Guest 209912
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ανατολή
Νεοφερμένο μέλος

a posse ad esse
Εκκολαπτόμενο μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

ποτέ δεν κοιμηθηκα όσο κουρασμενος και αν ημουνα...τις μόνες φορες που κοιμαμαι μεσημερι ειναι επειδη ειμαι αρρωστος και τοτε πρεπει να εχω πυρετο αλλιως δεν μπορω με τπτ να κοιμηθω μεσημερι και μη φανταστείτε οτι κοιμαμαι ώρες ολοκληρες αλλα το πολυ να κοιμηθω 1-1,5 ώρα
και το σπαστικό ότι όλοι της οικογένειας κοιμουνται το μεσημερι και ειμαι τελικα μονος μου ξυπνιος και πρεπει να κανω ησυχια για να μην ενοχλώ...

anwnymos
Δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Αυτό είναι σπαστικό τελείως, σε καταλαβαίνωκαι το σπαστικό ότι όλοι της οικογένειας κοιμουνται το μεσημερι και ειμαι τελικα μονος μου ξυπνιος και πρεπει να κανω ησυχια για να μην ενοχλώ...![]()

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Δεν πάτε καλά.Αυτό είναι σπαστικό τελείως, σε καταλαβαίνω![]()

Από 3-4 χρονών κοιμούνται και οι δύο γονείς μου στο σπίτι.
Η αδερφή μου μου είναι αδιάφορη διότι βλέπει τηλεόραση.
Φέτος το καλοκαίρι και με τέτοιο διάβασμα κοιμάμαι όρθια. Έχω καταλήξει να κοιμάμαι στις 6 το απόγευμα στο καναπέ.
Ευτυχώς στις 7 πάω γυμναστήριο και ξυπνάω.

Areti91
Εκκολαπτόμενο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

nikmil
Εκκολαπτόμενο μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Δεν ξέρω γιατί απλά όταν ξυπνούσα μου έφταιγαν όλοι και όλα + ότι νύσταζα περισσότερο.
Τώρα και να 'θελα δεν προλαβαίνω από τα μαθήματα.
Μόνο όταν διαβάζω αρκετά και βλέπω ότι όσο και να πιέζομαι δεν μαθαίνω τίποτα από τη νύστα ρίχνω κανένα 20λεπτο nap, το λεγόμενο power nap.
Βοηθάει αρκετά

Itach1
Διάσημο μέλος

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να θες να κοιμηθείς ξανά, αλλά μην υποκύψετε...είναι παγίδα!!!

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Πάντα θαύμαζα τα άτομα που λένε "θα κοιμηθώ ένα 20λεπτο" και κοιμούνται τόσο.Μόνο όταν διαβάζω αρκετά και βλέπω ότι όσο και να πιέζομαι δεν μαθαίνω τίποτα από τη νύστα ρίχνω κανένα 20λεπτο nap, το λεγόμενο power nap.
Βοηθάει αρκετά![]()

Συνήθως αν πέσω να κοιμηθώ το 2ωρο είναι το λιγότερο που κοιμάμαι.

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Πάντα θαύμαζα τα άτομα που λένε "θα κοιμηθώ ένα 20λεπτο" και κοιμούνται τόσο.
Συνήθως αν πέσω να κοιμηθώ το 2ωρο είναι το λιγότερο που κοιμάμαι.![]()
Χαχ βασικά βάζω κανα δυο ξυπνητήρια οπότε και να θέλω να κοιμηθώ με ξυπνάνε αναγκαστικά.

Αν έχω και αρκετή δουλειά αγχώνομαι αν κοιμηθώ παραπάνω, είμαι αγχώδες και πειθαρχημένο άτομο σχετικά.

prinCess.
Επιφανές μέλος

Areti91
Εκκολαπτόμενο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ναι,παραξενεύομαι διότι τυχαίνει να'μαι το πιο αγχώδες άτομο που υπάρχει σε ό,τι έχει να κάνει με μαθήματα ή οτιδήποτε ΄χω κανονίσει.Χαχ βασικά βάζω κανα δυο ξυπνητήρια οπότε και να θέλω να κοιμηθώ με ξυπνάνε αναγκαστικά.
Αν έχω και αρκετή δουλειά αγχώνομαι αν κοιμηθώ παραπάνω, είμαι αγχώδες και πειθαρχημένο άτομο σχετικά.![]()
Όσες φορές είχα μάθημα 18.00 και΄βαλα ξυπνητήρι 17.15,το 17.15 έγινε 18.00 και το 18.00 έγινε 18.30.
Με λούτρινο βολεύεσαι;Εγώ κοιμάμαι ό,τι ώρα και να' ναι, αρκεί να κλείσω τα ματάκια μου και να πάρω αγκαλιά κάτι.![]()

Συν του ότι θες καφέ σκέτο για να έρθεις σε επαφή με το περιβάλλον την επόμενη μισή ώρα.Λένε ότι αν πέσεις να κοιμηθείς για μεσημέρι πρέπει ή να κοιμηθείς για 20-45 λεπτά ή για παραπάνω από 1.5 ώρα. Ο χειρότερος ύπνος είναι της μιας ώρας, μόλις ξυπνήσεις είσαι κομμένος!
Αλλιώς πιάνουμε 2ωρο.

Let.It.Go:\
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- Reader
- AggelikiGr
- johnsala
- rafaela11
- Unboxholics
- Kate1914
- Μήτσος10
- fourkaki
- phleidhs
- Luludaki
- Esperos1
- iew
- Μαυρίκιος
- Wonderkid
- taketrance
- camil
- Memetchi
- marww
- kalhkardia
- Fernando_A
- iiTzArismaltor_
- Maraki_lar_1980
- jj!
- charmander
- J.Cameron
- Scandal
- CiNeFiL
- Jocaste
- Viedo
- orchidea
- harry akritas
- Athens2002
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.