γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.

12-06-24

18:24
Σε τι γλωσσα να στο πω? δεν τους ενδιαφερει τι πηρες ωστε να ισολογισουν ..μονο τι ξοδεψε η καρτα σου θελουν.δηλαδή, έτσι όπως το έθεσα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δηλ εγώ πληρώνω πχ μετρητά 40 ευρώ και για τους δυο μας (έκανες δίαιτα) και εσύ μου βάζεις την άλλη μέρα 20. Δηλ έχω +20, επομένως δεν πειράζει, γιατί ναι μεν είναι εισόδημα, αλλά εφόσον είναι πάνω απ το 0, που ξόδεψα, τότε είναι οκ.
Μα ... τα εισοδήματά μου, θα ειναι αναγκαστικά πάνω ή ίσα μ αυτόν τον αριθμό, δηλ απ τα έξοδα..... ειδάλλως θα πηγαίνω μείον κάθε φορά, δηλ θα χρωστάω στην τράπεζα......
Αυτό δεν το έχω δει με τη γραμμη, με τις ηλεκτρονικές πληρωμές.....
Κάπου το έχασα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
και κάτσε ρε Γιάννη, δηλ έχω <<πρόστιμο>>, αν πληρώσω απ τα περσινά; Πχ πέρυσι είχα εισόδημα 5000 και ξόδεψα 3000. Έτσι μου έμειναν 2000. Φέτος πχ αγόρασα αμάξι και ξόδεψα και τα περσινά. Τι πειράζει; Δικά μου, δουλεμένα ήταν
Πληρωσε 1000 και παρε 999 ..αυτοι ξερουν οτι πληρωσες 1000 και οχι 1.
Α κοιτα τις γερμανικες καρτες δεν μπορουν να τις ελεγξουν.
Για το αμαξι ειναι αλλο στορυ..εκει δηλωνεις το ποθεν εσχες και μπορεις να πεις αναλωση κεφαλαιου προηγουμενων ετων.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

12-06-24

21:46
δηλαδή στο παραδειγμα που έδωσες, θα φορολογηθείς για εισόδημα 1000 και όχι 999; Δηλαδή τα έξοδα θα θεωρούνται εισόδημα;Σε τι γλωσσα να στο πω? δεν τους ενδιαφερει τι πηρες ωστε να ισολογισουν ..μονο τι ξοδεψε η καρτα σου θελουν.
Πληρωσε 1000 και παρε 999 ..αυτοι ξερουν οτι πληρωσες 1000 και οχι 1.
Α κοιτα τις γερμανικες καρτες δεν μπορουν να τις ελεγξουν.
Για το αμαξι ειναι αλλο στορυ..εκει δηλωνεις το ποθεν εσχες και μπορεις να πεις αναλωση κεφαλαιου προηγουμενων ετων.
Ρε Γιάννη, αυτά που λες, δε γίνονται. Μήπως κάνεις λάθος; Δεν επικεντρώνεσαι στα ιατρικά και να αφησεις τα οικονομικά για το Φωτη;
Αυτό από πότε ισχύει;
Αν πχ κάνεις κάποια αγορά, ή ένα ταξιδι και ξοδέψεις περισσότερα απ όσα πήρες, επειδή χρησιμοποίησες τα περσινά ή τις οικονομίες σου. θα σου ζητήσουν το ποθεν έσχες λες. Μα το εισόδημα των παρελθόντων ετών, το έχουν ήδη φορολογήσει τα πρωηγούμενα χρόνια. Δηλ αυτοί το ξέρουν καλύτερα. Είναι μπέρδεμα Γιάννη. Καταλαβαίνω τη γλώσσα σου, αλλά πρακτικά δε γίνεται. Δηλ θα μπερδεύονται μόνοι τους. Θα μου φορολογούν τα έξοδα ως έσοδα και θα μου ζητούν πόθεν έσχες, το οποίο αυτοί θα μου το δίνουν. Δηλαδή μύλος η υπόθεση.
Αυτή η κυβέρνηση δηλ, όλο ιδέες είναι!
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.

