fockos
Επιφανές μέλος

Εδώ θα συγκεντρώσουμε όλα τα βιντεάκια #Μένουμε σπίτι
Αρχίζω με το ωραίο σποτάκι με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο
συνεχίζω με τον Τάκη και τον Άκη που πολύ ώριμα προτρεψαν τους Ελληνες να μείνουν σπίτι τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Πολλοί διάσημοι προτρέπουν τον κόσμο να μένει το σπίτι του και να κάνουμε ότι λένε οι οδηγιές.
Εδώ θα συγκεντρώσουμε όλα τα βιντεάκια #Μένουμε σπίτι
Αρχίζω με το ωραίο σποτάκι με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο
συνεχίζω με τον Τάκη και τον Άκη που πολύ ώριμα προτρεψαν τους Ελληνες να μείνουν σπίτι τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

-Γεια σου
-είμαι ο κορονοιος
...Tσουκαλοκουβέντες!
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι διάσημοι προσπαθούν να μετατρέψουν κάθε είδηση σε trend για να διαφημιστούν... Αδιάφορα τα σποτάκια. Ούτε σκοπεύω να κλειστώ σπίτι περιμένοντας το τέλος του κόσμου. Ναι, οκ, αποφεύγουμε τον συνωστισμό και τις επαφές με ξένους χωρίς λόγο αλλά μια βόλτα στο δάσος ή στην παραλία με λίγους φίλους που επίσης κινούνται προσεκτικά θεωρώ είναι μια χαρά. Μην πάθουμε και κατάθλιψη στο τέλος...
Σίγουρα οι περίπατοι δε θα μας βλάψουν, απλώς για το σποτάκι του Παπαδόπουλου να πούμε ότι είναι το επίσημο σποτάκι του ΕΟΔΔΥ, οπότε, μάλλον, δεν αποσκοπεί σε προσωπική διαφήμιση - το αντίθετο, θα έλεγα, αποσκοπεί στο να καρπωθεί τη δημοφιλία του Παπαδόπουλου στο κοινό.
Όσο για το αν μετατρέπεται ή όχι σε trend, νομίζω ότι σε μία κοινωνία που σε έναν σημαντικό βαθμό ζει και αυτοπροσδιορίζεται μέσω stories, statuses και hashtags, είναι το μόνο αναμενόμενο να γίνει trend έτσι ώστε να μην το φέρει τόσο βαρέως η κοινωνία μας. Επίσης, ας μην υπερβάλλουμε με το ότι "θα μείνουμε κλεισμένοι και θα πάθουμε κατάθλιψη". Ευκαιρία είναι να γίνουμε λίγο καλύτεροι άνθρωποι και να σκεφτούμε τους συνανθρώπους μας που ζουν μια ζωή μέσα σε τέσσερις τοίχους - λόγω αναπηρίας, εκφυλιστικής ασθένειας ή ό,τι άλλο. Δεν είναι κακό να φορέσουμε για λίγο τα παπούτσια τους και να δούμε τον κόσμο από τα μάτια τους.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Guest 451212
Επισκέπτης

