akikos
Well-known member
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή
είναι συνδεδεμένος.
Επαγγέλεται
Η.Μ.Μ.Υ.
και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική).
Έχει γράψει
7,144 μηνύματα.

49 ευρώ το πήρα. Θα το δοκιμάσω.
Nelliel
Well-known member
Η Nelliel αυτή τη στιγμή
δεν είναι συνδεδεμένη.
Μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική).
Έχει γράψει
1,862 μηνύματα.

Επειδη δεν βγαινω και δεν ξερω ποσο καιρο θα παει αυτη η κατασταση (φανταζομαι 1 χρονο ακομα), ημουν μεταξυ bike trainer vs stationary bike και επειδη εχω ηδη ποδηλατα και το stationary θα πιασει χωρο, τελικα πηρα το παρακατω bike trainer.
tacx.com
Προσπαθω να παρω το nintendo switch και εχει εξαντληθει απο παντου. Ολοι στα παιχνιδια το εριξαν;

FLUX 2 Smart | Tacx bike trainer | Accurate direct drive
The FLUX Smart has been upgraded to the FLUX 2 Smart. It has a wider simulation range, better ride feel and a more accurate power measurement. Buy it here!

Προσπαθω να παρω το nintendo switch και εχει εξαντληθει απο παντου. Ολοι στα παιχνιδια το εριξαν;
gademis
Τιμώμενο Μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή
δεν είναι συνδεδεμένος.
Είναι 42 ετών και επαγγέλεται
Η.Μ.Μ.Υ.
.
Έχει γράψει
1,333 μηνύματα.

Εγώ που παίζω κάποιο mmo βλέπω αυξημένα νούμερα και ειδικά νέους παίχτες οπότε ναι..
Himela
Συντονίστρια
Η Himela αυτή τη στιγμή
δεν είναι συνδεδεμένη.
Επαγγέλεται
Ιδιωτικός υπάλληλος
και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική).
Έχει γράψει
16,574 μηνύματα.

Θέατρο του Νέου Κόσμου
Παραστάσεις για να σκέφτεσαι... Το επίσημο κανάλι του Θεάτρου του Νέου Κόσμου / Neos Kosmos Theater

Memetchi
Well-known member
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή
είναι συνδεδεμένος.
Είναι 23 ετών
.
Έχει γράψει
622 μηνύματα.

Πιθανόν λόγω του animal crossingΠροσπαθω να παρω το nintendo switch και εχει εξαντληθει απο παντου. Ολοι στα παιχνιδια το εριξαν;
Nelliel
Well-known member
Η Nelliel αυτή τη στιγμή
δεν είναι συνδεδεμένη.
Μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική).
Έχει γράψει
1,862 μηνύματα.

Γι' αυτο το παιχνιδι το θελω αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα! Γιατι παντα η nintendo εχει θεματα με τα αποθεματα της; Μου πηρε μηνες μεχρι να βρω αποθεματα του nintendo snes και ολοκληρωσα την παραγγελια μεσα σε 38 δευτερολεπτα απο την στιγμη που βγηκε διαθεσιμο στη σελιδα γιατι τις προηγουμενες φορες γινοταν sold out μεσα σε 2-3 λεπτα. Ελεος. Εχω εκνευριστει και δεν ξερω αν θα το παρω γιατι δεν μου αρεσουν αυτες οι τακτικες. Καλυτερα να παρω xbox.Πιθανόν λόγω του animal crossing
Memetchi
Well-known member
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή
είναι συνδεδεμένος.
Είναι 23 ετών
.
Έχει γράψει
622 μηνύματα.

Και εγώ το θέλω αλλά από ότι κατάλαβα οι περισσότεροι το έχουν μέσω προ παραγγελίας. Γενικότερα, εξαφανίστηκε αμέσως και φυσικά μαζί όλα τα από γύρω του switch, μαζί με την αρχική κονσόλα. Είναι και ο ιός τώρα... Κάτσε να φύγει το πολύ μεγάλο hype και θα είναι διαθέσιμο παντού.Γι' αυτο το παιχνιδι το θελω αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα! Γιατι παντα η nintendo εχει θεματα με τα αποθεματα της; Μου πηρε μηνες μεχρι να βρω αποθεματα του nintendo snes και ολοκληρωσα την παραγγελια μεσα σε 38 δευτερολεπτα απο την στιγμη που βγηκε διαθεσιμο στη σελιδα γιατι τις προηγουμενες φορες γινοταν sold out μεσα σε 2-3 λεπτα. Ελεος. Εχω εκνευριστει και δεν ξερω αν θα το παρω γιατι δεν μου αρεσουν αυτες οι τακτικες. Καλυτερα να παρω xbox.
juste un instant
Well-known member
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή
δεν είναι συνδεδεμένος.
Μας γράφει απο Αφρική.
Έχει γράψει
9,412 μηνύματα.

Ακόμα και η ΕΡΤ εκσυγχρονίζεται λόγω Κοβιντ...
Hobystas
New member
Ο Hobystas αυτή τη στιγμή
δεν είναι συνδεδεμένος.
Είναι 20 ετών
.
Έχει γράψει
3 μηνύματα.

Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω τι χόμπι έχετε να κάνετε στον ελεύθερο σας χρόνο; ειδικα τώρα που όλοι είμαστε σπίτι θα έχουμε σκεφτεί κάτι δημιουργικό, εγώ προσωπικά εξασκω τα αγγλικά μου επειδή είμαι σε χαμηλό επίπεδο και θα ξεκινήσω γυμναστική στο σπίτι αλλά ψάχνω και κάτι ακόμα να γεμίσει ο χρόνος μου τώρα το καλοκαίρι, εσείς τι έχετε για χόμπι η τι θα μου προτείνατε να κάνω; ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
- gwgw_5
- Libertus
- Hobystas
- harry akritas
- Scandal
- Vold
- Μαυρίκιος
- fockos
- Nelliel
- Εχέμυθη
- charmander
- jucticeee