Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus
Συντονιστής

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristaras9
Διάσημο μέλος

Τι γίνεται αν τραβήξεις χρήματα από ΑΤΜ ή χρήση πιστωτικής χώρας με άλλο νόμισμα;
Η visa και η mastercard κανουν μετατροπή του ευρώ στο εθνικό νόμισμα χρεώνοντας προμήθεια που φυσικά διαφέρει αρκετά απο αυτά των συναλλαγματικών ισοτιμιών που καθορίζονται απο την ΕΚΤ σε καθημερινή βαση.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Με στέλνουν με την δουλειά Γερμανία, τι ρούχα ν πάρω?
Γι’αυτη την περίοδο κοντομάνικα γενικά, αλλά και κανένα πιο ζεστό μπουφανακι για το βράδυ γιατί συνηθως έχει ψυχρα. Το πρωί μπορείς να κυκλοφορήσεις ακόμα και με σορτσάκι μερικες φορές

Guest 874453
Επισκέπτης

Ευχαριστώ!
Δηλαδή όπως εδώ.
Ευχαριστώ!
Δηλαδή όπως εδώ.
Ευχαριστώ!
Rozalinda
Νεοφερμένο μέλος

Ειμαι 16 χρονων και στο διαβατηριο μου το ονομα μου εχει γραφτει λαθος.Ειναι Porsalinda.Στο δημοτικο,στο γυμνασιο και στο λυκειο μου,ειμαι δηλωμενη ως Ροζαλίντα.Ειμαι απο την Αλβανια,στο πιστοποιητικο γεννησης μου στην Αλβανια ειμαι καταχωρημενη ως Porsalinda ενω στην ληξιαρχικη μου πραξη στην Ελλαδα ειμαι δηλωμενη ως Ροζαλίντα (Rozalinta).Θελω να καταθεσω τα χαρτια μου για ελληνικη ιθαγενεια και εχοντας στο διαβατηριο μου το Πορσαλίντα ενω στο σχολειο ειμαι δηλωμενη ως Ροζαλίντα,δεν γινεται να παρω βεβαιωση φοιτησης που απαιτειται για την αποκτηση ιθαγενειας.Τι μπορω να κανω σε αυτη τι περιπτωση;;;
αυγή όντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Σχετικά με τις ερωτήσεις σου, εδώ είναι λίγο δύσκολο να βρεις άτομο που ξέρει σίγουρα και μπορεί να σε βοηθήσει. Κατά την γνώμη μου πρέπει να πας σε ΚΕΠ και τους πεις όσα είπες και εδώ.
έντιτ: ΚΕΠ = Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών.
Βρες το κοντινότερο ΚΕΠ και πήγαινε.
xristaras9
Διάσημο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Γεια σας,ονομαζομαι Ροζαλίντα και θα ηθελα να μοιραστω ενα προβλημα μου μαζι σας γιατι ψαχνω λυση και δεν ξερω τι να κανω.
Ειμαι 16 χρονων και στο διαβατηριο μου το ονομα μου εχει γραφτει λαθος.Ειναι Porsalinda.Στο δημοτικο,στο γυμνασιο και στο λυκειο μου,ειμαι δηλωμενη ως Ροζαλίντα.Ειμαι απο την Αλβανια,στο πιστοποιητικο γεννησης μου στην Αλβανια ειμαι καταχωρημενη ως Porsalinda ενω στην ληξιαρχικη μου πραξη στην Ελλαδα ειμαι δηλωμενη ως Ροζαλίντα (Rozalinta).Θελω να καταθεσω τα χαρτια μου για ελληνικη ιθαγενεια και εχοντας στο διαβατηριο μου το Πορσαλίντα ενω στο σχολειο ειμαι δηλωμενη ως Ροζαλίντα,δεν γινεται να παρω βεβαιωση φοιτησης που απαιτειται για την αποκτηση ιθαγενειας.Τι μπορω να κανω σε αυτη τι περιπτωση;;;
Πρέπει να πας με τον πατέρα σου ή τη μητέρα σου στην πρεσβεία της Αλβανίας και να κάνεις αίτηση για αλλαγή ονόματος.Ή τεςπα, θα τους πεις το πρόβλημα και θα σου πουν τι να κάνεις. Δε ξέρω τι δικαιολογητικά θα χρειαστούν και πόσα λεφτά , θυμάμαι παλιά για ένα πιστοποιητικό κάτι 50άρικα ζήταγαν

Αλλιώς πας η ίδια στην Αλβανία για να τους λαδώσεις κιόλας να στο κάνουν πιο εύκολα

Δυστυχώς η ελλάδα τα ΚΕΠ κτλ δεν έχουν καμία σχέση με το αλβανικό διαβατήριο και πρέπει να το πιάσεις από εκεί που έγινε το λάθος. Και φαντάσου αυτά τώρα σου είναι όλα αλυσίδα, γιατί μάλλον και στην άδεια παραμονής είναι λάθος και στα ΑΦΜ/ΑΜΚΑ κτλ. γιατί όλα πάνε βάση διαβατηρίου.
Ακυρώνεις το διαβατήριο και παίρνεις καινούργιο. Ρώτα στη πρεσβεία ή κάποιο δικηγόρο!

Άμεσα γιατί όλα παίρνουν χρόνο.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Γεια σας,ονομαζομαι Ροζαλίντα και θα ηθελα να μοιραστω ενα προβλημα μου μαζι σας γιατι ψαχνω λυση και δεν ξερω τι να κανω.
Καλή επιτυχία στον μαραθώνιο που σε περιμένει!
xristaras9
Διάσημο μέλος

Πρέπει να πας με τον πατέρα σου ή τη μητέρα σου στην πρεσβεία της Αλβανίας και να κάνεις αίτηση για αλλαγή ονόματος.Ή τεςπα, θα τους πεις το πρόβλημα και θα σου πουν τι να κάνεις. Δε ξέρω τι δικαιολογητικά θα χρειαστούν και πόσα λεφτά , θυμάμαι παλιά για ένα πιστοποιητικό κάτι 50άρικα ζήταγαν
Αλλιώς πας η ίδια στην Αλβανία για να τους λαδώσεις κιόλας να στο κάνουν πιο εύκολα
Δυστυχώς η ελλάδα τα ΚΕΠ κτλ δεν έχουν καμία σχέση με το αλβανικό διαβατήριο και πρέπει να το πιάσεις από εκεί που έγινε το λάθος. Και φαντάσου αυτά τώρα σου είναι όλα αλυσίδα, γιατί μάλλον και στην άδεια παραμονής είναι λάθος και στα ΑΦΜ/ΑΜΚΑ κτλ. γιατί όλα πάνε βάση διαβατηρίου.
Ακυρώνεις το διαβατήριο και παίρνεις καινούργιο. Ρώτα στη πρεσβεία ή κάποιο δικηγόρο!
Άμεσα γιατί όλα παίρνουν χρόνο.
Το πρόβλημα της δεν είναι το διαβατήριο σωστά είναι δηλωμένη εκεί με βάσει το πως την έχουν δηλωμένη στο πιστοποιητικό γέννησης της Αλβανίας δηλαδή Πορσαλντίνα.Καινούργιο διαβατήριο να βγάλει πάλι στην Αλβανία έτσι θα την γράψουν.Εκεί που ξεκινάει και χαλάει το πράγμα είναι στην δήλωση του ονόματος στο ληξιαρχείο της χώρας μας που την ονόμασαν Ροζαλντίνα.Αυτό πρέπει να διορθώσει γιατί όλα μετά θα δηλωθούν με τέτοιο όνομα απολυτήρια,πτυχία κτλ.Πρέπει να τρέξει την διαδικασία διόρθωσης του ονόματος εδώ που γίνεται δικαστικά μόνο.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Το πρόβλημα της δεν είναι το διαβατήριο σωστά είναι δηλωμένη εκεί με βάσει το πως την έχουν δηλωμένη στο πιστοποιητικό γέννησης της Αλβανίας δηλαδή Πορσαλντίνα.Καινούργιο διαβατήριο να βγάλει πάλι στην Αλβανία έτσι θα την γράψουν.Εκεί που ξεκινάει και χαλάει το πράγμα είναι στην δήλωση του ονόματος στο ληξιαρχείο της χώρας μας που την ονόμασαν Ροζαλντίνα.Αυτό πρέπει να διορθώσει γιατί όλα μετά θα δηλωθούν με τέτοιο όνομα απολυτήρια,πτυχία κτλ.Πρέπει να τρέξει την διαδικασία διόρθωσης του ονόματος εδώ που γίνεται δικαστικά μόνο.
Μα το όνομά της είναι "ροζαλιντα" όχι Πορσαλίντα, δηλαδή λες το λάθος όνομα να το προωθήσει παντού;

