akikos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ δε το βλέπω, σήμερα κοινώνησαν πολλοί, αν δε καταλαβαίνουν τι να πει κανείς;Ήμουν κατά του κλεισίματος των εκκλησιών αλλά τα δεδομένα άλλαξαν παιδιά. Ο λόγος είναι ότι τότε τα πάντα ήταν ανοιχτά. Πιστεύω ότι αρχές εβδομάδας η εκκλησία θα πάρει την απόφαση και θα κλείσει τους ναούς για να μείνουμε όλοι σπίτι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
butter_fly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον όρο "κατάθλιψη", όπως το ξαναδιάβασα τώρα, ίσως φάνηκε λίγο επιθετική η τοποθέτησή μου, οπότε να με συγχωρείς. Ωστόσο, έχω μεγάλη ευαισθησία στα ζητήματα ψυχικής υγείας και μου χτυπάει άσχημα πολλές φορές όταν απευαισθητοποιούμαστε απέναντι κάτι τόσο σοβαρό, γι' αυτό δε μου αρέσει που χρησιμοποιείται τόσο εύκολα ο όρος "κατάθλιψη". Αλλά αυτό μπορούμε να το αφήσουμε στην άκρη σε αυτήν την κουβέντα.
@Valder Βασίλη με λένε, Μάρκος είναι το επίθετο - έχω και δεύτερο όνομα, αλλά δεν το βάζω για προφανείς λόγους - μη βάλω και πατρώνυμο στη μέση και φαίνομαι σαν μεξικάνος. :Ρ
@butter_fly Έχεις μπει σε coursera, udemy κ.λπ.; Ειδικά το coursera έχει αρκετά free - χωρίς πιστοποίηση, βέβαια, τα περισσότερα, είναι peer-reviewed οι εργασίες σε αυτά, άλλωστε.
Kozi
Νεοφερμένο μέλος

Guest 209912
Επισκέπτης

Οι διάσημοι προσπαθούν να μετατρέψουν κάθε είδηση σε trend για να διαφημιστούν... Αδιάφορα τα σποτάκια. Ούτε σκοπεύω να κλειστώ σπίτι περιμένοντας το τέλος του κόσμου. Ναι, οκ, αποφεύγουμε τον συνωστισμό και τις επαφές με ξένους χωρίς λόγο αλλά μια βόλτα στο δάσος ή στην παραλία με λίγους φίλους που επίσης κινούνται προσεκτικά θεωρώ είναι μια χαρά. Μην πάθουμε και κατάθλιψη στο τέλος...
Στην Κορέα που κάνουν τεστ στους πάντες το 30% των ατόμων 20-29 είναι μολυνσμένοι δίχως συμπτώματα και απλά μεταδίδουν.
juste un instant
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Guest 896561
Επισκέπτης

Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος

Στην Κορέα που κάνουν τεστ στους πάντες το 30% των ατόμων 20-29 είναι μολυνσμένοι δίχως συμπτώματα και απλά μεταδίδουν.
Πού το βρήκες αυτό το στατιστικό;
Guest 896561
Επισκέπτης

fockos
Επιφανές μέλος

Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος

Μένουμε πολύ απομονωμένα και μπορούν καθε μερα να περπατάνε αρκετά γιατί εκτός απο τον δικό μας χώρο που ετσι κι αλλιώς δεν μπορει να παει κάνεις ( κτηματα κτλ ) γενικά πρόκειται για καρτεριμια, δαση Που δεν θα δεις άνθρωπο ετσι κι αλλιώς ( εκτος αν ανέβεις σε πλατεία , εκκλησίες κτλ αλλα κι εκει δεν εχει πολυ κοσμο)
Κι για τη κατάθλιψη που αναφέρθηκε , παραπάνω, αν κι πολυ σοβαρός ορος μπορει να αναφερθεί κι σε μια προσωρινή κατάσταση κι οχι στη νοσο.Ε ο μπαμπας μου ειδικά ( που ανηκει σε ευπαθη ομάδα για τα καλα, γιατι κι οι δυο μου γονεις ανηκουν) κόντεψε να τρελαθεί .
Απο τον φοβο κι τον εγκλεισμό. Κι ολα αυτα πριν κλείσουν τα πάντα κ δεν κυκλοφορεί κανεις , γιατι φυσικά είχε κλειστεί απο μόνος του με τοσα που ακουγε να γίνονται στις ειδήσεις.
Απο τοτε που σκεφτηκαμε το εξοχικό βρήκε στην υγεια του.
Γυρνάει στα ποτάμια, κάνει τις αγροτικές του εργασίες κι το μονο ατομο που εχει δει εδω κι τόσες μερες ειναι η μαμα μου ( μιλαμε για πραγματικά απομονωμένο σπιτι

Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος

Κι για τη κατάθλιψη που αναφέρθηκε , παραπάνω, αν κι πολυ σοβαρός ορος μπορει να αναφερθεί κι σε μια προσωρινή κατάσταση κι οχι στη νοσο.
Απλά για την ευαισθητοποίηση σε θέματα ψυχικής υγείας: Χρόνια κατάθλιψη vs Καταθλιπτικό επεισόδιο.
fockos
Επιφανές μέλος

Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

#menoumexwrisdouleia
#trwmeta@@mas

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

juste un instant
Επιφανές μέλος

Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας αποφασίζει (αύριο) η κυβέρνηση - Εξόργισε τον πρωθυπουργό η σημερινή έξοδος σε χωριά και παραλίες

jucticeee
Νεοφερμένο μέλος

Πριν επειδή πήγαιναν για έναν καφέ και νόμιζαν κάτι έκαναν.... Τώρα τους εμποδίζουν τη φοβερή περιπετειώδη ζωή τους και δε μπορούν να παλουκωθουν
Θεεε μου.... Μαζα..
Και προφανώς έχει γίνει trend
Αηδιαστικό
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξερνάω όταν βλέπω βίντεακια παντού τύπου "τι να κάνετε τώρα που θα μείνετε σπίτι" "πως περνάω τη καραντίνα μου"
Πριν επειδή πήγαιναν για έναν καφέ και νόμιζαν κάτι έκαναν.... Τώρα τους εμποδίζουν τη φοβερή περιπετειώδη ζωή τους και δε μπορούν να παλουκωθουν
Θεεε μου.... Μαζα..
Και προφανώς έχει γίνει trend
Αηδιαστικό
Καλα γενικά ολα αυτα τα βιντεάκια βάζουν αυτούς τους τίτλους για να τραβήξουν την προσοχή κι να τραβηοουν subscribers. Ποτε δεν ειναι 100% ρεαλιστικά αλλα ετσι δουλεύει το YouTube

Επίσης δεν νομίζω ότι η επιλογη ειναι η σπίτι η καφε έξω .
Κι ότι Πρεπει ντε και καλα να χες την ζωαρα πριν για να σου καινοφανεί τώρα η καραντινα
Προσωπικά ποτε δεν πηγαινα πολλούς καφέδες κτλ αλλα ηταν ανήκουστο για μενα να μη βγω μια ολόκληρη μερα έξω.
Ακομα κι τωρα κανω την άσκηση μου εξω( παντα σύμφωνα με βαση αυτα που επιτρέπονταν μέχρι σήμερα)
Παρολαυτα καταλαβαίνω οτι πλεον ουτε αυτο δεν θα μπορω να κανω γιατι ετσι πρέπει να γινει κι θα γίνει (αναφέρομαι στην καθόλικη απαγόρευση κυκλοφορίας που απο οτι λέγεται θα ανακοινωθεί σε λιγο) .
Εκει που θελω να καταλήξω με ολα αυτα ειναι οτι δεν χρειάζεται να είμαστε τοσο επικριτικοι με τους άλλους, ειδικά σε τοσες δύσκολες στιγμες.
Ειμαστε μαζι σε ολο αυτο .
Αν ο αλλος θελει να κανει βιντεάκι για την καραντίνα του, why not?
Οσο κάποιος δεν παραβιάζει τους κανόνες που έχουν επιβληθεί για το καλο ολων δεν με ενοχλεί =)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Wonderkid
- Luludaki
- User2350
- Freddys
- Kozi
- giannhs2001
- harry akritas
- fmarulezkd
- jj!
- Γατόπαρδος.
- charmander
- Scandal
- johnietraf
- gademis
- Libertus
- gwgw_5
- Vold
- Μαυρίκιος
- fockos
- Εχέμυθη
- jucticeee
- Κλημεντίνη
- Εβανζελί
- Memetchi
- American Economist
- Μαριλένα__
- panagiotis econ
- Jocaste
- Johnman97
- I_love_life
- Μάρκος Βασίλης
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.