Subject to change
e-steki.gr Founder

λολ μισελ!!!!
χαχαχαχ!!! κι ο ανθρωπος μαλλον αυτο θα νομισε.![]()
Έχω ελαφρυντικά κύριε πρόεδρε, σχεδίαζα όρθια και μάλιστα σκυμμένη επι 6 ώρες σε αίθουσα χωρίς κλιματισμό εν μέσω καύσωνα. Μετά απο αυτό ΟΝΤΩΣ ήμουν καθυστερημένη για λίγο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

-θελω να δοκιμασω το ταδε αρωμα της λεω.
-μα αυτο ειναι παλιο! (με εκπληξη και ανοιχτο το στομα)
-(so what εκφραση στο προσωπο μου, προς απαντηση της)
μου το δινει χωρις να πει τπτ, ουτε καν "οριστε"
παω να το δοκιμασω εγω, κι αυτη εχει σκυψει πανω στο χερι μου και το κοιταει καλα καλα, να δει μηπως και βαλω παραπανω ποσοτητα.
ωσπου ξαφνου...
ΦΣΣΣΣΟΥΥΥΥΥΥΥΤ!
το ψεκαστηρι του αρωματος ηταν απο την αλλη μερια, και αντι να ψεκασω τον καρπο μου ψεκασα ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗ ΜΟΥΡΗ!
κατα λαθος φυσικα.
ντραπηκα κι εφυγα χωρις να το δοκιμασω.![]()
Αυτο δεν ειναι ρεζιλικι! Θεια δικη ειναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

*marouli*
Πολύ δραστήριο μέλος

λοιπόν κάτι που μου έτυχε πριν κανα μήνα, στο μαγαζί εγω σηκώνω το τηλ και πάντα μόλις το σηκώσω θα πω "ΠΙτσα Ταδε παρακαλω", την επόμενη το πρωι λοιπόν χτυπάει το τηλ στο σπίτι και απο συνήθεια το σηκωνω και λεώ Πίτσα... ο άνθρωπος στην αλλη γραμμ είχε μέινει![]()
Ααααχ!!Αυτο το εκανα περσι το καλοκαιρι συνέχεια!!!!Δουλευα στις κρατησεις μιας ναυτιλιακης και όταν σήκωνα το τηλεφωνο ελεγα το ονομα μου και το ονομα της εταιρειας!!Και απο συνήθεια το έλεγα στην αρχη και όταν σήκωνα το κινητό μου ή το σταθερο!!Πολυ πλάκα!!Οι φίλοι μου ακόμη με κοροιδευουν για αυτο!

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Ααααχ!!Αυτο το εκανα περσι το καλοκαιρι συνέχεια!!!!Δουλευα στις κρατησεις μιας ναυτιλιακης και όταν σήκωνα το τηλεφωνο ελεγα το ονομα μου και το ονομα της εταιρειας!!Και απο συνήθεια το έλεγα στην αρχη και όταν σήκωνα το κινητό μου ή το σταθερο!!Πολυ πλάκα!!Οι φίλοι μου ακόμη με κοροιδευουν για αυτο!![]()
Οφτοπικ, και σορυ κιολας αλλα βρε συ μαρουλι, αλλαξε χρωμα στην γραμματοσειρα σου. Θελω να διαβασω τι γραφεις σε καθε θεμα, και επειδη δεν βλεπω με αυτο το χρωμα σε προσπερναω ετσι.

suspiria
Διάσημο μέλος

Οφτοπικ, και σορυ κιολας αλλα βρε συ μαρουλι, αλλαξε χρωμα στην γραμματοσειρα σου. Θελω να διαβασω τι γραφεις σε καθε θεμα, και επειδη δεν βλεπω με αυτο το χρωμα σε προσπερναω ετσι.![]()
Οφτόπικ αν μου επιτρέπεται να μπλεχτώ:
Γιατί δεν τα μαυρίζεις για να τα διαβάσεις πιο έυκολα;
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Οφτόπικ αν μου επιτρέπεται να μπλεχτώ:
Γιατί δεν τα μαυρίζεις για να τα διαβάσεις πιο έυκολα;
α) βαριεμαι.
β) αυτο που ειπα ειναι πιο ευκολο.
*marouli*
Πολύ δραστήριο μέλος

α) βαριεμαι.
β) αυτο που ειπα ειναι πιο ευκολο.
Τα αλλαξα πάντως!!!

(τελειως οφφτοπικ!)
Georgette8652
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

χαρακτηριστικα θυμαμαι που ειχα παει για μπανιο με τη παρεα μου κ εκει που ειμασταν στα βαθεια κ κολυμπουσα ξενοιαστη εγω ξεδεθηκε το πανω μερος του ωραιοτατου μαγιου μου(ακομα το κλαιω) κ χαθηκε μεσα στο απεραντο γαλαζιο της θαλασσας... ναι ναι μονο σε μενα θα μπορουσε να συμβει αυτο, μονο εγω θα μπορουσα να χασω το μαγιω μου!!! δε θα ξεχασω τα παιδια να εχουν ξεκαρδιστει εγς να μαι ετοιμη να κλαψω και η κολλητη μου να διωχνει ταγορια της παρεας προς τα εξω και να μου φερνει μια πετσετα καθως εγς εβγαινα εχοντας κρυψει με τα χερια μου τα ασυμαζευτα καθως πλησιαζα στην ακτη... που ηταν και γεματη κοσμο!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Καποια χρονια πριν σε μια παραλια της Ικαριας και ενω ειχε μεγαλα κυματα, επεμενα να μπω, βεβαιως βεβαιως...(αμ τι, οι αλλοι καλυτεροι ειναι?!

