Δεν είναι πρόσφυγες, είναι λαθρομετανάστες. Οι πρόφυγες ήταν προς το 2014-2015. Μετά από εκεί έγιναν μειοψηφία μέσα στα κύματα που έρχονταν. Και η Τουρκία δεν είναι χώρα όπου κινδυνεύει κανείς. Άρα δεν δικαιούνται άσυλο στην Ευρώπη.
Ναι γιατί ως γνωστόν οι γηγενείς ελληναράδες κόβουν την κλειτορίδα των γυναικών, αποκεφαλίζουν όποια δεν φοράει μαντήλα, βιάζουν ασυστόλως κλπ. Οι ξένοι γενικά και αόριστα όχι, μια χαρά έχουμε και Κινέζους μετανάστες που οι άνθρωποι είναι ήσυχοι και δεν ενοχλούν κανέναν διαμένοντες εις τας κοινότητας των. Αυτοί εξ Ανατολών δεν θα τους έλεγα και τόσο ήσυχους.
Όταν ένας λαός γεννάει 1-2 παιδιά και ένας άλλος 5+ ο θάνατος είναι νομοτελειακός. Η Ευρώπη πεθαίνει και η αποδοχή του δόγματος «με τους μετανάστες σώζουμε το δημογραφικό» είναι η τελική υπογραφή για το να γίνουμε οι Ευρωπαίοι/ες μειονότητα στην ήπειρο μας.