Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

17-12-20

23:48
τώρα που λέμε για τράπεζες, έχει δοκιμάσει κανείς την πλήρωμη με κινητό ( nfc )από εφαρμογή της eurobank; δεν αντιμετωπιζετε κανένα πρόβλημα κατά την πληρωμή σε pos;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

17-12-20

23:49
εγω το nfc δεν το εμπιστευομαι και προτιμω το ebanking.Γιατι αμα πατηθει τιποτα λαθος στο nfc την εκατσεςτώρα που λέμε για τράπεζες, έχει δοκιμάσει κανείς την πλήρωμη με κινητό ( nfc )από εφαρμογή της eurobank; δεν αντιμετωπιζετε κανένα πρόβλημα κατά την πληρωμή σε pos;

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

17-12-20

23:51
όχι εννοώ αν ξέχασω το πορτοφόλι( αν τύχει) μου και πρέπει να πληρώσω κάπως και έχω μόνο το κινητο μου, με το ebanking δεν μπορείς να πληρώσεις σε posεγω το nfc δεν το εμπιστευομαι και προτιμω το ebanking.Γιατι αμα πατηθει τιποτα λαθος στο nfc την εκατσες![]()
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

17-12-20

23:55
ναι αλλα δεν το εχω κανει,καλα σιγουρα εχει πρωτοκολλα κλπόχι εννοώ αν ξέχασω το πορτοφόλι( αν τύχει) μου και πρέπει να πληρώσω κάπως και έχω μόνο το κινητο μου, με το ebanking δεν μπορείς να πληρώσεις σε pos
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

17-12-20

23:57
10.000 yellows 20 ευρώ βενζίνη. :p
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

17-12-20

23:59
μεχρι να τα μαζεψω ομως?10.000 yellows 20 ευρώ βενζίνη. :p

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

18-12-20

00:05
δεν θα τα μαζέψεις ποτέ γιατί λήγουνμεχρι να τα μαζεψω ομως?![]()
![]()

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

18-12-20

00:06
ε ναι,αρα τσαμπα υποθεσηδεν θα τα μαζέψεις ποτέ γιατί λήγουν![]()

akikos
Επιφανές μέλος

18-12-20

00:10
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

18-12-20

00:12
μεγαλο το πακετο φιλε

akikos
Επιφανές μέλος

19-12-20

07:14
Πάνε τα yellows παιδιά
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

19-12-20

11:39
Ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις με τα λεφτά σου είναι τα βάζεις σε αποταμίευση με σχεδόν μηδενικά επιτόκια. Εγώ μετρητά σε λογαριασμούς δεν αφήνω εκτός από μικροποσά για την καθημερινότητα μου. Αν χρειαστώ περισσότερα τραβάω από επενδύσεις τις οποίες μπορώ να αποδεσμευσω πολύ εύκολα χωρίς επιπτώσεις. Ψάξτε για επενδύσεις που προσφέρουν compound interest. Τα λεφτά μας τα βάζουμε να δουλεύουν για εμάς και όχι για την τράπεζα.ακριβως.Προσωπικα καλο ειναι να βαλεις ενα λογαριασμο και να κανεις καποια αποταμιευση αν δινει καποια καλα επιτοκια ,γενικα τα εχουν μειωσει ολα αυτο εχω παρατηρησει,ελπιζω να βρεις την ακρη!![]()
Επίσης δεν χρησιμοποιώ ποτέ χρεωστική. Εκτός αν δεν δέχονται πιστωτική, πραγμα σπάνιο. Έχω πιστωτική με cash back που κυμαίνεται από 2-4% ανάλογα με τις αγορές που κάνω. Αυτές συνηθως έχουν ετήσιο fee αλλά ακόμα και με αυτό καλύπτει και το κόστος της κάρτας και βγάζεις και $$. Από αυτό το ετήσιο κόστος μπορείς να απαλλαχθεις αν έχεις καλό credit rating και καταθέσεις ή επενδύσεις. Εγώ δεν πληρώνω τίποτα για την κάρτα. Αν μου βάλουν fee είτε θα τους πάρω τηλέφωνο να διαπραγματευτώ ειτε θα τους πω ότι ακυρώνω την κάρτα και παίρνω όλες τις επενδύσεις και καταθέσεις μου από την τράπεζα τους και πάω σε άλλη. Δυστυχώς τα τραπεζικά συστήματα αγαπανε τους πελάτες με $$ και όσο περισσότερα έχεις τόσο πιο καλές προσφορές σου δίνουν και τόσο πιο καλά μπορείς να διαπραγματευτείς.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

