Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

τελοσπάντων έβρεχε πολύ και έκανε κρύο.. οπότε έβαλα μια xxl ζακέτα του ξα, πήρα και μια ομπρέλα (στραβή και σπασμένη) στο χέρι και σαν κυρία προχωρούσα στον κεντρικό.. γλίστρησα σε ένα κατηφορικό πεζοδρόμιο, έφαγα μια θεαματική σαβούρτα.. άλλο πράμα! και η ομπρέλα γύρισε προς τα πάνω! το θέατρο του παραλόγου.. καθόμουν και γελούσα ενώ περνούσαν διάφορα αμάξια..
ομολογώ δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο ρεζιλίκι στον κεντρικό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lacky
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οταν λοιπον κατάφερα να ξεφύγω αρχισα να τρέχω για να μη με προλάβει, ξαφνικά συνειδητοποίησα οτι το μπουζάκι μου, μαζί με το σουτιέν δεν ήταν στη θέση τους...

Ντράπηκα τόσο πολυ, που έτρεχα σαν την τρελή στο δρόμο με τα β...ζια έξω!!!

*natalia5555*
Εκκολαπτόμενο μέλος

χαχαχα καλα εσκασα στα γελια...Φορούσα θυμάμαι ενα στράπλες κόκκινο μπλουζάκι, τσακωμένη με τον αδερφό μου, δεν θυμάμαι τον λογο, ήθελα να φύγω και να παώ για ψώνια, για να μου την σπάσει ακόμα πιο πολυ δεν με άφηνε να φύγω απο το σπίτι...
Οταν λοιπον κατάφερα να ξεφύγω αρχισα να τρέχω για να μη με προλάβει, ξαφνικά συνειδητοποίησα οτι το μπουζάκι μου, μαζί με το σουτιέν δεν ήταν στη θέση τους...
Ντράπηκα τόσο πολυ, που έτρεχα σαν την τρελή στο δρόμο με τα β...ζια έξω!!!![]()
rina45
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειναι μια ομορφη Τριτη του Σεπτεμβρη...εγω ως τακτικη βαζω πλυντηριο,και μετα βγαινω τα απλωσω στο μπαλκονι που βλεπει στον ακαλυπτο.
Μενω στον 1ο οροφο .Κατω ηταν ο διαχειριστης με αλλους 2 (ενοικους μαλλον)και κοιτουν τον τυπο που επισκευαζει τον καυστηρα.
Εγω μεστην χαρα απλώνω τα ρουχα μου και ερχεται η ώρα να απλωσω τα εσωρουχα...
Πως ,ουτε εγω καταλαβα μου πεφτει ενα βρακακι ,που εκεινη την ωρα προσευχομουν να ηταν μωρου! αλλα δεν ηταν ηταν λιγο μαυρο με δαντελιτσες
και πεφτει πισω τους(δηλαδη απο κει που 8α εφευγαν)
Ωχ λεω ,δεν με ξερουν που δεν με ξερουν θα με μαθουν και απτην καλη και απτην αναποδη!
μια λυση υπηρχε να παω κατω και να το παρω!Γιατι κλειδωνουν την εισοδο στον ακαλυπτο!
αλλα επειδη ειμαι και εφυεστατη ριχνω και μια μπλουζα για ξεκαρφωμα!! και πως δεν του ρθε στο κεφαλι του ανθρωπου.
και φωναζω σαν την βρεγμενη χαζη γατα "Ωχ συγνωμη"
και με κοιτανε και οι τρεις αμιλιτοι...Τελοσπαντων πηγα τα πηρα ειπαν δεν πειραζει (σιγα ειδαμε το βρακι σου)..ολα καλα
Ντροπηηη ειχα αλλαξει 10 χρωματα..

Teoulaki
Νεοφερμένο μέλος

6.Μιλουσα με τον κολλητο μου (οκ ΜΠΟΡΕΙ να ενιωθα και κατι παραπανω

5.Αλλη μια τελευταια βαρετη ωρα μαθηματος (αιθουσα καλλιτεχνικων ή τεχνολογιας) και εγω να σβηνω τα αρχικα μας(τα δικα μου και του πρωην μου απο πριν)απο το θρανιο χτυπαει κουδουνι βγαινουν ολοι και τελευταια εγω.....βγαινω στο διαδρομο...ΚΑΝΕΙΣ! Πηγαινω στις σκαλες...ΚΑΝΕΙΣ! Κατεβαινω κατω...ΚΑΝΕΙΣ! Βγαινω εξω...ΚΑΝΕΙΣ!!! (Εδω αξιζει να σημειωθει πως 1.φευγω με λεωφορειο απο το σχολειο 2.οι γονεις μου σχολανε 4-5 ωρες μετα το σχολασμο 3.το σπιτι μου ειναι σε αλλη περιοχη απο το γυμνασιο... τελος παντων βγαινω εξω και ΕΥΤΗΧΩΣ! τα λεωφορεια ηταν εξω στο δρομο παρκαρισμενα ΑΛΛΑ! το δικο μου στη στροφη 15.000 μετρα μακρυα αρχιζω και ΤΡΕΧΩ και σταματαει ο οδηγος, μολις μπαινω μεσα βλεπω 3 κλησεις και 4-5 μυνηματα τυπου "χ0αχ0α0χ0χχ ελεος ρο Τε0 χα0χ00χχ ολο το λεωφορειο εχει σκασει στα γελια με εσενα να τρεχεις"

