Στην τριημερη την προηγούμενη βδομάδα, 3 η ώρα το βράδυ και κάνουμε τηλ. φάρσες από δωμάτιο σε δωμάτιο... Παίρνουμε κι εμείς ένα τυχαίο δωμάτιο, το σηκώνει μία κοπέλα και αρχίζω εγώ να τραγουδάω άσχετα πράγματα, να βρίζω, να λέω ασυναρτησίες και να πετάω άκυρες φιλοσοφίες... Αυτή αρχισε να γελάει, το διασκέδαζε κιολας και μου ελεγε πες μου κι άλλα πες μου κι άλλα, ε έλεγα κι εγώ ότι μου κατέβαινε στο κεφάλι, να βρίζω καθηγητες, να βδίσκω το νόημα της ζωής κλπ κλπ.. Ε μετά από κάνα 20λεπτο, και αφού είχαμε ξεραθεί στο γέλιο βαρέθηκα και τιος λέω αντε κλείνω τωρα πάω για ύπνο, και λέει κι εκείνη άντε όνειρα γλυκά κι ασκανδάλιστα... Μετά συνεχίσαμε τις βλακείες και ήρθε μία καθηγητρια να μας κάνει παρατήρηση.. Χτυπάει την πόρτα, ανοιγω εγώ, μου λέει ησυχία κλπ, και λέει άντε και όνειρα γλυκά κι ασκανδάλιστα... Και να έχω μεινει εγω κόκκαλο

Και μετά πεσαν όλοι να με φάνε ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ κλπ, αλλα είχε πολύ πλακα, αν είχα καταλάβει και ποιά ήτανε θα είχα ρίξει ένα δουλεμα...

Αντι για αυτό όμως το έφαγα εγώ το δούλεμα και ησύχασα
Μία άλλη φορά, γύρω στα Χριστούγεννα, ήμασταν με μία φιλη μου στο σπίτι... Στο μεταξύ, εγώ έχω μία καθηγήτρια που μου έκανε μάθημα πέρσυ και αργότερα έφυγε από το σχολείο, αλλά ήμασταν πολύ δεμένες και κρατάμε επαφή μέχρι τώρα με μαιλ, facebook και, καμιά φορά, από κοντά. Συζητούσαμε λοιπόν για εκείνη και έλεγα εγώ τον πόνο μου, πόσο μου λείπει κλπ, και μου λέει αν ήθελες να της πείς κάτι τι θα της έλεγες? Και αρχισα να λέω να λέω να λέω, και μου λέει κάτσε γράψτα να τα βγάλεις από μέσα σου... Κάθισα κι εγώ το βλαμμένο και, καθώς έχω και ευχέρεια στο γράψιμο, κατέληξα να γεμίσω 4 σελίδες του word.. Το διαβάζει, ενθουσιάζεται (του στυλ είναι τέλειο υπεροχο συγκινητικό αυθορμητο κλπ), και μου λέει κάτσε να το στείλω στην *ταδε* να το διαβάσει... Ότι θες κάνε, της λέω...
Μετά από λίγο:
"Βλακα..."
"Τι?"
"Ποιανού είναι το
mail@hotmail.gr?"
"Της καθηγητριας, μην διαβάσεις τίποτα από εκεί, γιατι ρωτας??"
"Εε.. Γιατι.. Παίζει να εστειλα καταλάθος..."
"ΤΙΙΙ???????????????????"
Και ναι.. Είχε στειλει το κειμενάκι μου.....
Εκείνη την ώρα, αν πω ότι ήθελα να αυτοκτονήσω, είναι λίγο... Μετά από λίγο καιρό έλαβα απάντηση του στυλ "ολοι εχουμε πρότυπα κοπελα μου, είναι φυσιολογικο, σ'ευχαριστω για τα λόγια σου κλπ"... Μέχρι σήμερα όσο σκέφτομαι ότι αυτη η γυναίκα έχει διαβάσει όλα αυτα, με πιάνει ταχυπαλμία....