Ματούλα Ζαμάνη: Έβγαλε την μπλούζα σε συναυλία της

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Όχι...Απλά είναι λίγο περίεργο ν΄ ασχολείσαι τόσο με τις δηλώσεις κάποιας που είχες αποκαλέσει αναρχοκουραμπιέ...Και μάλιστα να τις κατατάσσεις (τις δηλώσεις. της..) στα θέματα επικαιρότητας...

Μόνοι σας δίνετε αξία, τελικά, σε κάτι που δεν αξίζει. Κι ύστερα παραπονιέστε κιόλας κι αναρωτιέστε πώς παίρνουν αξία όλοι/ες αυτοί/ες...

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.299 μηνύματα.
"Τέμπη, Παλαιστίνη, ενδοοικογενειακή βία. Παιδεραστία, γυναικοκτονίες. Φωτιές, κακοποιημένα ζώα. Αιχμάλωτα βουνά και πεδιάδες, φτωχοποίηση. Διαλυμένο ΕΣΥ, ανθρωποφάγο εγώ. Ιδρωμένη μπλούζα σε στιγμή μέθεξης σε προσωπικό live. 15 μέρες μετά τη συναυλία κιτρινίλα και γλίτσα. "

Είναι κομματική κασέτα αυτό; Πιο πολύ μου ακούγεται σαν κάτι που ενδιαφέρει τους ευαισθητοποιημένους πολίτες μαζικώς παρά οτιδήποτε άλλο :read:

Κομματική κασέτα είναι βασικά.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.671 μηνύματα.
Συγγνώμη για να συζητήσω ένα θέμα της επικαιρότητας θα πρέπει να υποβάλλω δήλωση λογοκρισίας; :happy:

ε;Ε; Ε;
Θεμα επικαιροτητας το οτι μια τυπισα με πιθανοτατα ψυχολογικα ,πεταξε τη μπλουζα της στο τελος της συναυλιας πριν απο 15 μερες? Ενταση θες να προκαλεσεις αστα αυτα :bleh: Εχουμε με σημαντικοτερα θεματα να ασχοληθουμε.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Θεμα επικαιροτητας το οτι μια τυπισα με πιθανοτατα ψυχολογικα ,πεταξε τη μπλουζα της στο τελος της συναυλιας πριν απο 15 μερες? Ενταση θες να προκαλεσεις αστα αυτα :bleh: Εχουμε με σημαντικοτερα θεματα να ασχοληθουμε.
Τελικά εσύ διαβάζεις βουλωμένο γράμμα...

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.819 μηνύματα.
Η επανάσταση αποδεικνύεται με πολλά μέσα. Άλλοι βγάζουν τη μπλούζα τους, άλλοι μπορεί να σπάσουν μια κιθάρα, άλλοι μπορεί να πάρουν ένα πιστόλι και να βαράνε το κοινό, άλλοι μπορεί να χέζουν μπροστά στο κοινό... όπως του βγαίνει του κάθε μπυροβολημένου καλλιτέχνη.

Για να το διευκρινίσω επειδή μάλλον παραφράστηκε το μήνυμά μου.

Αναφέρομαι σε μια περίπτωση καλλιτεχνών που μπορεί να χρησιμοποιούν διάφορα επικοινωνιακά μέσα ακόμη και αυτά που σοκάρουν την μέση γνώμη, συνήθως έχουν επίδραση περισσότερο από όσο φανταζόμαστε. Όσο για το πιστόλι αναφέρομαι σε σε πιστόλι-εφφέ που όμως να έχει αληθοφάνεια για λόγους άποψης. Για το marketing δυστυχώς όλα πουλάνε. Θα μου πείτε ότι αν Ζαμάνη έβγαλε τη μπλούζα τι να πούμε και για τον Μέρκιουρι που έπαιζε πιάνο με το σώβρακο και έσταζε ο ιδρώτας και ο όχλος θύμιζε ρωμαϊκή αρένα. :happy: