλο για Ίνσταπορν, θα απέχει πολύ η τέχνη από το να ειναι στο mental baseline του πόπολου;
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.573 μηνύματα.

22-03-25

23:58

Μάρκος Σεφερλής: «Σκηνοθετώ τον εαυτό μου, γιατί δεν μπορούν να ελέγξουν το σαρωτικό ταλέντο μου στη σκηνή»
«Δεν με ενδιαφέρει και δεν έχω σκοπό να αποδείξω σε κανέναν αν είμαι καλός ηθοποιός, μετά από 35 χρόνια.», δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός - «Ο Καρακατσάνης μου είχε πει ότι πρέπει να παίξω στην Επίδαυρο»
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 171 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- camil
- Paragontas7000
- taketrance
- Memetchi
- Scandal
- charmander
- chester20080
- Joji
- giorgos5002
- synthnightingale
- Jack of Spades