Μεταναστευτικό - Προσφυγικό ζήτημα

Wonderkid

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,008 μηνύματα.
Ναι αλλά είδες καμία σοβαρή αλλαγή; Και ο Μακρόν υποτίθεται πήρε μέτρα αλλά άλλαξε κάτι; Στην Αυστρία πριν λίγους μήνες δεν ήσαν που Τούρκοι μετανάστες σε συντονισμένα πλήθη όρμησαν σε μία πορεία αντιφασιστών-αναρχικών που ήταν υπέρ των δικαιωμάτων των Κούρδων;;; Μέσα στην ίδια τους την χώρα τους αφήνουν να κάνουν ό,τι θέλουν. Τα ίδια και στη Γερμανία. Ήταν και η πρώτη φορά στη ζωή μου που έβλεπα επεισόδια και υποστήριζα τους αντιφάδες αλλά και πάλι τις έφαγαν. Στην Αυστρία επίσης το καλοκαίρι δεν είχαμε τρομοκρατικά επεισόδια;;

Χαίρομαι που η κεντροδεξιά βγάζει σοβαρούς πολιτικούς όπως ο Κουρτς πάνω στο ζήτημα αλλά δεν αρκεί. Το να σκληρύνεις τα μέτρα εισόδου δεν σε προστατεύει από αυτούς που ήδη βρίσκονται μέσα. Ως τώρα μόνον οι κεντροαριστεροί ( ! ) έχουν πάρει σοβαρά μέτρα και ιδίως οι σοσιαλδημοκράτες στη Δανία που πέρασαν νόμο όπου διώχνουν τους λάθρο και μάλιστα σε χώρες ΜΗ Ευρωπαϊκές. Αυτά που δεν κάνουν οι ψευτοσυντηρητικοί κεντροδεξιοί τα κάνουν οι κεντροαριστεροί!!!!!!!!!!
Όντως, οι κεντροαριστεροί στη Δανία πήραν πολύ αυστηρά μέτρα καταστολής
 

giannhs2001

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 6,715 μηνύματα.
Η Λευκορωσία προσπαθεί δια της βίας να περάσει χιλιάδες λαθροεποικους στην Πολωνία. Όταν μας τα έκαναν αυτά οι Τούρκοι οι Πολωνοί έστειλαν στρατιωτική βοήθεια στον Έβρο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΩΝΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ??

Η Πολωνία σαν σοβαρή χώρα αρνείται να τους δεχτεί όπως κάνει πάντα, ο Πολωνικός Στρατός βρίσκεται στα σύνορα για τη προστασία τους. Ο πατριώτης Πρωθυπουργός Μοραβιέτσκι με τον Υπουργό Άμυνας της Πολωνίας βρέθηκαν στην Πρώτη Γραμμή του μετώπου για την ηθική ενίσχυση των παλικαριών αυτών. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΕΣ.

1636534444080.jpg


#Με_την_Πολωνία
 

giannhs2001

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 6,715 μηνύματα.
Η στάση των κατοίκων της Λέσβου και της Χίου ήταν συγκινητική. Οι πατριώτες φρόντισαν να δώσουν ένα γέρο μάθημα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και ιδίως στον Μηταράκη, ο οποίος προκλητικά και αψηφώντας το θέλω του λαού, υπηρετώντας τα συμφέροντα της ΕΕ και της Ευρωπαϊκής ελίτ που θέλει τη χώρα μας μια «χωματερή» ψυχών για να βρίσκει φθηνά ειδικευόμενα και ανειδίκευτα εργατικά χέρια, ανακοίνωσε καιρό τώρα τη δημιουργία νέων υπερδομών φιλοξενίας για πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. Χθες, ήταν η μέρα όπου ένα πλοίο θα μετέφερε τα απαραίτητα μηχανήματα για την έναρξη των εργασιών. Στη Χίο όμως βρήκε έναν ενωμένο μαχητικό και αποφασισμένο λαό που του έκοψε τη πορεία και δεν μπόρεσε να αγκυροβολήσει. Αναχώρησε για την Λέσβο όπου και εκεί συνάντησε την ίδια εικόνα και παραιτήθηκε, προσωρινά τουλάχιστον.

Αφενός ο αφελληνισμός των Ελληνικών ακριτικών νησιών μας και αφετέρου η δημιουργία σύγχρονων «στρατοπέδων συγκέντρωσης» όπου σε απάνθρωπες συνθήκες θα διαμένουν άνθρωποι για τα συμφέροντα των πλουσίων της Ευρώπης που λιώνουν τις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής για χάρη του κέρδους ΔΕΝ θα περάσουν. Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους αυτό. Μέχρι και οι αριστερές εφημερίδες όπως η Αυγή του ΣΥΡΙΖΑ, έστω και για ψηφοθηρικούς λόγους, αναγνώρισαν τη κίνηση αυτή των Ελλήνων πατριωτών και των Ελληνίδων πατριωτισσών, με φάνηκε βέβαια παράξενο γιατί τον κόσμο τον κινητοποίησε το «ακροδεξιό» Εθνικό Κόμμα-ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά κατέβηκαν και κάποιοι/ες αριστεροί μαζί τους.

 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top