rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.128 μηνύματα.

03-10-24

14:21
Ε όχι τώρα που θα μου βάλεις σε σύγκριση τη φουρειρα που είναι απλά φοβερή χορεύτρια με μέτρια φωνή με τη φωνάρα τη ζαμανηΠροσωπικά όλες αυτές μου χαλάνε την αισθητική. Και η Ζαμάνη και η Φουρέιρα και η Σάττι. Δεν είναι θέμα κιλών, αλλά θέμα ποιότητας![]()
Ή σαττι έχει ωραία φωνή επίσης
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.

03-10-24

14:23
Δεν μίλησα για το ταλέντο. Αλλά δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά μια "καλλιτέχνη" που γδύνεται επί σκηνής..Ε όχι τώρα που θα μου βάλεις σε σύγκριση τη φουρειρα που είναι απλά φοβερή χορεύτρια με μέτρια φωνή με τη φωνάρα τη ζαμανη
Όποια κι αν είναι και όπως κι αν μοιάζει. Είναι κακόγουστο και γελοίο.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.869 μηνύματα.

03-10-24

14:24
Ε όχι τώρα που θα μου βάλεις σε σύγκριση τη φουρειρα που είναι απλά φοβερή χορεύτρια με μέτρια φωνή με τη φωνάρα τη ζαμανη
Άλλος ένας λόγος που ήταν άκυρη η κίνηση της. Θέλω να πω ότι η συγκεκριμένη έχει ωραια φωνή και δεν χρειάζεται να κάνει ανοησίες ώστε να κερδίσει την προσοχή του κόσμου.

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.128 μηνύματα.

03-10-24

14:24
Δεν μίλησα για το ταλέντο. Αλλά δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά μια "καλλιτέχνη" που γδύνεται επί σκηνής..
Όποια κι αν είναι και όπως κι αν μοιάζει. Είναι κακόγουστο και γελοίο.
εγώ θα πω κάτι άλλο
Όλοι γυμνοί ήρθαμε σε αυτό τον κόσμο και όλοι γυμνοί θα φύγουμε
Εντάξει, έκατσε 5 λεπτά στη σκηνή έτσι και το έχουμε κάνει κόκκινο
Λες και η φουρειρα και η λιλα που έχουν 1 χιλιοστό ύφασμα πάνω τους είναι ντυμένες
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.

03-10-24

14:29
Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά έναν τέτοιο καλλιτέχνη. Όπως και τον Πάνο Βλάχο, ο θεός να τον κάνει καλλιτέχνη, που βγαίνει ημίγυμνος και οι κότες από κάτω παθαίνουν ντελίριο..εγώ θα πω κάτι άλλο
Όλοι γυμνοί ήρθαμε σε αυτό τον κόσμο και όλοι γυμνοί θα φύγουμε
Εντάξει, έκατσε 5 λεπτά στη σκηνή έτσι και το έχουμε κάνει κόκκινο
Λες και η φουρειρα και η λιλα που έχουν 1 χιλιοστό ύφασμα πάνω τους είναι ντυμένες
Γελοιότητα.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.229 μηνύματα.

03-10-24

14:34
Στο θέατρο δεν υπάρχει γυμνό ;Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά έναν τέτοιο καλλιτέχνη. Όπως και τον Πάνο Βλάχο, ο θεός να τον κάνει καλλιτέχνη, που βγαίνει ημίγυμνος και οι κότες από κάτω παθαίνουν ντελίριο..
Γελοιότητα.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

03-10-24

14:36
Γυμνό από γυμνό διαφέρει..Στο θέατρο δεν υπάρχει γυμνό ;
Ποτέ καμία ηθοποιός δεν θα βγάλει την μπλούζα της από μόνη της επί σκηνής μόνο και μόνο για να προκαλέσει.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

03-10-24

14:39
Μα "το σήκωνε" και το κοινό της...Αυτοί στους οποίους απευθυνόταν...Άλλος ένας λόγος που ήταν άκυρη η κίνηση της. Θέλω να πω ότι η συγκεκριμένη έχει ωραια φωνή και δεν χρειάζεται να κάνει ανοησίες ώστε να κερδίσει την προσοχή του κόσμου.![]()
Ξαναλέω...ως κίνηση δε μου άρεσε. Την θεωρούσα και την θεωρώ ανούσια και περιττή. Δεν μπορώ να παραβλέψω, όμως, και το γεγονός ότι ήταν πάνω στη σκηνή. Της βγήκε, το έκανε, σωστό - λάθος, έγινε...
Τις προεκτάσεις που δόθησαν δεν περίμενα. Και αυτό αποδεικνύει ότι δεν είμαστε τόσο "άνετοι", όσο θέλουμε να δείχνουμε/νομίζουμε. Δεν είναι μόνο το θέμα τής παχυσαρκίας. Είναι και το ότι αισθητικά, αυτό που έδειξε, δεν αρέσει. Θεωρώ ότι πιο πολύ απ' όλα αυτό "χτύπησε". Τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