12-06-24

23:43
καλα καλα κουλ..θα ασχοληθω με τα ιατρικα ..οτι θες.δηλαδή στο παραδειγμα που έδωσες, θα φορολογηθείς για εισόδημα 1000 και όχι 999; Δηλαδή τα έξοδα θα θεωρούνται εισόδημα;
Ρε Γιάννη, αυτά που λες, δε γίνονται. Μήπως κάνεις λάθος; Δεν επικεντρώνεσαι στα ιατρικά και να αφησεις τα οικονομικά για το Φωτη;
Αυτό από πότε ισχύει;
Αν πχ κάνεις κάποια αγορά, ή ένα ταξιδι και ξοδέψεις περισσότερα απ όσα πήρες, επειδή χρησιμοποίησες τα περσινά ή τις οικονομίες σου. θα σου ζητήσουν το ποθεν έσχες λες. Μα το εισόδημα των παρελθόντων ετών, το έχουν ήδη φορολογήσει τα πρωηγούμενα χρόνια. Δηλ αυτοί το ξέρουν καλύτερα. Είναι μπέρδεμα Γιάννη. Καταλαβαίνω τη γλώσσα σου, αλλά πρακτικά δε γίνεται. Δηλ θα μπερδεύονται μόνοι τους. Θα μου φορολογούν τα έξοδα ως έσοδα και θα μου ζητούν πόθεν έσχες, το οποίο αυτοί θα μου το δίνουν. Δηλαδή μύλος η υπόθεση.
Αυτή η κυβέρνηση δηλ, όλο ιδέες είναι!
Μπορω να κανω κανενα μηχανογραφικο? καμια μετεγγραφη στα παιδακια? Ειναι τωρα της εποχης..οκ μπορω... ευχαριστω.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

13-06-24

08:58
Μείνε όπως είσαι και μην αλλάζεις τίποτα...καλα καλα κουλ..θα ασχοληθω με τα ιατρικα ..οτι θες.
Μπορω να κανω κανενα μηχανογραφικο? καμια μετεγγραφη στα παιδακια? Ειναι τωρα της εποχης..οκ μπορω... ευχαριστω.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

13-06-24

09:06
Να μεινω λες... ε? μπα θα εχω συνειδησιακο προβλημα... δεν θελω να κοντραρω την γλυκια touvlo... την εχουν βαλει και σε καραντινα εκει οι αλπμανηδες και δεν την αφηνουν να χαρει ..ασε.Μείνε όπως είσαι και μην αλλάζεις τίποτα.-
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

13-06-24

10:37
είσαι γλύκας βρε!Να μεινω λες... ε? μπα θα εχω συνειδησιακο προβλημα... δεν θελω να κοντραρω την γλυκια touvlo... την εχουν βαλει και σε καραντινα εκει οι αλπμανηδες και δεν την αφηνουν να χαρει ..ασε.
Απλά μερικές φορές μας τρελλαίνεις! Πιθανότατα, ο Κούλης μας τρελλαίνει και συ προσπαθείς να τα μεταφέρεις και να βάλεις λογική σειρά στα παράλογα. Αλλά γίνεται αυτό; Εδώ σε θέλω !
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

13-06-24

10:54
Προς το παρον εδω ..εχουμε δουλιτσα με τα μικρα.είσαι γλύκας βρε!
Απλά μερικές φορές μας τρελλαίνεις! Πιθανότατα, ο Κούλης μας τρελλαίνει και συ προσπαθείς να τα μεταφέρεις και να βάλεις λογική σειρά στα παράλογα. Αλλά γίνεται αυτό; Εδώ σε θέλω !
Καλα εσυ λεγε οτι γουσταρεις ..μην βαζεις μαραζι ...ηρεμη να εισαι.
Καλα κοιτα λεω και εγω κατι παλαβα ...να ετσι να πιανω κουβεντα.
Εκμεταλευομαι το φυσικο φαινομενο που λεει οτι στην ζωη υπαρχουν περισσοτερες απο μια αληθειες.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

13-06-24

13:10
Έχω πάρει πηλό και τροχό κεραμεικής και ο πηλός έχει ξεραθεί εντελώς... Δεν μπορώ να το διαχειριστώ καθόλου τι μπορώ να κάνω ;
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

13-06-24

13:13
Θυμάμαι να βλέπω τικτοκ βιντεάκια που επαιρναν το ξηραμένο πηλό και του εβαζαν νερό και το ανακάτευαν κια μετά το καλυπτανε για 2-3 μερες και ο πηλός επεφτε κάτω, αδιάζανε το νερό και το βάζανε σε ενα κομμάτι ύφασμα και εξω στον ήλιο για να στεγνώσει.Έχω πάρει πηλό και τροχό κεραμεικής και ο πηλός έχει ξεραθεί εντελώς... Δεν μπορώ να το διαχειριστώ καθόλου τι μπορώ να κάνω ;

3 Ways to Revive Dry Clay - wikiHow
Clay is a wonderful sculpting medium due to its versatility and pliability. While clay is a marvelous medium to work with, it can be frustrating to return to your clay stores only to find a hardened, dried-out lump. Fortunately, dried-out...