Ροζαλίνττα την λένε, και στο διαβατήριο είναι γραμμένο λάθος. Άρα έχει να κάνει με την αλβανία όχι με την ελλάδα.
xristaras9
Διάσημο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Το όνομα της στα σχολεία κτλ είναι Ροζαλίντα επειδή έτσι την λένε , η ίδια λέει ότι το προσλίντα είναι λάθος!!! Το λάθος έχει γίνει εξ' αρχής από το αλβανικό ληξιαρχείο.
Πίστεψέ με κάνουν πολλά λάθη, κάτι ξέρω.
μην αναφερθώ στο γεγονός ότι την μάνα μου παλιά στο φύλο την είχαν Male και τρέχα γύρευε...
xristaras9
Διάσημο μέλος

Χρηστάκο ξαναδιάβασε το ποστ της κοπέλας!
Το όνομα της στα σχολεία κτλ είναι Ροζαλίντα επειδή έτσι την λένε , η ίδια λέει ότι το προσλίντα είναι λάθος!!! Το λάθος έχει γίνει εξ' αρχής από το αλβανικό ληξιαρχείο.
Πίστεψέ με κάνουν πολλά λάθη, κάτι ξέρω.
Βρε ας ρωτήσει το συνήγορο του πολίτη και το ΥΠΕΞ να δει τι θα της πούν αν και έχει ζητηθεί παρόμοιο θέμα στο παρελθόν στην σχολή μου σε κοπέλα απο την Αλβανία και ήταν θέμα λανθασμένης μετάφραση στο εδω ληξιαρχείο και ας μας γράψει αύριο ή όποτε μπορεί τι πρέπει τελικά να κάνει.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος από εσάς το λογισμικό SPSS, και εάν μπορεί να μου λύσει 2 αποριούλες που έχω.
Ευχαριστώ πολύ

Guest 874453
Επισκέπτης

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Anonyme
Δραστήριο μέλος

Δυστυχώς όταν ψάχνει κάποιος κάτι, τα αποτελέσματα που βλέπει πρώτα στην αναζήτηση είναι από τη χώρα στην οποία βρίσκεται. Άρα πρέπει να ψάχνει κάτι συγκεκριμένο για να εντοπίσει αντικείμενο που έχεις ανεβάσει (για αυτό αξίζουν οι καλές περιγραφές).
Θέλει να ασχολείσαι, αλλά έχει την πλάκα του!
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 255 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Sevasti
- Giorgkalo
- touvlo
- Reader
- Kate1914
- charmander
- ROM32
- Libertus
- Scandal
- rafaela11
- Joji
- bibliofagos
- Natsuko
- AggelikiGr
- Unicex
- Paragontas7000
- taketrance
- Jack of Spades
- maris
- Skeptic95
- Unboxholics
- Corfu kitty
- Totreno
- thenutritionist
- American Economist
- Εριφύλη
- gademis
- Ωρορα
- A350
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Helen06
- theios_giorgis
- Luludaki
- kost28
- teacher_40
- Paladin
- GeorgePap2003
- johnsala
- physicscrazy
- msk
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Kobarsos
- fourkaki
- Gmd871
- chester20080
- iew
- phleidhs
- camil
- marww
- User2350
- giannhs2001
- grtt
- fmarulezkd
- χημεια4λαιφ
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- jj!
- Abiogenesis
- Anastasia_01
- Roulaki
- Galini66
- Εχέμυθη
- Στεφανος56
- Memetchi
- J.Cameron
- snowy
- Sherlockina
- oups
- plus i bo?
- Meow
- constansn
- parrot/παπαγάλος
- louminis
- tsiobieman
- Citylights
- bruh_234
- ougka pougka
- ggl
- don't touch
- Μαυρίκιος
- Mexicanos
- Giii
- SASDFES
- Ariana2018
- fockos
- sunsetpp
- Viedo
- Helen93
- athinouli
- spring day
- 1011
- Sense
- Athens2002
- _Freedom_
- globglogabgalab
- Thundergirl
- Loozen
- SlimShady
- imkindalost
- Necropolis
- Aksak
- harry akritas
- orchidea
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Myrtilo
- T C
- Νηματολάγνος
- don_vito
- Liza19
- leo41
- sweater weather
- Jocaste
- Clio MTX
- Ace of Spades
- gvarth
- CiNeFiL
- Vivians
- edweimaste
- ΘανάσοςG4
- Χαρουβιάν
- Feli
- pink_panther
- Μάρκος Βασίλης
- fay01
- Κλημεντίνη
- elenia
- kaaaaate
- GiorgosAsi
- Μελικέρτη
- uni77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.