03-10-24

14:43
Για αυτό το έκανε η συγκεκριμένη.. συγγνώμη κιόλας δηλαδή!Τις προεκτάσεις που δόθησαν δεν περίμενα.
Και κακώς δόθηκε τέτοια δημοσιότητα σε κάτι ανούσιο! Κάθε μέρα γίνονται εγκλήματα, η ακρίβεια έχει φτάσει στον Θεό και αντί να διαμαρτύρονται για αυτά κάθονται και ασχολούνται με το κάθε σούργελο.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

03-10-24

14:47
Σταμάτα να την λες σούργελο. Αν έχεις την καλοσύνη...Μια, δυο, τρεις...Εννοείται ότι είσαι καλλιτέχνιδα και πιο ευαισθητοποιημένη σ' αυτά...Για αυτό το έκανε η συγκεκριμένη.. συγγνώμη κιόλας δηλαδή!
Και κακώς δόθηκε τέτοια δημοσιότητα σε κάτι ανούσιο! Κάθε μέρα γίνονται εγκλήματα, η ακρίβεια έχει φτάσει στον Θεό και αντί να διαμαρτύρονται για αυτά κάθονται και ασχολούνται με το κάθε σούργελο.
Με την ίδια λογική, μπορεί να πουν κι εσένα σούργελο. Θα σου αρέσει ;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

03-10-24

14:53
Ναι, αν βγαίνω και κάνω τέτοιες μαλακίες για να γίνω η φίρμα της μιας νύχτας, ας με πουν. Θα μου αξίζει.Σταμάτα να την λες σούργελο. Αν έχεις την καλοσύνη...Μια, δυο, τρεις...Εννοείται ότι είσαι καλλιτέχνιδα και πιο ευαισθητοποιημένη σ' αυτά...
Με την ίδια λογική, μπορεί να πουν κι εσένα σούργελο. Θα σου αρέσει ;
Μια, δύο τρεις, θα πω εγώ ότι κούρασε η προβολή τέτοιων ανθρώπων. Κούρασε!
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

03-10-24

14:58
Ναι, έχεις δίκιο, κούρασε...
Έχουμε μάθει να αυτοπροβαλλόμαστε κι ό,τι στέκεται εμπόδιο, σε αυτό, "μας κάθεται"...
Ποιά φίρμα τής μιας νύχτας, μωρέ ; Δεν το έχει ανάγκη, η συγκεκριμένη. Είναι τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, έχει πορεία και κοινό...
Δηλαδή...να "σταυρώσουμε" έναν άνθρωπο ντε και καλά ;
Έχουμε μάθει να αυτοπροβαλλόμαστε κι ό,τι στέκεται εμπόδιο, σε αυτό, "μας κάθεται"...
Ποιά φίρμα τής μιας νύχτας, μωρέ ; Δεν το έχει ανάγκη, η συγκεκριμένη. Είναι τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, έχει πορεία και κοινό...
Δηλαδή...να "σταυρώσουμε" έναν άνθρωπο ντε και καλά ;
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.435 μηνύματα.

03-10-24

15:13
Παντως οσο η ματουλαρα , τρωει τα παιδακια της και στριβει τα μπαφιδια της στην υγεια των κοροιδων που την ακουνε και τρωνε τον παπα που πουλαει , στο στεκι εχουν γραφτει ηδη 8 σελιδες απο χθες και στα socia media & (trash) tv εχει γινει viral του πουστη. Σας χαλαει δεν σας χαλαει, καλα εκανε τελικα και πεταξε στο τελος της συναυλιας της την μπλουζα της.Η διαφημιση ειναι διαφημιση. Well done ματουλα.
Υ.Γ1 ο κοσμος καιγεται και το μουνι χτενιζεται . Η καλυτερη παροιμια που εχω ακουσει.
Y.Γ2 μενεγακη, φουρειρα και ποσες αλλες που εχουν χτισει καριερες και περουσιες με βαση τα τσιμπουκια που παιρνουν και τα βυζια που πετανε εξω σε καθε ευκαιρια, δεν ενοχλουν μαλλον πολλους.
Υ.Γ1 ο κοσμος καιγεται και το μουνι χτενιζεται . Η καλυτερη παροιμια που εχω ακουσει.
Y.Γ2 μενεγακη, φουρειρα και ποσες αλλες που εχουν χτισει καριερες και περουσιες με βαση τα τσιμπουκια που παιρνουν και τα βυζια που πετανε εξω σε καθε ευκαιρια, δεν ενοχλουν μαλλον πολλους.