Guest 881237
Επισκέπτης

13-06-24

13:18
Ευχαριστώ πολύ!!!Θυμάμαι να βλέπω τικτοκ βιντεάκια που επαιρναν το ξηραμένο πηλό και του εβαζαν νερό και το ανακάτευαν κια μετά το καλυπτανε για 2-3 μερες και ο πηλός επεφτε κάτω, αδιάζανε το νερό και το βάζανε σε ενα κομμάτι ύφασμα και εξω στον ήλιο για να στεγνώσει.
![]()
3 Ways to Revive Dry Clay - wikiHow
Clay is a wonderful sculpting medium due to its versatility and pliability. While clay is a marvelous medium to work with, it can be frustrating to return to your clay stores only to find a hardened, dried-out lump. Fortunately, dried-out...www.wikihow.com
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

13-06-24

13:18
ΤιποταΈχω πάρει πηλό και τροχό κεραμεικής και ο πηλός έχει ξεραθεί εντελώς... Δεν μπορώ να το διαχειριστώ καθόλου τι μπορώ να κάνω ;
Το τουβλο πριν γινει τουβλο ηταν πηλός.. το πλασανε και το θερμανανε στους 60 ... αυτο δεν ξαναγίνεται πηλος.
Μπορεις να παρεις ενα σφυρι να τον σπασεις σε κομματακια να το κοσκινισεις ,να του βαλεις νερακι και ηλιαιελο να το μαλαξεις ..αλλα παλι καλο πηλο δεν θα εχεις και θα βριζεις.
Και ολη αυτη η διαδικασια για 3 € δεν λεει.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

15-06-24

15:00
Μπορω να παω στα κεντρικα γραφεια ενος κομματος και να ζητησω μια σημαια? Και αν μππρω ξερετε αν χρειαστει να πληρωσω η κατι? Υποθετικα μιλοντας
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

13-07-24

12:57
Παιδιά μια ερώτηση γιατί έχω λασκάρει.
Αγόρασα κάτι από το aliexpress.com.
Στη σελίδα των παραγγελιών λέει:

Αν είναι το 2ο παίζει να μου έρθει σε 12+ μέρες το προϊόν ΚΑΙ να πάρω και τα χρήματα πίσω; Γυφτιά εδώ.
Ξεκολλήστε με λίγο: εννοεί ότι σε 11 μέρες θα κάνει την αποστολή το συνεργαζόμενο κατάστημα, ή ότι σε μαξ 11 μέρες θα έχω το προϊόν στο σπίτι μου;Order will ship in 11 days. If shipping is delayed an automatic refund will be issued.

Αν είναι το 2ο παίζει να μου έρθει σε 12+ μέρες το προϊόν ΚΑΙ να πάρω και τα χρήματα πίσω; Γυφτιά εδώ.

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

13-07-24

13:25
ε οχι εννοει οτι εσυ θα εχεις την παραγγελια σε 11 μερες σπιτι...Παιδιά μια ερώτηση γιατί έχω λασκάρει.
Ξεκολλήστε με λίγο: εννοεί ότι σε 11 μέρες θα κάνει την αποστολή το συνεργαζόμενο κατάστημα, ή ότι σε μαξ 11 μέρες θα έχω το προϊόν στο σπίτι μου;
Αν είναι το 2ο παίζει να μου έρθει σε 12+ μέρες το προϊόν ΚΑΙ να πάρω και τα χρήματα πίσω; Γυφτιά εδώ.![]()
Αν ηταν να αρχισουν αποστολη παραγγελιας σε 11 μερες θα ελεγαν κατι του τυπου we will procceed processing of your order in 11 days
Καλα χρηματα δεν θα παρεις πισω ..αυτο εινα δόλωμα για τους αμερικανους που σε πανε δικαστηρια
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.

13-07-24

15:30
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι μέχρι μαξ 11 μέρες θα έχει φύγει από τον αποστολέα. Διαφορετικά θα σου έλεγε deliver, όχι ship.Παιδιά μια ερώτηση γιατί έχω λασκάρει.
Ξεκολλήστε με λίγο: εννοεί ότι σε 11 μέρες θα κάνει την αποστολή το συνεργαζόμενο κατάστημα, ή ότι σε μαξ 11 μέρες θα έχω το προϊόν στο σπίτι μου;
Αν είναι το 2ο παίζει να μου έρθει σε 12+ μέρες το προϊόν ΚΑΙ να πάρω και τα χρήματα πίσω; Γυφτιά εδώ.![]()

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

13-07-24

15:32
Δεν ξερω, όπως το είπε και ο Γιάννης σκέφτηκα μέτα ότι δεν έχει λογική να το κάνουν dispatch τόσες μέρες μετά από την αποθήκη.Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι μέχρι μαξ 11 μέρες θα έχει φύγει από τον αποστολέα. Διαφορετικά θα σου έλεγε deliver, όχι ship.![]()
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.

