triantafullaki :)
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

MissKit
Επιφανές μέλος

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Μία απο τα ίδια. Γι'αυτό κι εγώ για να αντέξω το υπόλοιπο της ημέρας υποχρεωτικά κοιμάμαι το πολύ 45' το μεσημέρι, όταν επιβάλλεται στο υπόλοιπο της ημέρας να μην είμαι σαν ζόμπι!Όταν καταφέρνω να κοιμηθώ από 20' - 45' αισθάνομαι άλλος άνθρωπος, αναζωογονούμαι. Αν ξεπεράσω τα 45', μετά είμαι σαν ζόμπι για το υπόλοιπο της ημέρας. Δεν ξέρω τι ώρα είναι, πού βρίσκομαι, αν έπρεπε να έχω πάει κάπου και άργησα, τι μέρα είναι...![]()

Gate4
Επιφανές μέλος

Πάντως με λένε πως είναι περίεργο που με τόσο λίγο ύπνο(20-45 λεπτά) παίζει να καταφέρνω να ξεκουράζομαι και να ξυπνάωΜία απο τα ίδια. Γι'αυτό κι εγώ για να αντέξω το υπόλοιπο της ημέρας υποχρεωτικά κοιμάμαι το πολύ 45' το μεσημέρι, όταν επιβάλλεται στο υπόλοιπο της ημέρας να μην είμαι σαν ζόμπι!![]()

MissKit
Επιφανές μέλος

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Απο τότε που χρειάστηκε να καθιερώσω τον μεσημεριανό ύπνο, το έψαξα και διάβασα απο πολλαπλές πηγές πως η διάρκεια που αναφέρεις είναι η ιδανική και γι'αυτό επιφέρει αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα.Πάντως με λένε πως είναι περίεργο που με τόσο λίγο ύπνο(20-45 λεπτά) παίζει να καταφέρνω να ξεκουράζομαι και να ξυπνάω![]()

Gate4
Επιφανές μέλος

Αυτό δεν το ήξεραΑπο τότε που χρειάστηκε να καθιερώσω τον μεσημεριανό ύπνο, το έψαξα και διάβασα απο πολλαπλές πηγές πως η διάρκεια που αναφέρεις είναι η ιδανική και γι'αυτό επιφέρει αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα.![]()

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ δεν πίνω καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας.Αυτό δεν το ήξεραΠράγματι μεσημεριανός ύπνος με αυτή τη διάρκεια με έχει απαλλάξει πολλές φορές από κούραση/πονοκέφαλο
![]()

Gate4
Επιφανές μέλος

Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότεςΕγώ δεν πίνω καθόλου καφέδες και έτσι χωρίς μεσημεριανό ύπνο για το υπόλοιπο της ημέρας είμαι εκτός λειτουργίας.![]()

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του.Εγώ χωρίς καφέ είμαι εκτός λειτουργίας το πρωί. Το μεσημέρι που έχει περάσει η επίδραση του καφέ χρειάζεται λίγος ύπνος αλλιώς βγαίνει όλη η κούραση το βράδυ και κοιμάμαι με τις κότες![]()

Gate4
Επιφανές μέλος

Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείςΕγώ ούτε έναν σε όλη μου την μέχρι τώρα ζωή, επειδή θεωρώ πως δεν αντλώ κάποιο όφελος απο την κατανάλωσή του.![]()

Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Ακόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό.Αν σε ξυπνάει μια χαρά όφελος αντλείς
Αλλά νταξ αν ο ύπνος επαρκεί δεν χρειάζεται ο καφές.

Gate4
Επιφανές μέλος

Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθιαΑκόμα και να έχω ξενυχτήσει το επόμενο πρωί με καμία 20αρια ξυπνητήρια θα σηκωθώ, θέλω ένα 5λεπτο να επανέλθω στη πραγματικότητα και μετά είμαι μια χαρά. Όλα είναι στο μυαλό.![]()

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας.Ρε συ δεν ξέρω ίσως είναι και στον άνθρωπο.Εγώ αν ξυπνήσω και δεν με έχει φτάσει ο ύπνος κοιμάμαι όρθια![]()

Gate4
Επιφανές μέλος

Μπα όχι πάντα.Υπάρχουν και άλλοι που ξυπνούν κανονικά χωρίς καφέ, ζούν ανάμεσά μας.Όλοι λαγοκοιμόμαστε μέχρι να συνέλθουμε απο τον βραδινό ύπνο, να πλύνουμε το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε για τις υποχρεώσεις μας.
![]()

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος.Μπα όχι πάντα.Εγώ συνήθως για να ξυπνήσω μετά τον βραδινό ύπνο θέλω ένα 2ωρο στάνταρ
![]()

Gate4
Επιφανές μέλος

Χαχαχα ναι σωστά!Να σου πώ πως εγώ κάποτε μικροί, αλλά και οι γονείς μου όταν εργάζονταν ξυπνούσαν απο τις 6 χωρίς καφέ. Αν έχεις συνηθίσει τον καφέ, σίγουρα θα σε βοηθάει πια, αλλά υπάρχει και ο φυσικός τρόπος.Τεσπα, δεν συνεχίζω μην καταλήξει η συζήτηση σε θέμα αποκλειστικά για τους καφέδες.
Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που κοιμούνται το μεσημέρι λίγο και δεν είμαι η μόνη.
![]()
Πάντως το έχω παρατηρήσει και χωρίς ξυπνητήρι το πολύ σε μια ώρα κοιμάμαι (συνήθως λιγότερο αλλά ντάξυ)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- Reader
- AggelikiGr
- johnsala
- rafaela11
- Unboxholics
- Kate1914
- Μήτσος10
- fourkaki
- phleidhs
- Luludaki
- Esperos1
- iew
- Μαυρίκιος
- Wonderkid
- taketrance
- camil
- Memetchi
- marww
- kalhkardia
- Fernando_A
- iiTzArismaltor_
- Maraki_lar_1980
- jj!
- charmander
- J.Cameron
- Scandal
- CiNeFiL
- Jocaste
- Viedo
- orchidea
- harry akritas
- Athens2002
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.