Εν τω μεταξυ ειναι απο τις θαλασσες οπου μετα απο δυο βηματα το νερο σου φτανει μεχρι το λαιμο (1,65 γαρ)...
Τα κυματα λεπον, μεγαλυτερα απο το μποι μου και το νερο μεχρι το λαιμο! Εκανα τα κολπακια μου κανα δυο φορες και απεφυγα δυο-τρια κυματα και αυτο ηταν!
Ερχεται ενα, με παιρνει μπαλα, χανομαι μεσα στο νερο και μετα βιας καταφερα να βγω προς τα εξω με το πανω μαγιω να εχει εξαφανιστει και το κατω στη θεση του, καλυπτοντας στο περιπου μονο το μπροστινο επιμαχο σημειο...

Βεβαια απο την τρομαρα μου και το πολυ νερο που ειχα πιει, προσπαθουσα να ηρεμησω και δεν πολυασχοληθηκα με το θεμα του μαγιω...αλλωστε παιρνω και 2ο τλχ μαζι

Ψιλορομπα ομως, εγινα

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Ερχεται ενα, με παιρνει μπαλα, χανομαι μεσα στο νερο και μετα βιας καταφερα να βγω προς τα εξω με το πανω μαγιω να εχει εξαφανιστει και το κατω στη θεση του, καλυπτοντας στο περιπου μονο το μπροστινο επιμαχο σημειο...![]()
Ερωτικό κύμα δηλαδή. Σε τσουνάμι έπεσες ;
Neraida
Επιφανές μέλος

Ερωτικό κύμα δηλαδή. Σε τσουνάμι έπεσες ;
Ετσι οπως το θετεις μονο ερωτικα κυματα εχει στην Ικαρια, τλχ στο βορειο κομματι αυτης!

Η ηρεμη θαλασσα στη Βορεια Ικαρια ειναι σπανιοτατο φαινομενο!

Για να ειμαι ειλικρινης, ασχετα με το τοτε συμβαν και με το οτι παντα προσεχω μην εχω παλι τα ιδια, εχουν και τα κυματα τη μαγεια τους....μ΄αρεσουν...

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

ρεζιλι?!!!!!! εχω γινει απειρες φορες σε σημειο που πλεον αρχιζω κ γω να αυτοσαρκαζομαι και εχω περιοεισει το ποσο κοκκινιζουν τα μαγουλακια μου!!
χαρακτηριστικα θυμαμαι που ειχα παει για μπανιο με τη παρεα μου κ εκει που ειμασταν στα βαθεια κ κολυμπουσα ξενοιαστη εγω ξεδεθηκε το πανω μερος του ωραιοτατου μαγιου μου(ακομα το κλαιω) κ χαθηκε μεσα στο απεραντο γαλαζιο της θαλασσας... ναι ναι μονο σε μενα θα μπορουσε να συμβει αυτο, μονο εγω θα μπορουσα να χασω το μαγιω μου!!! δε θα ξεχασω τα παιδια να εχουν ξεκαρδιστει εγς να μαι ετοιμη να κλαψω και η κολλητη μου να διωχνει ταγορια της παρεας προς τα εξω και να μου φερνει μια πετσετα καθως εγς εβγαινα εχοντας κρυψει με τα χερια μου τα ασυμαζευτα καθως πλησιαζα στην ακτη... που ηταν και γεματη κοσμο!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Δε σε πιστεύω, έχουμε φωτογραφία από το σκηνικό;Κατεβαινω τις σκαλες του μετρο. Ο συρμος εχει φτασει εδω και καμποσα sec και οι πορτες εχουν ανοιξει ηδη. Κατεβαινω γρηγορα για να προλαβω τις πορτες πριν κλεισουν. Με το που κατεβαινω τα σκαλια και ειμαι πλεον ορατος σε ολα τα βαγονια του ΜΕΤΡΟ τρωω μια τουμπα, ολη δικια μου. Οπως επεσα η παλαμη μου χτυπησε το δαπεδο και εβγαλε ενα δυνατο ηχο (ελεεινο). Ετσι για μια στιγμη ημουν εκει κατω και ολους εκει μεσα να με κοιτανε. Οι πορτες ηταν ακομη ανοιχτες. Χωρις να χασω ουτε ενα δεκατο σηκωθηκα αστραπιαια και μπηκα τρεχοντας στο κοντινοτερο βαγονι. Το ρεζιλικι δεν ξερω αμα ηταν μεγαλο, αυτο που εκανα ηταν να μη σκεφτω τιποτα και να καταφερω αυτο για το οποιο ετρεχα απο τις σκαλες ηδη. Φανταζομαι θα ηταν αρκετοι αυτοι που διασκεδασαν με την τουμπα μου.![]()
![]()
Nininaou
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- Ωρορα
- Wanda
- Joji
- chester20080
- American Economist
- Requiem
- ivrock
- User2350
- camil
- Bitter
- ggl
- Kassiopi
- tslef8
- Citylights
- physicscrazy
- giannhs2001
- Scandal
- charmander
- Memetchi
- Teoulaki
- jj!
- Paragontas7000
- Cupid
- spring day
- Wonderkid
- azula
- Viedo
- snowy
- taketrance
- SlimShady
- Paul33.gr
- Sherlock
- Sugarillo
- sokliap
- Insertcoin
- Αλκης Κ.
- grtt
- 1011
- constansn
- iminspain
- betonieras
- globglogabgalab
- orchidea
- harry akritas
- Luke.
- Unseen skygge
- Unboxholics
- Warzycha_13
- igeorgeoikonomo
- Athens2002
- Aksak
- hirasawayui
- baizer
- gvarth
- Feli
- tsiobieman
- Alma Libre
- Idontknoww
- Μάρκος Βασίλης
- Dim1234
- Ryuzaki
- johnsala
- MarilynSt
- MarcoReus
- louminis
- Serotonin
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.