13-07-24

15:35
Πάντως για Aliexpress 11 μέρες είναι πολύ λίγες για να σου έρθει πιστεύω. Εκτός αν έχεις κάνει την παραγγελία εδώ και καιρό. Εγώ είχα πάρει πέρσι έναν ανεμιστήρα για το λάπτοπ μου γιατί είχε χαλάσει και το λάπτοπ σερνόταν, ήρθε μετά από ένα μήνα περίπουΔεν ξερω, όπως το είπε και ο Γιάννης σκέφτηκα μέτα ότι δεν έχει λογική να το κάνουν dispatch τόσες μέρες μετά από την αποθήκη.

Scandal
Διαχειριστής

13-07-24

15:37
Σήμερα την έκανα.Πάντως για Aliexpress 11 μέρες είναι πολύ λίγες για να σου έρθει πιστεύω. Εκτός αν έχεις κάνει την παραγγελία εδώ και καιρό. Εγώ είχα πάρει πέρσι έναν ανεμιστήρα για το λάπτοπ μου γιατί είχε χαλάσει και το λάπτοπ σερνόταν, ήρθε μετά από ένα μήνα περίπου![]()

Ναι πράγματι για σαιτ εξωτερικού μάλλον τελικά το dispatch εννοεί, οχι την παραλαβή από μένα. Αλλά ανάθεμα τα προφισιενσι μου δεν το κατάλαβα.

Scandal
Διαχειριστής

13-07-24

16:20
Λοιπόν, βλέπω κι αυτό:
Estimated delivery date: Jul 31, 2024
Επομένως πράγματι σε 11 μέρες θα στείλει η αποθήκη (~24/7) και μετά άλλες 7 - 8 μέρες να παραλάβω.
Άρα και το refund αφορά αν δεν στείλει η αποθήκη.
Καλά δεν το βιάζομαι, κάτι κάψες για κάτι ακριβά ακουστικά που έχω πήρα.
Estimated delivery date: Jul 31, 2024
Επομένως πράγματι σε 11 μέρες θα στείλει η αποθήκη (~24/7) και μετά άλλες 7 - 8 μέρες να παραλάβω.
Άρα και το refund αφορά αν δεν στείλει η αποθήκη.
Καλά δεν το βιάζομαι, κάτι κάψες για κάτι ακριβά ακουστικά που έχω πήρα.

Guest 881237
Επισκέπτης

22-09-24

16:50
Μήπως γνωρίζετε εάν κάποιος είναι ασφαλισμένος, έχει κάποια μείωση στο κόστος για ένα απογευματινό ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 255 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Libertus
- Scandal
- Hased Babis
- Kate1914
- rafaela11
- Joji
- ROM32
- charmander
- Giorgkalo
- bibliofagos
- Natsuko
- Reader
- AggelikiGr
- Unicex
- Paragontas7000
- taketrance
- Jack of Spades
- maris
- Skeptic95
- touvlo
- Unboxholics
- Corfu kitty
- Totreno
- thenutritionist
- American Economist
- Εριφύλη
- gademis
- Ωρορα
- A350
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Helen06
- theios_giorgis
- Luludaki
- kost28
- teacher_40
- Paladin
- GeorgePap2003
- johnsala
- physicscrazy
- msk
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Kobarsos
- fourkaki
- Gmd871
- chester20080
- iew
- phleidhs
- camil
- marww
- User2350
- giannhs2001
- grtt
- fmarulezkd
- χημεια4λαιφ
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- jj!
- Abiogenesis
- Anastasia_01
- Roulaki
- Galini66
- Εχέμυθη
- Στεφανος56
- Sevasti
- Memetchi
- J.Cameron
- snowy
- Sherlockina
- oups
- plus i bo?
- Meow
- constansn
- parrot/παπαγάλος
- louminis
- tsiobieman
- Citylights
- bruh_234
- ougka pougka
- ggl
- don't touch
- Μαυρίκιος
- Mexicanos
- Giii
- SASDFES
- Ariana2018
- fockos
- sunsetpp
- Viedo
- Helen93
- athinouli
- spring day
- 1011
- Sense
- Athens2002
- _Freedom_
- globglogabgalab
- Thundergirl
- Loozen
- SlimShady
- imkindalost
- Necropolis
- Aksak
- harry akritas
- orchidea
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Myrtilo
- T C
- Νηματολάγνος
- don_vito
- Liza19
- leo41
- sweater weather
- Jocaste
- Clio MTX
- Ace of Spades
- gvarth
- CiNeFiL
- Vivians
- edweimaste
- ΘανάσοςG4
- Χαρουβιάν
- Feli
- pink_panther
- Μάρκος Βασίλης
- fay01
- Κλημεντίνη
- elenia
- kaaaaate
- GiorgosAsi
- Μελικέρτη
- uni77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.