19-12-20

11:42
ηθελα να ηξερα τα τοσα γιελλοους σου τι θα τα κανεις,σπαταλησε τα γρηγοραView attachment 73098
Πάνε τα yellows παιδιά

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
εννοω λογαριασμους εξωτερικου καλη μου φιλη δεν εχουν καμια σχεση με Ελλαδα.Εκει τα λεφτα σου πιανουν τοπο ακριβως οπως στο λεω.Εδω τα εχουν κανει ασε πως τα εχουν κανειΌτι χειρότερο μπορείς να κάνεις με τα λεφτά σου είναι τα βάζεις σε αποταμίευση με σχεδόν μηδενικά επιτόκια. Εγώ μετρητά σε λογαριασμούς δεν αφήνω εκτός από μικροποσά για την καθημερινότητα μου. Αν χρειαστώ περισσότερα τραβάω από επενδύσεις τις οποίες μπορώ να αποδεσμευσω πολύ εύκολα χωρίς επιπτώσεις. Ψάξτε για επενδύσεις που προσφέρουν compound interest. Τα λεφτά μας τα βάζουμε να δουλεύουν για εμάς και όχι για την τράπεζα.
Επίσης δεν χρησιμοποιώ ποτέ χρεωστική. Εκτός αν δεν δέχονται πιστωτική, πραγμα σπάνιο. Έχω πιστωτική με cash back που κυμαίνεται από 2-4% ανάλογα με τις αγορές που κάνω. Αυτές συνηθως έχουν ετήσιο fee αλλά ακόμα και με αυτό καλύπτει και το κόστος της κάρτας και βγάζεις και $$. Από αυτό το ετήσιο κόστος μπορείς να απαλλαχθεις αν έχεις καλό credit rating και καταθέσεις ή επενδύσεις. Εγώ δεν πληρώνω τίποτα για την κάρτα. Αν μου βάλουν fee είτε θα τους πάρω τηλέφωνο να διαπραγματευτώ ειτε θα τους πω ότι ακυρώνω την κάρτα και παίρνω όλες τις επενδύσεις και καταθέσεις μου από την τράπεζα τους και πάω σε άλλη. Δυστυχώς τα τραπεζικά συστήματα αγαπανε τους πελάτες με $$ και όσο περισσότερα έχεις τόσο πιο καλές προσφορές σου δίνουν και τόσο πιο καλά μπορείς να διαπραγματευτείς.

Guest 515609
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

21-12-20

02:18
Παίδιά, έχω τορτελίνια από αυτά του ψυγείου και έχουν λήξει εδώ και 3-4 μέρες. Να δοκιμάσω να τα φάω ή θα πάθω τίποτα; Ευχαριστώώώώ
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

21-12-20

02:24
Εχουν μαυρισει?Παίδιά, έχω τορτελίνια από αυτά του ψυγείου και έχουν λήξει εδώ και 3-4 μέρες. Να δοκιμάσω να τα φάω ή θα πάθω τίποτα; Ευχαριστώώώώ
Αν τα βρασεις και βγαλουν τιποτα μαυραδια τα πετας.
Τρεις μερες ειναι μια χαρα τρώγονται

Guest 515609
Επισκέπτης

21-12-20

02:27
Όχι το χρώμα τους είναι καλό. Με γέμιση τυριού είναι. Οκ θα τα κάνω αύριο αν το θυμηθώ.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

