Μεσιτικά Γραφεία

Δροσουλίτης

Δραστήριο μέλος

Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 437 μηνύματα.
Ερώτηση, είναι φυσιολογικό το μεσιτικό να ζητάει λεφτά μόνο και μόνο για την υπόδειξη του σπιτιού, για να στο δείξει; Δεν εννοώ τη μεσιτική αμοιβή σε περίπτωση που το κλείσω κιόλας, μιλάω μόνο για να μου το δείξει, μου ζητάνε ξέρω γω 10€ τι φάση;;; Αυτό είναι φυσιολογικό, συνηθισμένο ή πάει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση;
Ξεκάθαρα, Όχι. Η αμοιβή τους προβλέπεται μόνο όταν υπάρξει συμφωνία και μισθωτήριο.
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,633 μηνύματα.
Οπότε λέτε να τους το ακυρώσω ή να ζητήσω έγγραφο υπόδειξης ακινήτου και να τα δώσω τα 10€ για να το δω; Δε με πολυτρελαίνει κιόλας για να πω ότι με καίει το συγκεκριμενο
 
Τελευταία επεξεργασία:

Δροσουλίτης

Δραστήριο μέλος

Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 437 μηνύματα.
Κανονικά, πριν από οποιαδήποτε άλλη ενέργεια θα πρεπει να σε βάλουν να υπογράψεις το κίτρινο χαρτί για την υπόδειξη.
Γνώμη μου είναι να τους δώσεις δέκα φάσκελα γιατί αυτό το δεκάρικο που ζητάνε είναι γελοίο και δεν πρέπει να "νομιμοποιηθεί" ως κοινή τακτική.
 

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 9,671 μηνύματα.
Τώρα το είδα αυτό. Κάποια μεσιτικά δεν χρεώνουν, άλλα πάλι χρεώνουν 20€ (ή και 10€, δε θυμάμαι καλά τι μου έχει τύχει) για να σου δείξουν από ένα έως πέντε ακίνητα.
 

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,048 μηνύματα.
Καλό είναι να μην μπλέξετε με μεσιτικά γραφεία γιατι καταρχάς ζητάνε αμοιβή η οποία μπορεί να είναι απο 1 ενοίκιο ως και 1,5. Ανάλογα τη περίπτωση. Επίσης αν το σπίτι ανήκει σε άτομα που είναι εκτος νομού, αναγκάζεσαι να λογοδοτείς και στα άτομα και στον μεσίτη.
Κλασσική κλεψιά τα 10€ για να δείξουν το σπιτι. Μου είχαν πει περσι τον Οκτωβριο και αρνηθηκα να παω.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top