4.ενα πρωι που περιμενα στη σταση του λεωφορειου ΜΑΛΛΟΝ ειχα πατησει κατι

3.Ειχα παει βολτα με τις φιλες μου και ειχα πει στον πατερα μου να ερθει να με παρει κατα τις 9 τελος παντων παει 9.15 και ο πατερας μου ακομα να ερθει.....παει 9.30 και ακομα.....(εδω πρεπει να πω πως δεν ειχα μπαταρια στο κιν) τελικα μου λεει μια κυρια να μπω μεσα(ηταν μεσα σε ενα καταστημα με δωρα) και να παρω τηλ αλλα δεν το ηξερα! οποτε εβαλα το κινητο να φορτιζει σε ενα φορτιστη που ειχε η κυρια....μετα απο λιγο ανοιγει η πορτα και ηταν ο εγγονος της.... και ποιος λετε να ηταν?? ο κολλητος μου απο τη πρωτη ιστορια!!! μενω καπως ετσι --->

2.Μετα το σχολειο κατεβαινω στη σταση μου προχωραω προχοραω...φτανω σπιτι παω να ανοιξω πορτα...δεν εχω τα κλειδια! ψαχνω τα ευφεδρικα(η πως λεγονται τελος παντων) πουθενα! παιρνω τηλ τον πατερα μου και τα ειχε παρει για να βγαλει αντικλειδια...Πεινουσα κι ολλας.....Φεβρουαρης μηνας (πριν λιγες βδομαδες εγινε)....Παω στο ψυγειο που εχουμε εξω και τι παιρνω??? ΠΑΓΩΤΟ!!!

ΚΑΙ....
1 !!!

Πρωτη φορα που χρησιμοποιω το λεωφορειο απο σχολειο προς σπιτι δεν ειχα παρει το κινητο και ΒΕΒΑΙΑ δεν ηξερα τη σταση....κατεβαινω σε ενα μερος που μου φαινοταν γνωστο και που ειμουν??? στο ΕΞΩΧΙΚΟ του θειου μου που ΦΥΣΙΚΑ ηταν Αθηνα Σεπτεμβρη μηνα.....και τι κανω??? αρχιζω να κλαιω και βαραω κουδουνια μου ανοιγει μια κυρια της λεω ολα αυτα και τι κανουμε? παιρνουμε 1880 παιρνουμε το τηλ του σουπερ-μαρκετ που δουλευουν οι γονεις μου και περνουμε τηλ εκει τεσπα φωναζουν τη μητερα μου και ερχετε να με παρει! το τι ακουσα εκεινη την ημερα...."και γιατι μπηκες σε αγνωστο σπιτι?" "γιατι δεν ειχες το κινητο μαζι?" "γιατι με τηλ. στη δουλεια??" αλλα αν το βλεπατε σε ταινια ΛΟΛ! ειδικα το σημειο " μπορω να μπω γιατι...εχω χαθειιιιιιι"
χαχ0α0χ0α0χχχ αυτα....λιγο μεγαλο κειμενο

katalinos
Δραστήριο μέλος

(καλό της υπόθεσης : ευτυχώς δεν έχεις ανακαλύψει το θέμα για τους κρυφά ερωτευμένους με τους κολλητούς τους)

Teoulaki
Νεοφερμένο μέλος

εεμμμ τι να κανω?? ειχα πολλα να βγαλω απο μεσα μουλέγοντας μεγάααλο ρεζιλίκι δεν εννοούμε ποστ - σεντόνι
(καλό της υπόθεσης : ευτυχώς δεν έχεις ανακαλύψει το θέμα για τους κρυφά ερωτευμένους με τους κολλητούς τους)

rina45
Εκκολαπτόμενο μέλος

Teoulaki
Νεοφερμένο μέλος

Guest 515609
Επισκέπτης

6 Δημοτικου και κραταω την σημαια στην 28 Οκτωβριου.
Μπαινω στην εκκλησια,με το ζορι την κραταω(ειναι πανιψηλη και ημουν στουπας)και καθως παμε να παρουμε θεση κοπαναω δυο πολυελεους της Εκκλησιας

Βεβαια οχι και πολυ ρομπα γιατι στα @@ μου και τοτε και τωρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
λιλ αιθεροβάμων
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Έλα που βλέπω, όμως, παραδίπλα μια κουβέρτα! Μετά αρχίσαμε τις υποθέσεις "λες να κρύβεται κανα πτώμα;

Πάμε... Ανέλαβα εγώ να σηκώσω την κουβέρτα να δούμε τι έχει από κάτω. Σκύβω...Τι το θελα; Φορούσα ένα αέρινο φόρεμα και το σήκωσε ο αέρας από πίσω! Η κολλητή μου δεν είδε κάτι -ευτυχώς.

