Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Οσο για τον πατερα μου, τον ευχαριστω για τα παντα, καθος ειμαι οτι ειμαι χαρη σε αυτον
Subject to change
e-steki.gr Founder

Μαμά, σε ευχαριστώ που...
- ...Με έμαθες να μην έχω ανάγκη κανέναν και να μπορώ να περάσω καλά και μόνη μου
- ...Μου δίδαξες την αξία της μόρφωσης και της επιστήμης
- ...Μου δίδαξες πόσο σημαντικό είναι να είμαι τίμια και ειλικρινής
- ...Με έμαθες να μην επηρεάζομαι στις απόψεις μου και τις ενέργειες μου από τη μάζα
- ...Αποτέλεσες πρότυπο για εμένα όλα αυτά τα χρόνια, μου έδειξες οτι μια γυναίκα μπορεί κάλλιστα να είναι και πολύ μορφωμένη, και καλή επιχειρηματίας, και να τα προλαβαίνει αυτά ενώ είναι και μητέρα
- ...Με έμαθες να μην έχω ταμπού και κόμπλεξ στο σεξ
- ...Με βοήθησες να έχω αυτοπεποίθηση
- ...Με έμαθες να έχω αισθητική και αίσθηση του ωραίου
- ...Με έμαθες να προσπαθώ όλο και περισσότερο να είμαι καλή σε ο,τι κάνω
underwater
Περιβόητο μέλος

Τους ευχαριστώ
επειδή με θεωρούν ξεχωριστή και με έκαναν να αισθάνομαι κι εγώ έτσι για τον εαυτό μου.
επειδή μου έμαθαν να μην ζηλεύω και να προσπαθώ να πετύχω πράγματα με την αξία μου.
επειδή με έμαθαν να σέβομαι τα όρια και τις ελευθερίες των άλλων.
επειδή με βοήθησαν και με βοηθάνε και χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα βγάλει πέρα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου.
επειδή ποτέ δεν χρειάστηκε να τους δώσω λογαριασμό για οτιδήποτε (με την καλή έννοια!).
κι επειδή (μιλάει ο σπασίκλας) η μάνα μου (αν περίμενα από τον πατέρα μου γ***σε τα)μου έμαθε πώς να φέρομαι σε σημαντικά πράγματα όπως καθαριότητα και τρόπους καλής συμπεριφοράς που σε αυτό το κ*λοφλατ θα τους ξεχάσω!

Και πολλά ακόμα, αλλά μην γίνω και μελό.

Subject to change
e-steki.gr Founder

ΛΟΛ!!!...μαμα... μπαμπα... σας ευχαριστώ που δεν φορέσατε προφυλακτικό...

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Κι αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ και είναι ο λόγος για τον οποίο σας θαυμάζω τόσο πολύ!

Επίσης, γιατί όχι μόνο μου δώσατε την ελευθερία όοολων των επιλογών, στη ζωή μου, αλλά γιατί μου σφραγίσατε μέσα μου την πεποίθηση, ότι πάντα θα μπορώ να διαλέξω, πετύχω ή όχι...
kleftra
Διάσημο μέλος

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Ευχαριστώ τους γονείς μου που ήταν υπεύθυνοι αν και μικροί όταν έφτιαξαν την οικογένεια αυτή, και μεγάλωσαν εμένα και την αδερφή μου με τον καλύτερο τρόπο, ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται σε μένα. Τους ευχαριστώ για την ελευθερία που είχα και συνεχίζω να έχω. Και τέλος τους ευχαριστώ για την καλλιέργια του πνεύματος μου.
adespoto
Περιβόητο μέλος

Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Λοιπόν, τους ευχαριστώ για τις αρχές που μου δώσαν, για το ότι στήριξαν και στηρίζουν τις επιλογές μου, για το ότι με αντιμετώπιζαν πάντα ως ισότιμη στη σχέση μας και γιατί με μάθαν να πατάω στα δικά μου ποδια και να κάνω αυτό που με κάνει ευτυχισμένη ανεξαρτήτως του "τι θα πει ο κόσμος". Μαμά, μπαμπά ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!
dooo
Διακεκριμένο μέλος

σας ευχαριστώ που με αγαπάτε και με ολοκληρώνετε σαν άνθρωπο.
τους έχω μεγάλη αδυναμία, νι

δi0m
Νεοφερμένο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

...μαμα... μπαμπα... σας ευχαριστώ που δεν φορέσατε προφυλακτικό...

Τα δικα μου "ευχαριστω" ειναι πολυ λιγα, μπροστα στο τεραστιο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" που ακουνε καθε μερα απο τον κοσμο, επειδη εκοψαν τις μαμακιες και μετα απο εμενα σταματησαν να κανουν παιδια...![]()

bonbonaki
Νεοφερμένο μέλος

και που μου περάσατε πως ότι κι αν βάλω στόχο είμαι ικανή
να το πετύχω.
ευχαριστώ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.