Θέλω μια απόδειξη γμτ.. μόνο αυτό, ένα σημάδι, ένα κάτι για να νιώσω καλύτερα, να νιώσω ότι δεν χάθηκε για πάντα
Νομίζω το έχω ξαναπεί εδώ μέσα!
Στις πιο κρίσιμες και κομβικες φάσεις της ζωής μου εκεί που ακροβατουσα με την κατάθλιψη δύο δρόμοι ήταν αυτοί που με έμαθαν να έχω ισορροπία και ηρεμία..
Ο δρόμος της επιστήμης και ο δρόμος της θρησκείας μου ,του πιστεύω μου .
Ο άνθρωπος σε τέτοιες καταστάσεις αναζητά απαντήσεις σε πολύ κομβικά ερωτήματα του .
Ευλογία για εμένα να πορευομαι αναμεσα σε αυτούς τους δρόμους.
Άλλοτε να τείνω προς τον έναν και άλλοτε προς το άλλον.
Δύο δρόμοι που δεν τέμνονται δεν συγκρουνται πουθενά όταν τα έχεις διαχωρίσει πλήρως στο μυαλό σου ..
Στο κομβικό λοιπόν ζήτημα που προέκυψε για εμένα και ήμουν όπως εσύ πήρα τις απαντήσεις μου από έναν πνευματικό άνθρωπο της πίστης μου..
Η ψυχολογία με βοήθησε σε άλλο κομμάτι στην διαχείριση του πένθους μου, όχι όμως στις απαντήσεις που έψαχνα και πως μπορώ να "φροντίζω " την ψυχή τους εφοσο δεν έχω την ύλη-το σώμα κοντά μου !
Κανω πλέον πράγματα για την ψυχή των ανθρώπων που έφυγαν από την ζωή.
Μπορούμε ακόμα και τώρα όλοι εμείς που είμαστε εν ζωη να τους φροντίζουμε.
Το πως δεν θα το γράψω δημόσια δεδομένου ότι κάποιοι δεν πιστεύουν και δεν θέλω να μπω σε αλλού είδους διαλόγους..
Αν θες εδώ είμαι να το συζητήσουμε κάπου αλλού!
Κάνε μια συζήτηση με ένα πνευματικό καταρτησμενο ..θα απαλύνει πολύ την ψυχή σου με όλα όσα θα ακούσεις ψυχούλα μου .