Απλά θεωρώ πως είναι χειρότερο όταν ένας άνθρωπος νομίζει ότι μπαίνει στη θέση του άλλου (ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει ιδέα), γιατί μετά αποκτά και την αυτοπεποίθηση ότι είναι αλληλέγγυος ή ευαισθητοποιημενος χωρίς να ισχύει. Μακάρι να είμαι λάθος και να βοηθήσει όντως πολλούς ανθρώπους αυτή η κατάσταση, αλλά όπως ξαναείπα, μου φαίνεται λάθος να κάνουμε τέτοιες σκέψεις για τους εαυτούς μας, τόσο εύκολα.
Αυτό που λες, είμαι ο πρώτος που θα το πω, (για όσους δεν ξέρουν είμαι αμεα) και εκνευρίζομαι όταν βλέπω να ξεπλένουν κάποιοι (όχι όλοι) την συνείδησή τους με τσιτάτα "άτομα με ειδικές ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ" και λοιπά τέτοια, όταν στην πράξη ξέρω ότι δεν έχουν βοηθήσει ποτέ αμεα.
Οχι παιδιά. ΠΡΟΒΛΗΜΑ έχουμε, και δεν μπορείτε να το καταλάβετε μέχρι να σας συμβεί (που το απεύχομαι).
Όμως χαίρομαι γιατί ο Μάρκος ή Βασίλης ή όπως διάολο είναι το βαφτιστικό του, είναι από τους λίγους που έστω το σκέφτηκε και το ανέφερε. Δε με νοιάζει τι σκεφτόταν όταν το έγραψε, αλλά τουλάχιστον ο άνθρωπος το έγραψε. Και δε θα τον δαιμονοποιήσω γι αυτό ούτε στο ελάχιστο.
Γιατί για να λέμε την αλήθεια τώρα με τον κορωνοϊό, όταν ακούω "Και τι θα κάνω 2 βδομάδες στο σπίτι" από αρτιμελείς συφυλιάζομαι.
Τι τι θα κάνεις ρε φίλε; Μυαλουδάκι έχεις, κάτι θα βρεις να κάνεις.
Αισθάνεσαι παγιδευμένος σε ένα σπίτι; Για ρώτα όντως κι αυτούς που είναι παγιδευμένοι σε ένα σώμα και δε μπορούν να το αλλάξουν.
Κουβαλάει κάποιο νερό η σκέψη του Μάρκου.
Για 2 εβδομάδες κάποια πράγματα θα σας καταπιέσουν ναι, δεν θα είναι επιλογή σας ναι, αλλά έτσι είναι η ζωή, για το κοινό καλό αποδεχτείτε το και σταματήστε τη γκρίνια.