Valder
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος

49 ευρώ το πήρα. Θα το δοκιμάσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Tacx Indoor Trainer und Rollentrainer | Garmin

Προσπαθω να παρω το nintendo switch και εχει εξαντληθει απο παντου. Ολοι στα παιχνιδια το εριξαν;
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Προσπαθω να παρω το nintendo switch και εχει εξαντληθει απο παντου. Ολοι στα παιχνιδια το εριξαν;
Εγώ που παίζω κάποιο mmo βλέπω αυξημένα νούμερα και ειδικά νέους παίχτες οπότε ναι..

Θέατρο του Νέου Κόσμου

Memetchi
Διάσημο μέλος

Πιθανόν λόγω του animal crossingΠροσπαθω να παρω το nintendo switch και εχει εξαντληθει απο παντου. Ολοι στα παιχνιδια το εριξαν;
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Γι' αυτο το παιχνιδι το θελω αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα! Γιατι παντα η nintendo εχει θεματα με τα αποθεματα της; Μου πηρε μηνες μεχρι να βρω αποθεματα του nintendo snes και ολοκληρωσα την παραγγελια μεσα σε 38 δευτερολεπτα απο την στιγμη που βγηκε διαθεσιμο στη σελιδα γιατι τις προηγουμενες φορες γινοταν sold out μεσα σε 2-3 λεπτα. Ελεος. Εχω εκνευριστει και δεν ξερω αν θα το παρω γιατι δεν μου αρεσουν αυτες οι τακτικες. Καλυτερα να παρω xbox.Πιθανόν λόγω του animal crossing
Memetchi
Διάσημο μέλος

Και εγώ το θέλω αλλά από ότι κατάλαβα οι περισσότεροι το έχουν μέσω προ παραγγελίας. Γενικότερα, εξαφανίστηκε αμέσως και φυσικά μαζί όλα τα από γύρω του switch, μαζί με την αρχική κονσόλα. Είναι και ο ιός τώρα... Κάτσε να φύγει το πολύ μεγάλο hype και θα είναι διαθέσιμο παντού.Γι' αυτο το παιχνιδι το θελω αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα! Γιατι παντα η nintendo εχει θεματα με τα αποθεματα της; Μου πηρε μηνες μεχρι να βρω αποθεματα του nintendo snes και ολοκληρωσα την παραγγελια μεσα σε 38 δευτερολεπτα απο την στιγμη που βγηκε διαθεσιμο στη σελιδα γιατι τις προηγουμενες φορες γινοταν sold out μεσα σε 2-3 λεπτα. Ελεος. Εχω εκνευριστει και δεν ξερω αν θα το παρω γιατι δεν μου αρεσουν αυτες οι τακτικες. Καλυτερα να παρω xbox.
juste un instant
Επιφανές μέλος

Alexandros36k
Νεοφερμένο μέλος

Guest 890013
Επισκέπτης

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 890013
Επισκέπτης

Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος

juste un instant
Επιφανές μέλος

Όχι, εμείς θέλουμε πολλά και καλά.Χρόνια καλά κι ας είναι και λίγα.![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Wonderkid
- Luludaki
- User2350
- Freddys
- Kozi
- giannhs2001
- harry akritas
- fmarulezkd
- jj!
- Γατόπαρδος.
- charmander
- Scandal
- johnietraf
- gademis
- Libertus
- gwgw_5
- Vold
- Μαυρίκιος
- fockos
- Εχέμυθη
- jucticeee
- Κλημεντίνη
- Εβανζελί
- Memetchi
- American Economist
- Μαριλένα__
- panagiotis econ
- Jocaste
- Johnman97
- I_love_life
- Μάρκος Βασίλης
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.