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.438 μηνύματα.

03-10-24

17:55
Βρε Εριφύλη εσένα όλα σου χαλάνε την αισθητική. Τι να κάνουμε όμως δεν μπορούμε να ζούμε σε έναν κόσμο που υπάρχει μόνο ότι θεωρούμε εμείς αξιόλογο.Προσωπικά όλες αυτές μου χαλάνε την αισθητική. Και η Ζαμάνη και η Φουρέιρα και η Σάττι. Δεν είναι θέμα κιλών, αλλά θέμα ποιότητας![]()
Υ.Γ. Φώτη καλό θα ήταν κάποια στιγμή να ωριμάσεις και να σταματήσεις να είσαι άβουλο bot απόψεων άλλων και φερέφωνο. Μεγάλο παιδί είσαι πια, οπότε φέρεις την πλήρη ευθύνη των πεποιθήσεων σου.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

03-10-24

17:57
Ε τι να κάνουμε. Φταίω εγώ που διαθέτω αισθητική και δεν θέλω να βλέπω ημίγυμνες τραγουδίστριες άνευ λόγου και αιτίας;Βρε Εριφύλη εσένα όλα σου χαλάνε την αισθητική. Τι να κάνουμε όμως δεν μπορούμε να ζούμε σε έναν κόσμο που υπάρχει μόνο ότι θεωρούμε εμείς αξιόλογο.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.438 μηνύματα.

03-10-24

17:58
Δικαίωμα σου φυσικά. Αλλά δεν θα τους εξαφανίσουμε από προσώπου γης επειδή δεν το αντέχεις εσύ. Εισαι ελεύθερη να το σχολιάσεις και προφανώς να το αποφύγεις εάν δεν θες.Ε τι να κάνουμε. Φταίω εγώ που διαθέτω αισθητική και δεν θέλω να βλέπω ημίγυμνες τραγουδίστριες άνευ λόγου και αιτίας;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

03-10-24

18:03
Μπορώ να το αποφύγω; Μπαίνω Τουίτερ πετάγεται μπροστά μου, μπαίνω φβ τα ίδια.Δικαίωμα σου φυσικά. Αλλά δεν θα τους εξαφανίσουμε από προσώπου γης επειδή δεν το αντέχεις εσύ. Εισαι ελεύθερη να το σχολιάσεις και προφανώς να το αποφύγεις εάν δεν θες.
Ε φτάνει! Σιγά την είδηση
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.435 μηνύματα.

03-10-24

19:03
Καλησπέρα , δεν ξέρω αμα ισχυει 100% αλλά ενημερώθηκα από άνθρωπο του χώρου ότι η γυναίκα πάσχει από κατάθλιψη και αλλά ψυχικά νοσήματα . Νομίζω πως δεν χωράει άλλη κουβέντα το θρεντ πλέον 

rafaela11
Περιβόητο μέλος

03-10-24

19:12
Ααχ, μόνο ποτε θα πεθάνω δεν ξέρω ρε πούστη μουκατάθλιψη και αλλά ψυχικά νοσήματα .
Κρίμα πολύ κρίμα
End of the story so
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

03-10-24

19:35

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ε φαινοταν ρε συ. Κριμα η γυναικα.Ααχ, μόνο ποτε θα πεθάνω δεν ξέρω ρε πούστη μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- DimitraA.
- Wilsongeo
- durhen
- iew
- exotic xo
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- camil
- Advocatus diaboli
- Μαυρίκιος
- Scandal
- rafaela11
- American Economist
- Memetchi
- GeorgePap2003
- taketrance
- giannhs2001
- A350
- charmander
- Kate1914
- Paladin
- Μήτσος10
- Reader
- Debugging_Demon
- tsiobieman
- back2967
- touvlo
- iminspain
- fmarulezkd
- Dr. Gl. Luminous
- Wonderkid
- vasilis123321
- teacher_40
- Libertus
- ghоul
- Εριφύλη
- Fernando_A
- Joji
- Unboxholics
- Hecticism
- physicscrazy
- Ωρορα
- ROM32
- User2350
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.