21-12-20

02:34
Θα τα κανεις και θα τα φας το πολυ σε δυο μέρες, μην τα αφησεις πεντε μερες στο ψυγειο μαγειρεμενα.Όχι το χρώμα τους είναι καλό. Με γέμιση τυριού είναι. Οκ θα τα κάνω αύριο αν το θυμηθώ.
Καλοφαγωτα

Guest 648211
Επισκέπτης

21-12-20

10:25
Καλημερα. παρε καλυτερα γυρο χαχα
προσοχη με το στομαχι!!
Παιδια καλησπερα. το αλλεργικο ασθμα πως διαγιγνωσκεται απο τον ιατρο;
σε βαζει πχ να τρεξεις λιγο και σε κανει ελεγχο μετα;
προσοχη με το στομαχι!!
Παιδια καλησπερα. το αλλεργικο ασθμα πως διαγιγνωσκεται απο τον ιατρο;
σε βαζει πχ να τρεξεις λιγο και σε κανει ελεγχο μετα;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

21-12-20

16:56
Διαβασε εδω
my asthma.gr - Άσθμα
Ο ιστότοπος myasthma.gr αποτελεί μία από τις σύνθετες δραστηριότητες της ομάδας άσθματος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, μια και εκτός από την παροχή έγκυρων επιστημονικών πληροφοριών για το βρογχικό άσθμα, θα δίνει τη δυνατότητα στους πάσχοντες από βρογχικό άσθμα ή/και στα άμεσα...
www.myasthma.gr
Guest 648211
Επισκέπτης

21-12-20

20:49
παιδια ξέρει κανείς αν πιω ένα ποτήρι γάλα το βράδυ θα προσλάβω την τρυπτοφάνη του; Πρέπει να πέσω κατευθείαν για ύπνο για να παραχθεί σεροτονίνη και μελατονίνη;; Η αφού το ήπια βράδυ είναι οκ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 255 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Libertus
- Scandal
- Hased Babis
- Kate1914
- rafaela11
- Joji
- ROM32
- charmander
- Giorgkalo
- bibliofagos
- Natsuko
- Reader
- AggelikiGr
- Unicex
- Paragontas7000
- taketrance
- Jack of Spades
- maris
- Skeptic95
- touvlo
- Unboxholics
- Corfu kitty
- Totreno
- thenutritionist
- American Economist
- Εριφύλη
- gademis
- Ωρορα
- A350
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Helen06
- theios_giorgis
- Luludaki
- kost28
- teacher_40
- Paladin
- GeorgePap2003
- johnsala
- physicscrazy
- msk
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Kobarsos
- fourkaki
- Gmd871
- chester20080
- iew
- phleidhs
- camil
- marww
- User2350
- giannhs2001
- grtt
- fmarulezkd
- χημεια4λαιφ
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- jj!
- Abiogenesis
- Anastasia_01
- Roulaki
- Galini66
- Εχέμυθη
- Στεφανος56
- Sevasti
- Memetchi
- J.Cameron
- snowy
- Sherlockina
- oups
- plus i bo?
- Meow
- constansn
- parrot/παπαγάλος
- louminis
- tsiobieman
- Citylights
- bruh_234
- ougka pougka
- ggl
- don't touch
- Μαυρίκιος
- Mexicanos
- Giii
- SASDFES
- Ariana2018
- fockos
- sunsetpp
- Viedo
- Helen93
- athinouli
- spring day
- 1011
- Sense
- Athens2002
- _Freedom_
- globglogabgalab
- Thundergirl
- Loozen
- SlimShady
- imkindalost
- Necropolis
- Aksak
- harry akritas
- orchidea
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Myrtilo
- T C
- Νηματολάγνος
- don_vito
- Liza19
- leo41
- sweater weather
- Jocaste
- Clio MTX
- Ace of Spades
- gvarth
- CiNeFiL
- Vivians
- edweimaste
- ΘανάσοςG4
- Χαρουβιάν
- Feli
- pink_panther
- Μάρκος Βασίλης
- fay01
- Κλημεντίνη
- elenia
- kaaaaate
- GiorgosAsi
- Μελικέρτη
- uni77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.