Μεσημεριανός ύπνος

Κοιμάστε το μεσημέρι;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 111)
  • Ναι, πάντα

• Όχι, ποτέ

• Μερικές φορές

• Θα ήθελα αλλά δεν μπορώ ή δεν προλαβαίνω

Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

philipos87

Νεοφερμένο μέλος

Ο philipos87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Να πω την αλήθεια μου σπάνια θα κοιμηθώ μεσημέρι..ακόμα και κουρασμένος να είμαι δεν μου βγαίνει..Έχει τύχει να κοιμηθώ μεσημέρι τώρα τελευταία και το βράδυ βρικολάκιασα..Έλεος :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

wolfe4ever

Διάσημο μέλος

Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.217 μηνύματα.
Για μένα είναι σωτήριος ειδικά φέτος που δίνω Πανελλήνιες! :D
Αν δεν έχω κάποιο μάθημα φυσικά! -.-

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

marina289

Δραστήριο μέλος

Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 687 μηνύματα.
Κάθε πρωί που καταβάλλω προσπάθειες να ξυπνήσω, η πρώτη σκέψη που κάνω είναι ¨έχω να ρίξω κάάάτι ξεγυρισμένους ύπνους το μεσημέρι....¨. Το βράδυ πάλι σκέφτομαι :hmm:¨πρέπει να ελαττώσω τις ώρες του μεσημεριανού ύπνου, γιατί μετά τραβάω ζόρι να κοιμηθώ το βράδυ¨... (αλλά δεν καταφέρνω να το υλοποιήσω...:/: Τα μεσημέρια -όποτε έχω δυνατότητα- ξεραίνομαι... και μετά θέλω στανταράκι 1 ώρα να αρχίσω να λειτουργώ κανονικά...)

Devina

Τιμώμενο Μέλος

Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα.
Ενώ μου αρέσει τόσο πολύ ο μεσημεριανός υπνάκος και τον προτιμώ συχνά, εντούτοις ξυπνάω και εγώ με βαρύ κεφάλι και μετά η υπόλοιπη μέρα βγαίνει δύσκολα. :/:

Έχω σκεφτεί πως ίσως φταίει και το πόσο θα κοιμηθώ...:hmm: Αν κοιμόμουν για κανένα μισαωράκι, ίσα ίσα να ξεκουράσω το κεφάλι μου από τη πίεση, μπορεί και να ξύπναγα καλύτερα.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.956 μηνύματα.
Η καλυτερη μου ειναι ο μεσημεριανος υπνος. Υπαρχουν περιοδοι που εχω χρονο και κοιμαμαι, αλλες που δεν εχω. Αλλα οταν βρω ευκαιρια, το εκμεταλλευομαι και ξεκουραζομαι. Ειναι πολυ αναζωογονητικος ο μεσημεριανος υπνος κι απαραιτητος, εχει φοβερα καλες επιδρασεις στην σωματικη και ψυχικη μας υγεια. Συνηθως οταν ξυπναω, ψαχνω για σοκολατα. Επισης εχω και μασκα υπνου στις περιπτωσεις που δε θελω καθολου φως. Ειμαι πολυ δραστηρια καθημερινα κι αυτο με κανει και υπναρου, κοιμαμαι σχετικα αμεσως και ησυχα και αν δεν κλεισω 9ωρο/μερα, δεν ξεκουραζομαι. Γενικοτερα ο καλος υπνος δινει αισιοδοξια, υγεια, ευεξια και δεν ειμαι υπερ οσων λενε πως οταν κοιμασαι χανεις χρονο-πιστευω κερδιζεις χρονο στη ζωη οταν εισαι ξεκουραστος, φρεσκος και δροσερος!
Πηγε 2. Καληνύχτα σας, νανι νανι:sleep::happy:

nektariosmakris

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα.
εχω δυσκινιτα νευρα δυσκολα σηκονομαι δυσκολα ξυπναω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Imadlak

Τιμώμενο Μέλος

Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.213 μηνύματα.
πολύ σπάνια κοιμάμαι το μεσημέρι...και επειδή το βράδυ μπορεί να δυσκολευτώ να κοιμηθώ, αλλά μετά είμαι σαν αποβλακωμένη για κανα 2ωρο :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.735 μηνύματα.
Άχου^^ Μεσημεριανός ύπνος,τι όμορφη ανάμνηση! Εγώ κοιμάμαι μόνο τα καλοκαίρια το μεσημέρι (μιας και το χειμώνα λόγω διαβάσματος δεν μπορώ) και κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες αν έχουμε μία οικογενειακή υποχρέωση το βράδυ ή αν νυστάζω ή ακόμα και όταν ξαπλώσω απλώς για να χαλαρώσω κοιμάμαι.
Δυστυχώς και΄μενα μετά με ζορίζει λίγο διότι νιώθω κάπως και συνήθως το καλοκαίρι έχω κολύμπι οπότε πάω στο μάθημα και κουτουλάω.
Α,επίσης προϋπόθεση για να κοιμηθώ το μεσημέρι είναι να υπάρχει γλυκό να φάω μετά διότι είναι ο μόνος τρόπος να αποκτήσω επαφή με το περιβάλλον (μετά τον καφέ)

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.
Σπάνια κοιμάμαι το μεσημέρι. Πρέπει να μαι τελείως πτώμα (πχ φέτος με τις πανελλήνιες) για να κοιμηθώ :P

Ajusshi

Διάσημο μέλος

Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.334 μηνύματα.
σα βόδι, ένα τρίωρο στο νερό.