nPb
Επιφανές μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Όσο για το αν μετατρέπεται ή όχι σε trend, νομίζω ότι σε μία κοινωνία που σε έναν σημαντικό βαθμό ζει και αυτοπροσδιορίζεται μέσω stories, statuses και hashtags, είναι το μόνο αναμενόμενο να γίνει trend έτσι ώστε να μην το φέρει τόσο βαρέως η κοινωνία μας. Επίσης, ας μην υπερβάλλουμε με το ότι "θα μείνουμε κλεισμένοι και θα πάθουμε κατάθλιψη". Ευκαιρία είναι να γίνουμε λίγο καλύτεροι άνθρωποι και να σκεφτούμε τους συνανθρώπους μας που ζουν μια ζωή μέσα σε τέσσερις τοίχους - λόγω αναπηρίας, εκφυλιστικής ασθένειας ή ό,τι άλλο. Δεν είναι κακό να φορέσουμε για λίγο τα παπούτσια τους και να δούμε τον κόσμο από τα μάτια τους.
Αναφερόμουν γενικά στα βίντεο και τα ποστ των διάσημων τις τελευταίες μέρες, όχι συγκεκριμένα γι αυτά εδώ. Όπως και να χει, δεν προσέθεσα προσωπική άποψη εδώ, έκανα απλώς μια παρατήρηση.
Όσο για την "κατάθλιψη", προφανώς το είπα με μια δόση υπερβολής, αλλά καταλάβατε σε τι πλαίσιο. Αλλά να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι λόγω καραντίνας; Να δούμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός ατόμου που είναι η ζωή του μονίμως έτσι; Για κάποιο λόγο μου ακούστηκε πολύ υποκριτικό και λάθος όλο αυτό. Δεν έχεις ιδέα τι ψυχικό σθένος έχουν επιστρατεύσει αυτοί οι άνθρωποι και σε αντίθεση με εκείνους, εσύ θα επιστρέψεις στις βόλτες σου σε λίγο καιρό. Να μου πεις ότι είναι ευκαιρία να διαβάσεις ένα βιβλίο, να ξεκουραστείς και να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση να πω ναι, αλλά μέχρι εκεί. Καλύτερος άνθρωπος γίνεσαι επειδή το θες ο ίδιος πραγματικά κι όχι επειδή "#μενουμεσπιτι".
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Προφανώς είναι ζήτημα επιθυμιας, αλλά από κάπου πρέπει να προέλθει και αυτή. Άλλες φορές, η επιθυμία προέρχεται από τον ίδιο τον άνθρωπο. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό θα μπορούσε να δράσει σαν εξωτερικό ερέθισμα για ενδοσκόπηση ή για να συνειδητοποιήσει ο οποιοσδήποτε, την σημασία της ενσυναίσθησης και της αλληλεγγύης.Αναφερόμουν γενικά στα βίντεο και τα ποστ των διάσημων τις τελευταίες μέρες, όχι συγκεκριμένα γι αυτά εδώ. Όπως και να χει, δεν προσέθεσα προσωπική άποψη εδώ, έκανα απλώς μια παρατήρηση.
Όσο για την "κατάθλιψη", προφανώς το είπα με μια δόση υπερβολής, αλλά καταλάβατε σε τι πλαίσιο. Αλλά να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι λόγω καραντίνας; Να δούμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός ατόμου που είναι η ζωή του μονίμως έτσι; Για κάποιο λόγο μου ακούστηκε πολύ υποκριτικό και λάθος όλο αυτό. Δεν έχεις ιδέα τι ψυχικό σθένος έχουν επιστρατεύσει αυτοί οι άνθρωποι και σε αντίθεση με εκείνους, εσύ θα επιστρέψεις στις βόλτες σου σε λίγο καιρό. Να μου πεις ότι είναι ευκαιρία να διαβάσεις ένα βιβλίο, να ξεκουραστείς και να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση να πω ναι, αλλά μέχρι εκεί. Καλύτερος άνθρωπος γίνεσαι επειδή το θες ο ίδιος πραγματικά κι όχι επειδή "#μενουμεσπιτι".

akikos
Επιφανές μέλος

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Προφανώς είναι ζήτημα επιθυμιας, αλλά από κάπου πρέπει να προέλθει και αυτή. Άλλες φορές, η επιθυμία προέρχεται από τον ίδιο τον άνθρωπο. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό θα μπορούσε να δράσει σαν εξωτερικό ερέθισμα για ενδοσκόπηση ή για να συνειδητοποιήσει ο οποιοσδήποτε, την σημασία της ενσυναίσθησης και της αλληλεγγύης.Αισιοδοξο; Πολύ. Αλλά είναι μια πιθανότητα.
Απλά θεωρώ πως είναι χειρότερο όταν ένας άνθρωπος νομίζει ότι μπαίνει στη θέση του άλλου (ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει ιδέα), γιατί μετά αποκτά και την αυτοπεποίθηση ότι είναι αλληλέγγυος ή ευαισθητοποιημενος χωρίς να ισχύει. Μακάρι να είμαι λάθος και να βοηθήσει όντως πολλούς ανθρώπους αυτή η κατάσταση, αλλά όπως ξαναείπα, μου φαίνεται λάθος να κάνουμε τέτοιες σκέψεις για τους εαυτούς μας, τόσο εύκολα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Απλά θεωρώ πως είναι χειρότερο όταν ένας άνθρωπος νομίζει ότι μπαίνει στη θέση του άλλου (ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει ιδέα), γιατί μετά αποκτά και την αυτοπεποίθηση ότι είναι αλληλέγγυος ή ευαισθητοποιημενος χωρίς να ισχύει. Μακάρι να είμαι λάθος και να βοηθήσει όντως πολλούς ανθρώπους αυτή η κατάσταση, αλλά όπως ξαναείπα, μου φαίνεται λάθος να κάνουμε τέτοιες σκέψεις για τους εαυτούς μας, τόσο εύκολα.
Αυτό που λες, είμαι ο πρώτος που θα το πω, (για όσους δεν ξέρουν είμαι αμεα) και εκνευρίζομαι όταν βλέπω να ξεπλένουν κάποιοι (όχι όλοι) την συνείδησή τους με τσιτάτα "άτομα με ειδικές ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ" και λοιπά τέτοια, όταν στην πράξη ξέρω ότι δεν έχουν βοηθήσει ποτέ αμεα.
Οχι παιδιά. ΠΡΟΒΛΗΜΑ έχουμε, και δεν μπορείτε να το καταλάβετε μέχρι να σας συμβεί (που το απεύχομαι).
Όμως χαίρομαι γιατί ο Μάρκος ή Βασίλης ή όπως διάολο είναι το βαφτιστικό του, είναι από τους λίγους που έστω το σκέφτηκε και το ανέφερε. Δε με νοιάζει τι σκεφτόταν όταν το έγραψε, αλλά τουλάχιστον ο άνθρωπος το έγραψε. Και δε θα τον δαιμονοποιήσω γι αυτό ούτε στο ελάχιστο.
Γιατί για να λέμε την αλήθεια τώρα με τον κορωνοϊό, όταν ακούω "Και τι θα κάνω 2 βδομάδες στο σπίτι" από αρτιμελείς συφυλιάζομαι.
Τι τι θα κάνεις ρε φίλε; Μυαλουδάκι έχεις, κάτι θα βρεις να κάνεις.
Αισθάνεσαι παγιδευμένος σε ένα σπίτι; Για ρώτα όντως κι αυτούς που είναι παγιδευμένοι σε ένα σώμα και δε μπορούν να το αλλάξουν.
Κουβαλάει κάποιο νερό η σκέψη του Μάρκου.
Για 2 εβδομάδες κάποια πράγματα θα σας καταπιέσουν ναι, δεν θα είναι επιλογή σας ναι, αλλά έτσι είναι η ζωή, για το κοινό καλό αποδεχτείτε το και σταματήστε τη γκρίνια.
Guest 468119
Επισκέπτης

edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ωραία όλα αυτά. Προσοχή, όλοι μέσα, ατομική υγιεινή και ευθύνη, κλειστά όλα. Συμφωνώ. Τον Έλληνα μόνο έτσι τον μαντρωνεις. Αλλά πειτε μου να χαρείτε.. Γιατί αυτή η μαζική αγορά κ**χάρτου; Είναι κάποιο είδος φαρμάκου που δεν ξέρουμε;
Ούτε έτσι τον μαντρώνεις. Στην Αθήνα αφού έκλεισαν τις παραλίες πήγαν όλοι οι μπαστουνόβλαχοι Παρνηθούλα για πικνικ μοιράζοντας κορωνοιό στα παγκάκια και στα τραπέζια.
ΥΓ: Όσο για το κωλόχαρτο τα χουμε ξαναπει. Δεν ξέρουν να τον πλένουν με τη ζεν τεχνική του πωποβρυσακίου. Εύχομαι να τους κάτσουν 2φυλα κωλόχαρτα που κάνουν "μακαρόνι" στο σκούπισμα όταν συναντάνε τρίχα και να μείνουν χεσμένοι!

edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Μα ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσα πολλά; Καλα όσο για το πικνίκ δεν έχω τι να πω... Μάλλον για αυτούς το σπίτι είναι η φύση.Ούτε έτσι τον μαντρώνεις. Στην Αθήνα αφού έκλεισαν τις παραλίες πήγαν όλοι οι μπαστουνόβλαχοι Παρνηθούλα για πικνικ μοιράζοντας κορωνοιό στα παγκάκια και στα τραπέζια.
ΥΓ: Όσο για το κωλόχαρτο τα χουμε ξαναπει. Δεν ξέρουν να τον πλένουν με τη ζεν τεχνική του πωποβρυσακίου. Εύχομαι να τους κάτσουν 2φυλα κωλόχαρτα που κάνουν "μακαρόνι" στο σκούπισμα όταν συναντάνε τρίχα και να μείνουν χεσμένοι!![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Μα ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσα πολλά; Καλα όσο για το πικνίκ δεν έχω τι να πω... Μάλλον για αυτούς το σπίτι είναι η φύση.
Ήξερα ανθρώπινο πλάσμα που κατανάλωνε ένα ρολό ανα ....ανάγκη. Τι μου λες τώρα. Εγω δεν απορώ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Wonderkid
- Luludaki
- User2350
- Freddys
- Kozi
- giannhs2001
- harry akritas
- fmarulezkd
- jj!
- Γατόπαρδος.
- charmander
- Scandal
- johnietraf
- gademis
- Libertus
- gwgw_5
- Vold
- Μαυρίκιος
- fockos
- Εχέμυθη
- jucticeee
- Κλημεντίνη
- Εβανζελί
- Memetchi
- American Economist
- Μαριλένα__
- panagiotis econ
- Jocaste
- Johnman97
- I_love_life
- Μάρκος Βασίλης
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.