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

IreneGr
Δραστήριο μέλος

Ήταν χειμώνας και ψιλοέβρεχε και πήγα στο φούρνο. Δεν πήρα ομπρέλα γιατί βαριόμουν και ήταν κοντά ο φούρνος. Στα μέσα του δρόμου, άρχισε να βρέχει λίγο δυνατά. Στον γυρισμό είχε χώματα και δέντρα και για να κόψω δρόμο πέρασα από εκεί μέσα. Γλίστραγε πάρα πολύ όμως, έκανα πατινάζ για λίγα δεύτερα ώσπου τέλικα , παρασύρθηκα ^^ έπεσα κάτω στις λάσπες και έγινα κ*Λος, πάω να σηκωθώ ξαναπέφτω, πάω να ξανασηκωθώ και ξαναπέφτω. Με τα πολλά σηκώθηκα και επειδή ήμουν και σε κεντρικό δρόμο έριξα καμιά ματιά μήπως με είδαν και όπως κοίταξα πάνω είδα κάποιον να με κοιτάει. Ξεφτίλα. Μέχρι να φτάσω σπίτι έτρεμα από τα νεύρα και ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα.Σαν τον γύφτο κιόλας με τις λάσπες.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Eγώ είχα πάθει το ίδιο, με τα δέντρα έξω από την εκκλησία στο γυμνάσιο.Μια μικρη και χαζη ιστοριουλα γιατι βαριεμε να γραφω μεγαλες
6 Δημοτικου και κραταω την σημαια στην 28 Οκτωβριου.
Μπαινω στην εκκλησια,με το ζορι την κραταω(ειναι πανιψηλη και ημουν στουπας)και καθως παμε να παρουμε θεση κοπαναω δυο πολυελεους της Εκκλησιας![]()
![]()
Βεβαια οχι και πολυ ρομπα γιατι στα @@ μου και τοτε και τωρα

Άγγελος
Επιφανές μέλος

εχω τοοσες ιστοριες να πω..
ως γκαφατζης της ζουγκλας..

σε καθε μονοημερη εκδρομη που πηγαινα σχεδον εκανα και μια γκαφα..
οταν ειχαμε παει το γυμνασιο στα καλαβρυτα.
ειχα ανεβει μαζι με αλλα παιδια,στο μεγαλο σταυρο του ολοκαυτωματος.

και ενας φιλος,παιζοντας λιγο.
κατεβαινει τρεχοντας το λοφο κατω..
ε,παω και εγω να το κανω..
τρεχω,και δεν πηδαω την τελευταια στιγμη,,και με παιρνει η κατρακυλα..τρωωω μια τουμπα αναποδη τιναζεται στον αερα η τσαντα που κρατουσα.. και πριν καταλαβω τι εγινε βρισκομαι ανασκελα στο ισωμα.. με μια τριανταφυλλια στα ποδια μου,,και ενα παλουκι βρυσης λιγο δεξια μου..-τυχερος ημουν-
και μεσα στις λασπες φυσικα,,με το μπουφαν,,ολα λασπη..
και το πρωτο που ειδα ηταν μια συμμαθητρια να ερχεται απο πανω μου και να μου λεει,,"Αγγελε καλα εισαι" ?
ε,καλα ειμαι,,αλλα καθομουν,,γιατι βαριομουν να σηκωθω..

ε,μετα σηκωθηκα,,και οι καθηγητες με ειχαν υπο επιτηρηση πια..
θα επανελθω..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- Ωρορα
- Wanda
- Joji
- chester20080
- American Economist
- Requiem
- ivrock
- User2350
- camil
- Bitter
- ggl
- Kassiopi
- tslef8
- Citylights
- physicscrazy
- giannhs2001
- Scandal
- charmander
- Memetchi
- Teoulaki
- jj!
- Paragontas7000
- Cupid
- spring day
- Wonderkid
- azula
- Viedo
- snowy
- taketrance
- SlimShady
- Paul33.gr
- Sherlock
- Sugarillo
- sokliap
- Insertcoin
- Αλκης Κ.
- grtt
- 1011
- constansn
- iminspain
- betonieras
- globglogabgalab
- orchidea
- harry akritas
- Luke.
- Unseen skygge
- Unboxholics
- Warzycha_13
- igeorgeoikonomo
- Athens2002
- Aksak
- hirasawayui
- baizer
- gvarth
- Feli
- tsiobieman
- Alma Libre
- Idontknoww
- Μάρκος Βασίλης
- Dim1234
- Ryuzaki
- johnsala
- MarilynSt
- MarcoReus
- louminis
- Serotonin
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.