Επιπλέον, χαίρονται οι χριστιανούληδες με την Αγία Σοφία. Η Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με το Βυζάντιο, στην τελική οι "καλοί χριστιανοί" κατέστρεψαν στο διάβα τους ο,τιδήποτε αρχαίο ως ειδωλολατρικό για να μας περάσουν την εβραϊκή θρησκεία τους, που δεν είχε καμία σχέση με την αρχαία φιλοσοφία και την επιστημονική θεώρηση του κόσμου. Αυτός ήταν ο ευρωπαϊκός Μεσαίωνας (και βέβαια η ίδια η Εκκλησία μεσαίωνα έχει σε αντιλήψεις, απλά σιγά σιγά η πρόοδος την ξέβρασε, αυξανοντας την αθεία και την κριτική κι επιστημονική σκέψη). Μετά από χρόνια, όμως, κι αφού έφτασαν στον πάτο (Σχίσμα, σταυροφορίες) ανακάλεσαν τη λογική τους, και συνειδητοποίησαν ότι χωρίς επιστήμη και λογική δεν υπάρχει πρόοδος.
Οι φίλοι μας οι μουσουλμάνοι όμως βρίσκονται ακόμα σε μεσαίωνα πνευματικά, λόγω του τρόπου που διδάσκονται την θρησκεία τους, και λόγω του ότι έχουν θεοκρατία και Σαρία σε πολλά κράτη (θεοκρατία στα χριστιανικά κράτη δεν υπάρχει), και ο νόμος του Μωάμεθ είναι ανώτερος από τον νόμο των ανθρώπων. Και στην Ελλάδα η έκτρωση θα απαγορευόταν αν αποφάσιζε ο κάθε τραγόπαπας αλλά ευτυχώς, έχουμε περάσει Αναγέννηση κι έτσι δεν αποφασίζει. Για πείτε σε μουσουλμάνο ηγέτη (όχι κοσμικό) για ισότητα φύλων, για ομοφυλοφιλία, για αθεϊα και για ανεξιθρησκεία. Εγώ όντας άθεος-αγνωστικιστής, προσβάλλομαι με την λογική του 1300 που έχουν οι μουσουλμάνοι, και δεν το παίζω ψευτο-προοδευτικούλης λέγοντας για τους κακούς χριστιανούς ενώ ταυτόχρονα δέχομαι αδιαμαρτύρητα να γονατίζουν άνθρωποι ξυπόλητοι ψέλνοντας Αλαχου Ακμπαρ εν έτει 2020 μπροστά από ένα μνημείο όπως η ΑγιαΣοφια, σαν πρόβατα, μερικοί μάλιστα από αυτούς κάνοντας και τη γνωστή χειρονομία των γκρίζων λύκων (φασίστες για τους οποίους αν τυχόν μιλήσει κανείς, θεωρείται εθνικιστής και υπερβολικός -δεν είμαι καν κοντά στον εθνικισμό εγώ που τους λέω με κεφαλαία γράμματα ΦΑΣΙΣΤΕΣ). Συγγνώμη, δεν θα δεχτώ να γυρίσει όλος ο πλανήτης στο 1300 επειδή έτσι γουστάρει ο προφήτης τους. Οι μουσουλμάνοι είναι πιο φανατισμένοι, πιο προβατοειδείς και πιο φασίστες σε ο,τιδήποτε μη-μουσουλμανικό από τον πιο ακραίο χριστιανό. Οπότε για μένα το ότι ένας δικτάτορας με μπόνους θρησκευτικό φανατισμό κάνει ό,τι γουστάρει εν έτει 2020, με προσβάλλει σαν ελεύθερο και σκεπτόμενο άνθρωπο. Δείτε βίντεο από τζιχαντιστές σε πλατείες χωρών της Ευρώπης και πείτε μου αν διαφέρει πολύ ο φανατικός μουσουλμάνος από τον ναζιστή του 1940.