phyllis
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο...ο χαρακτήρας του καθενός, η ηλικία, η χημεία μεταξύ των ατόμων, το πόσο συχνά βλέπονται, σε τι φάση βρίσκονται π.χ. διακοπές ή τι θέλουν ο ένας από τον άλλον…σχέση η one night stand…
Οκ θεωρώ ότι στη βράση κολλάει το σίδερο και δεν πρέπει να αφήνεις τα πράγματα να κυλούν με ρυθμό χελώνας αλλά και το βουρ και στο ψητό δεν είναι και ό,τι πιο ενδεδειγμένο.. αλλά και πάλι εξαρτάται…
Ο πιο καθοριστικός παράγοντας για μένα είναι το τι σου βγάζει ο άλλος και πόσο άνετα νιώθεις μαζί του, τότε όλα παίρνουν το δρόμο τους φυσιολογικά και στο χρόνο που πρέπει.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Δε νομίζω ότι μπορείς να βάλεις κάποιο χρονικό όριο.
Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο...ο χαρακτήρας του καθενός, η ηλικία, η χημεία μεταξύ των ατόμων, το πόσο συχνά βλέπονται, σε τι φάση βρίσκονται π.χ. διακοπές ή τι θέλουν ο ένας από τον άλλον…σχέση η one night stand…
Οκ θεωρώ ότι στη βράση κολλάει το σίδερο και δεν πρέπει να αφήνεις τα πράγματα να κυλούν με ρυθμό χελώνας αλλά και το βουρ και στο ψητό δεν είναι και ό,τι πιο ενδεδειγμένο.. αλλά και πάλι εξαρτάται…
Ο πιο καθοριστικός παράγοντας για μένα είναι το τι σου βγάζει ο άλλος και πόσο άνετα νιώθεις μαζί του, τότε όλα παίρνουν το δρόμο τους φυσιολογικά και στο χρόνο που πρέπει.
Συμφωνω απολυτα!
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

MadAboutYou
Νεοφερμένο μέλος

chemeng
Εκκολαπτόμενο μέλος

torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν δεν υπήρχαν αυτά τα 2 ποτέ δεν έκανα κάτι ακόμα κι αν ο αλλος ήταν ο οραιότερος άντρας που έχω δει και με πολιορκεί ασταμάτητα!

Psixotis
Νεοφερμένο μέλος

travel_lover
Διάσημο μέλος

όταν λέμε "χρειάζεται χρόνος" δεν εννούμε απαραίτητα να το λιβανίζεις το θέμα. απλά μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι κάποιος που έβλεπες τελείως αδιάφορα μπορεί να είναι μια μεγάλη αγάπη. εξαρτάται από τον καθένα ποτε ανοίγει τα στραβά του...
άλλωστε ο έρωτας είναι επίκαιρος, όλα τα ζευγάρια που θαυμάζουμε έχουν αγάπη, που μπορεί μεν να ερχεται από έρωτα, αλλά υπάρχει και κάτιο πιο ατόφιο ως συναίσθημα, που δεν χρειάζεται ούτε κλικ ούτε κλοκ, απλά ενδιαφέρον, εκτίμηση, σεβασμός και χημεία που έχονται με τον καιρό...

DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επίσης μερικές φορές είναι ωραίο και το παιχνίδι πριν τη σχέση.Το φλέρτ, τα μηνύματα που σκέφτεσαι "τι να εννοεί;;;" κτλ. Αλλά μη μείνουμε εκεί και 1 χρόνο...
Στα υπόλοιπα με κάλυψε η prime

phyllis
Δραστήριο μέλος

lilith
Δραστήριο μέλος

Νομίζω πως σε αυτά τα πράγματα, δεν υπάρχει κάποια στάνταρ συνταγή επιτυχίας...
Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες...

.
phyllis
Δραστήριο μέλος

.
Νομίζω πως σε αυτά τα πράγματα, δεν υπάρχει κάποια στάνταρ συνταγή επιτυχίας...
Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες...![]()
λες ε? και επισης μετραει και ποτε ο αλλος θα ανοιξει τα στραβα του και θα ξυπνησει.γιατι μερικες φορες δεν ξεκινουν ολοι απο το ιδιο σημειο! μπορει εγω να τον εχω στο μυαλο μου να αρχισω να τον ερωτευομαι αλλα αυτος να μην εχει φτασει ακομα σε αυτο το σημειο και να το καταλαβει αργοτερα η και ποτε....μερικες φορες βεβαια και να φυγεις λιγο μακρια και να τον αφησεις να σκεφτει ειναι το καλυτερο.αν ειναι να γινει κατι θα γινει..... φιλια!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

tsus
Δραστήριο μέλος

δικε μου...μες το μυαλο μου εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να συμπληρώσω πως δε χρειάζεται να είσαι 100% σίγουρος οτι ταιριάζεις με τον άλλο για να προχωρήσεις. Δοκιμάζεις και αν δε σ αρέσει χωρίζεις.Δεν είναι και τόσο κακό.
Επίσης μερικές φορές είναι ωραίο και το παιχνίδι πριν τη σχέση.Το φλέρτ, τα μηνύματα που σκέφτεσαι "τι να εννοεί;;;" κτλ. Αλλά μη μείνουμε εκεί και 1 χρόνο...
Στα υπόλοιπα με κάλυψε η prime![]()

chemeng
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Reader
- Ωρορα
- Requiem
- marww
- AggelikiGr
- User2350
- fourkaki
- _pathfinder_
- sofoula2430
- Mt73
- L0st
- charmander
- Andreas542
- MarcoReus
- Giorgos03
- Eleanna7
- DeWiN
- Pasport
- sunsetpp
- Jimmy20
- Joji
- nicole1982
- Necropolis
- Ada ada
- Johnny15
- leo41
- fmarulezkd
- Idontknoww
- Athens2002
- Paragontas7000
- Unseen skygge
- ag97
- Unboxholics
- ΘανάσοςG4
- Jocaste
- Εχέμυθη
- igeorgeoikonomo
- taketrance
- Wonderkid
- Johnman97
- 1011
- louminis
- giannhs2001
- kogba
- Danaoula2020
- γιω99
- Μαρία Α
- Σκορπιος31
- JohnGreek
- penelope97
- Libertus
- star01
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.