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.735 μηνύματα.
Γτφ :|
2,5 ώρες εγώ.

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.126 μηνύματα.
καθε μερα σχεδον
ακομη και οταν δεν πολυπρολαβαινω εστω ενα εικοσαλεπτο θα κοιμηθω
οταν εχω και χρονο καλαα κλεινω και 2ωρο

Loony

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.748 μηνύματα.
Όχι, για κανένα λόγο, μετά χάνω όλη τη μέρα γιατί αισθάνομαι σαν να σηκώθηκα από κώμα και προσπαθώ να συνέλθω. Τελικά καταλήγω να ξενοκοιμάμαι μέχρι το άλλο πρωί.

lowbaper92

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο lowbaper92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.489 μηνύματα.
Ρίχνω πάντα έναν μεσημεριανό υπνάκο, απλά τον κολλάω σερί με τον βραδινό

Maria Bluemind

Νεοφερμένο μέλος

Η Maria Bluemind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Εγώ συνήθως κάνω υπομονή να μην κοιμηθώ.. γιατί έτσι και κλείσουν τα ματάκια μου, κάτω από 2 ώρες δεν θα κοιμηθώ. Αυτό το "θα κοιμηθώ κανά μισάωρο και μετά θα σηκωθώ να φύγω", για να το κάνω πρέπει να γίνει σεισμός, ή κάτι παρόμοιο και να ξυπνήσω για τα καλά. Και ξυπνητήρι να βάλω θα πατάω snooze μέχρι να κλείσω το 2ωρο ύπνου. :hehe:
Καλά άμα κοιμηθώ και νωρίς το μεσημέρι και είμαι και κουρασμένη, 5ωρο κλείνω και βάλε. Μετά ξυπνάω και νιώθω ότι κοιμήθηκα μέχρι την επόμενη μέρα. :sleep:

Ψαραδέλλη

Διάσημο μέλος

Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.010 μηνύματα.
Εγώ συνήθως κάνω υπομονή να μην κοιμηθώ.. γιατί έτσι και κλείσουν τα ματάκια μου, κάτω από 2 ώρες δεν θα κοιμηθώ. Αυτό το "θα κοιμηθώ κανά μισάωρο και μετά θα σηκωθώ να φύγω", για να το κάνω πρέπει να γίνει σεισμός, ή κάτι παρόμοιο και να ξυπνήσω για τα καλά. Και ξυπνητήρι να βάλω θα πατάω snooze μέχρι να κλείσω το 2ωρο ύπνου. :hehe:
Καλά άμα κοιμηθώ και νωρίς το μεσημέρι και είμαι και κουρασμένη, 5ωρο κλείνω και βάλε. Μετά ξυπνάω και νιώθω ότι κοιμήθηκα μέχρι την επόμενη μέρα. :sleep:
Ακριβώς τα ίδια. Αλλά δεν το καταφέρνω πάντα. Καμιά φορά από την κούραση κλείνουν τα μάτια μου και κοιμάμαι όρθια. Προσπαθώ να μην ξαπλώσω, γιατί έτσι και ξαπλώσω...τελείωσε. Έχω ξυπνήσει βράδυ και μετά θα αρχίσω τα σιχτίρια που έχασα όλη τη μέρα.

whitelioness

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.850 μηνύματα.
οταν ειμαι στο πατρικο
δεν γινεται λογος για πισι (γκρινια) και η υγρασια σε κανει να κοιμασαι σα βουβαλι
γεγονος που δε σε εμποδιζει να κοιμηθεις το βραδυ
σα βουβαλι παλι

Guest 781029

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Έχω να κοιμηθώ καμιά δεκαριά χρόνια μεσημέρι από παιδί. Γενικά ποτέ δε μου άρεσε που με βάζανε αναγκαστικά να κοιμηθώ και με απωθεί ο μεσημεριανός υπνάκος :P

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Εγώ πάντως ειδικά αν έχει ζέστη κοιμάμαι και μέχρι τις 8 το βράδυ.
Μετά παίρνω καμιά φίλη μου τηλέφωνο και κάνουμε τους βρικόλακες μέχρι τις 4 το πρωί στην ταράτσα.

Itach1

Διάσημο μέλος

Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα.
Δύσκολα κοιμάμαι μεσημέρι επειδή μετά έχω τέτοια ατονία που βαριέμαι να πάω μέχρι και τουαλέτα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια