Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Αυτά απ΄ό,τι είδα έχουν να κάνουν με μεσίτες μόνο.
Απορία: Αν κάποιος ενδιαφέρεται να νοικιάσει ένα σπίτι και ο ιδιοκτήτης το έχει αναθέσει σε μεσιτικό γραφείο, στην πράξη ποια είναι η διαφορά για τον ενδιαφερόμενο ενοικιαστή; Πρέπει να καταβάλλει και αυτός προμήθεια;
ένα έξτρα ενοίκιο
(κανονικά πληρώνεις ένα ενοίκιο για εγγύηση στον ιδιοκτήτη και το τρέχον του μήνα που ξεκινάς να νοικιάζεις το σπίτι...βάλε τώρα κι άλλο ένα για τον ... μεσαζοντα..)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bulukitsa
Νεοφερμένο μέλος
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Όσοι "ουρανοξύστες" έχουν χτιστεί στην Αθήνα έχουν χτιστεί όλοι πριν το '85 όταν με το ΓΟΚ κρίθηκε ως απαγορευτικό το ύψος αυτό. Βέβαια ο νέος ΓΟΚ αφήνει κάποια παραθυράκια, αλλά νομίζω ότι ακόμα απέχουμε πολύ από την πραγματοποίηση ενός τέτοιου έργου.

ΤΟ ακυρο.

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Είδα σήμερα στην είσοδο της πολυκατοικίας πως η διαχειρίστρια κόλλησε ένα χαρτί που λέει "παρακαλώ μην πετάτε υπολείμματα τροφών στην αποχέτευση γιατί μπορεί να προκληθεί ζημιά". Μου φάνηκε τελείως ηλίθιο, αλλά ψάχνοντας στο ιντερνετ βλέπω διάφορα site να λένε το ίδιο. Η απορία μου λοιπόν είναι: πως γίνεται να περνάνε τόσα σκατά στην αποχέτευση χωρίς πρόβλημα και τα "υπολείμματα τροφών" να μπορούν να προκαλέσουν ζημιά?

Dalian
Περιβόητο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Στις πόσες μέρες περίπου σου κόβουν το νερό αν δεν πληρώσεις?
Στα Γιάννενα πάντως δεν το κόβουν ποτέ. Είναι θέμα της εκάστοτε υπηρεσίας άι γκεςς.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Στις πόσες μέρες περίπου σου κόβουν το νερό αν δεν πληρώσεις?
Το νερό δεν το κόβουν υποτίθεται ποτέ.
Παλιότερα επειδή βαριόμουν να πηγαίνω και να περιμένω στην ουρά με τις ώρες στην ΕΥΔΑΠ το άφηνα για μήηηνες και πήγαινα κάποια στιγμή και το πλήρωνα μαζεμένο.
Τώρα που τα πληρώνω βέβαια ηλεκτρονικά είμαι τυπικότατη.

Itach1
Διάσημο μέλος

To κόβουν αλλά πρέπει πρώτα ο λογαριασμός να φτάσει στα 250+ ευρώ.Στις πόσες μέρες περίπου σου κόβουν το νερό αν δεν πληρώσεις?
Πάντως αν στο κόψουν την γ*μησες επειδή πρέπει να ξανακάνεις σύνδεση που απαιτεί πολλά χρήματα.
Dalian
Περιβόητο μέλος

κι άλλη μια στα γρήγορα!!
στο σίδερο κάνει να βάλεις νερό βρύσης αν ξέμεινες από απιονισμένο ή δημιουργεί άλατα?
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

ευχαριστώ για τις απαντήσεις
κι άλλη μια στα γρήγορα!!
στο σίδερο κάνει να βάλεις νερό βρύσης αν ξέμεινες από απιονισμένο ή δημιουργεί άλατα?
Για μια δυο φορές δεν έγινε τίποτα, αλλά γενικά μην το κάνεις.
Dias
Επιφανές μέλος

Είδα σήμερα στην είσοδο της πολυκατοικίας πως η διαχειρίστρια κόλλησε ένα χαρτί που λέει "παρακαλώ μην πετάτε υπολείμματα τροφών στην αποχέτευση γιατί μπορεί να προκληθεί ζημιά". Μου φάνηκε τελείως ηλίθιο, αλλά ψάχνοντας στο ιντερνετ βλέπω διάφορα site να λένε το ίδιο. Η απορία μου λοιπόν είναι: πως γίνεται να περνάνε τόσα σκατά στην αποχέτευση χωρίς πρόβλημα και τα "υπολείμματα τροφών" να μπορούν να προκαλέσουν ζημιά?
Στην Ελλάδα σε όλες τις τουαλέτες γράφει "ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ" και αυτό μας μαθαίνουν οι γονείς μας από μικρά. Όταν βρέθηκα για πρώτη φορά σε έλλη χώρα (Σκωτία), μετά τη ...δημιουργία μου έψαξα για καλαθάκι και δεν υπήρχε, οπότε ρώτησα και η απάντηση ήταν: "Τα ρίχνουμε στη λεκάνη". Παντού στα μαγαζιά έγραφε "Please throw papers in the toilet". Το έκανα, αλλά αισθανόμουν ότι διαπράττω κάποιο ...αμάρτημα. Το ερώτημά μου είναι: Εκεί έχουν καλύτερες αποχετεύσεις από εμάς ή το δικό μας αποτελεί ...τοπικό έθιμο?
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

Στην Ελλάδα σε όλες τις τουαλέτες γράφει "ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ" και αυτό μας μαθαίνουν οι γονείς μας από μικρά. Όταν βρέθηκα για πρώτη φορά σε έλλη χώρα (Σκωτία), μετά τη ...δημιουργία μου έψαξα για καλαθάκι και δεν υπήρχε, οπότε ρώτησα και η απάντηση ήταν: "Τα ρίχνουμε στη λεκάνη". Παντού στα μαγαζιά έγραφε "Please throw papers in the toilet". Το έκανα, αλλά αισθανόμουν ότι διαπράττω κάποιο ...αμάρτημα. Το ερώτημά μου είναι: Εκεί έχουν καλύτερες αποχετεύσεις από εμάς ή το δικό μας αποτελεί ...τοπικό έθιμο?
τελείως θέμα αποχέτευσης
Maraki7
Εκκολαπτόμενο μέλος

ζητώ απεγνωσμένα μία βοήθεια!
Πριν περίπου 4-5 χρόνια απ'όσο θυμάμαι είχα ένα επιτραπέζιο παιχνίδι σε στυλ αυτού του παιχνιδιού,αλλά ταυτόχρονα δεν είχε και καμία σχέση με αυτό.

Είχε σιδερένιες μπίλιες τις οποίες χτυπούσες σε ένα είδος πλεχτού-τραμπολίνο που είχε στη βάση του και στόχευες σε 3 τρύπες καθεμία από τις οποίες σου έδινε βαθμούς.Είχε διάφορα στυλ παιχνιδιού που τα επέλεγες από το πλάι και είχε και εκφωνητή (ελληνόφωνο) που σου έδινε οδηγίες και σου έλεγε τους πόντους σου μόλις η μπάλα έμπαινε σε τρύπα.
έχω την εντύπωση ότι η ονομασία του ήταν κάτι σε hotshot αλλά μπορεί να θυμάμαι και εντελώς λάθος.
Σας θυμίζει κάτι; ευχαριστώ πολύ!
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Χθες μία νέα μου γειτόνισσα, επειδή νοίκιασε δίπλα μου δωμάτιο, με παρακάλεσε να την αφήσω να μπαίνει στο ίντερνετ.
Από ανοησία μου (και από ευγένεια που δεν μπορώ ο ανόητος να λέω εύκολα όχι), της έδωσα τους κωδικούς μου και το άφησα όλη τη νύχτα ανοιχτό.
Όποτε το βράδυ κοιτούσα τον ρούτερ δούλευε ακατάπαυστα και άρχισα να προβληματίζομαι μήπως κατεβάζει τίποτε παράνομα και βρω εγώ κάποιον μπελά εξ' αιτίας της.
Το πρωί το αποσύνδεσα και τώρα δουλεύω με τον παλιό ενσύρματο ρούτερ με καλώδιο.
Υπάρχει περίπτωση να κατεβάσει κάποιος κάτι παράνομο και να διωχθεί κάποιος άλλος;
Γιατί μου έγινε έμμονη ιδέα από χθες το απόγευμα, και δεν ξέρω και τι να της απαντήσω αν με ρωτήσει γιατί το αποσύνδεσα.
Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 255 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Libertus
- Scandal
- Hased Babis
- Kate1914
- rafaela11
- Joji
- ROM32
- charmander
- Giorgkalo
- bibliofagos
- Natsuko
- Reader
- AggelikiGr
- Unicex
- Paragontas7000
- taketrance
- Jack of Spades
- maris
- Skeptic95
- touvlo
- Unboxholics
- Corfu kitty
- Totreno
- thenutritionist
- American Economist
- Εριφύλη
- gademis
- Ωρορα
- A350
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Helen06
- theios_giorgis
- Luludaki
- kost28
- teacher_40
- Paladin
- GeorgePap2003
- johnsala
- physicscrazy
- msk
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Kobarsos
- fourkaki
- Gmd871
- chester20080
- iew
- phleidhs
- camil
- marww
- User2350
- giannhs2001
- grtt
- fmarulezkd
- χημεια4λαιφ
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- jj!
- Abiogenesis
- Anastasia_01
- Roulaki
- Galini66
- Εχέμυθη
- Στεφανος56
- Sevasti
- Memetchi
- J.Cameron
- snowy
- Sherlockina
- oups
- plus i bo?
- Meow
- constansn
- parrot/παπαγάλος
- louminis
- tsiobieman
- Citylights
- bruh_234
- ougka pougka
- ggl
- don't touch
- Μαυρίκιος
- Mexicanos
- Giii
- SASDFES
- Ariana2018
- fockos
- sunsetpp
- Viedo
- Helen93
- athinouli
- spring day
- 1011
- Sense
- Athens2002
- _Freedom_
- globglogabgalab
- Thundergirl
- Loozen
- SlimShady
- imkindalost
- Necropolis
- Aksak
- harry akritas
- orchidea
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Myrtilo
- T C
- Νηματολάγνος
- don_vito
- Liza19
- leo41
- sweater weather
- Jocaste
- Clio MTX
- Ace of Spades
- gvarth
- CiNeFiL
- Vivians
- edweimaste
- ΘανάσοςG4
- Χαρουβιάν
- Feli
- pink_panther
- Μάρκος Βασίλης
- fay01
- Κλημεντίνη
- elenia
- kaaaaate
- GiorgosAsi
- Μελικέρτη
- uni77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.